Beem Espresso Perfect Crema koffiemachine | Handleiding 2023

Facebook
Twitter
LinkedIn
beem-espresso-perfect-crema
 • Naam: Espresso Perfect Crema
 • Merk: Beem
 • Type: Express
 • Werking: Handmatig
 • Inhoud: 1,5 liter

Beem Espresso Perfect Crema

Bekijk de dagprijs

Beem Espresso Perfect Crema is een Duits koffiezetapparaat, vrij prestigieus en met een zekere reputatie. Toch geniet het in sommige landen misschien minder prestige dan de koffiezetapparaten van andere, meer populaire merken. Hoe dan ook, de Beem Espresso Perfect Crema heeft voldoende kwaliteit om zich te laten kennen, en deze analyse dient als bewijs van wat we zeggen.

Het Beem Espresso Perfect Crema koffiezetapparaat zet zijn koffie redelijk snel, maakt niet veel lawaai, en de kwaliteit (crème, dichtheid, smaak) is op gelijke voet met elke andere Italiaanse espressomachine.

Als curiositeit gebruikt de Beem Espresso Perfect Crema het Thermoblock verwarmingssysteem, dat het meest gebruikt wordt in pod koffiemachines.

Beem Espresso Perfect Crema kleurengamma

De Beem Espresso Perfect Crema koffiemachine is momenteel verkrijgbaar in twee kleuren: chroom en rood. Hier is de link om het model in het rood te kopen bij bol.com:

Beem Espresso Perfect Crema rood

Bekijk de dagprijs

De speciale versie van dit koffiezetapparaat heet Beem Espresso Perfect Crema Copper Style. Het is echt mooi, want het heeft een vergelijkbaar uiterlijk als koper. Als u meer details over de kenmerken wilt zien, klik dan op de volgende link:

Beem Espresso Perfect Crema: Belangrijkste kenmerken

 • Espressomachine met 15 bar druk voor gemalen koffie en pads
 • De schakelaar heeft drie basisposities: één voor Stand-by of Rust, een andere voor het maken van espresso’s of koffie, en een laatste optie om de melkverdamper te activeren.
 • Het Beem Espresso koffiezetapparaat heeft twee controlelampjes, zoals u op de foto kunt zien: één om aan te geven dat het apparaat klaar is, en één om aan/uit te zetten.
 • De Beem Espresso Perfect Crema wordt geleverd met een verse melkopschuimer! Het stoompijpje kan ook gebruikt worden om drankjes te verwarmen.
 • Elektronisch temperatuurcontrolesysteem, dankzij welke u ervoor zorgt dat u precies de juiste temperatuur voor uw koffie krijgt.
 • Verwijderbaar waterreservoir met een inhoud van 1,5 liter.
 • Het lekbakje kan ook worden verwijderd voor een gemakkelijke reiniging.
 • Gewicht bij benadering: 3,7 kg.
 • Afmetingen bij benadering: 21 x 34 x 29,8 cm
 • Als accessoire wordt een praktisch doseer- en perslepeltje meegeleverd, wat altijd goed is om onze gemalen koffie goed in de filters te doen.
 • Opwarmbakje voor de kopjes op de behuizing van het koffiezetapparaat.

Voordelen van de Beem Espresso Perfect Crema

 • Het waterreservoir is vrij groot: 1,5 liter inhoud.
 • De koffiefilters, die het verschil maken bij de bereiding van de drank, zijn uitstekend. Materialen van topkwaliteit, met verschillende lagen, microgaatjes om de fijnst mogelijke crème te garanderen, sensationeel.
 • Het Thermoblock systeem is gemaakt van aluminium, maar de interne buizen en leidingen zijn van roestvrij staal. Goede kwaliteit en duurzame materialen.

Beem Espresso Perfect

Bekijk de dagprijs

Nadelen van de Beem Espresso Perfect Crema

 • Als we veeleisend zijn, zouden we ook kunnen vragen om het Thermoblock verwarmingssysteem van gietstaal te maken, net als de andere onderdelen.
 • De hoogte van het filtermondstuk (waar de koffie uit komt) tot de antilekbak is slechts 8-9 cm. Dit betekent dat alleen kopjes van een bepaalde grootte passen… de antilekbak kan worden verwijderd om schoon te maken, maar onderin blijft er nog wat water staan, dus het is niet raadzaam om er ons kopje of glas in te zetten.

Video’s van de Beem Espresso Perfect Crema

Om een Beem Espresso Perfect Crema te kopen, is er niets beter dan eerst enkele demonstratievideo’s van deze machine te bekijken. U weet al dat de Beem Espresso Perfect Crema een Duitse koffiemachine is en zeer populair in dat land, dus de beste video’s zijn in de Duitse taal. Als u deze taal niet kent, hoeft u zich geen zorgen te maken, want het belangrijkste is dat u de Beem Espresso Perfect Crema live en in werking kunt zien. Let op de volgende video:

Waarom een Beem Espresso Perfect Crema kopen?

De Beem Espresso Perfect Crema is een espressomachine van uitstekende kwaliteit, daar is geen twijfel over mogelijk, en dat heeft u in deze analyse al kunnen zien. De enige reden waarom hij minder bekend is dan anderen is dat hij Duits is; hij heeft niet dezelfde reputatie of dezelfde aanwezigheid als zijn concurrenten.

Het is niet gemakkelijk om het in winkels en warenhuizen te vinden, en praktisch de enige gebruikers die een Beem Espresso Perfect Crema kopen, zijn degenen die er daadwerkelijk naar op zoek gaan. Anders is het niet gemakkelijk om er nuttige informatie over te vinden.

Er is nog een detail dat we niet kunnen negeren. Dit koffiezetapparaat heeft een ontwerp en prestaties die praktisch identiek zijn aan die van de MiniMoka CM-1637 (u kunt het zelf zien door naar de foto’s te kijken), die echter voor een lagere prijs wordt geleverd.

Als we iets over deze Beem espressomachine moeten benadrukken, dan is het ongetwijfeld zijn uitstekende kwaliteit/prijs verhouding: slechts £140 is een concurrerende prijs voor een machine met de hier genoemde kenmerken en kwaliteiten. Als u de kans krijgt om hem te kopen, zult u daar geen spijt van krijgen. Maar houd ook de CM-1637 van MiniMoka in de gaten, voor het geval dat.

Op het gebied van druppelkoffiemachines heb je ook nog de interessante Beem Fresh Aroma Perfect.

Gerelateerde koffiemachines:

Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen