logo

Nespresso CitiZ-koffiemachines

Dit gamma van koffiemachines van Nespresso omvat 'urban design' in de toestellen. Volgens Nespresso zelf streven de machines naar een praktisch ontwerp en geven ze tegelijkertijd een artistieke boodschap af - en ze zien er echt strak uit!

Nespresso CitiZ Coffee Machine Review

Hun ontwerp is duidelijk geïnspireerd op de jaren '30 en '40 midwest-architectuur, en Chicago is zelfs afgebeeld op de achtergrond van de meeste promotiefoto's van Nespresso. De lijnen zijn duidelijk en gedefinieerd, de kleurkeuzes zijn eenvoudig en verfijnd in tegenstelling tot vet (denk aan geborsteld metaal in plaats van felle kleuren) en de aandacht voor detail is groot - zelfs de waterbak heeft verticale groeven om de machine op een gebouw te laten lijken.

Er zijn drie hoofdtypen koffiemachines in het assortiment - de gewone CitiZ, de "CitiZ & Milk" en "CitiZ & Co". We geven een voorbeeld van de sterke punten van deze machines en de verschillen daartussen.

Nespresso CitiZ Algemene informatie

Het normale CitiZ-model van de koffiemachine is compact en elegant, maar met een elegant tintje aan het ontwerp. Het formaat is 13 x 27,8 x 37,2 cm, wat ongeveer 5,2 x 11,0 x 14,7 inch is, wat vrij compact is, maar niet zo klein als de Nespresso Pixie serie.

Het onderhoud van de machine is een makkie, waarbij het systeem af en toe wordt doorgespoeld - de manier waarop dit gebeurt is in feite met één druk op de knop - en er is over het algemeen geen enkel probleem. Volgens een beoordeling van een Amazon-klant maakt het gemak van deze machine "...samen met het feit dat er geen afwas hoeft te worden gedaan, het voor mij mogelijk om 's ochtends daadwerkelijk koffie te zetten en te drinken terwijl ik een jaar oud ben". We moeten toegeven dat er weinig beoordelingen zijn die we kunnen vinden die zo overtuigend zijn.

Het platform waarop je je espressokopje rust, glijdt niet naar beneden voor meerdere maten, maar klapt wel omhoog zodat je het kunt gebruiken voor een kopje espresso of je kunt het bakje uit de weg hebben om een grotere maat mok te plaatsen, wat nogal handig is.

Beste Nespresso CitiZ aanbiedingen

Krups Nespresso Citiz & Milk Zilver XN761B10

Krups Nespresso Citiz & Milk Zilver XN761B10

Bekijk de dagprijs

Lees meer over de krups koffiemachines

Magimix Nespresso CitiZ & Milk M195 Zwart

Magimix Nespresso CitiZ & Milk M195 Zwart

Bekijk de dagprijs

Bekijk alle Magimix Nespresso modellen

Krups Nespresso Citiz Cherry Red XN741510

Krups Nespresso Citiz Cherry Red XN741510

Bekijk de dagprijs

Magimix Nespresso CitiZ & Milk M195 Wit

Magimix Nespresso CitiZ & Milk M195 Wit

Bekijk de dagprijs

Krups Nespresso Citiz & Milk Cherry Red XN761510

Krups Nespresso Citiz & Milk Cherry Red XN761510

Bekijk de dagprijs

Magimix Nespresso CitiZ M195 Wit

Magimix Nespresso CitiZ M195 Wit

Bekijk de dagprijs

Magimix Nespresso CitiZ M195 Zwart

Magimix Nespresso CitiZ M195 Zwart

Bekijk de dagprijs

CitiZ & melkkoffiemachines

Het CitiZ & Milk assortiment is vrij eenvoudig in zijn naam, in die zin dat het biedt wat de gewone machine doet plus een extra container voor uw verse melk. Hij is uitgerust met een 'Aeroccino', de eigen melkopschuimer van Nespresso. Hij kan zowel warme als koude melk (naar wens van de drinker) bereiden met een druk op de knop en voert de CitiZ-machine in, zodat de koffie op basis van melk / lange koffie net zo beschikbaar is als espresso's voor degenen die genieten van hun lattes, cappuccino's en dergelijke.

Een ding om te onthouden is dat de maximale capaciteit van de Aeroccino theoretisch halveert als u koud melkschuim bereidt (zodat er ruimte is voor het schuim, natuurlijk) tot 120ml / 4oz. Dit blijft op 240ml / 8oz als u warme melk bereidt voor dranken zoals een latte.

CitiZ & Koffiezetapparaat voor het werk

Tenzij u in een huishouden woont waar meerdere van u tegelijkertijd wakker worden, vechten voor de douche en dan precies op hetzelfde moment hun koffie drinken, bekennen we dat de CitiZ & Co Nespresso machine misschien niet helemaal de oplossing is waar u naar op zoek bent. Het hebben van twee verschillende machines in combinatie met een gedeeld waterreservoir in het midden is misschien een beetje overdreven voor huishoudelijk gebruik.

Dit maakt de machine echter wel een bijzonder elegante ruimtebespaarder als het gaat om het besparen van bijvoorbeeld werkoppervlakken in een kantoor. Het hebben van twee koffiemachines zonder dat deze noodzakelijkerwijs dubbel zo groot hoeven te zijn, is een zeer nuttige kleine ruimtebespaarder, en we zouden dit zeker aanraden als u een stijlvolle Nespresso machine voor op de werkplek wilt aanschaffen.

Bent u op zoek naar iets anders?

Het Nespresso-assortiment omvat grote koffiezetapparaten voor op de werkplek en andere compacte en ergonomische apparaten die ideaal zijn om buiten de keuken te plaatsen. Sommige machines zijn meer geschikt voor degenen die houden van hun koffie op basis van melk, andere zijn ontworpen om snel een heerlijke espresso of lungo te leveren.
Bekijk de Nespresso machines

© 2020 coffeelabs.be | Alle rechten voorbehouden. Privacy & Voorwaarden.