logo

Beste Krups koffiezetapparaten 2020

In dit artikel bespreken we de Best Krups koffiezetapparaten voor 2020. Het Duitse bedrijf Krups is in 1846 onder de bekwame leiding van Robert Krups begonnen met de productie van brouwsystemen. Het bedrijf is al meer dan een eeuw actief in deze sector, wat verklaart waarom de koffiemachines van Krups worden vervaardigd met drie principes in gedachten - Passie, Precisie en Perfectie. Ontworpen door enkele van de top-ingenieurs van de wereld, zijn Krups koffiezetapparaats erin geslaagd om miljoenen diepe L-liefhebbers over de hele wereld te imponeren. Al deze koffiemachines hebben een grote visuele aantrekkingskracht en zijn gebouwd om vele jaren mee te gaan.

Wanneer u een Krups koffiemachine voor thuis of op kantoor gaat kopen, wordt u zeker verwend met de keuze, want er zijn vele modellen beschikbaar. Het is zeer belangrijk om duidelijk te zijn over deze aspecten voordat u besluit om te filteren op de modellen en kies degene die het beste past bij uw eis:

  • Hoeveel is uw budget voor het koffiezetapparaat dat u in gedachten heeft?
  • Bent u op zoek naar een zeer geavanceerd model of volstaat een basismodel?
  • Bent u op zoek naar een koffiezetapparaat met veel automatisering en maatwerk?
  • Wilt u met uw koffiezetapparaat een grote hoeveelheid koffie zetten?
  • Zoekt u een draagbaar koffiezetapparaat of een apparaat dat in kleine keukenkastjes past?

In dit artikel hebben we de beste Krups koffiemachines op de markt bekeken. Om de beste uit deze 10 te kiezen, moet u de antwoorden weten op de vragen die we hierboven hebben genoemd. Dit zijn slechts enkele van de basisvragen die je jezelf moet stellen wanneer je de beste Krups koffiezetapparaat voor jezelf gaat kopen.

Sommige koffiezetapparaten van Krups zijn exclusief voor de luxueuze opstelling opgesteld, en ze zijn zeer scherp geprijsd. Sommige andere koffiezetapparaten zijn zeer voordelig geprijsd en bieden het basisniveau van automatisering in het koffiezetproces. U moet dus een duidelijk beeld hebben van uw wensen voordat u het juiste koffiezetapparaat voor u kiest.

Hoe vaak drink ik elke dag koffie? Hoe groot is mijn keukenkastje? Heb ik 's ochtends genoeg tijd om mijn koffie te zetten of heb ik een koffiezetapparaat nodig dat automatisch werkt zodat ik mijn koffie direct na het ontwaken kan zetten? Heb ik een koffiezetapparaat nodig dat is ontworpen voor luxueuze opstellingen? Kan ik een koffiezetapparaat gebruiken dat geluid maakt tijdens het zetten? Is het goed als ik wat moeite moet doen, vooral bij het bijvullen van het waterreservoir?

Dit zijn ook enkele van de vragen die u in uw hoofd moet hebben voordat u het apt Krups koffiezetapparaat voor uzelf kiest. We laten u met deze gedachten achter wanneer we de top Krups koffiezetapparaten in het volgende gedeelte doornemen:

Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me Artic Grey - Koffiecupmachine

Krups Nescafe Dolce Gusto Mini Me Artic Grey

Bekijk de dagprijs

Met de Krups Nescafé Dolce Gusto Mini Me KP123B creëer je de lekkerste koffievariëties. Dankzij de automatische waterdosering is deze koffiecupmachine eenvoudig in te stellen. Kies een variëteit, plaats de capsule en de Mini Me doet de rest. De instellingen van de verschillende geprogrammeerde smaken zijn ook eenvoudig aan te passen naar jouw persoonlijke smaak. Zo geniet je keer op keer van koffievariaties zoals jij ze het lekkerst vindt. Deze koffiecupmachine is energiezuinig door de ecostand. Deze stand schakelt de machine automatisch na 5 minuten uit.

Krups Nescafé Dolce Gusto® Infinissima KP173B - Koffiecupmachine - Donkergrijs

Krups Nescafé Dolce Gusto® Infinissima KP173B

Bekijk de dagprijs

De Krups NESCAFÉ® Dolce Gusto® Infinissima koffiemachine laat je genieten van eindeloze koffiemogelijkheden. Het compacte formaat (maar 15 cm breed) en verrassende design voegen stijl toe aan de meest compacte keukens - zelfs met het extra grote, eenvoudig uitneembare waterreservoir van 1,2 liter. Daarnaast kan het eenvoudig aanpasbare opvangbakje naar drie verschillende hoogtes worden gedraaid, waardoor je koffiekopje in een perfecte positie staat; of je nu een Ristretto of een grote koffie zoals een Grande of Lungo aan het maken bent.

Krups Nescafé Dolce Gusto Piccolo KP100B - Koffiecupmachine

Krups Nescafé Dolce Gusto Piccolo KP100B

Bekijk de dagprijs

Met de Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Piccolo maak je thuis de lekkerste koffie - warm of koud, sterk of mild. De Piccolo is de kleinste machine van Dolce Gusto, welke handmatig bediend wordt voor een kopje koffie die op jouw eigen smaak is aangepast. Dankzij zijn compacte formaat past deze koffiecupmachine met gemak in elke keuken. De machine is energiezuinig en schakelt automatisch uit na 5 minuten.

Krups Nespresso Essenza Mini XN1108 - Koffiecupmachine - Zwart

Krups Nespresso Essenza Mini XN1108

Bekijk de dagprijs

De Krups Nespresso Essenza Mini is de meest compacte Nespresso machine tot nu toe. Het is een combinatie van gebruiksvriendelijkheid, eenvoud en de onovertroffen kwaliteit van Nespresso, zodat je keer op keer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden.

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio KP1308 - Koffiecupmachine - Zwart

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio KP1308

Bekijk de dagprijs

Met deze Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Lumio KP1308 automatische koffiecupmachine geniet je dankzij de speciale NESCAFÉ Dolce Gusto capsules in een handomdraai van de heerlijkste koffie- en theespecialiteiten. Het super compacte design neemt maar weinig ruimte in op het keukenblad. De machine stopt de bereiding automatisch afhankelijk van het aantal streepjes dat je hebt geselecteerd. Naast de warme variaties zet je met deze stijlvolle NESCAFÉ Dolce Gusto koffiemachine ook heel eenvoudig een frisse ijsthee of ijskoffie. En dankzij de 15 bar pompdruk geniet je niet alleen van een professionele kwaliteit, maar ook van een fluweelachtige crémalaag op je kopje espresso of perfect melkschuim op je latte macchiato of cappuccino.

Krups Arabica Automatic EA8160 - Espressomachine

Krups Arabica Automatic EA8160

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een onderhoudsvriendelijke espresso machine waarmee je eenvoudig een lekkere kop koffie zet? Met de Krups Arabica Automatic EA8160 espressomachine bereid je snel 1 of 2 ristretto's, espresso's of gewone kopjes koffie. Dankzij het meegeleverde melkreservoir behoort ook een one-touch cappuccino tot de mogelijkheden. De koffie is geheel naar eigen wens te bereiden dankzij de instelbare maalgraad, koffietemperatuur, koffiesterkte en watervolume. Dankzij de geheugenfunctie van deze Krups espressomachine kunnen er 2 koffieprofielen worden opgeslagen. Drink jij elke ochtend een kopje koffie van 100 ml die extra sterk moet zijn? Dan hoef je de machine niet elke ochtend opnieuw in te stellen. Voor de bereiding van een cappuccino kun je via het stoompijpje eenvoudig melk in een glas opschuimen om vervolgens met één druk op de knop je koffie recept af te maken.

Krups Nespresso Inissia XN1001 - Koffiecupmachine - Wit

Krups Nespresso Inissia XN1001

Bekijk de dagprijs

De Nespresso Inissia is een ultra-compacte koffiemachine. De machine is eenvoudig in gebruik en onderhoud zodat je elke keer weer een heerlijk kopje koffie kunt bereiden. Met slechts één druk op de knop bereid je in 25 seconden jouw favoriete lungo of espresso.

Krups EA8108 - Espressomachine

Krups EA8108

Bekijk de dagprijs

Deze Krups EA8108 Volautomaat Espressomachine is een bijzonder compacte volautomatische espressomachine zonder toegevingen te doen op vlak van kwaliteit of mogelijkheden. De Krups EA8108 is uitgerust met een stoompijpje voor het opschuimen van melk en is makkelijk te bedienen via drukknoppen met pictogrammen.

Ondanks zijn compacte formaat boet deze Krups espressomachine niet in aan gebruiksgemak en kan je op elk moment genieten van de lekkerste koffie. Inclusief stoompijpje voor het opschuimen van melk.

Krups Pro Aroma F30908 - Koffiezetapparaat

Krups Pro Aroma F30908

Bekijk de dagprijs

Het meest verkochte Krups filterkoffiezetapparaat van Europa! Voorzien van het unieke ProAroma systeem, dat de koffie voorbesprenkelt voor een voortreffelijk aroma. Uitgerust met druppelstop en aromadeksel, dat verdamping, oxydatie en temperatuurverlies minimaliseert.

Krups Pro Aroma KM3038 - Koffiezetapparaat

Krups Pro Aroma KM3038

Bekijk de dagprijs

Op zoek naar een koffiezetapparaat die ook nog eens mooi op je aanrecht staat? De Krups Pro Aroma KM3038 in mat zwarte uitvoering is een koffieapparaat met filter en thermoskan waarmee je 1 liter koffie kunt zetten en deze tot 4 uur lang warm kunt houden. De slimme temperatuurregeling zorgt voor een optimale koffie-extractie, doordat precies de juiste temperatuur gebruikt wordt. De waterindicator aan de voorkant laat precies zien hoeveel water je moet toevoegen. Het druppelstopsysteem zorgt ervoor dat je op elk moment koffie kunt uitschenken (ook als de koffie-extractie nog niet voltooid is). Het apparaat beschikt over een handige draaiende filterhouder en aan/uit-knop met lichtindicator voor optimaal gebruiksgemak.

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Drop KP3501 - Koffiecupmachine - Wit

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto Drop KP3501

Bekijk de dagprijs

Met zijn stijlvolle design geïnspireerd op een heerlijke druppel koffie, is de Dolce Gusto Drop gemaakt om te imponeren. Bewonder de naadloze lijnen, het verborgen waterreservoir, en het unieke touch screen!

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto KP1101 Oblo - Koffiecupmachine - Wit

Krups NESCAFÉ Dolce Gusto KP1101 Oblo

Bekijk de dagprijs

Met deze handmatige Krups Nescafé Dolce Gusto Oblo koffiemachine geniet je met de slimme Nescafé Dolce Gusto capsules in een handomdraai van de heerlijkste koffie- en theespecialiteiten. Het compacte en super originele design is als een kunstwerk in je keuken en neemt maar heel weinig ruimte in op het keukenblad. Met de handmatige besturing kun je heel simpel de lekkerste creaties maken, helemaal naar jouw smaak. Naast de warme dranken zet je met deze stijlvolle Dolce Gusto koffiemachine ook heel makkelijk een frisse ijsthee of ijskoffie. En dankzij de 15 bar pompdruk heb je een fluweelachtige crémalaag op je kopje espresso of een mooie volle melkkraag op de latte macchiato of cappuccino.

Krups Opio XP3208 - Pistonmachine

Krups Opio XP3208

Bekijk de dagprijs

De Krups Opio pistonmachine zorgt voor echte Italiaanse espresso en romige cappuccino in een handomdraai. Geniet van professionele resultaten met een heerlijk aroma en een krachtige smaak. Een handmatige keuzefunctie zorgt ervoor dat je een perfecte smaak en consistentie kan bereiken, terwijl de Italiaanse pomp met een druk van 15 bar verbeterde smaakextractie zonder bitterheid garandeert. De geavanceerde aluminium boilertechnologie van deze espressomachine zorgt voor snelle voorverwarming, en het stoompijpje kan gebruikt worden voor romige cappuccino's.

Krups Arabica Latte EA819E - Espressomachine

Krups Arabica Latte EA819E

Bekijk de dagprijs

De Krups Arabica Latte is een compacte espresso machine waarmee je eenvoudig een lekkere espresso, lungo of cappuccino bereidt. Deze koffiemachine staat garant voor heerlijke espresso en cappuccino met één druk op de knop. Drie voorinstellingen voor melk zorgen voor op maat gemaakte resultaten; voor heerlijke romige koffie- en melkdranken, precies zoals jij ze het liefst hebt. De koffie is geheel naar eigen wens te bereiden dankzij de instelbare maalgraad, koffietemperatuur, koffiesterkte en watervolume. Ook kun je dankzij de geheugenfunctie tot wel vier aangepaste bereidingen opslaan. Een uitneembaar waterreservoir en eenvoudig driedelig melkreservoir maken schoonmaken een eitje. Het extra grote lcd-scherm biedt een uitstekende gebruiksvriendelijk koffiebereiding. De zetgroep is niet uitneembaar, hierdoor is handmatige reiniging niet nodig en zal de zetgroep niet onnodig beschadigd raken waardoor de levensduur van deze koffiemachine wordt verlengt.

KRUPS Espresso Full Auto Essential EA81R870

KRUPS Espresso Full Auto Essential EA81R870

Bekijk de dagprijs

KRUPS Essential Espresso neemt je mee terug naar de essentie van espresso. Met deze volledig automatische espresso, waardeer de ware smaak van gebalanceerde, aroma-gevulde koffie en espresso met een compact ontwerp dat geen compromis maakt op capaciteit, met 3 temperatuurniveaus en 3 slijpstructuren voor perfect gecontroleerde resultaten.

Krups Savoy ET352010 - Koffiezetapparaat - Thermoskan

Krups Savoy ET352010

Bekijk de dagprijs

Begin je dag goed met een lekkere kop koffie. Dankzij de thermokan van het Krups Savoy ET352010 koffiezetapparaat houdt je jouw koffie tot 4 uur lang warm. De Savoy is een betrouwbaar apparaat dat je elke ochtend kunt gebruiken om snel tot 1,7 l koffie te zetten. Met functies zoals de selectie van gewone/krachtige koffie, kun je elke keer opnieuw genieten van lekkere, smaakvolle koffie.

Krups Quattro Force EA82F010 - Espressomachine - Zwart

Krups Quattro Force EA82F010

Bekijk de dagprijs

’s Morgens wakker worden en gelijk een kop koffie kunnen drinken? Dankzij de switch-on timer van de Krups Quattro Force Latt’Espress EA82F010 kun je hem op een door jouw gekozen tijdstip vast voorverwarmen. Dankzij de voorgeprogrammeerde instellingen zet je in een ogenblik één of twee heerlijke espresso’s of lungo’s tegelijkertijd. Het Krups Quattro Force systeem verbeterd de 4 essentiële stappen van de koffieboon tot het kopje koffie. Door het duurzame en snellere maalwerk, het unieke tamping-systeem om alle aroma's uit de bonen te halen, het compacte Thermoblock voor hete koffie vanaf het eerste kopje en het AutoClean systeem zet je smaakvolle koffies in een handomdraai.

Krups® Koffiezetapparaat EA815570

Krups® Koffiezetapparaat EA815570

Bekijk de dagprijs

Dit koffiezetapparaat heeft een gepatenteerd compact thermobloksysteem voor snelle opwarming en warme koffie vanaf de eerste kop!

Krups Evidence EA893D - Volautomatische espressomachine - Zwart

Krups Evidence EA893D

Bekijk de dagprijs

Ervaar de echte smaak van espresso met deze Evidence volautomatische espressomachine van KRUPS. Deze espressomachine is ontworpen om ook thuis perfecte koffie te zetten en zorgt voor perfecte resultaten tot in de kleinste details. Je kunt verschillende dranken maken met de met 15 verschillende voorgeprogrammeerde instellingen. De KRUPS Evidence automatische espressomachine maakt het verschil dat je kunt proeven met een strak design dat in elke keuken past.

Krups Automatic EA826E - Volautomatische Espressomachine

Krups Automatic EA826E

Bekijk de dagprijs

De Krups Automatic EA826E Volautomatische Espressomachine heeft een unieke One-touch-Cappuccino functie. Hiermee bereid je eenvoudig een heerlijke Latte Machiatto of Cappuccino rechtstreeks in het glas. Daarnaast is deze Krups volautomatische espressomachine voorzien van een (afneembare) melkcontainer. Daarnaast is de Krups EA8298 eenvoudig in gebruik en met één druk op de knop te reinigen.

Krups F 18301 AromaCafe 5

Krups F 18301 AromaCafe 5

Bekijk de dagprijs

Krups Arabica EA8170 Volautomatische Espressomachine

Krups Arabica EA8170

Bekijk de dagprijs

Ervaar de echte smaak van espresso die moeiteloos wordt bereid met deze Arabica volautomatische espressomachine van KRUPS. Dit gebruiksvriendelijke espressoapparaat heeft een compact formaat waarbij geen compromissen zijn gesloten met betrekking tot de capaciteit en beschikt over geavanceerde technologie en een eenvoudig en zeer gebruiksvriendelijk bedieningspaneel met XL LCD-scherm. Voor de echte smaak van koffie en espresso, rechtstreeks in je kopje.

Krups Espresso Master EA8808 - Espressomachine

Krups Espresso Master EA8808

Bekijk de dagprijs

De Krups EA8808 Two-in-One Touch Cappuccino Volautomatische Espressomachine heeft een unieke Two-in-One-touch-Cappuccino functie. Hiermee bereid je tegelijkertijd twee heerlijke Latte Machiatto’s of Cappuccino’s. Met de Krups EA8808 bereid je een grote variëteit aan koffierecepten: Lungo, Espresso, Ristretto, Cappuccino of Latte Macchiato, geheel aangepast aan je persoonlijke voorkeur. Daarnaast is deze Krups volautomatische espressomachine voorzien van een favorietenmenu voor het opslaan van gepersonaliseerde recepten!

Krups EA 810B Vrijstaand Volledig automatisch Espressomachine 1.7l Zwart koffiezetapparaat

Krups EA 810B

Bekijk de dagprijs

Krups EA 810B. Producttype: Espressomachine, Koffiezet apparaat type: Volledig automatisch, Capaciteit watertank: 1,7 l, Koffie invoertype: Koffiebonen, Reservoir voor gezette koffie: Beker, Aantal spuiten: 2, Ingebouwde molen. Beeldscherm type: TFT. Vermogen: 1450 W. Kleur van het product: Zwart, Titanium

© 2020 coffeelabs.be | Alle rechten voorbehouden. Privacy & Voorwaarden.