Eenvoudige espresso met de ESE pads

Facebook
Twitter
LinkedIn


espresso ese pads

WAT ZIJN ESE pas en capsules?


De ESE of Easy Saving Espresso pad, ook wel pad, harde pad of espresso pad genoemd. Deze koffiepads bevatten 7 gram koffie, gewikkeld in natuurlijk filterpapier. Hij kan worden gebruikt met alle espressomachines die compatibel zijn met dit type pad. Hiermee kunt u heel gemakkelijk en in een mum van tijd genieten van een zeer goede espresso.De ESE pad; de snelle en goede espresso

De ESE (Easy Serving Espresso) pad is, zoals de naam al zegt, een platte papieren capsule die zeer gemakkelijk te gebruiken is. Het is compatibel met de meeste manuele espressomachines. Als uw machine echter oorspronkelijk niet compatibel is, kunt u gewoon een ESE-filter toevoegen. En dat is het. Vaak is het filter voor gemalen koffie en ESE-pads hetzelfde. Lees de gebruiksaanwijzing van uw machine om erachter te komen!

Het bijzondere van de ESE pad is dat u profiteert van een zeer regelmatige vermaling en verdichting, waardoor u een uitstekend resultaat krijgt. Het tampen van de koffie in de peul is een tamper (koffiekopje) waardig. Daarom is er geen risico van over- of ondergeëxtraheerde koffie.


Bovendien hebt u geen problemen meer met het afstellen van het slijpsel of de vervuiling van uw werkoppervlak, die niet te verwaarlozen is. Het is ook gemakkelijker en sneller om meerdere koffiesoorten tegelijk te bereiden.

De koffie wordt verpakt in individuele zakken om een betere bewaring en een steeds optimaal resultaat te garanderen.

Deze pads zijn overgenomen door vele grote koffiemerken zoals Illy, Lucaffé, Castellari, Vergnano… maar ook door artisanale merken: Les Petits Torréfacteurs, Brulerie d’Alre of Miscela d’Oro.

Er is dus voor elk wat wils! :)ESE pad tov zachtere pad

De zachte pad, ook PAD of Senseo® pad genoemd, is, zoals de naam al doet vermoeden, een veel zachtere en minder compacte pad dan de ESE pad. U hebt dus geen echte espresso in uw kopje, maar eerder een snel gezette koffie, vergelijkbaar met filterkoffie.

De zachte pad is namelijk niet verpakt, in tegenstelling tot de ESE pad, waarvan het cupresultaat veel slechter en lelijker is.

De zachte pad is veel minder compatibel, aangezien Senseo® compatibele pads over het algemeen alleen compatibel zijn met Senseo® koffiemachines.

Zoals ik al eerder zei, worden ESE-pads verpakt in individuele verpakkingen, wat helpt om de koffie te bewaren. De zachtepads daarentegen zitten in een enkele verpakking, dus zodra u de verpakking opent, moet u ze snel opdrinken om te voorkomen dat de aroma’s van uw koffie verloren gaan.Compatible koffiemahcine met ESE pads

Hier zijn een paar voorbeelden van espressomachines die compatibel zijn met ESE pads, maar er zijn er zo veel dat ik ze u niet allemaal kan laten zien ;). Aarzel niet om inlichtingen in te winnen via onze productfiches om de compatibiliteit of niet van uw machine te kennen.

Voel je vrij om een reactie achter te laten over je favoriete merk ESE pads of laat je mening achter over de pads die je al getest hebt.

Vind al onze beste ESE pads en espressomachines die compatibel zijn met ESE.
Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen