De’Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het nieuwe vlaggenschip van Delonghi, de PrimaDonna Soul, maakt het instellen van de machine gemakkelijk dankzij de “Bean Adapt”-functie. De rest van dit automatische koffiezetapparaat met molen bevat alle elementen die de Italiaanse fabrikant trots maken.


 • Premium zilver en zwart metaal afwerking + spiegel cover
 • Bean Adapt technologie
 • 21 recepten met directe toegang
 • 4 nieuwe recepten + 6 creaties + 5 gebruikersprofielen
 • Latte Crema System + thermische melkkaraf
 • Geleverd met een koffiekaraf + GRATIS Contigo mok
 • Wifi aangesloten machine
 • 2 jaar garantie + 1 jaar gratis
 • Geluidscomfort: A++


Wilt u met gemak genieten van een koffiespecialiteit? De Primadonna Soul is voor jou. Deze DeLonghi koffiemachine met bonen is voorzien van de nieuwste technologie om een maximaal respect voor de gebruikte koffiebonen te garanderen. Met deze connected koffiemachine kunt u de bijzonderheden van uw koffie vastleggen in de app en zorgt hij zelf voor de instelling van de maling en het brouwproces. Een barista in je huis. Het grote aanraakscherm geeft u toegang tot de 21 beschikbare dranken. En je kunt ze aanpassen vanaf het beginscherm. Deze versie van de ECAM 610.75.MB wordt geleverd met de perfecte koffiekaraf voor het filterkoffierecept en een Contigo-mok (GRATIS) om uw favoriete koffie overal mee naartoe te nemen.De'Longhi PrimaDonna Soul ECAM 610.75.MB

Bekijk de dagprijsGebruiksgemak

De PrimaDonna Soul is een prachtig beest met een gewicht van 11,4 kg en is veel te zwaar om op een plank te zetten. Hij is hoger en dieper dan breed, zodat hij een zekere ruimte op het werkblad nodig heeft. Voordat je iets koopt, moet je zeker weten dat je genoeg ruimte hebt voor deze grote baby.

De afwerking is niet te vergelijken met die van de Maestosa, die een mooie *volledige *inox coating heeft. De PrimaDonna is grotendeels met kunststof bekleed, wat vertrouwen wekt en geen vingerafdrukken vasthoudt. Hoewel roestvrij staal de machines er prachtig laat uitzien, zagen we bij tests vaak dat de koffiezetapparaten hun schoonheid verloren na twee of drie kopjes koffie te hebben gezet.

De PrimaDonna Soul heeft hetzelfde aanraakscherm als dat van de Maestosa, behalve dat het vast is en niet kantelbaar. Het mooie 4,3 inch scherm geeft toegang tot de 21 recepten die worden aangeboden. Naast de klassieke dranken (espresso’s, cappuccino’s, longcoffees) heeft Delonghi nieuwe recepten ontwikkeld, waaronder de Long Black, een omgekeerde Americano (heet water vóór de espresso), de Mug to go (bij de machine wordt een reismok geleverd), de Brew Over Ice (recept voor koude koffie) en de Cortado (espresso + melk). Tenslotte is het ook mogelijk om heet water voor thee of stoom (om melk op te schuimen) uit dit scherm te halen.

Alle recepten kunnen worden aangepast door op de “+”-toets te drukken: de hoeveelheid bereide koffie, de sterkte ervan, de temperatuur en het eventuele melkaandeel kunnen worden gewijzigd. In de PrimaDonna Soul kunnen vijf profielen worden ingesteld. Dit betekent dat ieder lid van het huishouden zijn eigen recepten kan aanpassen.

Bovendien is er een “Soul Expresso”-recept dat werkt in combinatie met de nieuwe “Bean Adapt”-functie die Delonghi voor deze keukenmachine heeft geïntroduceerd. Dat is waar het bij de PrimaDonna Soul om gaat, want deze automatiseert alle instellingen naargelang de te consumeren koffieboon. Hiervoor moet het koffiezetapparaat worden aangesloten op het Wi-Fi-thuisnetwerk en worden geconfigureerd via de toepassing Coffee Link van de Italiaanse fabrikant. In de toepassing moet de gebruiker verschillende gegevens verstrekken: het soort koffie (100% Arabica of Arabica + Robusta) en de graad van branding van de koffieboon op 4 niveaus (de kleur van de boon bepaalt de graad van branding).

Afhankelijk van de ingevoerde gegevens bepaalt de PrimaDonna Soul automatisch de fijnheid van de maling, de intensiteit van het aroma, de extractietemperatuur en de hoeveelheid water in het kopje om een optimale extractie te verkrijgen. Er zijn 5 extracties van een espresso nodig om de molen aan de verschillende instellingen aan te passen. Als de standaardinstellingen de gebruiker niet bevallen, kan hij de PrimaDonna Soul vragen om de instellingen via de app aan te passen. De app kan momenteel 4 soorten koffie opslaan.

Met zijn PrimaDonna Soul heeft Delonghi een automatische barista-assistent geïntegreerd en bevrijdt het de gebruiker van de omslachtige taak om de machine in te stellen. Het helpt om verkeerde instellingen te vermijden en het beste uit uw bonen te halen.

Ten slotte maakt het scherm het veel gemakkelijker om de machine te gebruiken en uw drankjes aan te passen. Alles staat er duidelijk op geschreven.

Het ontwerp van de PrimaDonna Soul lijkt sterk op dat van de automatische koffiezetapparaten uit de Delonghi catalogus. De bonencontainer bevindt zich aan de bovenkant van de machine; het deksel wordt eenvoudig verwijderd om de koffiebonen toe te voegen. Het heeft een royaal volume van 500g. Er is ook een klein luikje voor het inbrengen van een dosis gemalen koffie, wat erg handig is voor het maken van decaf. De maling kan op 13 niveaus worden ingesteld om de fijnheid van de koffie te kiezen.

De watertank van 2,2 liter bevindt zich nog steeds aan de rechterkant van de machine. Om hem te verwijderen, trekt u hem gewoon iets naar u toe. Dit maakt het zeer gemakkelijk toegankelijk. De residubak bevindt zich op de lekbak en het kopjesplateau, die naar voren kunnen worden getrokken om de verschillende onderdelen vrij te geven. Over alles is goed nagedacht, ook over de plaats van de aan/uit-knop, die niet naar de achterkant van de machine is verbannen.

Delonghi levert een reisbeker en een “Thermale” melkkan waarop de hoeveelheid melkschuim kan worden ingesteld. Als u bovendien de extractiestukken verwijdert, ziet u dat er nu twee stukken zijn voor de extractie van koffie en één voor water.


DeLonghi Primadonna Soul ECAM 610.75.MB Koffiekaraf + Contigo mok GRATIS

Als u op zoek bent naar een koffiemachine met bonen die alle smaken van uw koffiespecialiteit kan respecteren zoals een barista, dan is deze Primadonna Soul iets voor u. De nieuwste technologie registreert alle bijzondere kenmerken van de gekozen boon om alle complexe smaken naar voren te brengen. Een intuïtief en ingenieus systeem voor een optimaal kopresultaat.

Een modern ontwerp voor grote gezinnen

Deze DeLonghi Primadonna ECAM 610.75.MB espressomachine heeft een premium roestvrijstalen en zwart metalen afwerking van zeer hoge kwaliteit. Het biedt een moderne en elegante look die past bij elke keukenstijl. Het bonen deksel met spiegeleffect geeft het een verfijnde look.

Zijn grote capaciteit containers bieden een goede autonomie en een familie gebruik. Het waterreservoir kan tot 2,2 liter bevatten en het koffiedikreservoir 14 wafeltjes. Het bonenreservoir met ondoorzichtig deksel en afdichting houdt uw koffie vers en aromatisch. Hij kan tot 500 g bevatten (het equivalent van 2 zakken koffie).


Intuïtieve en comfortabele bediening van deze DeLonghi espressomachine

Deze DeLonghi Primadonna Soul bean-to-cup koffiemachine is uitgerust met een groot 4,3″ kleuren TFT touch screen. Het maakt de bediening van uw espressomachine zeer eenvoudig. U kunt alle recepten direct openen door er doorheen te bladeren op de startpagina van het scherm. Bovendien kunt u elk van de recepten rechtstreeks aanpassen.

Het duidelijke en intuïtieve scherm biedt ook comfort voor de verschillende onderhoudsstappen. U krijgt alle informatie die u nodig hebt om een complete reiniging uit te voeren, stap voor stap.


Breed scala aan recepten op de DeLonghi Primadonna Soul ECAM 610.75.MB

De DeLonghi ECAM 610.75.MB bean-to-cup koffiezetapparaat kan 21 vooraf ingestelde dranken bereiden. Laat u verleiden door de nieuwste DeLonghi recepten: Long Black (espresso wordt geëxtraheerd na heet water om de crema te behouden), Cortado (espresso gemengd met een gelijke hoeveelheid melk), Over Ice (Long Black koud geëxtraheerd) en Mug To Go. Met deze functie kunt u uw koffie overal mee naartoe nemen. Deze versie wordt geleverd met de ideale koffiekaraf voor het filterkoffierecept voor uw familiebijeenkomsten. Wij bieden u ook een Contigo-beker aan, uitgerust met het gepatenteerde autosteelsysteem dat de beker 4 uur lang warm houdt.

U kunt de lengte van de kopjes en de sterkte van de koffie instellen. U hebt ook toegang tot 5 gebruikersprofielen om uw favoriete recepten op te slaan.


Exclusief DeLonghi Latte Crema Systeem

Deze Primadonna Soul espressomachine maakt ook uitstekende melkdranken dankzij het exclusieve DeLonghi Latte Crema System. Deze technologie geeft u een fijn, romig, dicht en hardnekkig schuim, een echte traktatie voor fijnproevers. Maak een veelheid van melkrecepten, een bijna oneindige keuze om de genoegens te variëren.

De Primadonna Soul bean-to-cup koffiemachine wordt geleverd met een dubbelwandige thermische karaf om uw melk vers te houden. Ik raad u aan volle melk op 4°C te gebruiken voor een optimaal kopje resultaat.


Wifi aangesloten koffiezetapparaat

De DeLonghi PrimaDonna Soul koffiemachine met geïntegreerde molen is een high-end connected molen: start uw drankje vanaf uw bank!

Dankzij de toepassing Coffee Link, die volledig gewijd is aan het gebruik van uw machine, kunt u uw dranken naar hartenlust personaliseren vanaf uw smartphone en zelfs advies krijgen over het gebruik, de instellingen en het onderhoud.

Elke handeling (instellingen, programmering, onderhoud en keuze) kan worden uitgevoerd vanaf uw smartphone of tablet.


Innovatieve toepassing: Bean Adapt technologie

Deze nieuwe en exclusieve DeLonghi technologie is de belangrijkste troef van de Primadonna Soul espressomachine. Dit systeem past automatisch de maalfijnheid van de gebruikte koffieboon aan.


Hoe werkt het? In de toepassing Coffee Link voert u de specifieke kenmerken van uw koffie in (soort koffie, brandkleur, enz.). Met deze informatie zal uw automatische machine de instellingen van de molen aanpassen om de optimale maling en extractie te verkrijgen. Met deze instellingen kunt u de aromatische complexiteit van de gekozen koffie extraheren, met respect voor de oorsprong, het terroir, de branding… Zo kunt u uitzonderlijke koffiesoorten kiezen zonder aan smaak in te boeten. Een echte barista bij u thuis.

Voldoet het resultaat niet aan uw verwachtingen? Maak je geen zorgen, deze slimme koffiemachine kan de instellingen veranderen. Vanuit de applicatie kunt u de kleur van het resultaat in het kopje aangeven, evenals de smaak, zodat de machine automatisch haar instellingen aanpast om u het beste te bieden volgens uw voorkeuren.Eenvoudig en effectief onderhoud aan deze DeLonghi Primadonna Soul espressomachine

De DeLonghi automatische molens zijn zeer gemakkelijk te onderhouden. Ik raad u ten zeerste aan een filterpatroon te gebruiken om het water van kalksteen te zuiveren, maar ook om de smaak van het water te zuiveren. Vergeet niet te ontkalken zodra de machine daarom vraagt. Het koffiezetgedeelte is uitneembaar, zodat het ten minste eenmaal per week onder warm water kan worden gereinigd. Laat het aan de lucht drogen en stop het dan terug in de machine.

Tenslotte heeft het melksysteem een automatisch spoelsysteem dat na elk gebruik noodzakelijk is. Vergeet echter niet een complete reiniging uit te voeren om alle bacteriën uit de melk te verwijderen met een geschikt product. Aarzel niet om de complete onderhoudskit voor DeLonghi espressomachines te gebruiken. U vindt al onze DeLonghi onderhoudsproducten voor uw espressomachine. Aarzel niet om ons blogartikel over het onderhoud van uw DeLonghi koffiebonenmachine te raadplegen.


3 jaar Diamond-garantie

Deze automatische machine heeft een Diamond-garantie van 3 jaar met een gratis terugzending naar het reparatiecentrum.

