Philips Senseo Melkopschuimer kopen, review en aanbieding

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wie gek is op een koffie die net even anders is, zoals een cappuccino of een latte macchiato, heeft natuurlijk een goede melkopschuimer nodig. Wie een koffiezetapparaat zonder melkopschuimer heeft, zal dan de keuze hebben uit zelf de melk opkloppen, of hiervoor een apart apparaat kopen. Wie kiest voor een apart apparaat, kan dan kiezen voor de Philips Senseo Melkopschuimer die samen met Douwe Egberts is ontwikkeld. Deze kan je ook wel kennen als de Senseo Milk Twister. Het is interessant om eens in deze review te leren wat er allemaal mee mogelijk is.


senseo melkopschuimer review

Bekijk de prijs


De verschillende koffiesoorten zelf maken

Wie de Philips Senseo melkopschuimer gebruikt, kan met behulp van een Senseo-apparaat alle soorten koffie met melk varianten maken. Ook wanneer je geen Senseo koffie drinkt, kan de melkopschuimer nog altijd van waarde zijn. Dit maakt het dus voor iedere koffieliefhebber wel heel interessant. Ook al zijn er natuurlijk net zo goed voordelen als nadelen te noemen aan dit apparaat.


Voor en nadelen

Voordelen

  • Het melkschuim is van de beste kwaliteit
  • Het ontwerp is zeer aantrekkelijk
  • De melkopschuimer is te vervoeren
  • Reinigen gaat heel gemakkelijk


senseo melkopschuimer

Bekijk de prijs


De nadelen van de Philips Senseo Melkopschuimer

  • Melk opwarmen gaat niet zo goed
  • De binnenkant is niet afzonderlijk schoon te maken
  • De hoeveelheid per keer is niet zo groot


De belangrijkste kenmerken van de Senseo melkopschuimer

De Philips Senseo Melkopschuimer heeft een aantal belangrijke kenmerken. Zo kan je er precies het juiste melkschuim mee maken. Het is zowel koud als warm te gebruiken. Er is voldoende schuim voor twee kopjes per keer. Je kunt er ook melk mee opwarmen. Het reinigen gaat heel gemakkelijk. Voor een prijs van €59,- kan je kiezen uit een zwart of een wit model.


senseo met melkopschuimer

Bekijk de prijs


Het design van de melkopschuimer

Het design van de Philips Senseo Melkopschuimer is ook de moeite waard om apart te bespreken. Wanneer je dit vergelijkt met andere melkopschuimers die te krijgen zijn, dan zal dit model ook echt opvallen. Het is een apparaat waarvoor ook is gekeken naar stijlvol design. Het apparaat heeft bijvoorbeeld alleen een aan/uit-knop. Verder is deze strak vormgegeven en ontbreekt zelfs een handvat. Het apparaat is volledig van kunststof gemaakt. Het is daardoor in elke keuken een aanwinst.

De voet van het apparaat is voorzien van een aansluiting voor de stroomkabel. Op die voet is de melkopschuimer zelf gemakkelijk geheel rond de as te draaien. De uitvoeringen van het apparaat zijn in het zwart en in het wit. De zwarte variant is volledig effen te krijgen, of met een roestvrijstalen voet. De zwarte machine met roestvrijstalen voet is de duurste uitvoering.


senseo philips melkopschuimer

Bekijk de prijs


Hoe goed werkt de Philips Senseo Melkopschuimer

Het belangrijkste is natuurlijk dat je met de Philips Senseo Melkopschuimer ook wel goede kwaliteit melk kunt krijgen. Gelukkig is dat ook het uitgangspunt van de fabrikant geweest. Je kunt een mooie volle en warme schuimlaag op de koffie krijgen. Daarbij is het wel van belang dat je zelf bekijkt welke melk voor jou het best passend is. De volle melk maakt het schuim wat romiger. De magere melk past bijvoorbeeld weer goed bij een cappuccino. Ook is het fijn dat je lekker warm melkschuim, maar ook koude schuimvarianten kan verzorgen.

Gerelateerd: melk opschuimen zonder melkopschuimer

Iedere beurt kan je tot 120ml melk opschuimen. Dit is goed voor bijvoorbeeld twee koppen cappuccino of latte macchiato. Dit is vooral lekker wanneer je dit soort koffievarianten thuis wilt maken. Op een kantoor is het misschien iets te weinig. In dat geval kan je beter voor een melkopschuimer kiezen met een grotere inhoud. Wel kan je met de Philips Senseo Melkopschuimer de melk opwarmen, zonder dat deze heel heet wordt. Dit is vooral voor koffie natuurlijk lekker.


philips senseo melkopschuimer

Bekijk de prijs


Het gemak in gebruik

De Philips Senseo Melkopschuimer is gemakkelijk te gebruiken. Je kunt deze opvullen met de juiste hoeveelheid melk en kan direct op de aan-knop. De melk kan lekker verwarmd en opgeschuimd worden, zonder dat de machine daar veel lawaai bij hoeft te maken. Ook is de opschuimer gemakkelijk van de voet te halen, zodat je het schuim rechtstreeks uit het apparaat in je kopje kan gieten. Dat maakt de opschuimer ook wat gemakkelijker te reinigen. Wel is er een nadeel met betrekking tot de binnenkant. Die is niet los te halen om te reinigen. De garde en het deksel kunnen echter gewoon in een vaatwasser.


melkopschuimer senseo

Bekijk de prijs


Accessoires voor de melkopschuimer

Er worden niet direct veel accessoires meegeleverd bij de melkopschuimer. Sterker nog, naast het apparaat zelf, zit er alleen een handleiding in de doos. Wil je bijvoorbeeld een specifieke reiniger of een cacaostrooier erbij gebruiken? Dan zal je die apart moeten kopen. Dit zou je dus ook als een nadeel van dit apparaat kunnen zien. De kwaliteit van het apparaat is echter groot en het is gemakkelijk schoon te maken, ook zonder accessoires. De prijs van €58,- is daar dan ook naar.


senseo opschuimer

Bekijk de prijs


Conclusie over de Philips Senseo Melkopschuimer

Het is natuurlijk fijn dat de Philips Senseo Melkopschuimer zo gemakkelijk te gebruiken is. Een nadeel is echter dat er maar 120ml per keer opgeschuimd kan worden en verhitten van de melk beperkt blijft tot warm in plaats van heet. Wie thuis een cappuccino of latte macchiato wil nuttigen, kan dat dus gemakkelijk met dit apparaat doen. Mede ook omdat de vormgeving zich er uitstekend voor leent om de machine in de keuken te plaatsen. De kwaliteit van het schuim is perfect. Alleen wanneer je heel veel cappuccino’s wilt maken, kan je beter voor een ander model of merk kiezen.


Kiezen voor de Philips Senseo Melkopschuimer

Wie gewoon lekker wil genieten van een goede cappuccino of een latte macchiato heeft genoeg aan het gebruik van deze machine. Het is dan zelfs een aanrader om voor dit model te kiezen. Het apparaat werkt heel snel en gemakkelijk. Het ziet er bovendien ook nog eens heel goed uit. Dat maakt het in de meeste keukens die ideale oplossing. Alleen bij het gebruik voor grote aantallen is de 120ml inhoud wat weinig.


senseo melkopschuimer aanbieding

Bekijk de prijs


Gerelateerd: beste koffiezetapparaat met melkopschuimerGerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen