Dolce Gusto cuphouder kopen? Beste capsulehouders

Facebook
Twitter
LinkedIn


dolce gusto cuphouder

Is het je wel eens opgevallen dat over elke Dolce Gusto cuphouder goed is nagedacht? Het materiaalgebruik, het design en de manier waarop de capsules gepresenteerd worden in de houder. Zelfs het gemak, waarmee je de capsule uit de houder neemt, is erop gericht je een gevoel van welbehagen te geven.

Een kopje koffie drinken, is een onderbreking van waar je mee bezig bent, een moment van ontspanning, een moment van tijd aan je medemens besteden, of juist even niet….

Het is dan fijn dat de koffiecapsules je, vanuit de Dolce Gusta cuphouder, uitnodigend aankijken.

Welke houder jouw favoriet is, hangt helemaal af van de stijl en inrichting van je koffiehoekje, op het aanrecht of in je kantoor. Dolce Gusto cuphouders zijn er als mandje, rekje, torentje, maar ook als doosje met een cuplade, waar je simpelweg je Dolce Gusto koffiemachine op zet.

Hieronder hebben we een overzicht gemaakt van alle vormen van koffiecuphouders die er zijn. Heb je nog geen vaste opbergmogelijkheid voor je capsules, maar denk je erover om een Dolce Gusto cuphouder te kopen, kun je hier kijken, welke je het meest aanspreekt.


Dolce Gusto cuphouder


dolce gusto cuphouder

Hij lijkt een beetje op het vier-op-een-rijspel, deze cuphouder van Dolce Gusto. Het is een houder die 24 capsules kan herbergen, verdeeld over 4 verticale rijen van elk 6 stuks.

De standaarduitvoeringen zijn van draadmetaal. Je kunt ook kijken voor een meer luxere uitvoering van glas, bamboe, kunststof, RVS of een combinatie van genoemde materialen. Een cuphouder met 3 of 4 rijen cups toont in een oogopslag hoeveel en welke smaakjes koffie je nog hebt.


Verschillende soorten koffiecuphouders

Hier een overzicht van de verschillende soorten koffiecuphouders voor je na. Klaar voor?Cup carrousel


draaibare koffiecup houder

De draaibare koffiecapsulehouder is handig, wanneer je graag alle koffiesmaakjes onder handbereik hebt, maar je over weinig opbergruimte beschikt. Afhankelijk van de cupcarrousel die je koopt, kunt je er tot zo’n 60 koffiecapsules in kwijt. Niet alleen Dolce Gusto cups, maar ook capsules van andere merken.

Basic cup carrousels zijn van vaatwasmachinebestendig draadmetaal. De luxere uitvoeringen zijn vaak een combinatie, van metaal met kunststof, bamboe of glas.

De prijzen van een draaibare Dolce Gusto cuphouder, liggen tussen de € 15,- en € 30,-.Cuphouder lade


Cuphouder met lade

Het fijne van een Dolce Gusto cuphouder lade is dat hij geen extra ruimte op het aanrecht inneemt. Het ladedoosje is erop gemaakt dat de koffiemachine er precies op past. Zowel de bovenkant, als de onderzijde van de pootjes, zijn voorzien van een geluiddempend antislipmateriaal. Hierdoor staat de cuphouder niet te rammelen op het aanrecht en zal ook de koffiemachine er niet vanaf trillen, wanneer je een bakje koffie maakt.

Een perfecte keuze, wanneer je houdt van een minimalistische keukeninrichting.

De lade van deze capsulehouder biedt ruimte aan 36 koffiecups, met een verdeling van 6 x 6 rijen van 6. Cuphouder lades zijn verkrijgbaar in gedistingeerd zwart metaal, overzichtelijk transparant glas en duurzaam bamboe.

De prijzen van de Dolce Gusto cuphouder ladebakjes, liggen tussen de € 25,- en € 60,-.


Rekje voor koffiecups


cuphouder met rekje

Cuphouders in de vorm van een rekje, zijn er in ontelbare vormen. Als je erover denkt om een Golce Gusto cuprekje te kopen, doe je er verstandig uit te gaan van de ruimte naast je koffiemachine. De meeste rekjes hebben een capaciteit van 24 tot 50 cups.

Een cuptorentje, of een cuphouder voor aan de muur is makkelijk, wanneer de ruimte naast de koffiemachine beperkt is. Wanneer ruimte geen punt is, kun je ook kijken voor een cuprekje, waarin alle cups op rij naast elkaar gerangschikt zijn. Deze zijn er tevens in smalle uitvoering, waarbij de rijen cups, zowel aan de voor- als achterkant zitten. Je ziet, met een Dolce Gusta cuprekje kun je alle kanten op.

De prijzen van de Dolce Gusto cuprekjes, liggen tussen de € 23,- en € 35,-.


Toren voor koffiecapsules


koffiecup toren

Hij werd al genoemd bij de cup carrousel en het rekje voor koffiecups. Het torentje voor Dolce Gusto koffiecapsules, is de meest gangbare uitvoering van een cuphouder. Je kunt hem makkelijk overal kwijt en je hebt goed overzicht over de koffiecapsules.

De toren voor koffiecapsules is, als koffiecup dispenser en als draaibare koffiecup standaard verkrijgbaar.

De prijzen van de Dolce Gusto torens voor koffiecapsules, liggen tussen de € 16,- en € 30,-.Beste Dolce Gusto cuphouder

Om je een indicatie te geven, van wat de afgelopen jaren de beste Dolce Gusto cuphouder is gebleken, geven we je hieronder een overzicht daarvan. De volgorde is gebaseerd op klant reviews, design en gebruiksgemak, aangevuld met de verkoopresultaten van Bol.


1. KitchenBrothers lade


KitchenBrothers Capsule Houder met Lade

 • Kleur: Zwart
 • Aantal cups: 36
 • Merk: KitchenBrothers

Bekijk de dagprijs


Met stip op nummer 1, als best verkochte koffiecuphouder. Het KitchenBrothers ladebakje is zo ontworpen dat het precies onder de koffiemachine past. Zo verlies je geen ruimte op het aanrecht. Daarnaast heb je altijd alle koffiesmaakjes bij de hand, zonder dat je ze continu in je gezichtsveld hebt.2. KitchenBrothers carrousel 360°


KitchenBrothers Capsule Houder Voor Dolce Gusto Cups 360º Draaibaar

 • Kleur: Zwart
 • Aantal cups: 35
 • Merk: KitchenBrothers

Bekijk de dagprijs

Een fijn compact cuphoudertje voor Dolce Gusto en Nespresso cups. Je kunt hem makkelijk kwijt in een hoekje van het aanrecht of in een bovenkastje. Om de cups aan de achterkant te bereiken, draai je hem eenvoudig met een vinger rond.


3. LuxerLiving lade met glasplaat


LuxerLiving Capsulehouder met lade - Ruimte voor 40 Dolce Gusto cups

 • Kleur: Zwart en kleurloos glas
 • Aantal cups: 40
 • Merk: LuxerLiving

Bekijk de dagprijs

Een luxe ontworpen cuphouder, speciaal voor onder het Dolce Gusto apparaat. Dankzij het transparante glas zie je de capsules in een oogopslag liggen. Doordat de cups op hun zijkant liggen zijn ze ook makkelijk uit de cuplade te nemen.


3. Vannons rekje voor koffiecups


Vannons - Capsulehouder Dolce Gusto - Koffiecapsulehouder - Zilver

 • Kleur: staal
 • Aantal cups: 35
 • Merk: Vannons

Bekijk de dagprijs

Een eenvoudig strak stalen rekje, met aan twee zijden de mogelijkheid om koffiecups weg te steken. Dankzij de brede voet, kiept deze cuphouder niet om, ook niet als hij aan een kant leeg is. Dit Vannons rekje voor koffiecups is vaatwasserbestendig.


4. Jay Hill koffiecup toren


jay Hill koffiecup toren

 • Kleur: Zwart
 • Aantal cups: 24
 • Merk: Jay Hill

Bekijk de dagprijs

Dit handzame koffiecup torentje is ideaal voor kleine keukens of wanneer je de cuphouder in een kastje wilt zetten. Het ronde rekje werkt als een dispenser, waarbij de cupjes makkelijk langs onder te pakken zijn. De Jay Hill kun je het best vergelijken, met een rond rekje. Het is helaas geen carrousel.


Andere opbergmogelijkheden

Wanneer je een Dolce Gusto koffiemachine koopt, ben je natuurlijk niet verplicht aan een standaard cuphouder. Er zijn genoeg alternatieven, waar je de capsules in kunt opbergen. Hieronder geven we je twee voorbeelden, als alternatief voor een gewone cuphouder.


Cuprek voor aan de wand


Cuprek voor aan de wand

 • Kleur: staal
 • Aantal cups: 24
 • Merk: Merkloos

Bekijk de dagprijs

Een cuprek in de vorm van een cirkel. Met behulp van een plakker aan de muur te bevestigen. Deze cuphouder is niet alleen zeer gebruiksvriendelijk, het is tevens een mooi ontwerp en neemt bovendien geen ruimte in op het aanrecht.Mandje van draad als cuphouder


Barista & Co Koffie Cups Mand

 • Kleur: Roodkoper, goud en staal
 • Aantal cups: 80
 • Merk: Barista & Co

Bekijk de dagprijs

Een mandje als cuphouder is ideaal voor grootverbruikers. Je kunt er maar liefst 80 capsules in kwijt. Cuphouder mandjes zijn ideaal voor gebruik in clubhuizen, verenigingen en kantines.

Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen