Herbruikbare koffiebeker of Koffiebeker to go kopen

Facebook
Twitter
LinkedIn


Wij zijn de laatste tientallen jaren een enorme wegwerpmaatschappij geworden en willen wij dat de generaties na ons ook van de aarde kunnen genieten dan zullen we daar met zijn allen echt wat aan moeten doen. En waar je echt je steentje aan bij kunt dragen is door het aanschaffen van een herbruikbare koffiebeker. Dit is zoveel beter dan de duizenden papieren bekers die per dag verspild worden door een koffie to go, onderweg naar het werk of school. Een herbruikbare koffiebeker is hartstikke praktisch, duurzaam en ze zijn ook nog eens in diverse soorten te krijgen. Alle denkbare kleuren en soorten bekers zijn verkrijgbaar. Hier lees je alles over de herbruikbare koffiebeker.Herbruikbare koffiebeker

Voordelen

Zoals je hierboven al hebt gelezen is het gebruik van een herbruikbare koffiebeker veel verstandiger omdat dit het milieu erg ontziet en ontlast. En dat is natuurlijk ook belangrijk. We moeten gewoon zuiniger omgaan met onze mooie planeet. Maar niet alleen is het milieubewuster, het is ook veel goedkoper.

Vaak kun je namelijk ook een korting krijgen als je je beker enkel laat hervullen. Zo werken bedrijven ook weer mee aan duurzaamheid. Daarnaast kun je goede bekers kopen die heel lang heel heet blijven. En laten we eerlijk zijn, koude koffie is niet lekker toch? Dat is dus het voordeel ook van een kwalitatief goede, herbruikbare beker. Duurzaam, goedkoper, efficiënter en lekkere hete koffie!


De top 5 herbruikbare bekers

Maar als je dan een herbruikbare koffiebeker wilt kopen en je gaat speuren op het internet, kom je ook gelijk een hoop keuze tegen wat het lastig maakt om te ontdekken welke beker nou het beste is. Hier kun je een top 5 herbruikbare bekers lezen. Let op, deze top 5 is natuurlijk niet heilig maar kan jou wel op weg helpen om een goede herbruikbare beker aan te schaffen.

Als jij een andere beker vindt buiten de top 5 om dan is dat natuurlijk ook helemaal prima. Maar de merken die je hier in deze top 5 leest staan in elk geval garant voor een goede kwaliteit en prijs. Zit je er klaar voor? Want hier volgt nu de top 5 herbruikbare koffiebekers.

Zit je er klaar voor? Het is namelijk tijd geworden om de TOP 5 van beste koffiebekers met je te delen. Deze koffiebekers vonden wij de beste en daarom verdienen ze wat ons betreft een plaatsje in de top 5.


1. Tefal Travel Mug Thermos beker – 360 ml – RVS/Zwart


Tefal Travel Mug Thermos beker

Bekijk de dagprijs


Tefal is natuurlijk al vele jarenlang een topmerk als het aan komt op het gebied van huishoudelijke artikelen. Denk dan aan de Tefal pannen, die al jarenlang de markt domineren. Tefal staat garant voor kwaliteit.

Maar Tefal heeft nu dus ook een herbruikbare Thermos beker ontwikkeld. Het woord thermos zegt natuurlijk al genoeg, de koffie in deze beker blijf heel erg lang warm en heet. Tot wel vier uur lang na het inschenken heb je gegarandeerd een heerlijke warme bak koffie. En dat is natuurlijk wel heel fijn als je een lange reis moet maken met de auto of het openbaar vervoer.

Daarnaast ligt de beker heerlijk in de hand. Hij heeft een fijne greep en ondanks dat de inhoud dus heel erg heet wordt, kun je de beker goed vasthouden.


2. Zuperzozial Raw Earth Reisbeker – Blauw/Grijs


Zuperzozial Raw Earth

Bekijk de dagprijs


Deze herbruikbare koffiebeker is echt ideaal als je onderweg moet want deze herbruikbare koffiebeker is heel makkelijk vast te houden door de milieuvriendelijke siliconen antislip grip. Deze biedt daardoor een goed houvast tijdens het drinken. En de koffie blijft in deze beker heerlijk warm. Je koopt echt een goede kwaliteitsbeker voor een betaalbare prijs.


3. Retulp | 300ML | Reisbeker | Dubbelwandig | RVS | 0,3L | BPA-vrij | Staal


Retulp

Bekijk de dagprijs


Een echte krachtpatser onder de herbruikbare bekers is toch wel deze duurzame Retulp Tumbler beker. Je kunt hierin zowel koffie als thee stoppen. Dit komt doordat er in deze beker een heel handig uitneembaar theefilter zit. Als de beker eenmaal gevuld is blijft het wel tot acht uur lang warm en dat is natuurlijk echt wel bizar lang!

Dat is zeker heel erg fijn als je een lange reis voor de boeg hebt en er zeker van wilt zijn dat jouw koffie of thee ook nog lekker warm blijft na een lange dag in de auto of trein. Dan wil je een warme bak koffie of thee. Met deze Retulp kun je er zeker van zijn dat jouw koffie of thee lekker warm blijft.


4. Koffie-to-go beker – I Did Not Wake Up Like This – 450 ml


Koffie-to-go beker

Bekijk de dagprijs


Als je een herbruikbare koffiebeker wilt waar je verliefd op kunt worden dan zit je echt met deze dubbelwandige houdbare beker. Deze is zo ontzettend leuk, trendy en hip ontworpen en bedrukt met de leuke tekst “i did not wake up like this” dit maakt je dag gelijk vrolijk als je wakker wordt. Koffie uit deze beker drinken is dus trendy en hip. Maar hij is ook praktisch en met een ruime hoeveelheid van 450 ml heb je gelijk je stoot aan koffie binnen.


5. Amitabha Theebeker


Amitabha Theebeker

Bekijk de dagprijs


Ben jij een echte thee liefhebber en wil jij onderweg naar je werk of vakantie ook kunnen genieten van een heerlijke bak thee? Dan zit jij goed met deze herbruikbare thee beker van Amitabha. En deze heeft ook nog eens een heel mooi uiterlijk.

Prachtig bordeauxrood met een mooi goudkleurig logo. Het fijne van deze beker is ook dat hij dubbelwandig is en daardoor blijft de inhoud lekker lang warm. Dat is natuurlijk wel heel erg belangrijk als je wilt genieten van een heerlijk bakje thee. Slap en koude thee is niet te drinken. Maar deze mooie beker van Amitabha is dus niet alleen mooi van uiterlijk maar ook praktisch goed!

Hiermee zorg jij dat stuk minder kopjes, bekertjes en plastic rommel langs de weg komt te liggen. Want een groot deel van deze bekers gaat met deksel direct na het drinken… als we geluk hebben de prullenbak in. Als ik in randstad en met name Amsterdam kom zie ik overal uitpuilende prullenbakken en dat is zonde.


Andere modellen

  • BanGosa® Koffiebeker to go
  • REGENTECH®
  • Circular&Co.
  • Vatten® Premium RVS Koffiebeker To Go
  • HuskeeCup & Deksel


Waar je verder nog op moet letten bij de aanschaf van een beker

Als je een beker gaat aanschaffen dan moet je niet alleen kijken naar het uiterlijk van de beker, dat is best wel misleidend eigenlijk. Want natuurlijk kun je op het internet de meest mooie, hippe en leuke bekers vinden, maar zijn ze ook praktisch? Dat is de hamvraag. Daarom zijn er een aantal dingen waar je op moet letten als je een beker aanschaft.

Kijk bijvoorbeeld altijd naar de inhoud. Als jij een lange reis moet maken heb je meer baat aan een herbruikbare beker met veel inhoud. En er zijn bekers in alle formaten beschikbaar. Van kleine naar super large. Het is maar net hoeveel jij drinkt en waarvoor je de beker gebruikt.

Check ook of de beker goede recensies heeft en of hij gevoelig is voor lekken. Een lekkende beker onderweg dat wil je natuurlijk absoluut niet. Dat geeft alleen maar gedoe als je ineens met allerlei natte kleding of papieren zit. Vervelend, en daarom is het ook belangrijk om te checken of een beker echt lekdicht is.

De recensies checken is ook echt een handige tip. Want we leven in een maatschappij waar mensen heel snel klagen als er iets niet goed is. Als de beker dus kwalitatief niet goed is dan zul je dat wel snel genoeg merken. Zeker nu met de mogelijkheid om recensies op het internet te plaatsen.


De prijs

Het is natuurlijk heel verschillend wat je betaald voor een herbruikbare koffiebeker want er zijn zoveel soorten op de markt verkrijgbaar. Het hangt er dus een beetje van af wat voor jou het prettigst is. Maar het is belangrijk om te weten dat je niet alleen naar het budget moet kijken. Je hebt al kunnen lezen dat een aantal andere zaken belangrijk zijn bij het aanschaffen van een herbruikbare beker.

En een van die dingen is onder andere dat je kijkt naar de kwaliteit. Besef je ook dat je tegenwoordig zeker op de stations bij koffiewinkels korting krijgt als je een beker laat hervullen. Dus ook op die manier bespaar jij voor jezelf weer geld uit. En je hoeft ook niet altijd koffie te halen bij een winkel natuurlijk want je kunt ook thuis lekkere koffie maken en deze in jouw houdbare beker meenemen.

Als jij gaat beginnen met een herbruikbare koffiebeker dan ben je in elk geval al milieubewust bezig en financieel bewuster bezig. En dat alleen al is een compliment waard, want jij stopt dan mee te doen aan de wegwerpcultuur. Gelukkig is er veel keuze online t vinden voor mooie herbruikbare koffiebekers.

Want de voordelen van het gebruik van een herbruikbare koffiebeker zijn eindeloos. En niet alleen om het milieu. Maar het is ook gewoon veel gemakkelijker als je een beker mee kunt nemen waarin de koffie soms wel tot acht uur lang warm blijft. Zo ben je veel minder geld kwijt en heb je ook nog eens een lekkere warme koffie.


Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen