Krups EA8918 Evidence

Facebook
Twitter
LinkedIn

Beschrijving

De Krups EA8918 Evidence is een geavanceerde koffiemachine die elke koffieliefhebber zal bekoren. Met zijn strakke design, gebruiksvriendelijke bediening en indrukwekkende functionaliteiten is dit de ideale machine voor iedereen die van een heerlijk kopje koffie wil genieten.

In één oogopslag

– Geavanceerde koffiemachine met tal van functies

– Strak design dat in elke keuken past

– Eenvoudige bediening voor het zetten van verschillende koffievariaties

– Makkelijk te onderhouden en schoon te maken

– Inclusief accessoires voor nog meer koffieplezier

Productspecificaties

Algemene kenmerken:

– Merk: Krups

– Model: EA8918 Evidence

– Kleur: Zwart

– Materiaal: Roestvrij staal

– Gewicht: 11 kg

– Vermogen: 1450 Watt

Technische details:

– Pompdruk: 15 bar

– Inhoud waterreservoir: 2,3 liter

– Capaciteit bonenreservoir: 260 gram

– Capaciteit koffieopvangbak: 12 kopjes

– Instelbare maalgraad: Ja

– Instelbare koffiesterkte: Ja

– Instelbare watertemperatuur: Ja

Productafmetingen:

– Hoogte: 37 cm

– Breedte: 24,5 cm

– Diepte: 42,9 cm

Bijzondere kenmerken

De Krups EA8918 Evidence is voorzien van verschillende bijzondere kenmerken die het koffiezetten nog makkelijker en smaakvoller maken. Zo beschikt de machine over een automatisch melksysteem, waarmee je met één druk op de knop heerlijke cappuccino’s en latte macchiato’s kunt bereiden. Daarnaast heeft de machine een instelbare maalgraad en koffiesterkte, zodat je de koffie naar eigen smaak kunt aanpassen. Ook kun je de watertemperatuur instellen, zodat je altijd kunt genieten van een kopje koffie op de juiste temperatuur.

Voordelen voor de gebruiker

De Krups EA8918 Evidence biedt tal van voordelen voor de gebruiker. Zo zorgt het automatische melksysteem ervoor dat je met één druk op de knop kunt genieten van de perfecte cappuccino of latte macchiato. Daarnaast kun je de koffie naar eigen smaak aanpassen door de instelbare maalgraad en koffiesterkte. Ook het feit dat de machine makkelijk te onderhouden en schoon te maken is, maakt het gebruiksgemak nog groter. Bovendien wordt de Krups EA8918 Evidence geleverd met handige accessoires, zoals een melkkan en een koffielepel, waardoor je direct aan de slag kunt.

Nadelen

Hoewel de Krups EA8918 Evidence veel voordelen biedt, zijn er ook enkele nadelen waarmee rekening moet worden gehouden. Zo is de machine vrij groot en zwaar, waardoor hij wat ruimte in beslag neemt op het aanrecht. Daarnaast kan het watertankreservoir niet worden verwijderd, wat het vullen en schoonmaken wat lastiger maakt. Ook is de machine vrij prijzig in vergelijking met andere koffiemachines op de markt.

Design

Het design van de Krups EA8918 Evidence is strak en modern, met een roestvrijstalen behuizing die in elke keuken past. De machine heeft een overzichtelijk en gebruiksvriendelijk bedieningspaneel aan de voorkant, waarop je gemakkelijk de gewenste instellingen kunt selecteren. Daarnaast is de machine voorzien van een duidelijk display waarop de gekozen instellingen en de voortgang van het koffiezetproces worden weergegeven.

De bediening

De Krups EA8918 Evidence is voorzien van een eenvoudige en intuïtieve bediening, waardoor het zetten van een kopje koffie een fluitje van een cent is. Met behulp van de draaiknop en de knoppen op het bedieningspaneel kun je eenvoudig de gewenste koffievariatie selecteren, de maalgraad en koffiesterkte aanpassen en de watertemperatuur instellen. Ook het automatische melksysteem is gemakkelijk te bedienen.

De functies

De Krups EA8918 Evidence beschikt over verschillende functies die het koffiezetten nog makkelijker en smaakvoller maken. Zo heeft de machine een automatisch melksysteem waarmee je met één druk op de knop heerlijke cappuccino’s en latte macchiato’s kunt bereiden. Daarnaast kun je de maalgraad en koffiesterkte naar eigen smaak instellen en de watertemperatuur aanpassen. De machine heeft ook een handige timerfunctie, waarmee je kunt instellen hoe laat je koffie klaar moet zijn.

Waarom kiezen voor de Krups EA8918 Evidence

Er zijn verschillende redenen om te kiezen voor de Krups EA8918 Evidence. Ten eerste biedt deze machine tal van mogelijkheden om verschillende koffievariaties te bereiden, zoals espresso, cappuccino, latte macchiato en meer. Daarnaast is de machine voorzien van handige functies en instellingen waarmee je de koffie naar eigen smaak kunt aanpassen. Ook het design en de gebruiksvriendelijke bediening maken de Krups EA8918 Evidence een goede keuze voor elke koffieliefhebber.

Schoonmaken en onderhoud

Het schoonmaken en onderhouden van de Krups EA8918 Evidence is eenvoudig. De machine is voorzien van een automatisch reinigingsprogramma, waarmee je de melkslang en het melksysteem kunt reinigen. Daarnaast kun je de zetgroep gemakkelijk verwijderen en schoonmaken. Ook het waterreservoir en het bonenreservoir zijn eenvoudig te reinigen. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de machine optimaal blijft functioneren en de koffie altijd van de beste kwaliteit is.

Hoe configureer ik de Krups EA8918 Evidence

Het configureren van de Krups EA8918 Evidence is eenvoudig. Volg de onderstaande stappen:

1. Plaats de machine op een vlakke en stabiele ondergrond.

2. Vul het waterreservoir met schoon water.

3. Vul het bonenreservoir met koffiebonen naar keuze.

4. Steek de stekker in het stopcontact en zet de machine aan.

5. Volg de instructies op het display om de gewenste instellingen te selecteren, zoals de maalgraad, koffiesterkte en watertemperatuur.

6. Wacht tot de machine is opgewarmd en geniet van een heerlijk kopje koffie.

Welke soorten koffie kan ik maken?

Met de Krups EA8918 Evidence kun je verschillende soorten koffie maken, zoals espresso, lungo, cappuccino, latte macchiato en meer. De machine is voorzien van verschillende instellingen waarmee je de koffie naar eigen smaak kunt aanpassen, zoals de maalgraad, koffiesterkte en watertemperatuur. Hierdoor kun je altijd genieten van een kopje koffie dat perfect bij jouw smaakvoorkeur past.

Accessoires

De Krups EA8918 Evidence wordt geleverd met verschillende accessoires die het koffiezetten nog makkelijker en plezieriger maken. Zo krijg je bij de machine een melkkan, een koffielepel en een reinigingsborstel. Hiermee kun je direct aan de slag en heb je alles wat je nodig hebt voor het bereiden van de perfecte kop koffie.

Geluidsniveau

Het geluidsniveau van de Krups EA8918 Evidence is gemiddeld. Tijdens het malen van de koffiebonen en het bereiden van de koffie maakt de machine wat geluid, maar dit is niet storend. Daarnaast beschikt de machine over een stille maalwerk, waardoor het geluidsniveau tot een minimum wordt beperkt.

Gebruikershandleiding

De Krups EA8918 Evidence wordt geleverd met een uitgebreide gebruikershandleiding waarin alle functies, instellingen en onderhoudsinstructies worden uitgelegd. Hierin vind je ook handige tips en tricks voor het bereiden van de perfecte kop koffie. Het is belangrijk om de handleiding goed door te lezen voordat je de machine gaat gebruiken, zodat je optimaal kunt genieten van alle mogelijkheden.

Garantie

De Krups EA8918 Evidence wordt geleverd met een garantie van 2 jaar. Dit betekent dat je gedurende deze periode kunt rekenen op reparatie of vervanging van de machine bij eventuele defecten. Het is belangrijk om de garantievoorwaarden goed door te lezen, zodat je weet waar je recht op hebt en hoe je eventuele garantieclaims kunt indienen.

Wat zit er in de doos?

De Krups EA8918 Evidence wordt geleverd met de volgende items:

– Krups EA8918 Evidence koffiemachine

– Melkkan

– Koffielepel

– Reinigingsborstel

– Gebruikershandleiding

Merkinformatie

Krups is een bekend merk op het gebied van koffiemachines en andere keukenapparatuur. Het merk staat bekend om zijn innovatieve en kwalitatief hoogwaardige producten. Met de Krups EA8918 Evidence ben je verzekerd van een koffiemachine van topkwaliteit, die jarenlang plezier en genot zal bieden.

Vergeleken met andere koffiemachines

De Krups EA8918 Evidence onderscheidt zich van andere koffiemachines door zijn geavanceerde functies en gebruiksvriendelijke bediening. Veel andere koffiemachines bieden niet dezelfde mogelijkheden om de koffie naar eigen smaak aan te passen, zoals de instelbare maalgraad, koffiesterkte en watertemperatuur. Daarnaast heeft de Krups EA8918 Evidence een automatisch melksysteem, waarmee je eenvoudig heerlijke cappuccino’s en latte macchiato’s kunt bereiden.

Wat is de beste koffie voor de Krups EA8918 Evidence

De Krups EA8918 Evidence is geschikt voor het zetten van verschillende soorten koffie, dus de keuze voor de beste koffie hangt af van je persoonlijke smaakvoorkeur. Het is aan te raden om te kiezen voor koffiebonen van goede kwaliteit, omdat dit de smaak en aroma van de koffie ten goede komt. Experimenteer met verschillende soorten koffiebonen en maalgraden om de perfecte kop koffie te vinden.

Samenvatting

De Krups EA8918 Evidence is een geavanceerde en gebruiksvriendelijke koffiemachine met tal van functies. Met deze machine kun je eenvoudig verschillende koffievariaties bereiden, zoals espresso, cappuccino en latte macchiato. De machine is voorzien van een automatisch melksysteem, instelbare maalgraad, koffiesterkte en watertemperatuur, waardoor je de koffie naar eigen smaak kunt aanpassen. Daarnaast is de machine makkelijk te onderhouden en schoon te maken. Kortom, de Krups EA8918 Evidence is de ideale koffiemachine voor iedereen die van een heerlijk kopje koffie wil genieten.

Review

De Krups EA8918 Evidence is een uitstekende koffiemachine die aan alle verwachtingen voldoet. De machine is eenvoudig te bedienen en zet heerlijke koffie. Het automatische melksysteem werkt perfect en maakt het bereiden van cappuccino’s en latte macchiato’s erg gemakkelijk. Daarnaast zijn de instelbare maalgraad, koffiesterkte en watertemperatuur een groot pluspunt, omdat je hiermee de koffie naar eigen smaak kunt aanpassen. Ook het design van de machine is mooi en past goed in elke keuken. Het enige nadeel is dat de machine vrij groot en zwaar is, maar dit neemt niet weg dat de Krups EA8918 Evidence een absolute aanrader is.

Alternatieve koffiemachines

Als alternatief voor de Krups EA8918 Evidence kun je ook kijken naar de volgende koffiemachines:

– Siemens EQ.9+

– De’Longhi Magnifica S

– Jura E8

– Sage The Barista Pro

– Philips 3200 Series

Veelgestelde vragen

1. Hoe vaak moet ik de Krups EA8918 Evidence schoonmaken?

Om de kwaliteit van de koffie te behouden, is het aan te raden om de machine regelmatig schoon te maken. Dit betekent dat je de melkslang en het melksysteem na elk gebruik moet reinigen en de zetgroep regelmatig moet verwijderen en schoonmaken. Ook het waterreservoir en het bonenreservoir moeten regelmatig worden gereinigd.

2. Kan ik ook gebruik maken van voorgemalen koffie?

Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen