DeLonghi EDG 635 W Stelia review, kenmerken en productspecificaties

Facebook
Twitter
LinkedIn
DeLonghi EDG 635 W Stelia review

Als je op zoek bent naar een kwalitatieve koffiemachine, dan is DeLonghi EDG 635 W Stelia een machine die je moet overwegen. Deze koffiemachine staat bekend om zijn strakke design en hoge kwaliteit koffie. In deze review zullen we de DeLonghi EDG 635 W Stelia in detail bekijken en de kenmerken en productspecificaties bespreken.

DeLonghi EDG 635 W Stelia

Bekijk de dagprijs

DeLonghi EDG 635 W Stelia review

De DeLonghi EDG 635 W Stelia is een hoogwaardige koffiemachine die is ontworpen met een elegant en strak design. Het is een capsule koffiemachine die compatibel is met Nescafe Dolce Gusto capsules. Het apparaat heeft een waterreservoir van 1 liter en is geschikt voor verschillende soorten dranken zoals cappuccino, latte macchiato, espresso en nog veel meer.

Een van de belangrijkste kenmerken van de DeLonghi EDG 635 W Stelia is de Thermoblock technologie. Deze technologie zorgt voor een snelle opwarming van het water, waardoor je binnen enkele seconden een heerlijke kop koffie kunt zetten. Bovendien is de koffiemachine voorzien van een automatische uitschakelfunctie, waardoor hij na 5 minuten van inactiviteit automatisch uitschakelt om energie te besparen.

Design en constructie

Het ontwerp van de DeLonghi EDG 635 W Stelia is strak en elegant, met een zilveren afwerking en een moderne uitstraling. Het is een compacte machine die niet veel ruimte inneemt op het aanrecht. De koffiemachine is voorzien van een intuïtief touchscreen display waarmee je eenvoudig verschillende dranken kunt selecteren. Het waterreservoir en de capsulehouder zijn gemakkelijk toegankelijk en kunnen worden verwijderd voor eenvoudig schoonmaken.

Thermoblock technologie

De DeLonghi EDG 635 W Stelia is voorzien van de Thermoblock technologie, die zorgt voor een snelle opwarming van het water en een constante temperatuur van de koffie. Dit betekent dat je binnen enkele seconden een heerlijke kop koffie kunt zetten zonder te wachten op het opwarmen van de machine.

Compatibiliteit met Nescafe Dolce Gusto capsules

De DeLonghi EDG 635 W Stelia is compatibel met Nescafe Dolce Gusto capsules, waardoor je een breed scala aan koffie- en theesoorten kunt bereiden. De capsules zijn gemakkelijk te verkrijgen en verkrijgbaar in verschillende smaken en sterktes. Dit maakt het mogelijk om altijd de perfecte kop koffie te zetten, ongeacht je smaakvoorkeur.

Automatische uitschakelfunctie

Een andere handige functie van de DeLonghi EDG 635 W Stelia is de automatische uitschakelfunctie. Als de machine vijf minuten niet wordt gebruikt, schakelt hij automatisch uit.

Waterreservoir en capsulehouder

De DeLonghi EDG 635 W Stelia heeft een waterreservoir van 1 liter, wat voldoende is voor meerdere kopjes koffie. Het waterreservoir kan eenvoudig worden verwijderd en bijgevuld. De capsulehouder heeft een capaciteit van 10 capsules en kan ook gemakkelijk worden verwijderd en schoongemaakt.

Gebruiksvriendelijkheid

De DeLonghi EDG 635 W Stelia is zeer gebruiksvriendelijk. Het touchscreen display maakt het eenvoudig om verschillende dranken te selecteren en de machine is zeer snel en efficiënt. Bovendien is de machine gemakkelijk te reinigen en te onderhouden, wat betekent dat je altijd een schone en goed functionerende koffiemachine hebt.

Productspecificaties

  • Merk: DeLonghi
  • Model: EDG 635 W Stelia
  • Afmetingen (LxBxH): 17,1 x 29,1 x 28,7 cm
  • Gewicht: 2,5 kg
  • Vermogen: 1500 watt
  • Waterreservoir: 1 liter
  • Capaciteit capsulehouder: 10 capsules
  • Compatibiliteit: Nescafe Dolce Gusto capsules

Conclusie

De DeLonghi EDG 635 W Stelia is een hoogwaardige koffiemachine met een strak design en een breed scala aan functies. De Thermoblock technologie zorgt voor een snelle opwarming van het water en een constante temperatuur van de koffie, terwijl de compatibiliteit met Nescafe Dolce Gusto capsules een breed scala aan koffie- en theesoorten mogelijk maakt. Bovendien is de machine gemakkelijk te gebruiken en te onderhouden, waardoor het een geweldige keuze is voor iedereen die op zoek is naar een hoogwaardige koffiemachine.

FAQs:

Kan de DeLonghi EDG 635 W Stelia ook thee zetten?

Ja, de DeLonghi EDG 635 W Stelia is compatibel met Nescafe Dolce Gusto capsules die ook thee bevatten.

Hoe maak je de DeLonghi EDG 635 W Stelia schoon?

De capsulehouder en het waterreservoir kunnen worden verwijderd en met de hand worden schoongemaakt met warm water en zeep.

Hoeveel kopjes koffie kan je maken met één vol waterreservoir?

Met een vol waterreservoir van 1 liter kun je ongeveer 5-6 kopjes koffie maken, afhankelijk van de grootte van de kopjes.

Is de DeLonghi EDG 635 W Stelia energiezuinig?

Ja, de koffiemachine is voorzien van een automatische uitschakelfunctie waardoor hij na 5 minuten van inactiviteit automatisch uitschakelt om energie te besparen.

Is de DeLonghi EDG 635 W Stelia geschikt voor thuisgebruik?

Ja, de DeLonghi EDG 635 W Stelia is geschikt voor thuisgebruik en kan gemakkelijk worden gebruikt door zowel beginners als ervaren baristas.

Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen