Moyee koffiebonen: lekker én verantwoord

Facebook
Twitter
LinkedIn


Op zoek naar Moyee koffiebonen? Wanneer je echt wilt genieten van een kopje koffie, dan zijn verse koffiebonen beslist een aanrader. De smaak van geen enkele soort koffie is zo puur als wanneer deze met koffiebonen gezet is. Het maakt je koffie verser, maar je wilt natuurlijk wel een goede keuze doen op het gebied van koffiebonen. Bij koffie krijgen de boeren vaak maar heel weinig van de opbrengst. Moyee wil die wereld veranderen en gaat daarom voor fairtrade koffie, waarbij niet alleen meer van de opbrengst naar de boeren gaat, maar het proces van de branding van de koffiebonen ook lokaal gebeurt.


Moyee wil de wereld veranderen


Moyee is een bedrijf dat nog niet zo lang bestaat, maar wel heel radicaal is in denk- en handelswijze. De wereld moet veranderd worden en dat begint in het klein: een eerlijke relatie tussen de producent en de consument. Door de koffieboeren beter te betalen, maakt Moyee het verschil. Ook het branden van de koffie en het verpakken gebeurt lokaal, zodat er een zekere verschuiving plaatsvindt. Als je voor Moyee koffiebonen kiest, kies je dus voor fairtrade koffiebonen. De producent en het label dat de koffie op de markt brengt, krijgen allebei een eerlijk aandeel.


De beste Moyee koffiebonen


Ben je op zoek naar de beste Moyee koffiebonen? Smaken verschillen natuurlijk en het is dan ook altijd goed om een koffiesoort eerst zelf eens te proberen. Maar als je wat meer wilt lezen over de verschillende soorten koffiebonen van Moyee, dan staat hieronder een handig overzicht voor jou.


Single koffiebonenmoyee single koffiebonen

Bekijk de dagprijs


De koffiebonen uit de Moyee Single zijn fruitig en mild van smaak. Dankzij de lichte branding is het een zachte koffie, die ook geschikt is voor de startende koffiedrinker. De bonen worden voor deze koffiesoort extra langzaam gebrand, zodat de smaak echt optimaal is. Klanten geven aan dat de Single Origin van Moyee een heel pure, aangename smaak heeft. De kenmerken van Moyee Single:


 • Fruitige, milde smaak
 • 250 gram per verpakking
 • 100% Arabica
 • Koffiebonen uit Ethiopië


Double koffiebonen


moyee double koffiebonen

Bekijk de dagprijs


De Double Blend koffiebonen van Moyee hebben een intensere smaak dan de Single-variant. Dit komt door de manier van het branden van de koffiebonen. De Double koffiebonen worden wat langer geroosterd, zodat ze donkerder worden. De smaak is dus wat sterker. Dankzij de langzame branding, is de smaak vol en intens. De koffiebonen komen uit Ethiopië en worden hier ook verwerkt.


 • Een intense, volle smaak
 • 250 gram per verpakking
 • 100% Arabica
 • Koffiebonen uit Ethiopië


Triple koffiebonen


moyee Triple koffiebonen

Bekijk de dagprijs


De Triple Blend koffiebonen van Moyee zijn perfect voor een sterk kopje koffie. De koffiebonen komen uit Kenia, Uganda en Rwanda. De medium branding zorgt voor een bijzonder intense smaak. Dit is de sterkste soort van de koffiebonen die tot nu toe besproken zijn. De afdronk is elegant bitter. Als je een koffiekenner bent, dan zal je de chocolade- en karameltonen in deze drank beslist herkennen. Een paar kenmerken van de Triple Blend:


 • Een sterke, intense smaak
 • Koffiebonen uit Kenia, Uganda en Rwanda
 • Medium branding voor een bijzondere smaak
 • Verpakking van 250 gram
 • 100% Arabica


Dark Roast koffiebonen


moyee Dark Roast koffiebonen

Bekijk de dagprijs


Je raadt het al: de Dark Roast koffiebonen van Moyee zijn nog sterker dan de Triple Blend koffiebonen. De krachtige en intense smaak is perfect voor de echte koffieliefhebber. Jouw koffie kan niet sterk genoeg zijn. Ook hierin zal je chocoladetonen herkennen, maar verder zijn het pure aardse smaken, die jou als koffieliefhebber beslist zullen verleiden. Het is niet alleen de sterkste koffie van Moyee, maar ook de goedkoopste.


 • 250 gram per verpakking
 • Sterke koffie voor de liefhebber
 • Krachtige smaak met aardse tonen
 • 100% Arabica
 • Koffiebonen uit Kenia


Waar kun je Moyee koffiebonen kopen?


Moyee koffiebonen zijn op diverse plaatsen te koop. Je kunt ze bijvoorbeeld bij Coolblue bestellen. De kosten per zak variëren van € 5 tot € 7.Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen