Beste De’Longhi koffiemachine kopen in 2023

In dit artikel vindt u de beste De’Longhi koffiemachines, merken en productspecificaties. De’Longhi is een Italiaans bedrijf dat bekend staat om zijn hoogwaardige koffiemachines. Het bedrijf produceert koffiemachines voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. In dit artikel bespreken we de verschillende soorten De’Longhi koffiemachines, de merken en de productspecificaties.DeLonghi produceert enkele van de meest betrouwbare en kwalitatieve kleine apparaten die hen geholpen hebben om ladders te beklimmen en de favoriet te zijn van vele gebruikers. Als u hier bent, is de kans groot dat u overweegt de beste De’Longhi espressomachine aan te schaffen, of dat u een interessante recensie over hen hebt gehoord en benieuwd bent naar de bevestiging.Hoe dan ook, we reageren op uw zorgen door middel van een uitgebreide DeLonghi Espresso Machines review om u te helpen beslissen.Als u op zoek bent naar een espressomachine, is de kans groot dat u een DeLonghi tegenkomt.Het Italiaanse bedrijf bestaat al sinds 1902 en heeft zijn handen in zowat elke niche van de huishoudapparatuur:

 • Kachels
 • Airconditioners
 • Friteuses
 • Diverse keukenapparatuur
 • En ja…espressomachines

delonghi koffiemachines soorten

Het is dus goed dat u op deze pagina terecht bent gekomen, want DeLonghi is een geweldig merk met een heleboel enthousiaste, terugkerende klanten om twee eenvoudige redenen:

 • Hun producten werken,
 • En ze zijn goed gefabriceerd

Over deze gids

Het merk DeLonghi is altijd een van de belangrijkste namen geweest als het gaat om kwaliteitsespressomachines. DeLonghi is zelfs een van de meest vertrouwde fabrikanten van huishoudelijke apparaten in het algemeen. DeLonghi heeft een gevestigde naam als het gaat om de kwaliteit van hun producten; hun espressomachines zetten deze traditie van topklasse apparaten in een breed scala aan prijzen voort.

Als u van plan bent om binnenkort een espressomachine aan te schaffen en u wilt een espressomachine van een bekend merk kopen, dan moet DeLonghi op uw shortlist staan. Als u specifiek op zoek bent naar DeLonghi espressomachines, dan bent u bij ons aan het juiste adres. Laten we eens kijken naar de beste DeLonghi espressomachines die vandaag op de markt verkrijgbaar zijn!

Lijst van beste DeLonghi koffiemachines

Beste DeLonghi koffiemachines van 2023

EDG 635 W Stelia

DeLonghi EDG 635 W Stelia

Bekijk de prijs

Gerelateerd: De’Longhi Dolce Gusto stelia review en kopen

Dolce Gusto EDG 636 S Stelia – Koffiecupmachine

De'Longhi Dolce Gusto EDG 636 S Stelia

Bekijk de prijs

De De’Longhi Dolce Gusto EDG 636 S Stelia Koffiekupmachine heeft een bijzonder futuristisch uiterlijk. Buiten het moderne uiterlijk, kun je met dit apparaat 30 verschillende warme en koude dranken bereiden. Met een eenvoudig klik systeem kan het opzet systeem in hoogte variëren . Zo passen er verschillende maten kopjes en glazen tot 15 centimeter onder. Door de energiebesparende functie wordt het apparaat na 5 minuten inactiviteit uitgeschakeld.

Bekijk ook al andere Dolce Gusto machines

Nespresso De’Longhi Lattissima One EN500.W – Koffiecupmachine – Silky White

Nespresso De'Longhi Lattissima One EN500.W Silky White

Bekijk de prijs

De De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiemachine zorgt ervoor dat je de beste Cappuccino of Latte Macchiato bij jou thuis kan bereiden. Deze De’Longhi Nespresso Lattissima One EN500.W koffiecupmachine is voorzien van een nieuw en innovatief melksysteem dat ervoor zorgt dat je gemakkelijker koffierecepten met melk kunt bereiden.

Bekijk hier alle De’Longhi nespresso machines

Magnifica S ECAM 20.110.B – Volautomatische espressomachine

De'Longhi Magnifica S ECAM 20.110.B

.110.B%20-%20Volautom…” rel=”nofollow” target=”_blank” class=”buy-now-btn product-info”>Bekijk de prijs

De De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B volautomatische espressomachine is jouw nieuwe espressomachine voor in huis. De De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B is geschikt voor zowel verse koffiebonen als gemalen koffie. Dankzij het sterke vermogen van 1450 watt en de verschillende functies van deze De’Longhi espressomachine kun je jouw koffie of Espresso helemaal op smaak krijgen, zodat jij iedere dag weer kan genieten van jouw perfecte kop koffie.

Bij deze Magnifica S ECAM20.110.B espressomachine van De’Longhi is de maalgraad, temperatuur, koffiesterkte en het aroma instelbaar en zet je tot twee Espresso’s of Lungo tegelijkertijd.

Wil je nog meer genieten? Dankzij het De’Longhi Cappuccinosysteem kun jij na het maken van een Espresso of koffie Lungo kun je direct met het stoompijpje een romige melkschuimlaag voor een heerlijke Cappuccino of een Espresso Macchiato maken. De’Longhi maakt het voor je met deze De’Longhi Magnifica S ECAM20.110.B espressomachine.

Nespresso Inissia EN80CW – Koffiecupmachine – Vanilla Cream

Nespresso De'Longhi Inissia EN80CW Vanilla Cream

Bekijk de prijs

Met de Nespresso Inissia EN80.CW koffiecupmachine geniet je iedere dag weer van een verse kop koffie. Met de optie om te kiezen tussen twee kopgroottes van Espresso of Lungo bepaal je zelf de sterkte van jouw kopje koffie. De Nespresso Inissia EN80.CW koffiecupmachine heeft een compact formaat met een inhoud van 0,7 liter, en past hierdoor ook in kleinere keukens.

EDG 635 B Stelia

DeLonghi EDG 635 B Stelia

Bekijk de prijs

Dinamica ECAM 350.35.W – Espressomachine

De'Longhi Dinamica ECAM 350.35.W

Bekijk de prijs

Met de De’Longhi Dinamica ECAM350.35.W volautomatische espressomachine haal je een combinatie van gebruikersgemak, een ultramodern design en de nieuwste koffiezettechnologie in huis. Het eenvoudige Easy Touch controlepaneel met duidelijk tekst display, is bij deze koffiemachine met bonen gemakkelijk te bedienen voor optimaal gebruikersgemak.

ECP35.31 – Pistonmachine

De'Longhi ECP35.31

Bekijk de prijs

Geniet van de lekkerste verse espresso met dit pompdruk espressomachine ECP 35.31 van De’Longhi. Met deze machine maak je zelf als een echte barista de heerlijkste koffie of cappuccino. Deze machine is mooi om te zien, maar is daarnaast ook voorzien van een aantal handige functies.

Nespresso Inissia EN80B – Koffiecupmachine – Zwart

Nespresso De'Longhi Inissia EN80B

Bekijk de prijs

Deze De’Longhi Inissia is compact, stijlvol en biedt alles wat je van een Nespresso apparaat verlangt. Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van de koffiebessen tot de koffie die u drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso biedt 25 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvangt u een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij u past.

Icona Vintage ECOV311.GR – Pistonmachine

De'Longhi Icona Vintage ECOV311.GR

Bekijk de prijs

Beleef met de stijlvolle De’Longhi Icona Vintage ECOV311.GR Pistonmacine het actuele retro design uit de jaren ’50 en geniet van de beste koffie. Door geavanceerde technologieën van nu te combineren met het design van toen, zet je met deze De’Longhi Icona Vintage ECOV311.GR Pistonmacine elke dag een authentiek kopje Italiaanse koffie. Creëer met het handmatige cappuccinosysteem je perfecte cappuccino voorzien van een rijke schuimlaag, dankzij de perfecte mix van stoom, lucht en melk. Je kopjes verwarm je voor op de warmhoudplaat bovenop de De’Longhi Icona Vintage ECOV311.GR Pistonmacine.

ECAM 23.460.S – Espressomachine – Zilver

De'Longhi ECAM 23.460.S

Bekijk de prijs

Geniet iedere ochtend weer van jouw favoriete koffie met de De’Longhi ECAM23.460.S volautomatische espressomachine. Deze De’Longhi ECAM23.460.S koffiemachine met bonen zorgt ervoor dat je nu ook zelf echte Italiaanse koffie kunt zetten. De De’Longhi ECAM23.460.S is geschikt voor zowel verse koffiebonen als gemalen koffie. Stel zelf de maalgraad, temperatuur, koffiesterkte en het aroma naar wens in. Zet tot twee Espresso’s of Lungo’s tegelijkertijd, of geniet van een Cappuccino dankzij het unieke De’Longhi LatteCrema-systeem.

Magnifica ESAM 3000.B – Espressomachine

De'Longhi Magnifica ESAM 3000.B

Bekijk de prijs

De De’Longhi ESAM 3000 is een volautomatisch espressomachine geschikt voor koffiebonen en gemalen koffie.

  • 15 bar
  • 1,8 Liter inhoud
  • 180 Gram bonenreservoir
  • Automatisch ontkalkingssysteem
  • Instelbare maalgraad
  • Stoompijpje

Icona Vintage ECOV311.BK – Pistonmachine

De'Longhi Icona Vintage ECOV311.BK

Bekijk de prijs

Beleef met de stijlvolle De’Longhi Icona Vintage ECOV311.BK Pistonmacine het actuele retro design uit de jaren ’50 en geniet van de beste koffie. Door geavanceerde technologieën van nu te combineren met het design van toen, zet je met deze De’Longhi Icona Vintage ECOV311.BK Pistonmacine elke dag een authentiek kopje Italiaanse koffie. Creëer met het handmatige cappuccinosysteem je perfecte cappuccino voorzien van een rijke schuimlaag, dankzij de perfecte mix van stoom, lucht en melk. Je kopjes verwarm je voor op de warmhoudplaat bovenop de De’Longhi Icona Vintage ECOV311.BK Pistonmacine.

Dinamica ECAM 350.55.B – Espressomachine – Zwart

De'Longhi Dinamica ECAM 350.55.B

Bekijk de prijs

De De’Longhi Dinamica ECAM 350.55.B Espressomachine is geschikt voor zowel koffiebonen als gemalen espressokoffie. Met koffiezetapparaat met bonen kun je jouw favoriete espresso of caffé latte maken met 1 druk op de knop. Door het grote bonenreservoir hoef je minder vaak bij te vullen. Daarnaast kun je door ‘my menu’ je favoriete drankje programmeren. Het gepatenteerde LatteCrema Systeem, een exclusief automatisch cappuccinosysteem, maakt met slechts één druk op de knop de perfecte Cappuccino en Latte Macchiato. Het maakt de heerlijkste melkbereidingen met de perfecte melkschuimlaag op de juiste temperatuur waarvan tot de laatste druppel genoten wordt!

Magnifica S ECAM 22.110 – Volautomatische espressomachine

De'Longhi Magnifica S ECAM 22.110

Bekijk de prijs

Lees meer over de De’Longhi Magnifica

De De’Longhi Magnifica S ECAM22.110.B espressomachine is jouw nieuwe espressomachine voor in huis. De De’Longhi Magnifica S ECAM22.110.B is geschikt voor zowel verse koffiebonen als gemalen koffie. Dankzij het sterke vermogen van 1450 Watt en de verschillende functies van deze De’Longhi espressomachine kun je jouw koffie of Espresso helemaal op smaak krijgen, zodat jij iedere dag weer kan genieten van jouw kop koffie of Espresso.

Dedica Style EC 685.W – Pistonmachine – Wit

De'Longhi Dedica Style EC 685.W

Bekijk de prijs

Creëer Espresso’s met deze De’Longhi Dedica Style EC685.W pistonmachine en voeg eigenhandig nog melkschuim toe. De De’Longhi Dedica Style EC685.W pistonmachine is 15 centimeter breed, heeft een vermogen van 1.300 watt en heeft een metalen behuizing.

Gerelateerd: De’Longhi Dedica Style EC 685 review

Icona Vintage ECOV311.BG Handmatige Espressomachine – Beige

De'Longhi Icona Vintage ECOV311.BG

Bekijk de prijs

Beleef met de stijlvolle De’Longhi Icona Vintage ECOV 311 Pistonmacine het actuele retro design uit de jaren ’50 en geniet van de beste koffie. Door geavanceerde technologieën van nu te combineren met het design van toen, zet je elke dag een authentiek kopje Italiaanse koffie. Creëer met het handmatige cappuccinosysteem je perfecte cappuccino voorzien van een rijke schuimlaag, dankzij de perfecte mix van stoom, lucht en melk. Daarnaast is het Espresso apparaat Icona Vintage ECOV 311 geschikt voor ESE servings.

Nespresso Gran Lattissima EN650.B – koffiecupmachine – Zwart

Nespresso De'Longhi Gran Lattissima EN650.B Zwart

Bekijk de prijs

Geniet met de Nespresso Gran Lattissima EN650.B koffiecupmachine tot wel 9 automatische koffierecepten, die je gemakkelijk met 1 druk op de knop kan bereiden via het overzichtelijke display. Kies bijvoorbeeld voor een Ristretto, Flat White of een Cappuccino. Deze Nespresso Gran Lattissima EN650.B koffiecupmachine heeft een uitneembaar melkreservoir van 350ml, die je ook weer veilig en koel kan bewaren in de koelkast. Met de geïntegreerde melkopschuimer kun je de textuur van het melkschuim zelf instellen. Het is dus niet meer nodig om het schuim per recept te regelen.

Dedica Style EC 685.R – Pistonmachine – Rood

De'Longhi Dedica Style EC 685.R

Bekijk de prijs

Creëer Espresso’s met deze De’Longhi Dedica Style EC685.R pistonmachine en voeg eigenhandig nog melkschuim toe. De De’Longhi Dedica Style EC685.R pistonmachine is 15 centimeter breed, heeft een vermogen van 1.300 watt en heeft een metalen behuizing.

Dinamica ECAM 350.75.S – Volautomatische espressomachine

De'Longhi Dinamica ECAM 350.75.S

Bekijk de prijs

De De’Longhi Dinamica ECAM350.75.S volautomatische espressomachine is het topmodel uit de Dinamica-serie van De’Longhi. Met de De’Longhi Dinamica ECAM350.75.S volautomatische espressomachine haal je een combinatie van gebruikersgemak, een ultramodern design en de nieuwste koffiezettechnologie in huis. Het controlepaneel met duidelijk tekst display en Easy Touch knoppen is eenvoudig te bedienen voor optimaal gebruiksgemak.

EDG 155 BG Dolce Gusto Mini Me

deLonghi EDG 155 BG Dolce Gusto Mini Me

Bekijk de prijs

De Piccolo XS is zo klein en compact dat er in elke keuken een plekje voor is.

Pompdruk 15 bar (max.)

De pomp (max. 15 bar) zorgt voor perfecte resultaten in de beker. Afhankelijk van het type drank wordt altijd de juiste hoeveelheid druk en water gekozen. Dit zorgt voor een constant hoogwaardig aroma, ongeacht het aantal kopjes en of u nu kiest voor milde of sterke koffiespecialiteiten.

Over De’Longhi

De’Longhi is een bekroond Italiaans bedrijf voor kleine apparaten met hoofdzetel in Treviso, Italië. Het bedrijf erfde zijn naam van de stichtende familie, de De’Longhi, in 1902, waar het zich voornamelijk bezighield met de productie van kleine industriële onderdelen.

DeLonghi is in de loop der tijd gegroeid en getransformeerd, maar de focus op het bieden van klantwaarde en betrouwbaarheid is nooit veranderd. Hun lijn van espressomachines, met beroemde namen als de Dedica en Magnifica, hebben nooit teleurgesteld en genieten nog steeds een grote voorkeur van liefhebbers over de hele wereld.

De’Longhi koffiemachines

De’Longhi heeft een breed scala aan koffiemachines, waaronder:

Volautomatische koffiemachines

Volautomatische koffiemachines zijn perfect voor mensen die van gemak houden. Met één druk op de knop kunt u genieten van uw favoriete koffie. De’Longhi biedt verschillende modellen volautomatische koffiemachines, waaronder de De’Longhi Magnifica S ECAM 22.110.B, de De’Longhi Magnifica S ECAM 22.320.B en de De’Longhi Dinamica ECAM 350.55.B. Deze machines zijn allemaal voorzien van een geïntegreerde koffiemolen en melkopschuimer, waardoor u met gemak uw favoriete koffie kunt bereiden. Daarnaast zijn deze machines vaak ook voorzien van verschillende instellingen, zodat u de koffie kunt aanpassen aan uw persoonlijke smaak.

Halfautomatische koffiemachines

Halfautomatische koffiemachines zijn ideaal voor mensen die graag wat meer controle willen over het koffiezetproces. Met deze machines kunt u zelf de koffiesterkte en de hoeveelheid koffie bepalen. De’Longhi biedt verschillende modellen halfautomatische koffiemachines, waaronder de De’Longhi Dedica Style EC 685.M en de De’Longhi Icona Vintage ECOV 311.GR. Deze machines zijn voorzien van een stoompijpje, waarmee u melk kunt opschuimen voor bijvoorbeeld cappuccino of latte macchiato.

Espressomachines

Espressomachines zijn perfect voor mensen die houden van sterke koffie. Met deze machines kunt u een heerlijke espresso zetten met een mooie cremalaag. De’Longhi biedt verschillende modellen espressomachines, waaronder de De’Longhi EC685.M Dedica, de De’Longhi ECAM 44.660.B Eletta Cappuccino Top en de De’Longhi EC9335.M La Specialista. Deze machines zijn allemaal voorzien van een geïntegreerde koffiemolen en een melkopschuimer, waardoor u ook kunt genieten van een cappuccino of latte macchiato.

Capsule koffiemachines

Capsule koffiemachines zijn perfect voor mensen die houden van gemak. Met deze machines kunt u snel en eenvoudig een heerlijke kop koffie zetten. De’Longhi biedt verschillende modellen capsule koffiemachines, waaronder de De’Longhi Nespresso Lattissima Touch en de De’Longhi Nespresso Citiz. Deze machines zijn voorzien van een melkopschuimer, waardoor u ook kunt genieten van een cappuccino of latte macchiato.

Koffiezetapparaten

Koffiezetapparaten zijn ideaal voor mensen die graag een grote hoeveelheid koffie willen zetten. De’Longhi biedt verschillende modellen koffiezetapparaten, waaronder de De’Longhi ICM17210 en de De’Longhi ICM14011. Deze machines zijn voorzien van een glazen kan of thermoskan, afhankelijk van het model dat u kiest.

De’Longhi Espressomachines Productlijn Overzicht

Halfautomatische espressomachines van DeLonghi

Een manuele DeLonghi espressomachine is een uitstekende keuze als u houdt van de smaak van gepersonaliseerde koffiesmaken en er plezier in vindt om thuis uw barista te zijn. Met deze machines kunt u het brouwproces volledig controleren en lekkere espresso’s maken die zelfs de griezeligste smaak van een koffieliefhebber zullen bekoren.

Nog beter, de machines worden geleverd met gedetailleerde instructies en vriendelijke gebruikershandleidingen om u te helpen brouwen als een pro, zelfs bij uw eerste poging. Enkele van de categorieën hier zijn:

 • La Specialista Serie – High-end halfautomatische machines van De’Longhi
 • ECP3220 en EC260 – voor een budgetvriendelijke koffie-ervaring
 • Icona Serie – voor een stijlvolle levensstijl
 • Dedica Serie – de favoriet voor de meeste beginners

Volautomatische espressomachines van DeLonghi

Zaken en strakke schema’s hoeven uw liefde voor het aroma en de zachte smaak van een espresso van barista-kwaliteit niet in de weg te staan. Niet wanneer u zelf kunt sorteren met een van de beste automatische DeLonghi espressomachines.

Deze DeLonghi espressomachines zijn uitgerust met een geïntegreerde braammaler, waardoor ze een exacte hoeveelheid koffiebonen tegelijk kunnen malen en zetten. Ook hebben de meeste van hen gepatenteerde afneembare melkopschuimsystemen om uw ervaring te verbeteren. Hier zijn enkele automatische koffiezetapparaten van DeLonghi.

  • Premium Serie – PrimaDonna Soul, Maestosa, Eletta
  • Middenklasse – Dinamica met LatteCrema, Dinamica Plus
  • Instapmodellen – Magnifica, inclusief ECAM3300 en XS lijn

Dual All-In-1 koffiezetapparaten van DeLonghi

Een all-in-1 DeLonghi espressomachine is een uitstekende keuze als u van espressodranken wilt genieten, maar niet wilt afzien van de traditionele druppelkoffie. Met dubbele koffiezetapparaten kunt u uw favoriete druppelkoffie en een espresso zetten, allemaal in één apparaat.

Zo maken ze het u gemakkelijk om op een drukke ochtend snel uw druppelkoffie te zetten. Als u in het weekend tijd hebt, kunt u dankzij het handige brouwproces genieten van de persoonlijke smaak die u wenst, net zoals bij manuele espressomachines.

Nespresso machines

Hebt u zich ooit afgevraagd waarom op sommige Nespresso-machines de naam De’Longhi geschreven staat? Nou, dat zit zo.

Hoewel er verschillende Nespresso-machines te koop zijn in verschillende winkels, is Nespresso uitsluitend gespecialiseerd in koffie en niet in machines. De machines die u ziet met de naam Nespresso worden dus door andere bedrijven gemaakt.

DeLonghi is een van die fabrikanten. Zij zijn gespecialiseerd in de fabricage van enkele van de beste en betrouwbaarste Nespresso koffiemachines, die wereldwijd indruk maken op gebruikers. Enkele van hun topmodellen in deze categorie zijn Essenza, Pixie, Inissia, CitiZ, Lattissima in de originele Nespresso-lijn, en alle modellen in Vertuoline.

De’Longhi merken

De’Longhi heeft verschillende merken koffiemachines, waaronder:

Alle merken hebben hun eigen kenmerken en specialiteiten. De’Longhi is de bekendste en meest verkochte merk van het bedrijf. De machines van De’Longhi staan bekend om hun kwaliteit, gebruiksvriendelijkheid en veelzijdigheid. Nespresso is een merk dat zich richt op het maken van koffie met capsules. Braun staat bekend om zijn koffiezetapparaten en heeft verschillende modellen op de markt gebracht. Kenwood richt zich voornamelijk op espressomachines en heeft verschillende modellen met een strak design. Magimix heeft ook verschillende modellen koffiemachines, waaronder een aantal met een geïntegreerde koffiemolen en melkopschuimer.

De’Longhi productspecificaties

De’Longhi koffiemachines hebben verschillende productspecificaties waar u op moet letten bij het kiezen van de beste De’Longhi koffiemachine:

Capaciteit van het waterreservoir

De capaciteit van het waterreservoir is belangrijk als u veel koffie drinkt of als u de machine met meerdere personen gebruikt. De’Longhi koffiemachines hebben meestal een waterreservoir met een capaciteit tussen 1,2 en 2 liter.

Capaciteit van het bonenreservoir

De capaciteit van het bonenreservoir is belangrijk als u niet vaak bonen wilt bijvullen. De’Longhi koffiemachines hebben meestal een bonenreservoir met een capaciteit tussen de 150 en 300 gram.

Melkopschuimer

Als u graag cappuccino’s of latte macchiato’s drinkt, is een melkopschuimer belangrijk. De’Longhi koffiemachines hebben verschillende soorten melkopschuimers, zoals een stoompijpje of een automatische melkopschuimer.

Koffiemolen

De’Longhi koffiemachines zijn meestal voorzien van een geïntegreerde koffiemolen. Het is belangrijk om te letten op het type koffiemolen en het aantal maalstanden. Een keramische koffiemolen is bijvoorbeeld beter dan een metalen koffiemolen omdat deze minder snel oververhit raakt.

Instellingen

De’Longhi koffiemachines hebben vaak verschillende instellingen, zoals de mogelijkheid om de sterkte van de koffie aan te passen en de hoeveelheid koffie per kopje. Het is belangrijk om te kijken naar de instellingen die voor u belangrijk zijn.

Design

De’Longhi koffiemachines zijn verkrijgbaar in verschillende designs, van klassiek tot modern. Het is belangrijk om te kijken welk design het beste bij uw keuken past.

Hoe kiest u uw De’Longhi koffiemachine?

Voor een geslaagde investering bij de aankoop van een De’Longhi koffiezetapparaat, zijn hier enkele tips om u te helpen het juiste model voor uw behoeften te kiezen.

Criterium 1: Uw verbruik

Kies uw De’Longhi koffiezetapparaat in functie van de hoeveelheid koffie die u elke dag drinkt. Om dit te doen, moet u bijzondere aandacht besteden aan de capaciteit van de tank. Hoe meer mensen je in huis hebt, hoe groter de tank moet zijn. De De’Longhi ECAM22.140.B Magnifica, de De’Longhi ESAM3000.B en de De’Longhi ECAM22.110.B Magnifica hebben bijvoorbeeld allemaal een waterreservoir van 1,8 l. De De’Longhi BCO411.B Expresso, De’Longhi EC221B en De’Longhi i Nescafé Dolce Gusto hebben een inhoud van 1 L. Andere modellen hebben minder dan 1 L.

Criterium 2: Soort drank

Afhankelijk van het model kunt u met uw De’Longhi koffiezetapparaat verschillende soorten dranken bereiden: espresso, ristretto, cappuccino, long coffee, enz. Elke koffiesoort heeft zijn eigen bereidingswijze. Zorg ervoor dat u de juiste machine kiest voor uw behoeften.

Criterium 3: Extractiedruk

Dit criterium, uitgedrukt in staafjes, telt ook. Hoe hoger de druk, hoe efficiënter de extractie van de aromatische moleculen. Voor een De’Longhi koffiemachine varieert deze druk van 3,5 tot 19 bar. Goed om te weten, een druk van 9 bar is voldoende om het maximum aan aroma’s te extraheren. Als de koffie met weinig druk wordt geëxtraheerd, zal hij zeer vloeibaar zijn, met een zeer lichte kleur. Als u te veel druk gebruikt, zal de machine erg hard werken en zal de extractietijd erg lang zijn, waardoor uw koffie een verbrande smaak krijgt.

Criterium 4: Verenigbaarheid

Koffie wordt verkocht in 3 vormen: bonen, poeder en peulen. Als het geluid van het malen van koffiebonen u stoort, kunt u beter een model kiezen dat geschikt is voor gemalen koffie en ESE-pods, zoals de De’Longhi BCO411.B Expresso. Voor wie een beperkt budget heeft, is investeren in een De’Longhi koffiezetapparaat met molen, zoals de Intensa ECAM 23.420 SW, op de lange termijn voordeliger. Er zij op gewezen dat andere modellen, zoals de De’Longhi ESAM3000.B Machine, zowel bonen als koffiepoeder kunnen verwerken. De’Longhi biedt zelfs modellen aan die speciaal ontworpen zijn voor Nescafe Dolce Gusto-capsules.

Criterium 5: Vermogen

Het vermogen van een De’Longhi koffiezetapparaat varieert van 800 tot 1800 W. Gemiddeld kost 1 uur gebruik tussen 13 en 14 eurocent aan elektriciteit. Merk op dat een aangesloten koffiezetapparaat elektriciteit blijft verbruiken vanwege de warmhoudfunctie.

Belangrijk

Voordat u de De’Longhi koffiemachine voor de eerste keer gebruikt, moet u alle accessoires en interne circuits wassen door ten minste 5 koffiebereidingen zonder maling te maken.

De’Longhi of Krups koffiezetapparaat?

Krups koffiezetapparaat

Dit merk komt oorspronkelijk uit Duitsland en werd in 1846 opgericht door Robert Krups. Het is een must voor liefhebbers van koffiepads. In de jaren tachtig ontwikkelde het bedrijf de Nespresso-reeks van koffiezetapparaten door een partnerschap aan te gaan met de levensmiddelengigant Nestlé. Het eerste Nespresso koffiezetapparaat zag het levenslicht in 1991.

Bij Krups is kwaliteit het sleutelwoord. De snelheid van de bereiding, het ontwerp van de machines en hun robuustheid trekken klanten aan. De modellen met molen gebruiken kegels in plaats van messen en de bediening gebeurt via een aanraakscherm, met verschillende vooraf ingestelde koffierecepten. Bovendien staat Krups bekend om de prijs-kwaliteitverhouding van zijn koffiezetapparaten.

De’Longhi koffiezetapparaat

De’Longhi, gevestigd in Treviso, is de belangrijkste rivaal van Krups op de markt van koffiezetapparaten. De Italiaanse fabrikant, die gespecialiseerd is in de vervaardiging van koffiezetapparaten, biedt alle soorten koffiezetapparaten: automatische, met molen, met pods, eenvoudige koffiemolens, enz. Er is voor elk wat wils, voor een vers en perfect kopje koffie, elke keer weer.

De’Longhi is een topmerk dat vooral opvalt door zijn koffiezetapparaten met molen, die alles met één druk op de knop kunnen doen. Het merk biedt ook aanpasbare menu’s voor intensiteit, kopjeslengte, watertemperatuur en zelfs de creatie van gepersonaliseerde recepten. Anderzijds zijn de koffiezetapparaten van dit merk vaak duurder dan hun Krups-concurrenten.

Waarom een De’Longhi koffiemachine kopen?

De kosten per kopje

De aankoop van een koffiezetapparaat brengt kosten met zich mee, maar die kosten zijn zeer snel afgeschreven, want de kilo koffiebonen kost ongeveer 15€ tot 25€ voor koffie die u bij uw brander koopt. Ter vergelijking: gemalen koffie in pods zoals Nespresso kost ongeveer 70€. Dit koffiezetapparaat is dus zeer voordelig op de lange termijn.

De kwaliteit

De De’Longhi koffiemachine is een van de beste kwaliteitsmachines die verkrijgbaar zijn. Hij wordt vooral gewaardeerd om zijn vermogen om twee koppen koffie tegelijk te bereiden. Bovendien biedt hij de prestaties van een professioneel koffiezetapparaat bij u thuis. Het is een koffiezetapparaat met een goede reputatie.

Zeer milieuvriendelijk

Geen aluminium capsules meer om te recyclen. Nu is alles natuurlijk en zal ook gebruikt worden voor uw compost. Dus in termen van ecologie, heeft de De’Longhi koffiemachine de overhand. Het enige wat u hoeft te doen is op het juiste programma drukken en dan uw koffie opdrinken. Geen verdere manipulatie.

Gemakkelijk onderhoud

De De’longhi Italiaanse koffiemachine heeft een ontkalkingsprogramma dat u laat zien wanneer u uw machine moet ontkalken en een stoomreiniger voor eenvoudige reiniging en onderhoud. De machine heeft een kopjesverwarmingsplaat die het kopje koffie vanaf het eerste kopje voorverwarmt tot de juiste temperatuur.

Eenvoud in gebruik

Het De’longhi koffiezetapparaat is eenvoudig in gebruik. Het is een Italiaans koffiezetapparaat dat zich onderscheidt van andere koffiezetapparaten door zijn design en robuustheid. Hij is stil en zelfs de espressomachines met molen van Delonghi staan bekend als ruimtebesparende machines.

Tips

Wees voorzichtig bij het ontkalken.

De’Longhi machines waarschuwen u meestal wanneer ze ontkalkt moeten worden. Hun oranje knipperend stoomlampje zal u dat laten weten.

Zorg ervoor dat u de onderdelen kiest die u in de vaatwasser wilt doen.

Het schoonmaken van een De’Longhi machine is vrij eenvoudig. Het deksel kan in warm water of in de vaatwasmachine worden gewassen, terwijl het thee-ei eenmaal per maand in warm water moet worden gewassen en handmatig moet worden gereinigd.

Gebruik de juiste producten om te ontkalken.

Deze stap vereist het gebruik van een fles ontkalker. In die zin zijn er verschillende ontkalkingsproducten van De’Longhi te koop, zoals de De’Longhi EcoDecalck 500 mL ontkalker en de De’Longhi 500 mL vloeibare ontkalker voor Expresso, enz. Laat de ontkalker ongeveer 35 minuten staan alvorens hem af te spoelen.

Vervang de pakking van de filterhouder als deze uit het toestel loopt.

Er zijn twee soorten afdichtingen in een De’Longhi koffiezetapparaat. De ene bevindt zich onder het waterreservoir en de andere boven in de filterpan. Zij voorkomen dat er water uit de machine lekt. Daarom moet u bij lekkage van de machine overwegen deze afdichtingen te reinigen of te vervangen.

Procedure voor het vervangen van de filterhouderafdichting.

Om de pakking van een De’Longhi machine te vervangen, hoeft u alleen maar de machine te demonteren door de lekbak, het reservoir en vervolgens de filterhouder te verwijderen. Verwijder vervolgens de zeef door de schroef los te draaien waarmee deze aan het huis van de machine is bevestigd. Als de zeef is verwijderd, verwijdert u de oude pakking met een tang. Maak ten slotte de groef schoon alvorens de nieuwe pakking van de filterhouder aan te brengen.

Koopgids

Wacht even! Voordat u een beslissing neemt, laten we eerst de essentiële factoren doornemen waarmee we rekening moeten houden bij de aankoop van een espressomachine. Ten eerste, de belangrijkste reden waarom iemand zou investeren in een espressomachine is om naar de plaatselijke coffeeshops te gaan om hun espresso, cappuccino en macchiato fix te halen.

Dit is de belangrijkste reden waarom iemand een espressomachine zou kopen. Eigenlijk zullen koffieliefhebbers het zeer op prijs stellen om er een in huis te hebben, als ze die nog niet hebben. Oorspronkelijk waren espressomachines van hoge kwaliteit, omdat de meeste modellen waren ontworpen voor commercieel gebruik.

Omdat de industrie goed geld zag in de ontwikkeling van espressomachines voor thuisgebruik, troffen we een renaissance aan van betaalbare, maar kwalitatief hoogstaande modellen die hun plekje in de markt veroveren. Als het gaat om espressomachines voor thuisgebruik, zijn dit de cruciale elementen die ze moeten leveren:

  • Gebruiksvriendelijk controlesysteem.
  • Extra functies, zoals de mogelijkheid om opgeschuimde melk te produceren.
  • Goed ontworpen en compact om praktisch te zijn voor thuisgebruik in de keuken.
  • Onderhoud en reiniging moeten eenvoudig en gemakkelijk te realiseren zijn.
  • Een espressomachine voor thuis moet een redelijke prijs hebben.

Zoals u ziet, is het kiezen van de juiste espressomachine voor uw huis relatief eenvoudig. Met een espressomachine hoeft u niet naar de dichtstbijzijnde coffeeshop te gaan om uw favoriete espressodrankje te halen. Met een eigen espressomachine kunt u met een paar drukken op de knop en een paar minuten wachten eenvoudig deze heerlijke drankjes maken.

DeLonghi weet zeker hoe ze enkele van de meest betrouwbare huishoudelijke apparaten tot nu toe moet ontwikkelen. Hun espressomachines behoren tot de meest vertrouwde op de markt. Met deze lijst van de beste DeLonghi espressomachines bent u nu op de hoogte van hun huidige productlijn voor espressoliefhebbers!

Conclusie

De’Longhi biedt een breed scala aan koffiemachines, voor zowel thuisgebruik als professioneel gebruik. De volautomatische koffiemachines zijn perfect voor mensen die van gemak houden, terwijl de halfautomatische koffiemachines ideaal zijn voor mensen die wat meer controle willen over het koffiezetproces. De espressomachines zijn perfect voor mensen die houden van sterke koffie, terwijl de capsule koffiemachines ideaal zijn voor mensen die van gemak houden. Tot slot zijn de koffiezetapparaten perfect voor mensen die graag een grote hoeveelheid koffie willen zetten.

De’Longhi heeft verschillende merken koffiemachines, zoals De’Longhi, Nespresso, Braun, Kenwood en Magimix. Alle merken hebben hun eigen specialiteiten en kenmerken.

Bij het kiezen van de beste De’Longhi koffiemachine is het belangrijk om te letten op de productspecificaties, zoals de capaciteit van het water- en bonenreservoir, de melkopschuimer, de koffiemolen, de instellingen en het design.

FAQs

Wat is de beste De’Longhi koffiemachine voor thuisgebruik?

Dit hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Als u van gemak houdt, is een volautomatische koffiemachine perfect voor u. Als u wat meer controle wilt over het koffiezetproces, is een halfautomatische koffiemachine ideaal voor u. Als u houdt van sterke koffie, is een espressomachine perfect voor u. Als u graag een grote hoeveelheid koffie wilt zetten, is een koffiezetapparaat perfect voor u.

Wat is het verschil tussen een volautomatische en een halfautomatische koffiemachine?

Een volautomatische koffiemachine heeft een geïntegreerde koffiemolen en melkopschuimer, waardoor u met één druk op de knop uw favoriete koffie kunt bereiden. Een halfautomatische koffiemachine geeft u meer controle over het koffiezetproces, omdat u zelf de koffiesterkte en de hoeveelheid koffie kunt bepalen.

Moet ik een De’Longhi koffiemachine kopen met een automatische melkopschuimer of een stoompijpje?

Dit hangt af van uw persoonlijke voorkeur. Een automatische melkopschuimer is gemakkelijker in gebruik, omdat u geen melk hoeft op te schuimen met een stoompijpje. Een stoompijpje geeft u echter meer controle over het melkschuim en is ideaal voor mensen die graag latte art maken.

Moet ik een De’Longhi koffiemachine kopen met een keramische of een metalen koffiemolen?

Een keramische koffiemolen is beter dan een metalen koffiemolen, omdat deze minder snel oververhit raakt. Hierdoor blijft de sm

Wat is het beste De’Longhi koffiezetapparaat?

Welk De’Longhi koffiezetapparaat het beste is, hangt af van uw behoeften en uw budget. Lees onze koopgids om uit te vinden welke producten op dit moment de beste zijn.

Ik heb gehoord dat witte azijn een uitstekende ontkalker is, kan ik dit gebruiken voor mijn De’Longhi koffiezetapparaat?

Het gebruik van witte azijn wordt afgeraden omdat het azijnzuur een beetje corrosief is op bepaalde onderdelen van de machine, daarom moet u de speciale De’Longhi ontkalkingsoplossingen gebruiken.

Moeten de afdichtingen van de De’Longhi filterhouder vervangen worden door afdichtingen van hetzelfde merk?

Om onaangename verrassingen en allerlei ongemakken te voorkomen, kiest u het best voor een onderdeel van hetzelfde merk en garandeert u zo optimale prestaties van uw toestel.

Zijn De’Longhi koffiezetapparaten beperkt tot dranken op basis van koffie?

Nee. Een De’Longhi koffiezetapparaat kan ook andere soorten dranken maken, zoals melk, thee of warme chocolademelk.

Verbruiken De’Longhi koffiezetapparaten veel energie?

In het algemeen zijn De’Longhi koffiezetapparaten niet erg energie-intensief, maar uw maandelijkse energieverbruik zal afhangen van hoe vaak en hoe lang u uw apparaat gebruikt. Gemiddeld kost een koffiezetapparaat u tussen 13 en 14 eurocent per uur.

Inhoudsopgave