Het profiteert van een gratis hotline voor onmiddellijke diagnose. In geval van een defect wordt uw DeLonghi koffiezetapparaat zo snel mogelijk volledig ondersteund door de DeLonghi dienst na verkoop.

U vindt alle voorwaarden voor gegarandeerde ondersteuning op de Delonghi After Sales pagina.


Voordelen

 • Zijn premium afwerking van roestvrij staal en zwart metaal + spiegelafdekking
 • Zijn grote, ultra-intuïtieve touch screen
 • Zijn nieuwe koffierecepten
 • Zijn ongelooflijke kopresultaten (koffie en melk)
 • Zijn dubbelwandige thermische karaf
 • Zijn nieuwste Bean Select technologie
 • Zijn geluidscomfort: A++


Nadelen

 • Ik had graag de chocoladedrank gehad


Conclussie


Ik stond te popelen om dit kleine wonder te testen en ik moet zeggen dat ik niet teleurgesteld was. Qua esthetiek biedt DeLonghi ons opnieuw een moderne en elegante machine met een betrouwbare body en een zeer goede premium afwerking. Het heeft een dubbelwandige thermische melkkaraf, ideaal voor het handhaven van de ideale melktemperatuur voor uw LatteCrema System-recepten.

Maar wat ik natuurlijk eindeloos wilde testen was zijn nieuwste Bean Adapt technologie. Het is een echt succes! Deze koffiemachine gedraagt zich als een Barista door de maling en het extractieproces aan te passen aan de gekozen koffie. Deze bean-to-cup koffiemachine is ideaal als u uitstekende koffiespecialiteiten wilt drinken.

Tenslotte wordt deze versie geleverd met een koffiekaraf die perfect geschikt is voor het karafrecept voor filterkoffie. En CoffeeLabs biedt u de Contigo reismok die perfect geschikt is voor het mok-to-go recept. Ik beveel het aan, het is uitgerust met het autosteelsysteem waardoor het met één hand te gebruiken is en een perfecte afsluiting garandeert. Bovendien houdt hij de warmte 4 uur vast :).

Ontdek ons volledige gamma DeLonghi koffiezetapparaten.


De’Longhi

De Italiaanse groep DeLonghi heeft een unieke knowhow op de markt van huishoudapparaten. Als wereldleider op het gebied van espressomachines en espressomachines biedt Delonghi een compleet assortiment koffiezetapparaten en speciale reinigingsproducten.


Productspecificaties

 • One Touch: geïntegreerd karafsysteem
 • Beschikbare dranken: Expresso, Long Coffee (Lungo), Americano, Long Black, Koffie, Filterkoffie (lage druk), Doppio (dubbel espresso shot), Mok To Go, Koffiekaraf, Automatische Melkopschuimer, Cappuccino, Latte Macchiato, Cortado, Espresso Macchiato, Café Crème, Flat White, Warme Melk, Heet Water
 • Gemalen koffie: Ja
 • Aantal maalinstellingen: 13 posities
 • Programmeerbare brouwtemperatuur: 3 niveaus
 • Interface: Aanraakscherm
 • Schermtype: Aanraakscherm
 • Gebruikersprofiel: 5
 • Wifi: aangesloten machine
 • Bekerwarmer: Passief
 • Type slijpmachine: Staal
 • 2 kopjes koffie tegelijk: Ja
 • 2 gelijktijdige melkdranken: Nee
 • Aantal brouwsels: voor 2 kopjes 1
 • Max. hoogte van de koffie-uitloop: 14 mm
 • Spuitkopspoeling: Automatisch
 • Onderhoud van de koffiegroep Handleiding: extraheerbare koffiegroep
 • Pompdruk: 19 Bar
 • Garantie : 3 jaar garantie
 • Kleur: Zilver
 • Materiaal(en): Roestvrij staal
 • Inhoud waterreservoir: 2,2 l
 • Graantankinhoud: 500 g
 • Aantal bonencontainers: 1 container
 • Afmetingen (BxDxH): 262 x 485 x 390 mm
 • Gewicht: 11.4 Kg
 • Vermogen (in Watt): 1450 W
 • EAN : 8004399334885
 • Categorieën: KoffiepadapparatenKoffiemachines
 • Merk: De’Longhi
 • Aantal kopjes per zetbeurt: 1 kopje
 • Melkopschuimer: Met melkopschuimer


Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen