Philips LatteGo koffiemachine kopen, aanbiedingen en review

Facebook
Twitter
LinkedIn


philips lattego volautomaten koffiemachines

Jezelf vogelvrij kunnen voelen met een koffiemachine? Wat is dat voor een rare uitspraak? Toch kan het zetten van een perfect kopje koffie een heerlijke dag veroorzaken. Waarbij je normaliter naar de barista moet voor een echt goed gezet kopje. Daarvoor moet je al uit jouw pyjama, de deur uit, de hoop hebben dat het koffiehuis nog open is en een paar flappen neertellen om die koffie te drinken. En dat gaat elke dag dan weer zo. Hoe fijn zou het zijn, als je wakker wordt, een knopje aanzet, en rustig wakker kan worden.
Philips LatteGo 2200 volautomaat


Philips LatteGo 220

Bekijk de dagprijs


De 2200 is de eerste Philips LatteGo koffiemachine uit deze lijn. Volledig automatisch als een volautomaat is dit een spectaculaire koffiezetautomaat voor een zacht prijsje. Met een prijs van €380 kan je op jouw gemak een koffiemachine aanschaffen, waarbij heerlijke melk koffiedranken kunnen worden geproduceerd. Dit is wel de kleinste koffieautomaat uit de serie en je kan maar drie verschillende koffiedranken ermee produceren.


Philips LatteGo 3200


Philips LatteGo 3200

Bekijk de dagprijs


De middelste variant van de Philips LatteGo koffiemachines. De 3200 biedt je net wat meer opties. Je kan hiermee twee meer koffiedrankjes maken, waaronder de alom geliefde latte macchiato. Vijf verschillende koffie dranken, allemaal in een handomdraai. Een druk op de knop. Voor dit koffiezetapparaat betaal je €540.


Phillips LatteGo 5000


Phillips LatteGo 5000

Bekijk de dagprijs


De laatste, de grootste, de duurste en de volautomaat met de meeste opties. Dat is de Philips LatteGo 5000 koffiemachine. Beter dan deze zal je een koffieapparaat niet vinden. Deze koffiezetapparaat heeft daarom ook een prijs van €550. Maar een tientje duurder, maar gelijk veel meer opties dan met de 3200 variant. Je kan met de 5000 melk opschuimen, de temperatuur van het water regelen en maar liefst 6 verschillende drankjes maken.Gerelateerd: Philips Koffiemachine beste koop


Wakker worden in pyjama, met een heerlijk geurend kopje koffie


Rustig wakker worden in jouw pyjama, met de ochtendzon brandend op jouw gezicht, de laptop gaat aan en je begint aan jouw eerste beste hoofdstuk van jouw nieuwe boek. Of de eerste zoom ochtend meeting. Soms lukt een meeting niet zonder eerst een goed kopje koffie te hebben gedronken.


Hoe zet je dan een perfect kopje koffie thuis?


Maar met welk koffiezetapparaat zet je dan dat perfecte kopje? Er zijn een groot aantal koffiemachines op de markt, maar niet elke koffiemachine zet juist dat ene perfecte kopje waarmee je jouw ochtend goed start.


De beste kwaliteit koffie


Bij sommige koffiezetapparaten krijg je alleen wat slootwater als koffie. Daar wordt niemand vrolijk van. Philips is zich ervan bewust hoe steeds meer mensen gaan voor het gemak van thuis, maar de smaak van een koffiehuis. En daarom is er de Philips LatteGo Koffiemachine in het leven geroepen.


Een koffiemachine gericht op de beste koffie


Een koffiemachine dat zich echt richt op de beste koffiedrank die er bestaat. Een latte. Een heerlijk warm en geurend goedje dat bestaat uit melkschuim en koffie. Het zetten van een goed kopje latte kan nog een hele taak zijn. En met de Philips LatteGo koffiemachine kan je relaxen en ervan uitgaan dat je de beste latte zet. Een druk op de knop. Een kind kan de was doen.


Wat maakt de LatteGo koffiemachine van Philips dan zo bijzonder?


Nog nooit eerder was er een volautomaat voor thuis waarbij je de koffie van ver naar binnen kan halen. Dit koffiezetapparaat is een merk. Een lijn van drie verschillende apparaten met ieder een andere feature.


