De’Longhi Nespresso machine kopen inAls het gaat om Nespresso machines heeft DeLonghi een langdurige reputatie voor goed gemaakte en goed geprijsde producten. Hun machines zijn gemaakt met de gebruiker in gedachten – produceren een uniek kopje espresso met een druk op de knop terwijl ze het elegante, compacte ontwerp bewonderen dat de kenmerkende stijl van het DeLonghi-merk is.


Nespresso De’Longhi Lattissima One EN500.W – Koffiecupmachine – Silky White


Nespresso De'Longhi Lattissima One EN500.W

Bekijk de dagprijs


De Nespresso Lattissima One koffiemachine zorgt ervoor dat u de beste cappuccino of latte macchiato bij jou thuis kunt bereiden. Deze Nespresso machine is voorzien van een nieuw en innovatief melksysteem dat ervoor zorgt dat je gemakkelijker koffierecepten met melk kunt bereiden. Vul het melkreservoir met de juist hoeveelheid melk voor het desbetreffende koffierecept en de machine bereidt het automatisch het juiste melkrecept van uw keuze. De Lattissima One is een energiezuinige koffiemachine. De eco-modus schakelt in na 3 minuten inactiviteit, waarna de machine geheel uitgeschakeld na 9 minuten niet gebruikt te zijn.

Gerelateerd: beste koffiecupmachines in

Nespresso De’Longhi Inissia EN80CW – Koffiecupmachine – Vanilla Cream


Nespresso De'Longhi Inissia EN80CW

Bekijk de dagprijs


Deze De’Longhi Inissia EN80CW is compact, stijlvol en biedt alles wat je van een Nespresso apparaat verlangt. Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die u drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij u past.


Nespresso De’Longhi Inissia EN80B – Koffiecupmachine – Zwart


Nespresso De'Longhi Inissia EN80B

Bekijk de dagprijs


Deze De’Longhi Inissia is compact, stijlvol en biedt alles wat je van een Nespresso apparaat verlangt. Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die u drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij u past.


Nespresso De’Longhi Lattissima Touch EN560.B – Koffiecupmachine – Zwart


Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN560.B

Bekijk de dagprijs


Nét toen je dacht dat je het lijstje van je favoriete koffierecepten wel compleet had…
Met de nieuwe Nespresso Lattissima Touch koffiemachine kun je nu ook een nieuw koffierecept met melk bereiden: Creamy Latte.


Nespresso De’Longhi Gran Lattissima EN650.B – koffiecupmachine – Zwart


Nespresso De'Longhi Gran Lattissima EN650.B

Bekijk de dagprijs


Geniet met de nieuwe Nespresso Gran Lattissima EN650.B koffiemachine van wel 9 one touch recepten! Voor ieder moment van de dag een ander genietmoment!


De’Longhi Nespresso Apparaat Lattissima Premium EN720M – Zilver


De'Longhi Nespresso Apparaat Lattissima Premium EN720M

Bekijk de dagprijs


Dankzij het gepatenteerd automatisch cappuccino koffiesysteem van De’Longhi kan je jouw favoriete cappuccino of latte macchiato zelf bepalen door de gewenste hoeveelheid melk en koffie in te stellen.


Nespresso De’Longhi Gran Lattissima EN650.W – koffiecupmachine – Wit


Nespresso De'Longhi Gran Lattissima EN650.W

Bekijk de dagprijs


Geniet van de nieuwe Nespresso Gran Lattissima EN650.W koffiemachine van wel 9 one touch recepten! Voor ieder moment van de dag een ander genietmoment!


Nespresso De’Longhi Lattissima Pro EN750.MB – Koffiecupmachine – Brushed Aluminium


Nespresso De'Longhi Lattissima Pro EN750.MB

Bekijk de dagprijs


De Nespresso Lattissima Pro is geïnspireerd op de kwaliteit van professionele koffiemachines. Deze Nespresso machine is eenvoudig te bedienen via het intuïtieve digitale touchscreen om zo te genieten van verschillende koffierecepten met of zonder melk. Bereid met één druk op de knop warm melkschuim, heet water of één van de 5 koffierecepten. Door het druksysteem van 19 bar wordt iedere keer weer een heerlijk kopje koffie bereid van hoogwaardige kwaliteit. Door de energiebesparingsfunctie schakelt de koffiemachine automatisch uit na 9 minuten niet gebruikt te zijn.


Nespresso De’Longhi Citiz EN 167.B – Koffiecupmachine – Zwart


Nespresso De'Longhi Citiz EN 167.B

Bekijk de dagprijs


DeLonghi Citiz EN 167.W. Kastontwerp: Vrijstaand, Producttype: Koffiepadmachine. Capaciteit watertank: 1 l. Reservoir voor gezette koffie: Beker. Koffiezet apparaat type: Volledig automatisch. Aantal spuiten: 1. Koffie invoertype: Koffiecapsule. Vermogen: 1260 W. Kleur van het product: Wit


Voor optimaal gebruik adviseren wij het gebruik van originele Nespresso cups. Wanneer andere cups worden gebruikt bestaat de kans dat de machine gaat lekken.


DeLonghi Essenza Mini EN 85.R – Koffiecupmachine – Zwart/rood


DeLonghi Essenza Mini EN 85.R

Bekijk de dagprijs


DeLonghi Essenza Mini EN 85.R. Kastontwerp: Vrijstaand, Producttype: Koffiepadmachine. Capaciteit watertank: 0,6 l. Reservoir voor gezette koffie: Beker. Koffiezet apparaat type: Volledig automatisch. Aantal spuiten: 1. Koffie invoertype: Koffiecapsule. Vermogen: 1150 W. Kleur van het product: Zwart, Rood. Koffiecapsule inbegrepen


DeLonghi EN 267 WAE Citiz & Milk – Koffiecupmachine


DeLonghi EN 267 WAE Citiz & Milk

Bekijk de dagprijs


Nespresso-systeem in een retro-ontwerp met geïntegreerde Aeroccino.


2-niveau in hoogte verstelbare lekbak voor Espresso-cups of Latte Macchiato-bril
Met de Flow Stop-technologie kan de benodigde hoeveelheid koffie individueel worden geprogrammeerd: de machine stopt automatisch na het proces


Nespresso De’Longhi Lattissima Touch EN560.W – Koffiecupmachine – Wit


Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN560.W

Bekijk de dagprijs


Nét toen je dacht dat je het lijstje van je favoriete koffierecepten wel compleet had…
Met de nieuwe Nespresso Lattissima Touch koffiemachine kan je nu ook een nieuw koffierecept met melk bereiden: Creamy Latte.


Nespresso De’Longhi Lattissima Touch EN550.W koffiemachine – Silky White


Nespresso De'Longhi Lattissima Touch EN550.W

Bekijk de dagprijs


De lekkerste Nespresso met melkspecialiteiten maak je met een De’Longhi Lattissima Touch. Kies bijvoorbeeld voor een perfecte cappuccino of latte macchiato dankzij het gepatenteerde automatische cappuccinosysteem. En personaliseer je favoriete koffie door de gewenste melk en koffie op jouw smaak in te stellen. Met slechts één druk op de elektronische tiptoets kan je kiezen uit 6 voorgeprogrammeerde dranken: ristretto, espresso, lungo, warme melk, cappuccino of latte macchiato. Voor ieder wat wils!


Ekspres do kawy DeLonghi EN85


Ekspres do kawy DeLonghi EN85

Bekijk de dagprijs


Klein maar krachtig, Essenza Mini heeft 19 bars; maakt gebruik van een hogedrukpomp om de perfecte kop espresso en Lungo-koffie te bereiden
2 programmeerbare recepten: één toets voor espresso (40 ml) en één voor Lungo (110 ml), beide recepten kunnen door de gebruiker worden aangepast


Nespresso De’longhi Essenza mini – Koffiecupmachine


Nespresso De'longhi Essenza mini

Bekijk de dagprijs


KRACHTIG: Dankzij de krachtige pompdruk van 19 bar, geeft de Nespresso Essenza Mini-capsulemachine u een lekkere espresso of lungo met een typische crema