Nespresso Maestria Koffiemachines

Facebook
Twitter
LinkedIn

Voor degenen die niet alleen van hun koffie houden, maar ook van MAKING, zien we de Maestria perfect passen. Het grootste pluspunt van de basismachine is de klassieke stoompijp die aan de voorkant is bevestigd, zodat u uw melk als een barista kunt bereiden!

Beste Nespresso Maestria aanbiedingen

Nespresso Magimix La M400 Gran Maestria – Platinium


Nespresso Magimix La M400 Gran Maestria - Platinium

Bekijk de dagprijs

Bekijk alle Nespresso machines van het merk Magimix


Nespresso Maestria Koffiemachine Review

Deze reeks Nespresso-machines is specifiek gericht op degenen die een meer praktijkgerichte ervaring hebben. Het grootste pluspunt van de basismachine is de klassieke stoompijp die aan de voorkant is bevestigd, zodat u uw melk kunt bereiden als een barista!

Dit betekent dat de Maestria Nespresso machines minder geschikt zijn voor de ‘dash-and-go’ koffiedrinker, die waarschijnlijk meer zal genieten van de U- en Pixie machines in zijn dagelijks leven. Maar voor wie ‘s avonds graag thuis een kopje koffie drinkt zoals u dat wilt, maakt deze machine van het koffiezetten een heerlijk ritueel.


Coole functies


maestria

In plaats van een soort schuif/afneembaar mechanisme voor het optillen van een grotere of kleinere mok, bedient het Maestria Nespresso apparaat een roterende plank die zichzelf aan de kant zet wanneer u een grotere mok/glas hebt die u in plaats daarvan wilt gebruiken. Dit minimaliseert het profiel van het apparaat en minimaliseert tevens het aantal bewegende delen, dus we vinden het erg leuk.

Bovendien is het erg moeilijk om de stoomleiding te negeren. Wanneer deze auteur naar een goede koffieshop gaat, is een van de belangrijkste vaardigheden die een goede latte van een geweldige latte onderscheidt, hoe goed de barista in staat is om de textuur en de temperatuur van de melk te controleren. De kans krijgen om te genieten en te oefenen klinkt als veel plezier.

Tot slot is het ook de moeite waard om op te merken dat de Maestra weliswaar apart wordt verkocht via de Nespresso Club, maar dat hij ook kan worden verkocht met een Barista Kit (gemaakt door Olivia en Andree Putman), compleet met cappuccino-kit en -shaker. Voor degenen die niet alleen van hun koffie houden, maar ook van MAKING, kunnen we deze machine perfect inpassen.


De Gran Maestria


gran maestria

De grote broer van de Maestria wordt treffend de Gran Maestria genoemd, waarbij de Nespresso machine naast de eigen Aeroccino-melkopschuimer van Nespresso ook voorzien is van een kopjesverwarmer onder de basis.

Dit is misschien wel de perfecte Nespresso-luxe opstelling voor iemand die van alles en nog wat uit zijn of haar koffiezetapparaat thuis wil kunnen brouwen, maar deze extra opstelling lijkt de bij de gewone machine meegeleverde stoompijp te missen.

Om deze reden, als u bijzonder geïnteresseerd bent in of vastbesloten bent om uw eigen melk te bereiden, raden wij u eigenlijk aan om bij de gewone machine te blijven om uw vak te leren van dikke schuimen en lichte, schuimende melk.


Bent u op zoek naar iets anders?

Het Nespresso-assortiment omvat grote koffiezetapparaten voor op de werkplek en andere compacte en ergonomische machines die ideaal zijn om buiten de keuken te plaatsen. Sommige machines zijn meer geschikt voor degenen die houden van hun koffie op basis van melk, andere zijn ontworpen om snel een heerlijke espresso of lungo te leveren.


Bekijk de Nespresso machines assortimentGerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen