De’Longhi ECAM 23.420.SB – Volautomatische espressomachine

Facebook
Twitter
LinkedIn


De'Longhi ECAM 23.420.SB

Als serieuze koffiedrinker moet ik in een oogwenk een vers kopje klaar hebben staan. Zoals zovelen wil ik de kwaliteit van een koffiebar, maar het is onhandig en duur om die elke keer te gaan halen. Het op één na beste is een koffiezetapparaat dat hetzelfde resultaat oplevert. Met zo veel om uit te kiezen, hoe weten we welke de beste is?

In deze review zal ik een veelbesproken product bespreken – de Delonghi ECAM23.420. Het is een compacte roestvrijstalen bean-to-cup koffiemachine, een van de meest populaire espressomachines van De’Longhi. Laten we eens snel kijken naar de unieke kenmerken, de voor- en nadelen, en beslissen of het het geld waard is.

Bekijk de dagprijs

Delonghi ECAM23.420 Review

Op het eerste gezicht zijn er een paar cruciale kenmerken die de Delonghi ECAM23.420 onderscheiden van de rest.


Auto-Cappuccino Systeem

Het Delonghi ECAM 23.460 koffiezetapparaat heeft een geïntegreerde melkopschuimer en een extra reservoir voor het opslaan van verse melk, een functie die niet te vinden is in andere modellen van hetzelfde merk. Met één druk op de knop bereidt hij voor u melkmengdranken zoals cappuccino’s, lattes, macchiato’s, of gewone koffie met gewone melk.

Uw volgende zorg moet de hygiëne van een melkreservoir zijn. Geloof me, de gedachte om het te moeten schoonmaken kwam ook bij mij op. Het autocappuccinosysteem heeft ook een automatische reiniging van het melkcircuit.

Ik vind het geweldig dat het al het werk voor je doet. De Delonghi ECAM23.420 bespaart je de moeite van het zelf handmatig bereiden en schoonmaken.


Geïntegreerde koffiemolen

Als je nog nooit versgemalen koffie hebt gezet, weet je niet wat je mist. De meeste koffiedrinkers gebruiken voorgemalen koffie, maar als u eenmaal uw eigen koffiebonen hebt gemalen, is het moeilijk om terug te keren. Als u erachter komt dat het niet uw kopje thee is (geen woordspeling bedoeld), kunt u nog steeds geweldige resultaten bereiken met reeds bereide gemalen koffie.

De stille geïntegreerde koffiemolen heeft maar liefst 13 standen om het perfecte brouwsel op maat te krijgen. Dit is essentieel omdat een hoger aantal maalinstellingen u meer flexibiliteit geeft bij het kiezen van de fijnheid van uw gemalen koffie. Een te dikke maling kan resulteren in een zwakke espresso, terwijl een te fijne maling bitterder zal zijn.


Instelbare waterhardheid en zettemperatuur

Als u in een gebied met hard water woont, helpt de Delonghi ECAM23.420 het water te filteren om kalkaanslag te verminderen. U kunt ook op elke temperatuur zetten zonder dat u zich zorgen hoeft te maken dat uw koffie aanbrandt.


Capaciteit afvalbak

De machine deponeert automatisch de gebruikte koffiedrab of koffiepads in de afvalbak na het koffiezetten. De capaciteit van de afvalbak geeft aan hoeveel drankjes u kunt maken voordat de bak vol is. Als iemand die al veel te doen heeft, is het fijn om één ding minder te onthouden.

Bekijk de dagprijs

Delonghi ECAM23.420 Voordelen


De'Longhi ECAM 23.420.SB review

Er zijn zoveel pluspunten die bij dit apparaat horen. Hier zijn er een paar die boven aan mijn lijst staan.


Gemakkelijk te gebruiken

Als je weet hoe je een knop moet indrukken, is dat alles wat je moet weten als het gaat om het gebruik van de Delonghi ECAM23.420. Deze functie is uitstekend, vooral in de kleine uurtjes van de ochtend wanneer je nauwelijks wakker bent. Hij is zeer gebruiksvriendelijk, en veel van zijn functies zijn probleemloze oplossingen, zoals automatische uitschakeling, slaapstand, kopjeswarmer, en de afvalcontainer vol-indicator.


Veelzijdig

Er zijn tal van functies aan te passen aan uw behoeften. U kunt aroma’s selecteren en de maalgraad, stoomafgifte, vijf verschillende brouwsterktes en nog veel meer regelen. Veel van de onderdelen, zoals het waterreservoir en de lekbak, zijn gemakkelijk toegankelijk en uitneembaar voor snelle reiniging en onderhoud.

Wat ik ook geweldig vind, is dat je twee kopjes koffie kunt zetten met één keer zetten. Je kunt ook verschillende maten kopjes gebruiken – hij heeft een verstelbare kopjesafstand voor grotere kopjes of mokken voor drankjes als een latte macchiato. Met de Delonghi ECAM23.420 zijn er geen grenzen aan hoe u uw ideale koffiedrank bereidt.


Gemakkelijk te onderhouden

De zelfreinigende circuits zijn veruit een van mijn favoriete dingen aan de Delonghi ECAM23.420. De automatische reiniging van het melkcircuit en de spoeling van het koffiecircuit zorgen voor een minimale schoonmaakinspanning en zullen een verschil maken in ieders drukke leven.

De indicatielampjes van de lekbak waarschuwen u ook, zodat u er niet aan hoeft te denken deze te legen, plus het is een snel te verwijderen onderdeel. Niemand houdt van klusjes, en daarom is de Delonghi ECAM23.420 des te aantrekkelijker.


Up to date bedieningspaneel

Het LED paneel is trendy en eenvoudiger in vergelijking met zijn tegenhangers. Er is het digitale display van twee lijnen waarop u de teksten en functies voor elke handeling duidelijk kunt aflezen – beschikbaar in vele talen. Het geeft u informatie en updates over hoe het gaat met uw machine en het resulterende brouwsel. U kunt ook de instellingen aanpassen voor een standaard koffie-instelling en timer voor die vroege groggy ochtenden.

Bekijk de dagprijs

Delonghi ECAM23.420 Nadelen

Ik vond het moeilijk om iets fouts te vinden, maar geen enkele machine is perfect. Sommige gebruikers hebben hun bezorgdheid geuit over een paar dingen die beter kunnen.


Dure navullingen

De kwaliteit van de Delonghi ECAM23.420 heeft zijn prijs. Hoewel het apparaat een ingebouwd filter heeft, moeten de navullingen om de paar maanden worden vervangen, en gebruikers vinden dat duur. Ik vind de kosten niet erg; ik vind dat brouwen met schoon water belangrijker is en het onderhoud waard.


Gevoelige knop

In het bedieningspaneel zit een knop waarmee je de grootte van de drank kunt instellen. Als je niet oppast bij het draaien, kun je gemakkelijk een paar niveaus overslaan. Het is even wennen, maar het is gemakkelijk op te lossen.


Conclussie

Kortom, de Delonghi ECAM23.420 is een uitstekende machine voor elke koffieliefhebber. Klanten hebben hun algemene tevredenheid geuit over het koffiezetproces en de smaak. Als je de prijs vergelijkt met de kwaliteit die hij biedt, denk ik dat hij elke cent waard is.Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen