logo

Nespresso Lattissima plus Koffiemachines

De Lattissima+ serie is waarschijnlijk onze favoriet voor koffie op basis van melk, en we houden zowel van de one-touch knop voor het maken van koffie als van de handige ontkalkingsfunctie, waardoor de machine ook vrij weinig onderhoud nodig heeft.

Beste Nespresso Lattissima Deals

De'Longhi Nespresso Lattissima Pro EN750 Zilver

De'Longhi Nespresso Lattissima Pro EN750 Zilver

Bekijk de dagprijs

De'Longhi Nespresso Lattissima Touch EN560.B Zwart

De'Longhi Nespresso Lattissima Touch EN560.B Zwart

Bekijk de dagprijs

DeLonghi Nespresso Lattissima One Zwart

DeLonghi Nespresso Lattissima One Zwart

Bekijk de dagprijs

De'Longhi Nespresso Lattissima One Wit

De'Longhi Nespresso Lattissima One Wit

Bekijk de dagprijs

De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit

De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.W Wit

Bekijk de dagprijs

De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.B Zwart

De'Longhi Nespresso Gran Lattissima EN650.B Zwart

Bekijk de dagprijs

De'Longhi Nespresso Lattissima Touch EN560.S Zilver

De'Longhi Nespresso Lattissima Touch EN560.S Zilver

Bekijk de dagprijs

Lattissima: Voor liefhebbers van koffie op basis van melk

De Lattissima+ serie van Nespresso machines is exclusief gebouwd voor degenen die houden van hun koffie op basis van melk - voer uw lattes en uw cappuccino's in.

Verreweg het grootste kenmerk van de Lattissima voor diepe L-liefhebbers is de melkkaraf met één druk op de knop. Deze is zeer goed zichtbaar aan de voorkant van de machine en kan worden losgemaakt en in de koelkast worden bewaard als hij niet in gebruik is. Bovendien heeft de in de machine ingebouwde melkstomer een temperatuurregelingssysteem, dat de bewegingen van een barista nabootst om de temperatuur van uw melk mooi en gelijkmatig te houden als deze opschuimt.

One Touch Choice voor koffie

De manier waarop de one-touch knop boven op de machine werkt is de hoeksteen van het aanbod van Lattissima. Met de one-touch knoppen kunt u snel en eenvoudig een espresso, cappuccino, latte macchiato of lange koffie zetten.

Bovendien is er een extra set draaiknoppen bovenop de machine om de hoeveelheid koffie en melk in uw drankjes aan te passen - zo kan elk type drank dat hierboven wordt genoemd, worden gepersonaliseerd naar uw eigen smaak. De volumeregelaar voor melkschuim is veruit het leukste instrument waarmee we hebben geëxperimenteerd, en een echte aanrader om iets te vinden waar je het meest van geniet - het vergt een beetje experimenteren om er te komen, maar het is het helemaal waard!

De 40 seconden warmtetijd is langer dan sommige van de compactere machines in het Nespresso assortiment (zoals de Pixie en U bijvoorbeeld), maar de Lattissima is niet ontworpen voor pure snelheid. De 19-bar druk op de espressodispenser om een goede espresso met uitstekende crèmakaraf af te leveren, zorgt keer op keer voor een lekkere koffie op basis van melk.

Lattissima Extra Tips en Samenvatting

Een nuttig feit om te weten is de maximale warme melk capaciteit van de karaf, die is 8,5oz - houd er rekening mee dat dit rekening houdt met schuim / schuim etc. dus het is nuttig om niet te gaan over deze limiet als je wilt om uw melk precies goed te krijgen. Er is 30oz capaciteit in de afneembare watertank die meer dan genoeg moet zijn voor het comfort. Het past ook in elke maat beker dankzij de verschuifbare lekbak.

De automatische ontkalkingsfunctie is ook bij deze machine geweldig. Wanneer er ontkalkt moet worden, brandt de cappuccinoknop bovenop de machine oranje. Lees eerst de instructies voordat u dit doet, maar zodra u dit doet, zult u zich realiseren hoe eenvoudig en gemakkelijk dit is. Als het ontkalken begint, wordt de pijp verstopt en is het ontkalken een automatisch proces - u hoeft uw koffiemachine niet één keer per week uit elkaar te halen om dit probleem op te lossen!

Tot slot zijn er nog enkele nuttige aanvullingen, zoals een automatische timer die de machine uitschakelt na 9 minuten niet te zijn gebruikt (voor het geval u vergeet de machine uit te schakelen!) en een netjes kabelsysteem onder de machine dat de kabellengte onder controle houdt.

Kortom: het Lattissima assortiment is waarschijnlijk onze favoriet voor koffie op basis van melk, en we houden zowel van de one-touch knop voor het maken van koffie als van de handige ontkalkingsfunctie, waardoor het apparaat ook vrij weinig onderhoud nodig heeft.

Op zoek naar iets anders?

Het Nespresso-assortiment omvat grote koffiezetapparaten voor op de werkplek en andere compacte en ergonomische machines die ideaal zijn om buiten de keuken te plaatsen. Sommige machines zijn meer geschikt voor degenen die houden van hun koffie op basis van melk, andere zijn ontworpen om snel een heerlijke espresso of lungo te leveren.
Bekijk de Nespresso machines

© 2020 coffeelabs.be | Alle rechten voorbehouden. Privacy & Voorwaarden.