Philips LatteGo volautomaten

Je hebt de:


  1. Philips LatteGo 2200
  2. Philips LatteGo 3200
  3. Philips LatteGo 5000


Elke variant van deze perfecte volautomaat heeft andere voor- en nadelen. Een ding is zeker, een heerlijke latte is met dit koffiezetapparaat zo gezet!

Wat dit nieuwe systeem ook zo fantastisch maakt, is het zelfreinigingssysteem. Lees verder en ontdek de voordelen van de aanschaf van een Philips LatteGo Koffiemachine.


Wat zijn de voordelen van een Philips LatteGo Koffiemachine?


Dit koffiezetapparaat wordt onder koffieliefhebbers echt de hemel in geprezen. De echte koffie criticus zal hier waarschijnlijk geen genoegen uit halen. Dit is een volautomaat die voor de gemakzuchtige koffieliefhebber is ontwikkeld. Een koffiemachine om melkachtige varianten van koffiedranken te maken. Waaronder dus de alom geliefde latte. Wat zijn dan wel de voordelen van een LatteGo koffiemachine?


1. Hekel aan schoonmaken van jouw apparaat? Dat is hiermee opgelost!


Heb jij een hekel aan het poetsen van jouw koffiezetapparaat? Sommige koffiemachines zien er echt complex uit, vooral voor de schoonmaak. Dat is hier helemaal uitgedokterd. Deze koffiemachine heeft een compleet schoonmaakprogramma. Die kan je makkelijk aanzetten en uitzetten. Een vers kopje koffie is dus altijd te realiseren. Wel dien je dan jouw schoonmaakprogramma aan te zetten natuurlijk.


Het reinigen van het rietje hoeft niet meer


Daarnaast is iedereen bekend met het reinigen van de verschrikkelijke melkrietje systeem. Dat is bij Philips opgelost door het gebruik van twee melkbeker systemen in de LatteGo koffiemachine. Dit koffieapparaat is echt ontworpen om melkdranken te maken. En dan dient het ontwerp ook zeker op gemak gemaakt te moeten zijn.


2. Vind je schoonmaken vervelend? Dan zal je ontkalken nog erger vinden


Gelukkig is ontkalken ook verleden tijd bij de Philips LatteGo koffiemachine. Ja hoe dan? Ze hebben bij Philips echt nagedacht over het ontkalken van een koffiezetapparaat. Dit kan een arbeids- en vooral tijdsintensief klusje zijn. Daar zit niemand op te wachten. Daarom is er in dit koffiezetapparaat de Aquaclean filter. Nu ben je natuurlijk niet verzekerd van nooit ontkalken, maar als jij jouw machine alleen gebruikt, niet op kantoor dus, dan kan je jarenlang genieten van een kopje koffie zonder ook maar één keer te moeten ontkalken.


Een aquaclean filter kost wel meer


Let wel op dat het gebruik van een aquaclean filter juist iets meer kosten met zich meebrengt. Je moet de filters er extra bij aanschaffen. Wat wel een voordeel is, dat het water ontkalkt wordt, dan smaakt jouw kopje koffie toch nog net wat lekkerder.


3. Een keramische koffiemolen zorgt voor betere bonen


Iedereen heeft het wel eens. De bonen voor de koffie. Daar zet je natuurlijk échte koffie mee. Niet met dat opgeloste prut. Maar het zetten van koffie met bonen komt met hindernissen. Allereerst moet je iets langer wachten, want het malen van de bonen, kost nu eenmaal meer tijd.


Frictie komt bij het malen


En waar men maalt, ontstaat er frictie. Iedere koffiemachine waar gebruik kan worden gemaakt van koffiebonen, maakt gebruik van maalschijven. Als die hard aan het werk zijn, worden ze heet. Wat is daar het gevolg van? Dat de koffiebonen te heet worden tijdens het malen. Die verbranden dan en dan krijgt jouw koffie een bittere smaak.


De Philips LatteGo koffiemachine wordt niet heet


Wat maakt dat je bij de Philips LatteGo Koffiemachine dan geen verbrande koffiebonen krijgt? De maalschijven die ze gebruiken voor dit koffieapparaat zijn keramisch! Deze maalschijven worden dus niet heet bij vele frictie tijdens het malen. Daardoor krijg je een veel lekkerder kopje koffie.


De keramische schijven hebben wel onderhoud nodig


Enige nadeel hiervan is dat keramische maalschijven, meer onderhoud nodig hebben dan metalen maalschijven. Als je meer dan 15.000 kopjes aan koffie hebt gedronken, kan het eens tijd zijn om de maalschijven van jouw koffiemachine te vervangen.


4. Het is super simpel in gebruik


Wat nog het beste voordeel is van deze machine is het gemak waar de Philips LatteGo koffiemachine voor gebouwd is. Het design is puur en alleen gebouwd op de lekkerste koffie, op de gemakkelijkste manier. Hoe krijg je dat dan voor elkaar? Er staan maar een paar knoppen op de machine. Druk gewoon op het drankje die jij graag wilt, zorg ervoor dat je de melk en de koffiebonen bijgevuld hebt en je kan aan de gang. Een kind kan de was doen.


Op alle fronten beter dan Nespresso


Dat is nogal een uitspraak om te maken. Aan te geven dat de Philips LatteGo koffiemachine op alle fronten beter is dan een Nespresso koffiemachine. En toch is niets minder waar. Waarom eerder voor een Philips LatteGo koffiemachine kiezen in plaats van een Nespresso? Hieronder staan de voordelen op een rij.


Je gebruikt verse koffiebonen


Met een Nespresso gebruik je een koffiecup. Hierin zit geconcentreerde, gemalen koffie. De koffie die dan in jouw koffiemachine verschijnt is al behoorlijk bewerkt. Daardoor heb je veel bittere koffie dan wanneer je de LatteGo koffiemachine van Philips gebruikt.


Je kan je nog wel flink vergissen in de prijs


Het kan zijn dat de prijs van de koffiemachines verschillen. En dat de Nespresso goedkoper uitvalt dan de Philips LatteGo. Maar je kan je hier sterk in vergissen. De eerste aanschaf met een Nespresso is waarschijnlijk goedkoper, maar de koffiecups zijn een stuk duurder. En daarbij heb je mindere kwaliteit aan koffie. Per kopje ben je met de koffiecups ongeveer 35% duurder uit. Per kopje dus. Als je een fervente koffieleut bent, kunnen de prijzen hoog oplopen. En dan heb je ook nog eens minder lekkere en mindere kwalitatieve koffie ook.


Gij die duurzaam is, zal koffie drinken met echte bonen


Als je duurzaamheid erg belangrijk vindt, maar koffie ook ontzettend lekker. Kies dan voor de meest duurzame optie. Nespresso cups zijn wel te recyclen, maar afval blijft wel afval. Daarbij zijn de cups geproduceerd, wat ontzettend veel energie kost. En het maken van aluminium cupjes kost ook veel energie, tijd en geld. Een zak koffiebonen, is een zak koffiebonen.


Duurzaam ben je met het gebruik van koffiebonen


En laat dat nou het ingrediënt zijn die je dient te gebruiken voor jouw Philips LatteGo koffiemachine volautomaat. Je produceert dan veel minder afval, drinkt koffie dat veel minder energie gekost heeft en je bent nog eens goedkoper uit. Duurzaam en zonder schuldgevoel kunnen kiezen van dat goddelijke bruine hete goedje.


De drie verschillende modellen van de Philips LatteGo koffiemachine


Eerder op deze pagina is gesproken over de drie verschillende volautomaten die je kan aanschaffen in de lijn van de Philips LatteGo. Iedere koffiemachine in deze lijn heeft een andere prijs en een ander model. Maar bij elk van deze modellen, kan jij genieten van een lekker kopje Latte Macchiato bijvoorbeeld.


Ga jij voor een Philips LatteGo koffiemachine?


Als je een kopje koffie wilt zetten met gemak, dat nog eens lekker smaakt en niet al te duur is dan is een Philips LatteGo koffiemachine zeker de aanschaf waard. Velen zijn je ook voorgegaan. Ben je een die hard koffie fan, dan zal deze koffiemachine waarschijnlijk jouw verwachtingen niet waar kunnen maken. Geniet je gewoon graag van een melkachtige koffiedrank en weet je dit te waarderen dan past de LatteGo helemaal bij jou.Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen