logo

Jura vs. DeLonghi: ken de verschillen

Het is bevestigd! Er is nooit een goede tijd geweest in het verslag van de mensheid om een espresso- of koffieliefhebber te zijn dan op dit moment. Daar zijn specifieke redenen voor, en een van de meest bekende redenen is dat er vandaag de dag geen tekort is aan sensationele warme dranken en dat er een eindeloze keuze is aan automatische koffie- en espressomachines. Deze koffieautomaten in barista stijl zijn uitgerust met de modernste voorzieningen om u telkens weer de beste en de hoogste kwaliteit dranken te geven.

Echter, zoals altijd met veel keuzes om uit te kiezen, is het moeilijk voor u om degene te vinden die aan uw behoeften en uw budget voldoet. Houd er rekening mee dat niet alle koffiemachines die vandaag de dag op de markt verkrijgbaar zijn, hetzelfde zijn. Daarom is het voor u als consument essentieel om uw opties af te wegen en de producten die u van plan bent te kopen te vergelijken.

Twee van de meest gerenommeerde fabrikanten van koffiemachines zijn Jura en DeLonghi. Beide zijn zowel betrouwbare als betrouwbare merken. Als u meer wilt weten over deze fabrikanten en hun verschillen, lees dan verder.

espresso koffiemachine

DeLonghi vs. Jura: Overzicht

JURA

In het begin van de jaren dertig van de vorige eeuw heeft JURA, een Zwitsers bedrijf, zeer geavanceerde huishoudelijke producten gemaakt en gecreëerd. Als vooraanstaand bedrijf op het gebied van automatische espressomachines loopt JURA al sinds de jaren tachtig van de vorige eeuw voorop.

Op dit moment heeft dit bedrijf zich ontpopt tot een internationale speler die gebruik maakt van expertise en jarenlange ervaring om semi-professionele en professionele apparaten te maken die zowel in een huishoudelijke als in een kantooromgeving kunnen worden gebruikt.

Nu, met betrekking tot hun espresso-/koffiezetapparaten, zijn er vele redenen waarom de Jura zich onderscheidt van zijn concurrenten. Koffiemachines van JURA zijn van hoge kwaliteit, robuust en kunnen vele jaren meegaan. Ze zijn ook gemaakt van hoogwaardige materialen. Aan de andere kant zijn hun prijzen ook. voor meer gebruikers, behalve voor de koffieliefhebbers en -kenners. Het bezit van JURA-koffiemachines wordt beschouwd als een van de dingen waar veel koffieliefhebbers van dromen, omdat deze apparaten de lekkerste en best smakende koffie en espresso maken.

De high-end en strak uitziende Jura koffiemachine is inderdaad een echte betekenis van weelde en luxe met betrekking tot koffie- en espressomachines. Het zijn kwaliteitsproducten en u bent ervan verzekerd dat ze een leven lang meegaan, want JURA een Zwitsers bedrijf is betrouwbaar en heeft bewezen de beste te zijn.

DeLonghi

DeLonghi wordt beschouwd als een van de beste koffiemachines ter wereld. Dit bedrijf is al vele jaren actief. Het werd in 1902 ontdekt door de familie DeLonghi. Ze begonnen als een kleine industriële productiewerkplaats. Hoewel DeLonghi begon als een primaire producent van draagbare kachels en airconditioners, is dit betrouwbare bedrijf prominenter geworden en heeft het zich vertakt in vrijwel elke klasse of type van kleine huishoudelijke apparaten, waaronder die voor het bereiden van voedsel en in de keuken.

Een aantal van de essentiële factoren waarom DeLonghi succesvol is geworden en zich onderscheidt van de rest is hun erfenis en traditie van ideeën, evenals innovatie, product know-how, ontwikkeling van de kracht van het merk, voortdurend onderzoek en internationale, wereldwijde distributie.

Met betrekking tot hun koffiemachines laat dit bedrijf zien wat vrijwel zeker de breedste collectie is van de verschillende machines van elk merk op de markt. Hierbij wordt rekening gehouden met het geheel van high-end, middle en low-end koffiemachines die het beste in hun functie zijn.

Aan de andere kant zijn veel koffiemachines van DeLonghi geclassificeerd als entry to medium niveau en perfect voor residentiële en huishoudelijke toepassingen met een aantal semi-professionele machines. Als u dus in een krappe begroting zit en toch een kwalitatief hoogwaardig koffiezetapparaat wilt zonder veel geld uit te geven, dan is DeLonghi een perfecte keuze.

DeLonghi Vs. Jura: Wat zijn de verschillen

Alvorens een overzicht te geven van de belangrijke verschillen tussen Jura en DeLonghi, laten we eerst kijken naar de rangorde van elk merk met betrekking tot de vitale factoren en elementen.

Smaak

Met de Jura-koffiemachines krijgt u koffie die net zo goed smaakt als die in uw favoriete koffieshop. Als het gaat om de smaak, zult u geen afbreuk doen aan de kwaliteit van de smaak als u Jura koffiemachines koopt. Maar met de meeste koffiemachines van DeLonghi, met name de meest redelijke, krijgt u een koffie die alleen maar goed is. Dat maakt niet zoveel uit als u cappuccino's en lattes of andere dranken op basis van melk drinkt.

Aan de andere kant, als je espresso + waterdrankjes en Americanos drinkt, is de superioriteit misschien niet zo goed.

Schuimuim

Wat betreft het stomen en opschuimen zijn er veel dingen waar je rekening mee moet houden. Ten eerste, houdt u van het vermogen van een koffiezetapparaat om te schuimen en melk te stomen? DeLonghi-koffiemachines, zelfs die in het $100-assortiment, zijn uitgerust met een stoompijpje, manueel of automatisch. Hoewel deze factoren niet altijd de meest wenselijke zijn, zijn ze er wel degelijk.

Sommige van de goedkope en laaggeprijsde koffiezetapparaten uit de Jura zijn echter niet voorzien van dampende elementen. Wat u dus moet doen, is een individuele koffiezetter kopen die uw uitgaven zeker zal verhogen. Aan de andere kant, als het koffiezetapparaat wel met een dampend element wordt geleverd, dan wordt het een barista-achtige en professionele kwaliteitsvolle drank.

Bouw Kwaliteit

Wat de kwaliteit van de gebouwde machines betreft, zijn de koffiemachines uit de Jura uitgerust met hoogwaardige onderdelen en ondergaan ze een superieur productieproces. Aan de andere kant voelen DeLonghi-koffiemachines meer als gewone huishoudapparaten, daarom zijn de producten die ze aanbieden goedkoop. Ze gaan echter ook vele jaren mee als u de juiste reiniging en het juiste onderhoud volgt.

Onderhoud en reiniging

Koffiemachines uit de Jura worden gemaakt met als doel dat de consument nooit de molen en de zeteenheid hoeft te reinigen. Aan de andere kant heeft DeLonghi hun koffiemachines gemaakt met afneembare onderdelen voor zowel routinematige reiniging als onderhoud. Op dit punt onderscheidt de Jura zich van de rest. Jura producten worden geleverd met een display dat u informeert wanneer u de machine moet reinigen die niet in een DeLonghi machine aanwezig is.

Budget

Jura-koffiemachines zijn niet budgetvriendelijk; dat weet iedereen. De producten die ze aanbieden zijn gemaakt van superieure materialen en gaan dus vele jaren mee. Dit is een van de redenen waarom ze kostbaar zijn.

Aan de andere kant, als u een laag budget heeft, overweeg dan de DeLonghi machines. U kunt bij DeLonghi koffiemachines kopen voor maar liefst 100 dollar. Hoewel deze koffiemachines misschien vroeg of laat vervangen moeten worden, zullen ze dus op korte termijn veel gemakkelijker op uw bankrekening staan.

Automatisering

Een belangrijke overweging bij de aankoop van een koffiezetapparaat is of u een automaat of een halfautomatische machine nodig hebt.

Als u van een halfautomatisch koffiezetapparaat houdt, dan zijn de DeLonghi-koffiemachines de beste keuze. Als dat soort maatwerk echter niet uw type is, dan werken beide merken het beste voor u.

Jura vs. DeLonghi: Eindoordeel

Zoals u hebt gezien, hebben DeLonghi en Jura zowel voor- als nadelen. DeLonghi is een perfect uitgangspunt voor veel koffiedrinkers vanwege het uitgebreide aanbod aan redelijke machines. Aan de andere kant, wanneer alle aspecten goed doordacht zijn, biedt Jura producten van hogere kwaliteit met een brede collectie van state-of-the-art kenmerken, waardoor een hogere mate van klanttevredenheid wordt bereikt.

Op het gebied van levensduur en ingebouwde kwaliteitsfactoren onderscheiden de Jura koffiemachines zich van DeLonghi. Hun producten zijn ongeëvenaard en uitzonderlijk. Jura staat bekend als de voorhoede van de technologie voor het maken van koffie. Hun koffiemachines zijn de technologisch meest geavanceerde. Bovendien zijn ze gemaakt van superieure materialen en worden ze meestal geleverd in super- of volautomatische modellen.

Als u dus serieus bent met uw espresso of koffie, ga dan voor Jura. Met Jura opmerkelijk goed gemaakte machines, koffiezetapparaten in restaurant-stijl en apparaten die bijna geen onderhoud nodig hebben, betaalt de ervaring zich te zijner tijd terug.

Bovendien is Jura Company trots op een professioneel koffiezetapparaat met meer capaciteit, boekhoudsystemen en permanente wateraansluitingen. Het grootste nadeel van hun producten is de prijs.

Dit is waar DeLonghi, naast Jura, trots op is. Koffiemachines van DeLonghi kunnen voor een lage prijs worden aangeschaft zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de smaak. De koffiemachines die ze aanbieden hebben ook de mogelijkheid om barista-achtige koffie en espresso te produceren en bovendien zijn ze uitgerust met state-of-the-art voorzieningen die niet gebruikelijk zijn in de Jura en andere toonaangevende koffiemachines van tegenwoordig.

Te zijner tijd gaat het om voorkeuren, budget en persoonlijke smaak. Terwijl DeLonghi machines op instapniveau aanbiedt met fantastische resultaten, is Jura daarentegen gericht op koffiefanaten en -kenners. Uiteindelijk is, zoals gezegd, de keuze aan u.

© 2020 coffeelabs.be | Alle rechten voorbehouden. Privacy & Voorwaarden.