Nespresso KitchenAid Koffiemachines

Welkom bij onze Nespresso KitchenAid koffiemachine review! We zijn erg enthousiast bij WhichNespresso om een machine met zo'n iconisch ontwerp in handen te krijgen.

Nespresso KitchenAid koffiemachine review

Voor wie het niet weet, KitchenAid is wereldwijd bekend om zijn keukenstandaardmixers. Ze bestaan al langer, maar de vorm die we vandaag de dag kennen, begon in de jaren 1930 met hun "KitchenAid Model", dat het ontwerp dat zo herkenbaar is in de hele wereld, vastlegde.

Beste Nespresso KitchenAid Deals

Nespresso KitchenAid Artisan 5KES0503EER/3 koffiemachine - Empire Red

Nespresso KitchenAid Artisan 5KES0503EER/3 koffiemachine - Empire Red

Bekijk de dagprijs

Nespresso KitchenAid Artisan 5KES0503EMS/3 - koffiemachine - Medaillon Silver

Nespresso KitchenAid Artisan 5KES0503EMS/3 - koffiemachine - Medaillon Silver

Bekijk de dagprijs

Nespresso KitchenAid 5KES0503 - Koffiecupmachine - Tingrijs

Nespresso KitchenAid 5KES0503 - Koffiecupmachine - Tingrijs

Bekijk de dagprijs

Nespresso KitchenAid & Aeroccino3 5KES0504EER/3 Keizerrood Aanrecht Koffiepadmachine 1,3 l

Nespresso KitchenAid & Aeroccino3 5KES0504EER/3 Keizerrood

Bekijk de dagprijs

Nespresso KitchenAid 5KES0504 - Koffiecupmachine - Appelrood - inclusief melkopschuimer

Nespresso KitchenAid 5KES0504 - Koffiecupmachine - Appelrood - inclusief melkopschuimer

Bekijk de dagprijs

Nespresso KitchenAid Artisan 5KES0503ECA/3 - koffiemachine - Candy Apple Red

Nespresso KitchenAid Artisan 5KES0503ECA/3 - koffiemachine - Candy Apple Red

Bekijk de dagprijs

Nespresso KitchenAid met melkopschuimer - Appelrood

Nespresso KitchenAid met melkopschuimer - Appelrood

Bekijk de dagprijs

KitchenAid Nespressomachine met melkopschuimer - Keizerrood

KitchenAid Nespressomachine met melkopschuimer - Keizerrood

Bekijk de dagprijs

De KitchenAid-vorm die naar Nespresso is gebracht

Nu is een van de beroemdste merken in keukens wereldwijd naar Nespresso gekomen, waardoor de iconische KitchenAid-vorm in de wereld van de koffie is gekomen. Dit is natuurlijk de KitchenAid-koffiemachine van Nespresso.

De geweldige originele crèmekleurige en zwarte neutrale kleuren worden geaccentueerd door de roodtinten die KitchenAid in hun Nespresso-assortiment op tafel heeft gebracht. Deze producten zijn eerder in de VS dan elders ontworpen en hebben echt een premium uitstraling en gevoel. De koepel/bolvorm doet denken aan oude KitchenAid-apparaten, van de jaren '30 tot de jaren '50 en '60 en nu. Mengtafels, keukenmachines, waterkokers en andere apparaten van KitchenAid hebben vandaag de dag allemaal dezelfde iconische uitstraling.

De technologie in de KitchenAid is vergelijkbaar met die van andere Nespresso-machines. De druk van de machine is nog steeds ingesteld op 19 bar, zodat een Nespresso-capsule die in een andere machine wordt gebruikt, gelijkwaardig is aan deze. Het laatste wat Nespresso wil is dat hun koffie anders smaakt, afhankelijk van de machine die u koopt! Consequent zal hier ongetwijfeld zeer belangrijk zijn voor Nespresso.

Een automatische uitwerpfunctie helpt ook om gebruikte capsules te verwijderen en een aantal ervan op te slaan, en het waterreservoir zorgt voor een redelijk aantal koffies voordat u ze opnieuw moet vullen. De inhoud van de watertank is 1,4 liter.

Het belangrijkste belangrijkste kenmerk van de Nespresso KitchenAid, afgezien van de iconische vorm, is waarschijnlijk de constructie. KitchenAid wordt al lang geassocieerd met hoogwaardige, compromisloze producten en deze Nespresso machine is daarop geen uitzondering. De constructie van de Nespresso KitchenAid-koffiemachine is niet zozeer gemaakt van kunststof, maar voornamelijk van metaal. Het voegt een prachtige, high-end afwerking toe aan een toch al prachtige koffiemachine en het is een van de dingen die we het leukst vinden!

Nespresso KitchenAid assortiment

Handgestuurd mechanisme voor het kiezen van uw koffie

De Nespresso KitchenAid-koffiemachine maakt gebruik van een heerlijk mechanisme voor het bereiden van uw koffie. Er is zowel een grote hendel als een draaiknop, waardoor moderne digitale displays worden vervangen door iets meer tastbaars.

Gebruik eerst de hendel en trek hem omhoog om de sleuf te onthullen waarin uw Nespresso-capsule kan worden geplaatst. Een van de Nespresso grand crus is voldoende, maar het hangt natuurlijk af van uw smaak! Voor een gids om te kiezen welke voor u het leukst zijn, kunt u hier onze ultieme gids voor Nespresso-capsules bekijken.

Gebruik vervolgens de draaiknop op de voorkant van de machine om te kiezen hoe lang u uw koffie wilt hebben. In plaats van te kiezen voor een nummeringssysteem, kunt u bij Nespresso eenvoudigweg kiezen voor een stapsgewijze keuze tussen espresso en lungo. De keuze is geheel aan u!

Druk tenslotte op het Nespresso-logo in het midden van de draaiknop om heet water door uw koffiepad en in uw kopje te laten stromen!

Nespresso KitchenAid Samenvatting

De Nespresso KitchenAid-koffiemachine is een goed voorbeeld van hoe Nespresso machines eruit kunnen zien als ze worden meegenomen naar de luxe / premium kant van de weegschaal. De metalen constructie en de iconische KitchenAid-vorm vallen echt op en zouden er geweldig uitzien in zowel een moderne als een retro-keuken.

Een mogelijk nadeel is dat er geen melkopschuimer is bij deze machine, dus als u op zoek bent naar een geweldige premium machine, maar ook echt wilt genieten van koffie op basis van melk, kunnen we overwegen om iets als de Nespresso Expert & Milk aan te bevelen. Maar als rechte koffie uw ding is, dan is het om eerlijk te zijn moeilijk om meer klasse te krijgen dan dit - Nespresso heeft naast KitchenAid een uitzonderlijke prestatie geleverd met hun uiterlijk en ontwerp hier.

Bent u op zoek naar iets anders?

Het Nespresso-assortiment omvat grote koffiezetapparaten voor op de werkplek en andere compacte en ergonomische apparaten die ideaal zijn om buiten de keuken te plaatsen. Sommige machines zijn meer geschikt voor degenen die houden van hun koffie op basis van melk, andere zijn ontworpen om snel een heerlijke espresso of lungo te leveren.
Bekijk de Nespresso machines assortiment