Philips Senseo Sarista kopen, review en aanbieding

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wil je nu eens alles weten over de Philips Senseo Sarista? Dan kan je dat in deze review ontdekken. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt over dit apparaat. De machine die gebruikmaakt van de koffiebonen is in het zwart en in het wit te krijgen. De modellen zijn niet alleen verschillend van kleur, maar ook op andere punten. Het is goed om dat op deze plek eerst te ontdekken.


senseo sarista

Bekijk de prijs


Alles over de Senseo Sarista

De Philips Senseo Sarista maakt het gemakkelijk om met een druk op de knop één of twee koppen koffie te zetten. Je kunt er zelfs een hele kan mee zetten. Het voordeel van het werken met de Senseo Sarista is dat de smaak altijd precies gelijk is. De aroma’s van de koffiebonen blijven goed bewaard in de koppen koffie. Het is ook nog eens fijn dat de koffiepads in verschillende blends te krijgen zijn. Zo kan je allerlei verschillende koppen koffie bereiden, met hetzelfde apparaat.

Het apparaat komt met allerlei handige functies. Zo kan je de bean funnels hersluiten. Daardoor blijven je bonen vers en behouden die hun smaak. Dat is niet het enige aantrekkelijke aan dit apparaat. De Philips Senseo Sarista is mooi ontworpen. Het is flink robuust dankzij de solide constructie. Dit is wel zo gemakkelijk in de keuken. Bovendien is het niet te groot, kleiner dan een klassieke Senseo. Daardoor is het ook beter te plaatsen in een keuken.De techniek in het apparaat

De techniek in de Philips Senseo Sarista is ook interessant. Het apparaat begint direct de componenten op te warmen en door te spoelen wanneer je het aanzet. Het spoelwater verdwijnt in het lekbakje. Al is dit bakje wel wat klein en kan het dus na enkele keren spoelen al snel vol zitten. Wanneer je hier een eigen kopje of bakje bij zet waarin je het spoelwater opvangt, dan hoef je dus niet na iedere ronde koffiezetten het spoelbakje leeg te gooien.

Bedenk je dat het apparaat zich na iedere ronde koffiezetten zelf zal reinigen. Daarbij heeft het aandacht voor de maalschijven die de koffiebonen malen voor jouw koppen koffie. Het voordeel hiervan is dat er geen resten achterblijven en je dus gemakkelijk per beurt van blend kan wisselen. De smaak van de koffie is daardoor altijd lekker puur. Dat is een voordeel van dit apparaat te noemen.


sarista

Bekijk de prijs


Het ontkalken van het apparaat

De Philips Senseo Sarista ontkalken is op een gemakkelijke manier te doen. Het is wel zo dat deze Senseomachine wat meer onderhoud nodig heeft dan de klassieke modellen. Het ontkalken doe je omdat het verwarmen van het water voor kalkaanslag zorgt. Dit beïnvloedt de smaak van je koffie en verstopt de leidingen. De mate waarin dit gebeurt verschilt per regio, maar gemiddeld moet het apparaat eenmaal per kwartaal gereinigd worden.


sarista aanbieding

Bekijk de prijs


Het onderhoud en de reiniging

Het onderhoud van de Philips Senseo Sarista draait niet alleen om het ontkalken van het apparaat. Het is belangrijk om het regelmatig schoon te maken. Zo zal de levensduur van de Sarista flink toenemen. Bovendien zal de koffie ook op de lange termijn lekker blijven smaken. Ook dat is van belang. Vooral het mechanische gedeelte schoonmaken is belangrijk. Dit is terug te vinden in de handleiding, maar is ook niet lastig te doen.

Het schoonhouden van de mechanische delen doe je door het bakje met het maalgruis te verwijderen. Daardoor is het zijpaneel te openen. Nu zijn alle mechanische delen zichtbaar. De hendel met het woord release duw je voorzichtig naar achteren. Nu is het mechanische deel te verwijderen. Spoel dit af met wat lauwwarm water. Gebruikt daar geen zeep of reinigingsmiddelen bij. Dit kan de olie die in de machine zit namelijk beïnvloeden. Daardoor gaat de machine sneller slijten. Dit moet dus wel voorkomen worden.


sarista koffie

Bekijk de prijs


Pluspunten van de Philips Senseo Sarista

  • Gemakkelijk goede koffie te zetten
  • Goed voor één en twee kopjes, maar ook een hele kan
  • Gemakkelijk de bean funnel wisselen en hersluiten
  • Duidelijk en intuïtief te gebruiken
  • Onderhoud en reiniging gaan gemakkelijk


Minpunten van de Philips Senseo Sarista

  • De prijs is aan de hoge kant
  • Kleine lekbak die snel vol zit
  • Flink wat geluid bij het malen
  • Bonen malen gaat per kopje, een kan zetten betekent dus zes keer malen
  • Vrij veel damp bij koffiezetten


philips senseo sarista kopen

Bekijk de prijs


Conclusie over de Philips Senseo Sarista

Wie de Senseo Sarista gebruikt, kan er zeker van zijn dat lekker koffie gedronken kan worden. De koffiemachine gebruikt versgemalen bonen. Waardoor het wel heel gemakkelijk wordt om ervan te genieten. Een nadeel is wel dat er flink wat geluid wordt gemaakt bij het malen van de koffie. Aan de andere kant is het gebruiksgemak juist wel weer heel groot. Ook is het zo dat het niet duur is om deze machine te gebruiken. Dit maakt het dus een goede optie voor een flink aantal koffiedrinkers.


senseo bonen machine

Bekijk de prijs
Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen