Saeco xelsis Volautomatische espressomachine kopen en review

Facebook
Twitter
LinkedIn

Snelle samenvatting: De Saeco Xelsis volautomatische espressomachine wordt geleverd met 15 voorgeprogrammeerde koffiedranken die u met één druk op de knop kunt maken. Het wordt geleverd als Hygiesteam stoomtechnologie en andere functies die het een geweldige prijs-kwaliteitverhouding koffiemachine maken.


Saeco xelsis review

Bekijk de dagprijs

Heb je een koffie nodig met slechts een druk op de knop? De Saeco Xelsis super-automatische espressomachine kan dat voor u doen. Het is niet alleen voor u, maar voor familie en vrienden met maximaal zes verschillende profielen die u in deze machine kunt opslaan.


Bovendien wordt hij geleverd met 15 voorgeprogrammeerde koffiedranken die u met één druk op de knop kunt maken. Of, als u een barista bent, kunt u uw espresso of cappuccino bijvoorbeeld aanpassen door verschillende instellingen aan te passen. Lees onze grondige Saeco Xelsis-review om direct koffie te bereiden en toch cafékwaliteit te bereiken in elk kopje koffie dat u thuis heeft.

Gerelateerd: Saeco koffiemachine kopen en reviews

Saeco xelsis kopen overzicht


Saeco Xelsis SM7685/00 – Espressomachine


Saeco Xelsis SM7685/00 - Espressomachine

Bekijk de dagprijs

Met de Saeco Xelsis SM7685 wordt een heerlijke koffiespecialiteit maken een koud kunstje. Dankzij verschillende innovatieve technieken kun je eenvoudig de lekkerste koffiespecialiteiten bereiden, van een echt sterke espresso tot een heerlijk romige cappuccino. Ook kun je nu twee melkspecialiteiten tegelijk maken zonder in te leveren op de stevigheid van het melkschuim, en je kunt jouw favoriete koffiespecialiteit helemaal naar jouw smaak maken door de maalgraad of de waterhoeveelheid aan te passen. De Saeco Xelsis SM 7685 beschikt over zeer effectieve spoel- en schoonmaakprogramma’s, dus dat scheelt jou een hoop werk en je geniet elke keer weer van een heerlijk vers kopje koffie.

 • Het is gemakkelijk om een van de 15 koffiespecialiteiten te kiezen via het touchscreen kleurendisplay.
 • Mogelijk om voor 8 verschillende personen aanpasbare gebruikersprofielen aan te maken.
 • Pas nu een van de 15 koffiespecialiteiten aan naar jouw ideale smaak.
 • Maak nu snel 2 cappuccino’s of 2 latte macchiato’s met het Latteduo-systeem.
 • Met de HygieSteam-functie worden alle melkresten verwijderd uit het volle-melkdoorloopsysteem.
 • Eenvoudig reinigen en onderhouden met slechts drie klikken.
Saeco SM7580/00 – Espressomachine


Saeco SM7580/00 - Espressomachin

Bekijk de dagprijs

Maak je favoriete koffie met de Saeco SM7580: van sterke ristretto tot de perfecte cappuccino en geniet van 12 volledig aanpasbare drankjes. Je kan in een handomdraai de sterkte en grootte van je koffie aanpassen, evenals de hoeveelheid melkschuim, de temperatuur en de pre-brewing.

 • 12 koffievarianten die zijn afgestemd op jouw smaak.
 • 6 gebruikersprofielen: de gemakkelijkste manier om je recepten te bewaren.
 • Maak nu snel 2 cappuccino’s of 2 latte macchiato’s met het Latteduo-systeem.
 • Gegarandeerd 20.000 koppen, hoogwaardige gepatenteerde keramische molens.
 • Met de HygieSteam-functie worden alle melkresten verwijderd uit het volle-melkdoorloopsysteem.
 • Superieur melkschuim dankzij de Latte Perfetto-technologie.
 • Eenvoudig reinigen en onderhouden met slechts drie klikken.Saeco Xelsis SM7785/00 – RVS – Volautomatische espressomachine voor 20 dranken


Saeco Xelsis SM7785/00 - RVS - Volautomatische espressomachine

Bekijk de dagprijs

Ontdek de wereld van koffie met deze TOP OF THE LINE Saeco Xelsis SM7785/00

De meest geavanceerde Saeco-espressomachine ooit

Tot 20 wereldberoemde varianten, van een Italiaanse cappuccino tot een Portugese Galão. Veeg over het touchscreen om het drankje te selecteren en pas het desgewenst aan met onze intuïtieve Coffee Equalizer™

De Saeco Xelsis SM7785/00 Zilver bedien je gemakkelijk via het touchscreen kleurendisplay. Sla voor 8 personen koffierecepten op door de temperatuur, sterkte en de maalstand in te stellen. Zo zetten vrienden en familie voortaan met één druk op de knop hun favoriete koffie. Je zet 2 cappuccino’s of latte macchiato’s tegelijk. Handig wanneer je visite over de vloer hebt. De HygieSteam-functie stoomt het melksysteem automatisch schoon. Jij hoeft hiervoor alleen maar op het knopje te drukken. Ondertussen zorgt het AqauClean filter ervoor dat je tot 5000 kopjes koffie zet, zonder dat je koffiemachine hoeft te ontkalken. De led-verlichting in het waterreservoir en onder de koffieuitloop zorgen voor een luxe uitstraling.


Philips SM7581/00


Philips SM7581/00

Bekijk de dagprijs

Geniet van een onbeperkte veelzijdigheid, van espresso en cappuccino tot koffiespecialiteiten zoals Americano’s. Zo kun je al je gasten de koffie serveren die hun voorkeur heeft. Deze volautomatische machine biedt een overvloed aan heerlijke opties om jouw drankje aan je smaak aan te passen. Je kunt eenvoudig de hoeveelheid, sterkte en temperatuur voor elke drank personaliseren en opslaan. Voel je vrij om te experimenteren en bedenk heerlijke drankjes! Onze molens zijn gemaakt van high-tech keramiek: uitzonderlijk hard en precies. Verse bonen worden voorzichtig gemalen, zonder risico op oververhitting. Zo worden de beste smaken en aroma’s geëxtraheerd voor minstens 20.000 koppen koffie met een superieure smaak. AquaClean is onze gepatenteerde waterfilter dat de kwaliteit van uw koffie verbetert door het water te zuiveren. Ook wordt hierdoor kalkvorming in de waterleiding van uw koffiezetapparaat voorkomen: zet tot 5000* koppen zonder te ontkalken door het filter regelmatig te vervangen. De HygieSteam-functie reinigt het volle-melkdoorloopsysteem, van de tuit tot de melkslangen, op uw bevel met behulp van stoom. Bovendien reinigt Saeco Xelsis, elke keer dat je een drankje met melk maakt, automatisch het melksysteem met een straal hygiënische stoom, zodat het schoon is en klaar om uw volgende drankje te maken. De favorieten – en persoonlijke instellingen – van iedereen kunnen worden opgeslagen in tot wel 6 gebruikersprofielen, rechtstreeks via het kleurentouchscreen. Maak je favoriete koffiedrankjes, waaronder cappuccino en latte macchiato, in enkele of dubbele porties, allemaal met één druk op de knop.

Met energieklasse A niet de meest zuinige koffiemachine van deze prijsklasse


Saeco Xelsis Suprema SM8889


Saeco Xelsis Suprema SM8889

Bekijk de dagprijs


Met de Suprema Xelsis SM8889 bewijst Saeco dat een touchscreen op een huishoudelijk apparaat de ideale interface kan zijn. Dit automatische koffiezetapparaat, dat even gebruiksvriendelijk is als vol opties, zal voldoen aan de meest veeleisende wensen van de gebruikers, zonder degenen die gewoon nieuwe manieren willen ontdekken om van hun espresso te genieten, uit te sluiten. Het is waar dat de machine een beetje lawaaierig is en de melk karaf is minder praktisch dan het LatteGo systeem, maar deze kleine gebreken vervagen snel tegenover de talrijke voordelen van deze zeer succesvolle Suprema.

 • Het aanraakscherm is mooi en perfect geïntegreerd en gebruikt.
 • Veel recepten, makkelijk aanpasbaar tot in het kleinste detail.
 • Geschikt voor zowel beginnende als ervaren amateurs.
 • Gemakkelijk te onderhouden.


Wat is Saeco Xelsis?


Het is het ultieme koffiezetapparaat voor drukke diepliggende L-liefhebbers. De Saeco Xelsis-koffiemachine is een volautomatische espressomachine waarmee u elke koffiedrank kunt bereiden op de manier die u wilt. Hij is volledig programmeerbaar en kan eenvoudig met de vingertoppen worden bediend.

Saeco Xelsis valt als de meeste superautomatische koffiemachines in de prijsklasse en is gemaakt door experts in Italië en is dus een echte must-have. Ook al heb je een drukke levensstijl, dat betekent niet dat je niet kunt genieten van je favoriete koffie elke keer dat je ernaar verlangt. Met alle kenmerken en functionaliteiten van deze koffiemachine is het uitgeven van meer geld uw beste investering.

Bekijk de dagprijs

Voordelen

 • Heeft een geweldige professionele display op het voorpaneel
 • Wordt geleverd met een ingebouwde slijpmachine aan de bovenzijde – breed en gemakkelijk toegankelijk
 • Met een optie voor het zetten van decafé of andere koffiespecialiteiten
 • Beweegbare schenktuit voor verschillende bekergroottes
 • Heeft 15 verschillende koffiedrankmogelijkheden
 • Zeer intuïtief interactief touchscreen display
 • Kan tot zes profielen hebben voor verschillende gebruikers
 • Meer aanpassingsmogelijkheden per gebruiker
 • Onderhoudsaanwijzingen en andere waarschuwingen


Nadelen

 • Geen auto-on, wat de gebruikelijke kenmerken zijn voor de meeste superautomaten.
 • De bekerhouder bovenop is niet zo heet…
 • Omdat het voornamelijk van plastic is gemaakt, voelen sommige naden plasticachtig aan.
 • Hoog onderhoud, vooral bij het legen van de lekbak
 • Super automatische koffiemachines zijn niet voor iedereen – het is duur.
 • Melkstoom is gewoon een beetje warm, je moet het in de magnetron zetten.
 • Het ontkalkingsproces kan lastig en problematisch zijn.
 • Opties en controles kunnen in eerste instantie intimiderend zijn
 • Keramische slijper werkt niet goed, soms
 • Aanpassing van de moleninstellingen is slechts één inkeping per keer.

Bekijk de dagprijs

Ontwerp en specificaties

Op het moment dat je de machine ziet, wil je hem zeker al hebben. Het ontwerp, de voetafdruk en de algehele afwerking zijn zo elegant, dat hij op elk aanrecht zal opvallen.

Hoewel hij meestal van plastic is, heeft hij een geborstelde afwerking en een roestvrij stalen uiterlijk, zodat u geen vlekken of vingerafdrukken op het oppervlak van de machine zult zien. Het is vrij groot, maar toch compact – 11 inch breed, 15,5 inch hoog en 20 inch diep. Wees zeer voorzichtig bij het verplaatsen van deze machine, want hij is vrij zwaar, ongeveer 25,8 pond.

Als u een keuken met een laag plafond hebt of als u hem onder keukenkastjes en opbergruimte aan de wand plaatst, is het bijvullen van water geen probleem. De watertank kan aan de voorkant worden getrokken. Hoewel de bonencontainer bovenaan staat, heeft deze een brede opening, zodat het bijvullen van koffiebonen niet zo’n probleem is.

Uiteraard moet u ervoor zorgen dat er bovenin voldoende ruimte is om de bekerhouder te gebruiken die zich voor de bonencontainer bevindt. De bonencontainer biedt overigens plaats aan maximaal 12 oz koffiebonen met de geïntegreerde keramische molen. De molen is stil en heeft 12 verschillende maalinstellingen waaruit u kunt kiezen.

Als u geen koffiebonen wilt gebruiken, heeft u de mogelijkheid om voorgemalen koffie te gebruiken. Naast het bonenreservoir bevindt zich een voorgemalen koffievakje waar u alternatieve koffiedik kan gebruiken. Als u dit alternatief gebruikt, kunt u helaas niet de sterkte van de koffie die u wilt bereiden aanpassen.

Voordat we ingaan op het spannendste deel van het ontwerp van de machine, laten we eerst alle compartimenten en randapparatuur afwerken. Ook hier kan de 2-liter watertank links van de verstelbare schenktuit worden getrokken. Rechts van de uitloop bevindt zich de koffiedikbak met al het koffieafval en de pucks.

De verstelbare koffie- en melkuitloop heeft een interne cappuccinatore waar u de flexibele melkslang kunt aansluiten. De slang is aangesloten op de melkcontainer voor het stomen van melk en het maken van melkschuim. Deze machine heeft een slanke lekbak met de pop-up sensor als de container vol is.

Aan de rechterzijde van het apparaat bevindt zich een servicedeur waar u bij de brouwgroep kunt komen en deze kunt schoonmaken wanneer dat nodig is. Als u de brouwgroep moet uittrekken en schoonmaken, is de gebruikershandleiding voorzien van alle details die u nodig hebt om de machine in optimale conditie te houden, zelfs bij veelvuldig gebruik.

Nu blijven we achter met de pop-up weergave van het frontpaneel van de machine. Het bedieningspaneel ziet er professioneel uit met het intuïtieve 3,5-inch touchscreen. De pictogramdisplays zijn eenvoudig en eenvoudig te gebruiken.

In tegenstelling tot andere koffiemachines met veel knoppen heeft u hier alleen de aan/uit-knop links en de Start/Stop-knop rechts. Om de koffie te selecteren die u wilt zetten, navigeert u gewoon door het touchscreen, veegt u om meer opties weer te geven en tikt u op om te selecteren – zo eenvoudig is het.

Bekijk de dagprijs

Kenmerken en functies

Je kiest niet zomaar een koffiezetapparaat dat je leuk vindt zonder na te gaan wat de mogelijkheden ervan zijn, toch? Om het prijskaartje van dit product te rechtvaardigen, zorgt Philips Saeco, de fabrikant van Saeco Xelsis, ervoor dat het een veelzijdig product is.

15 Voorgeprogrammeerde drankenopties – Op het touchscreen kunt u 15 verschillende koffiedranken zien, die u verder kunt aanpassen. Maak optimaal gebruik van uw favoriete koffiebonen en melk door elke dag verschillende soorten koffiebereidingen te proberen.

Koffie-equalizer – Niet alleen kunt u elke keer genieten van andere koffie, maar u kunt de machine ook de exacte verhoudingen en de manier waarop u wilt dat uw koffie wordt geëxtraheerd, laten zien. U kunt de instellingen aanpassen aan het volume, de koffietemperatuur, het melkschuim, de hoeveelheid melk, de sterkte, enz. Interessanter is dat u kunt kiezen om de volgorde van de melk en de koffie in uw koffiedranken op basis van melk te wijzigen.

Aangepaste profielen – Familie of vrienden kunnen verschillende koffie-voorkeuren hebben. Met Saeco Xelsis hoeft u zich geen zorgen te maken over het malen, meten en malen van uw koffie elke keer dat u koffie wilt. U hoeft alleen maar een paar keer te tikken, de parameters aan te passen aan uw voorkeursinstellingen en vervolgens op te slaan.

De machine is geschikt voor maximaal zes verschillende profielen en kan meer dan één aangepaste koffiedrank voor elk profiel opslaan. Dus als u en uw partner of vrienden verschillende koffievoorkeuren hebben, stelt u het gewoon een keer in en slaat u het op. Krijg de exacte dosis van uw favoriet, espresso, cappuccino of macchiato – elke keer weer.

Grote bonencontainer en keramische molen – Onthoud dat de kwaliteit van uw koffie niet alleen afhangt van hoe goed uw machine de koffie uit het koffiedik haalt, maar ook van een heleboel andere factoren. Een daarvan is de kwaliteit van de koffiebonen die u kiest en hoe fijn en consistent de koffiedik is.

Met de keramische molen kunt u koffie zetten uit versgemalen koffie. Hiermee kunt u het beste aroma en de beste smaak van uw favoriete koffiebonen extraheren. En als u meer drankjes wilt bereiden, hoeft u zich geen zorgen te maken, giet u de bonen maar één keer in de bonencontainer en zet u ze naar hartelust.

Twee drankjes tegelijk – U hoeft niet om de beurt te drinken als u en uw partner dezelfde koffie willen. U kunt twee kopjes van uw favoriete espresso, cappuccino en latte macchiatos bereiden.

Perfectie in elke kop Latte – Niet alleen dat de Saeco Xelsis goed is in het maken van espresso of het opschuimen van melk voor u, maar u kunt ook uitstekende melkschuimen bereiken. Met de Latte Perfecto Technologie kunt u ervoor kiezen om de instellingen te verfijnen en zo een geweldige melkschuimstructuur te creëren om uw latte of cappuccino af te maken.

HygieSteam Feature – Dit is een van de beste eigenschappen die we in deze koffiemachine zien. De machine zal het hele melksysteem na gebruik met stoom reinigen. Het enige wat u hoeft te doen is het proces te starten en de machine doet de rest. Geen verstopping, de machine is in de grondverf gezet en klaar voor het volgende gebruik.

Bekijk de dagprijs

Instelling en werking

De bediening van deze koffiemachine is net zo eenvoudig als het gebruik van uw smartphone. Op het moment dat u het touchscreen display herkent, weet u dat alles nu op het puntje van uw vingers ligt. Inderdaad, het proces is heel eenvoudig, maar toch zijn er nog een paar dingen die u moet leren en waar u op moet letten.

Saeco Xelsis is ontworpen en vervaardigd met de hoogste kwaliteit, dus zorg ervoor dat u de juiste bedieningsprocedure volgt om het beste uit deze espressomachine te halen. Sluit deze aan op een geschikt stopcontact en gebruik de juiste accessoires zodat de machine zijn doel kan dienen.

Alles wordt weergegeven op het touchscreen display – van het reinigingsonderhoud tot waarschuwingen en mogelijke fouten. U dient aandacht te besteden aan de meldingen die op het display worden weergegeven en de aanbevolen procedures te volgen om een langdurige en optimale werking te garanderen.

Met de instelbare melk- en koffie-uitloop kunt u kleine espressokopjes of grotere kopjes gebruiken, ongeveer 5,6 inch hoog. Vergeet niet de uitloop altijd helemaal naar boven te duwen als u het waterreservoir en de koffiecontainer wilt verwijderen.

Als u de koffiemachine voor het eerst gebruikt, moet u enige tijd wachten voordat u de instellingen volledig naar wens kunt wijzigen. U moet in ieder geval ongeveer vijf koffiesoorten in het begin zetten, zodat de machine zijn zelfafstelling kan voltooien. En het is raadzaam om te wachten tot u 100-150 kopjes koffie of het equivalent van een maand gebruik hebt gezet, voordat u de moleninstellingen kunt aanpassen.

U moet de moleninstellingen goed in de gaten houden – hij is niet ontworpen voor zwaar gebruik. Dus, elke keer dat u de moleninstellingen aanpast, moet u de knop niet meer dan één inkeping per keer draaien. En elke keer dat u de moleninstelling aanpast, moet u een koffie zetten.

Afgezien van de omslachtige instelling van de molen, is alles perfect en werkt het geweldig.

Laten we een snelle rondleiding krijgen door de pictogrammen en bedieningselementen op het voorpaneel. Tik op de DRINKS aan de linkerkant van het touchscreen display om u de 15 verschillende programmeerbare dranken te geven, waaronder warme melk en warm water. Rechtsonder is het PROFIEL dat u tot zes verschillende aanpasbare profielen geeft.

Rechtsboven op het display bevindt zich de optie CLEAN, waarmee u verschillende reinigingsprocedures kunt oproepen, waaronder HygieSteam, Deep Milk Clean, Brew Group Clean en Descale. Als u op de INSTELLINGEN drukt, worden er tonnen instellingen weergegeven die u kunt regelen, waaronder Waterhardheid, Stand-by tijd, Watertanklampje, Koffie-uitlooplampje, Helderheid, Taal, AquaClean, enz.

Bekijk de dagprijs

Brouwcapaciteit en -proces

Zoals gezegd kan de machine twee bekers tegelijk brouwen, maar grotere bekers zijn niet mogelijk – slechts 5,6 inch hoog. U kunt dus ook rekening houden met deze beperking bij het instellen van het volume van uw drankjes.

Aangezien het een superautomatische machine is met een ingebouwde molen, hoef je alleen maar je favoriete geroosterde bonen te laden, de drank die je wilt bereiden te selecteren en handmatig de START-knop te activeren, de rest wordt door de machine gedaan. U hoeft geen portafilters te plaatsen of het proces handmatig te stoppen, want de machine kan worden geprogrammeerd om automatisch te stoppen.

Laten we zeggen dat u uw favoriete cappuccino wilt bereiden. U hoeft alleen maar op die optie te tikken op het scherm, wat u naar de aanpassingsoptie brengt waarin u de sterkte, het volume van de koffie en de melk, de temperatuur, de smaak, het melkschuim en de volgorde kunt aanpassen (melk eerst, koffie eerst). Als alles is ingesteld, plaatst u een kopje onder de doseertuit en drukt u op de Start/Stop-knop.

Het zal niet meteen beginnen, want het zal zich aanpassen aan uw instellingen. Eerst maalt hij precies de juiste hoeveelheid koffie die hij nodig heeft voor uw drankje, daarna verwerkt hij alleen op de door u ingestelde temperatuur. Zoals u weet, is de temperatuur alles in uw koffiedranken.

Wacht even, misschien een minuut of twee en u kunt genieten van uw favoriete koffie. U kunt op het scherm zien dat er een optie is voor twee koppen koffie als u dat wilt. Door erop te drukken kunt u twee koppen koffie bereiden – voor u en uw partner.

De koffie wordt aan de achterkant van de tuit gezet, dus u moet uw kopje naar achteren duwen. En als u koffie op basis van melk zet, wordt er bij het stomen niet zoveel water in uw koffie gedaan – wat een groot pluspunt is voor superautomatische machines. Tot slot kun je een mooie schuimafwerking van je koffie bereiken – een dubbele duim voor Saeco.

Bekijk de dagprijs

Reiniging en onderhoud

Een van de beste eigenschappen van deze machine als het gaat om reiniging is het HygieSteam. Iedere keer als er melk gestoomd wordt, kunt u een snelle, maar effectieve reiniging van het melksysteem uitvoeren om verstopping te voorkomen. Het enige wat u hoeft te doen is naar de optie CLEAN gaan, het HygieSteam selecteren en de instructies volgen.

De reiniging begint binnen enkele seconden. Zorg ervoor dat u de pijp uit de melkkaraf haalt en deze aan de melkuitloophouder bevestigt. De stoom gaat door de pijp en uit de doseertuit. Als het HygieSteam klaar is, is het melksysteem schoon en kunt u uw volgende koffie bereiden.

Er zijn waarschuwingen en onderhoudsherinneringen die op het scherm verschijnen, zodat u niet vergeet om regelmatig routines uit te voeren om de beste prestaties van de machine te behouden. Voor het ontkalken is het aan te raden na 5000 koppen koffie, maar als u het AquaClean filter regelmatig vervangt, kunt u er zeker van zijn dat de koffie elke keer het beste smaakt. Bij elke filter kunt u tot 625 kopjes genieten voordat u deze moet vervangen.

Gebruik voor de algemene reiniging altijd een zachte, vochtige doek bij het afvegen van de onderdelen van het apparaat. Gebruik geen schuurmiddelen om de mooie afwerking van het koffiezetapparaat te behouden. Gebruik of voer alleen de aanbevolen reinigingsprocedures voor de zetgroep en het melksysteem uit om schade en storingen te voorkomen.


Accessoires en toevoegingen

Superautomatische espressomachines zijn niet alleen voorzien van spannende functies, maar er zitten ook veel accessoires in de verpakking. Hij wordt geleverd met een melkcontainer inclusief melkslang en deksel, zodat u hem in de koelkast kunt zetten als hij niet in gebruik is. De flexibele melkslang wordt ook meegeleverd – deze verbindt de melkslang met de cappuccinatore.

Hij wordt geleverd met een reinigingsborstel, een vetslang en een waterhardheidsteststrip. De teststrip is zeer nuttig wanneer u de waterhardheid van het apparaat instelt. U heeft ook een maatschepje om te gebruiken bij de bereiding van dranken met voorgemalen koffie.

Het AquaClean filter wordt ook meegeleverd en de volledige installatie hiervan kunt u lezen in de gebruikershandleiding. Deze filter is zeer nuttig om kalkaanslag te verminderen en tegelijkertijd het water te filteren om de natuurlijke smaak te behouden.

Bekijk de dagprijs

Voor wie is dit product bestemd? / Moet u dit kopen?

Mensen die in het dagelijks leven gebruik maken van smartphones en gadgets kunnen superautomatische koffiemachines zoals de Saeco Xelsis zeker waarderen. Net als bij het eenvoudig scrollen en tikken op uw smartphone, kunt u het apparaat op dezelfde manier bedienen. Voor de basisbediening hoeft u de handleiding niet te lezen.

Individuen die het erg druk hebben met hun levensstijl kunnen profiteren van het snel zetten en het eenvoudig aanpassen van elk kopje koffie. Er zijn ook profielen waarin u uw favoriete dranken en instellingen kunt opslaan – voer het uit telkens wanneer u naar uw favoriete koffie verlangt. Helaas heeft het geen auto-on-functie die elke ochtend automatisch koffie bereidt.

Over het algemeen is de Saeco Xelsis Espresso machine een goede keuze als u het soort persoon bent dat elke keer naar andere koffiedranken hunkert of als u en uw familie verschillende koffievoorkeuren hebben. U kunt ook gewoon warm water of warme melk krijgen als u dat alleen maar nodig heeft voor de dag. Maar als u denkt dat het apparaat te veel of te weinig functies heeft, dan heeft Saeco veel andere superautomaten in verschillende prijsklassen.


Verdict

Philips Saeco zorgt ervoor dat de prijs van de Saeco Xelsis spreekt van de mogelijkheden en functionaliteiten die je er uit kunt halen. Van het ontwerp en de afwerking tot de aanpasbare opties, dit is een perfecte koffiemachine voor thuis of op kantoor. Hoewel hij alleen is ontworpen voor huishoudelijk gebruik, kan hij ook op kantoor worden gebruikt.

De geïntegreerde molen is stil en het hele proces duurt niet zo lang. Wanneer u overdag een espressopunch nodig heeft om op gang te komen, staat Saeco Xelsis voor u klaar. Of, als u een kalmerend drankje op basis van melk nodig heeft na een goed uitgevoerde klus, ga dan zitten en ontspan, want Saeco Xelsis maakt het voor u klaar.

Bekijk de dagprijsGerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen