Beste Nespresso cuphouders kopen en review inKoffie is een onmiskenbaar deel van ons dagelijks leven. Veel mensen beginnen de dag niet zonder een goede kop koffie. Zodra we wakker worden, haast de overgrote meerderheid van ons zich naar het koffiezetapparaat. Koffiezetapparaten zijn ook niet te versmaden. Het is het meest voorkomende ritueel voor het werk. Toen kwamen de Nespresso koffiemachines met hun capsules en hun gebruiksgemak. Het enige wat we moeten doen is onze capsule op de juiste plaats inbrengen, op een knop drukken en wachten. Dan komt de koffie tevoorschijn, met dat speciale aroma. Capsules stellen ons in staat tijd te besparen en van het moment te genieten. De grote diepe L liefhebbers en koffiedrinkers vinden zichzelf met een aanzienlijke hoeveelheid van deze capsules. Daarom moet er een geschikte opslagruimte voor worden gevonden. Zodra het probleem was gesteld, werd de oplossing aangeboden en aan iedereen opgelegd. Er is een veelheid aan nespresso cuphouders. Allemaal verschillend in hun uiterlijk en hun opslagmethode.


Beste nespresso cuphouders overzicht


KitchenBrothers Capsule Houder met Lade – Geschikt voor Dolce Gusto – Espresso Koffie Pad en Cups Houder – 36 Capsules – RVS – Zwart


KitchenBrothers Capsule Houder met Lade 36 Capsules

Bekijk de dagprijs


Deze capsulehouder met lade van KitchenBrothers is snel, simpel en stijlvol. Met een capaciteit van 36 capsules en 6 verschillende rijen biedt het de ideale manier om je favoriete Dolce Gusto of vergelijkbare cups te organiseren. Tevens is hij ruimtebesparend en zeer praktisch! De houder is een ware must-have voor iedere koffieliefhebber.

Let op: Enkel geschikt voor Dolce Gusto cups!

Capsulehouder met lade

In de capsulehouder kun je tot wel 36 verschillende Dolce Gusto of vergelijkbare cups opbergen, de houder werkt als een lade die je gemakkelijk opentrekt. De lade is opgesplitst in zes verschillende rijen. Zo kun je gemakkelijk alle verschillende smaken op een overzichtelijke manier organiseren!

Overzicht en Ruimte

Ondanks de vele beschikbare opbergruimte, neemt de houder amper ruimte beslag in de keuken. De bovenkant is voorzien van antislip- en anti-vibratie materiaal. Hier kun je bijvoorbeeld je koffiekopjes, koffiezetapparaat of allerlei andere koffie accessoires op kwijt. Tevens stoot de bovenkant vloeistof af. Hierdoor trekt er geen koffie in de stof en is hij makkelijk schoon te maken.

Ideaal voor iedere keuken

De ronde afwerkingen van deze moderne capsulehouder ogen mooi in iedere keuken. De universele kleur en kenmerken zorgen voor een stijlvolle toevoeging aan de keuken in huis of zelfs op het werk!

 • Merk: KitchenBrothers
 • Type: Lade model (uitschuifbaar)
 • Inhoud Verpakking: 1 x Dolce Gusto capsulehouder
 • Materiaal: Metaal
 • Kleur: Zwart
 • Aantal cups: 36
 • Stijl: Minimalistisch
 • Afmetingen: 28 x 32.5 x 8 cm
 • Gewicht: 2080 gram
 • Anti-slip: Ja, bovenkant en onderkant
 • Anti-vibratie: Ja, reduceert geluid van apparaat
 • Druip mat: Ja, mat aan bovenzijde (is vloeistofafstotend)
 • Vaatwasserbestendig: Nee, afnemen met doek
 • Geschikt voor: Dolce Gusto Cups (of vergelijkbare koffiecups)KitchenBrothers Capsule Houder Voor Dolce Gusto Cups – Koffie Houder en Standaard – 360º Draaibaar – 35 Capsules – Zwart


KitchenBrothers Capsule Houder Voor Dolce Gusto Cups 35 Capsules

Bekijk de dagprijs


Met de capsulehouder van KitchenBrothers berg je al je Dolce Gusto koffie capsules gemakkelijk en georganiseerd op. Dankzij de 360 graden draaifunctie heb je snel toegang tot favoriete koffiecups. Tevens leuk je direct je keuken op met deze stijlvolle capsulehouder! De capsulehouder is geschikt voor 35 capsules van Dolce Gusto of vergelijkbare cups.

Voor 35 Dolce Gusto koffiecups

Deze stijlvolle koffie capsulehouder past dankzij zijn minimalistische design bij iedere keuken en biedt ruimte voor 35 cups. Organiseer gemakkelijk en snel al je favoriete Dolce Gusto koffie smaken of vergelijkbare cups. Zo ben je er zeker van dat iedereen in een handomdraai altijd zijn favoriete koffiecups uit kan kiezen!

360 graden draaibaar

De capsulehouder kan 360 graden draaien waardoor je binnen een paar seconden je favoriete smaak gevonden hebt. Draai simpelweg aan de bovenkant van de capsulehouder en krijg snel een goed overzicht van alle verschillende smaken.

Stijlvol en praktisch

De capsulehouder is stijlvol maar ook nog eens zeer praktisch! In tegenstelling tot rommelige doosjes of schaaltjes heb je met deze capsulehouder binnen een handomdraai de juiste smaak te pakken!KitchenBrothers Capsule Houder met Lade – Geschikt voor Nespresso – Espresso Koffie Pad en Cups Houder – 60 Capsules – RVS – Zwart


KitchenBrothers Capsule Houder met Lade 60 Capsules

Bekijk de dagprijs


Creëer een opgeruimde keuken en een handig overzicht van al je lievelings koffiesmaken met deze KitchenBrothers capsulehouder! De capsulehouder heeft een lade met ruimte voor 60 koffiecapsules. Tevens is de houder voorzien van antislip- en anti-vibratie materiaal aan de bovenzijde en biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld je koffiezetapparaat of je koffiekopjes op de houder te plaatsen.

Geschikt voor 60 koffie Cups

De capsulehouder is geschikt voor 60 koffie cups, zo heb je altijd een overzicht van al je favoriete koffie smaken. De houder werkt als een lade die je gemakkelijk opentrekt. De lade is opgesplitst in zes verschillende rijen. Zo kun je gemakkelijk alle verschillende smaken op een overzichtelijke manier organiseren!

Ruimtebesparend

Ondanks de vele beschikbare opbergruimte, neemt de houder amper ruimte in beslag in de keuken. De bovenkant is voorzien van een druip mat en is gemaakt van antislip- en anti-vibratie materiaal. Hier kun je bijvoorbeeld je koffiezetapparaat, koffiekopjes of allerlei andere koffie accessoires op kwijt. Tevens stoot de bovenkant vloeistof af. Hierdoor trekt er geen koffie in de stof en is hij makkelijk schoon te maken.

Praktisch en Modern

Het ontwerp met de strakke lijnen en handige lade oogt zeer modern en past vrijwel in iedere keuken. Bovendien biedt de koffiecapsulehouder een duidelijk overzicht van alle verrukkelijke koffie smaken die je in huis hebt. Super handig dus!Zindoo Capsulehouder met lade ZIN-CH01 – Metaal – Zwart – 36 cups


Zindoo Capsulehouder met lade ZIN-CH01 36 cups

Bekijk de dagprijs


Uitschuifbare koffiecapsulehouder ZIN-CH01 van het merk Zindoo. Deze capsulehouder is geschikt voor koffiecups van Dolce Gusto of of gelijksoortige formaten. Met een capaciteit voor 36 koffiecups is deze capsulehouder dé perfecte manier om jouw cups te organiseren. Door het tijdloze design is deze RVS houder een must-have voor in jouw keuken!

Het item is voorzien van een handige lade, waarop je het koffiezetapparaat of andere keukenaccessoires kan plaaten. Hierdoor is deze houder super ruimtebesparend en handig! Het model is opgesplitst in 6 rijen met in iedere rij plaats voor 6 koffiecups. Dit maakt de houder overzichtelijk en praktisch.

Deze koffiecapsulehouder heeft aan de onderkant anti-slip en -vibratie materiaal. Tevens is het item gemakkelijk schoon te maken door het gladde RVS materiaal.

 • Merk: ZINDOO
 • Type: ZIN-CH01 uitschuifbare koffiecupshouder
 • Kleur: Zwart
 • Materiaal: RVS
 • Aantal cups: 36 (6×6)
 • Perfect voor thuis en kantoor
 • Praktisch & stijlvol design
 • Afneembaar en hygiënisch
 • Anti-slip en -vibratie materiaal
 • Ruimtebesparend
 • Verschillende soorten koffie ordenen


KitchenBrothers Roteerbare Capsule Houder – Geschikt voor Nespresso – Koffie Cup Dispenser en Standaard – 360º Draaibaar – 42 Capsules – RVS – Zilver


KitchenBrothers Roteerbare Capsule Houder Draaibaar

Bekijk de dagprijs


Organiseer al je favoriete koffie smaken met de KitchenBrothers capsulehouder. De houder biedt ruimte voor wel 42 capsules en is geschikt voor koffie cups. Ook handig, de capsulehouder is 360° draaibaar, zo vind je binnen een handomdraai je favoriete koffie cup!

Let op: Geschikt voor (N)espresso cups en cups in vergelijkbaar formaat

Geschikt voor 42 cups

Vergeet de keukenkastjes vol half lege doosjes, met deze capsulehouder heb je alles snel en gemakkelijk georganiseerd. De houder biedt een mooi en netjes overzicht van alle smaken die je beschikbaar hebt.

360° Draai mechanisme

Het soepele draaimechanisme zorgt ervoor dat alle smaken altijd even gemakkelijk toegankelijk zijn. Dankzij de 360 graden draaifunctie heb je binnen een handomdraai je favoriete smaak te pakken!

Modern Design

Het stijlvolle ontwerp is een sfeervolle toevoeging aan iedere keuken, in huis of op kantoor. Dankzij de minimalistische vormgeving past hij in iedere keuken; van wit, zwart of bruin, tot modern, strak, of ouderwets!

 • Merk: KitchenBrothers
 • Inhoud Verpakking: 1x Capsule Houder
 • Materiaal: Metaal
 • Kleur: Chroom
 • Stijl: Minimalistisch
 • Afmetingen: 14.5 x 14.5 x 29 cm
 • Gewicht: 600 gram
 • Totaal aantal cups: geschikt voor 42 koffiecups
 • Draaibaar: Ja, 360 graden
 • Geschikt voor: koffiecups of vergelijkbare cups en pads
 • Let op: De capsulehouder wordt geleverd zonder cups!KitchenBrothers Capsule Houder Voor Dolce Gusto Cups – Koffie Houder en Standaard – 360º Draaibaar – 24 Capsules – RVS – Zilver


KitchenBrothers Capsule Houder Voor Dolce Gusto Cups Draaibaar 24 Capsules - RVS - Zilver

Bekijk de dagprijs

Met de capsulehouder van KitchenBrothers berg je al je Dolce Gusto koffie capsules gemakkelijk en georganiseerd op. Dankzij de 360 graden draaifunctie heb je snel toegang tot favoriete koffiesmaken. Leuk ook je keuken op met deze stijlvolle capsulehouder! De capsulehouder is geschikt voor 24 capsules.

⚠ Let op: Enkel geschikt voor Dolce Gusto cups!

Ideaal voor in iedere keuken

Deze stijlvolle koffie capsulehouder past dankzij zijn minimalistische design bij iedere keuken of in ieder kantoor. Organiseer gemakkelijk en snel al je favoriete Dolce Gusto koffie smaken. Zo ben je er zeker van dat iedereen in een handomdraai altijd zijn koffie smaak uit kan kiezen!

360 graden draaibaar

De capsule houder kan 360 graden draaien waardoor je binnen een paar seconden je favoriete smaak gevonden hebt. Draai simpelweg aan de bovenkant van de capsulehouder en krijg snel een goed overzicht van alle verschillende smaken.

Inhoud Verpakking:

▶ 1 x KitchenBrothers Koffie Capsulehouder (24 capsules)

Stijlvol en praktisch

De capsulehouder is stijlvol maar ook nog eens erg praktisch! In tegenstelling tot rommelige doosjes heb je met deze capsulehouder binnen een handomdraai de juiste smaak te pakken!Jay Hill Cuphouder Dolce Gusto Zwart – Dolce Gusto Capsulehouder – Koffiecuphouder 360º Draaibaar – Anti-slip bodem – Cupjeshouder Dolce Gusto Voor 24 Cups


Jay Hill Cuphouder Dolce Gusto Zwart

Bekijk de dagprijs

Ben jij een echte Dolce Gusto fan? Met deze zwarte Jay Hill cuphouder heb jij altijd jouw Dolce Gusto koffiecups binnen handbereik. De koffie cuphouder is gemaakt van staaldraad en beschikt over een handig draaiplateau. Dit maakt het mogelijk de cups altijd naar je toe te draaien. Onder het draaiplateau van de Jay Hill cuphouder bevindt zich een viltlaag. Krassen op je keukenblad zijn dus verleden tijd! Geschikt voor 24 cups.

Let op: Deze cuphouder is niet geschikt voor Nespresso cups.JAP CH83 Capsulehouder – Dolce Gusto en Nespresso vergelijkbare cups – 36/72 Capsules – Uitschuifbare lade – RVS – Zwart


JAP CH83 Capsulehouder

Bekijk de dagprijs

Organiseer jouw favoriete koffie smaken in deze elegante capsulehouder.

Uitneembare lade voor Nespresso en Dolce Gusto

De capsulehouder is voorzien van een lade, zo kun jij handig al je capsules opbergen en bijvoorbeeld je koffiemachine op de houder plaatsen.

Praktisch

Bespaar jezelf tijd door je favoriete cups een vaste plek te geven. Zo hoef jij niet iedere keer door je keukenlade’s te zoeken en blijven deze netjes en opgeruimd.

Dolce Gusto en Nespresso

Er passen in deze koffiecapsulehouder 32 Dolce Gusto of vergelijkebare cups. Draai de lade om en je kunt 72 Nespresso of vergelijkbare cups erin kwijt.


De koffiecapsulehouder is compact en past zonder probleem in iedere keuken. De capsules zijn gemakkelijk uit te nemen en eenvoudig te vullen.


Luxe Nespresso Capsule Houder met Lade – Espresso Koffie Pad en Cups Houder – 50 Capsules


Luxe Nespresso Capsule Houder met Lade

Bekijk de dagprijs

Deze capsulehouder met lade van IMPAQT is snel, simpel en stijlvol. Met een capaciteit van 50 capsules en 5 verschillende rijen biedt het de ideale manier om je favoriete NESPRESSO of vergelijkbare cups te organiseren. Tevens is hij ruimtebesparend en zeer praktisch! De houder is een ware must-have voor iedere koffieliefhebber.

Capsulehouder met lade

In de capsulehouder kun je tot wel 50 verschillende NESPRESSO of vergelijkbare cups opbergen, de houder werkt als een lade die je gemakkelijk opentrekt. De lade is opgesplitst in vijf verschillende rijen. Zo kun je gemakkelijk alle verschillende smaken op een overzichtelijke manier organiseren!

Overzicht en Ruimte

Ondanks de vele beschikbare opbergruimte, neemt de houder amper ruimte beslag in de keuken. De onderkant is voorzien van antislip- en anti-vibratie materiaal. Hier kun je bijvoorbeeld je koffiekopjes, koffiezetapparaat of allerlei andere koffie accessoires op kwijt. Tevens stoot de bovenkant vloeistof af. Hierdoor trekt er geen koffie in de stof en is hij makkelijk schoon te maken.

Ideaal voor iedere keuken

De ronde afwerkingen van deze moderne capsulehouder ogen mooi in iedere keuken. De universele kleur en kenmerken zorgen voor een stijlvolle toevoeging aan de keuken in huis of zelfs op het werk!


BIKO – Dolce Gusto capsulehouder – 360° draaibaar – 35 stuks – Zwart


BIKO - Dolce Gusto capsulehouder

Bekijk de dagprijs


BIKO – Dolce Gusto capsulehouder – 360° draaibaar – 35 stuks – Zwart

Voor 35 Dolce Gusto koffiecups

Deze stijlvolle koffie capsulehouder van EKEO past dankzij zijn minimalistische design bij iedere keuken en biedt ruimte voor 35 cups. Organiseer gemakkelijk en snel al je favoriete Dolce Gusto koffie smaken of vergelijkbare cups. Zo ben je er zeker van dat iedereen in een handomdraai altijd zijn favoriete koffiecups uit kan kiezen!

360 graden draaibaar

De capsulehouder kan 360 graden draaien waardoor je binnen een paar seconden je favoriete smaak gevonden hebt. Draai simpelweg aan de bovenkant van de capsulehouder en krijg snel een goed overzicht van alle verschillende smaken.

Stijlvol en praktisch

De capsulehouder is stijlvol maar ook nog eens zeer praktisch! In tegenstelling tot rommelige doosjes of schaaltjes heb je met deze capsulehouder binnen een handomdraai de juiste smaak te pakken!RVS Capsule Houder – Capsulehouder – Koffie Capsule Standaard – Cup Houder – 360º Draaibaar – Geschikt voor Dolce Gusto – 24 Cups


RVS Capsule Houder

Bekijk de dagprijs

Met deze stijlvolle capsulehouder van ForDig heb je voortaan al je Dolce Gusto (of vergelijkbaar) koffiecups bij elkaar. De houder is gemaakt van RVS en 360 graden draaibaar. Deze capsulehouder is de oplossing voor het opbergen van je Dolce Gusto cups en ziet er tevens stijlvol uit. Kies je smaak van de dag en begin de dag met een heerlijk kopje koffie.

Pluspunten


 • 360º draaibaar
 • Gemaakt van duurzaam RVS
 • Ruimte tot wel 24 capsules


Ruimtebesparend
De capsulehouder neemt nauwelijks ruimte in beslag in je keuken. Zet de capsulehouder naast je koffiezetapparaat en vul de houder met de capsules. De houder is slechts 15 cm breed en 31.5 cm hoog. Zo heb je je capsules overzichtelijk en opgeruimd bij elkaar.

Gemaakt van duurzaam RVS
De houder is gemaakt van duurzaam en stevig RVS. Hierdoor gaat de houder niet alleen lang mee maar blijft deze in optimale conditie. RVS ziet er tevens strak en stijlvol uit.

Ruimte tot wel 24 capsules
De houder is geschikt voor 24 capsules, 4 rijen naast elkaar en 6 capsules hoog. Zo heb je altijd je favoriete smaken bij elkaar en overzichtelijk gesorteerd. Handig, makkelijk en een aanwinst voor je keuken.


Capsulehouder Zwart – 32 Capsules – Geschikt voor Nespresso – Koffiecups Houder – Cuphouder


Capsulehouder Zwart 32 capsules

Bekijk de dagprijs


Geen gedoe meer met rondslingerende cups in een bakje of in de keuken. Met deze capsulehouder heb je alle koffiecups direct bij de hand en netjes opgeborgen. Bovendien is de cuphouder door het zwarte design een lust voor het oog.

De capsulehouder is onmisbaar voor wie graag koffie drinkt uit een capsule koffiemachine en houdt van een overzichtelijke keuken. De meeste machines hebben een volledig of deels zwart design, waardoor deze capsulehouder er mooi bij past.

Pluspunten:

 • Geschikt voor verschillende cupjes
 • Ruimte voor 32 capsules
 • Gemakkelijk in gebruik
 • Mooi zwart design, past in elke stijl
 • Te plaatsen op een plek naar wens
 • Geschikt voor Nespresso cups en soortgelijke merken

Hoe te gebruiken:

Laat de cupjes één voor één in het rek vallen. Het design van het rek zorgt ervoor dat ze netjes op hun plaats vallen. Bij gebruik kun je gemakkelijk het cupje naar boven duwen en in gebruik nemen.KitchenBrothers Glazen Capsule Houder met Lade – Geschikt voor 60 (N)espresso Cups – Espresso Koffie Pad en Cups Houder – Glas en RVS – Zwart


kitchenBrothers Glazen Capsule Houder met Lade 60cups

Bekijk de dagprijs


Creëer een handig overzicht van al je (N)espresso koffie cups met deze KitchenBrothers glazen capsulehouder! De capsulehouder heeft een lade met ruimte voor 60 (N)espresso koffie capsules en heeft een strak ontwerp voorzien van een glazen bovendek. Hiermee heb je altijd direct overzicht van hoeveel en welke koffiecups je in huis hebt. Het bovendek is tevens voorzien van geluidsabsorberend materiaal en biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld je koffiezetapparaat of je koffiekopjes op de te plaatsen.


60 (N)espresso cups

In de capsulehouder kun je tot wel 60 verschillende (N)espresso cups opbergen, de capsulehouder werkt als een lade die je gemakkelijk opentrekt. De lade is opgesplitst in zes verschillende rijen. Zo kun je gemakkelijk alle verschillende smaken op een overzichtelijke manier organiseren!

KitchenBrothers capsulehouder

 • Voor 60 (N)espresso cups
 • Geluidsabsorberend
 • Glazen bovendek
 • Handige lade

Ruimtebesparend

Ondanks de vele beschikbare opbergruimte, neemt de houder weinig ruimte in beslag in de keuken. De glazen bovenkant is voorzien van geluidsabsorberend materiaal en dempt de trilling die uit je koffiemachine komt. Tevens kun je bijvoorbeeld je koffiekopjes, koffiezetapparaat en allerlei andere koffie accessoires kwijt op het bovendek. Ook handig, de glazen bovenkant stoot vloeistof af, hierdoor is hij makkelijk schoon te maken.

Strak ontwerp

Het ontwerp met de strakke lijnen, glazen afwerking en handige lade oogt zeer modern en past vrijwel in iedere keuken. Bovendien biedt de koffiecapsulehouder een duidelijk overzicht van al je favoriete koffie smaken die je in huis hebt. Super handig dus!KitchenBrothers Glazen Capsule Houder met Lade – Geschikt voor 20 Dolce Gusto Cups – Espresso Koffie Pad en Cups Houder – Glas en RVS – Zwart


KitchenBrothers Glazen Capsule Houder met Lade 20 Dolce Gusto Cups

Bekijk de dagprijs


Creëer een handig overzicht van al je Dolce Gusto koffie cups met deze KitchenBrothers glazen capsulehouder! De capsulehouder heeft een lade met ruimte voor 20 koffiecapsules en heeft een strak ontwerp voorzien van een glazen bovendek. Hiermee heb je altijd direct overzicht van hoeveel en welke koffiecups je in huis hebt. Het bovendek is tevens voorzien van geluidsabsorberend materiaal en biedt de mogelijkheid om bijvoorbeeld je koffiezetapparaat of je koffiekopjes op de te plaatsen.


20 Dolce Gusto cups

In de capsulehouder kun je tot wel 20 verschillende Dolce Gusto cups opbergen, de capsulehouder werkt als een lade die je gemakkelijk opentrekt. De lade is opgesplitst in vier verschillende rijen. Zo kun je gemakkelijk alle verschillende smaken op een overzichtelijke manier organiseren!

KitchenBrothers capsulehouder

 • Voor 20 Dolce Gusto cups
 • Geluidsabsorberend
 • Glazen bovendek
 • Handige lade

Ruimtebesparend

Ondanks de vele beschikbare opbergruimte, neemt de houder weinig ruimte in beslag in de keuken. De glazen bovenkant is voorzien van geluidsabsorberend materiaal en dempt de trilling die uit je koffiemachine komt. Tevens kun je bijvoorbeeld je koffiekopjes, koffiezetapparaat en allerlei andere koffie accessoires kwijt op het bovendek. Ook handig, de glazen bovenkant stoot vloeistof af, hierdoor is hij makkelijk schoon te maken.

Strak ontwerp

Het ontwerp met de strakke lijnen, glazen afwerking en handige lade oogt zeer modern en past vrijwel in iedere keuken. Bovendien biedt de koffiecapsulehouder een duidelijk overzicht van al je favoriete koffie smaken die je in huis hebt. Super handig dus!


RVS Nespresso Capsule houder van metaal voor 48 cups – Dispenser en Standaard


RVS Nespresso Capsule houder van metaal voor 48 cups

Bekijk de dagprijs

De ideale oplossing om rondslingerende koffie cups tegen te gaan! Deze roestvrijstalen standaard heeft plek voor 48 cups! Gemaakt van hoogwaardig RVS metaal.

Door het smalle design is de houder makkelijk op het aanrecht of in de kast te zetten.

Bewaar al jouw favoriete koffiecapsules overzichtelijk bij elkaar in deze stijlvolle zilverkleurige RVS capsulehouder. De houder heeft plaats voor 48 capsules verdeelt over 6 sleuven.

Over deze capsulehouder

 • Stijlvol design in zilverkleurig RVS
 • Plaats voor 48 koffiecapsules
 • Gemakkelijk in gebruik, stapelen in de sleuf en van onderen een nieuwe capsule pakken
 • Formaat: 29.5 x 15 x 13 cm


Stijlvol minimalistisch design

Deze koffiecapsulehouder is door het zilverkleurige minimalistische design stijlvol in iedere keuken, kantoor, kantine of wachtkamer, waar je hem ook maar wilt gebruiken. Door het eenvoudige design en het bescheiden formaat past de houder op ieder aanrecht of tafelblad.


Praktisch in gebruik

Geen gedoe met deze capsulehouder, hij is namelijk heel gemakkelijk in gebruik. Bij het vullen plaats je de capsule bovenaan in de sleuf en laat je hem naar beneden zakken. De onderste capsule zal rusten op de steun en alle capsules daarboven op elkaar. Als je een kopje koffie wilt zetten kies je de gewenste smaak en pak je de onderste capsule uit de houder waardoor de andere capsules weer een plaatsje naar beneden zakken. Ook met de kofiecapsules er in is de houder gemakkelijk op te tillen en te verplaatsen naar een andere plek.
Premium Bamboe Koffie Capsulehouder -5 rijen- Koffie CupHouder – Koffiepads – Koffiezetapparaat stand met Lade- Koffiecups houder – Theedoos – Dolce Gusto – Nespresso- Vertuo – L’Or – 35 Capsules Organizer


Premium Bamboe Koffie Capsulehouder

Bekijk de dagprijs

Creëer een opgeruimde, nette keuken met een goed overzicht van al je favoriete koffiesmaken met deze Five Premium Bamboe Capsulehouder. Deze stevige capsulehouder heeft een lade met ruimte voor wel 64 koffiepads (of kleine capsules) ! Dankzij de stevige en bamboe standaard is de capsulehouder perfect geschikt om bijvoorbeeld je koffiezetapparaat en koffiekopjes bovenop te plaatsen.

Als uw capsules zitten los in een doos of op uw aanrecht, dan zult u dol zijn op onze praktische capsulehouder. u kunt met dit koffiecupshouder ruimte besparen op uw werkblad. De ladehouder van bamboe zal letterlijk uw levenveranderen. Plaats uw favoriete Nespresso-machine op de steun en berg op met 64 capsules voor de kleinste en tot 35 voor de grotere in de onderste lade waar je ze zelfs op categorie kunt sorteren dankzij de 5 compartimenten. De tussenschotten van de lade zijn uitneembaar en dus verstelbaar. Elegant, bamboe is ook een materiaal dat bestand is tegen vocht en schokken; Een echte meerwaarde voor uw koffiemachine waarvan de elegantie wordt versterkt door dit podium waarop het zal worden geplaatst en uitnodigend genoeg om er kopjes naast te bewaren en uw capsules eronder! super praktisch!

Deze houder is ook ideaal voor op kantoor. U kunt het gebruiken als een bureau-organizer. De organizer is geschikt voor het opbergen van pennen, scharen, briefopeners en andere bureau-accessoires.
Gadgy Capsulehouder Voor Nespresso Capsules – Koffiecups houder met lade – Geschikt voor 50 cups


Gadgy Capsulehouder Voor Nespresso Capsules

Bekijk de dagprijs

Met deze mooie Gadgy Koffiecapsulehouder zijn je koffiecups altijd netjes opgeborgen en binnen handbereik! Het resulaat: een fijne opgeruimde keuken. Doordat je je apparaat of koffiekopjes op deze stevige koffiecuphouder kunt zetten is het ook nog eens ruimtebesparend!

Veel ruimte – deze cupholder heeft ruimte voor maar liefst 50 capsules, waardoor je al je favoriete smaken hier in kunt opbergen.

Overzichtelijk – door de overzichtelijke lade vind je snel de juiste smaak. De lade is daarnaast gemakkelijk te openen met het handvat aan de voorkant en heeft zelfs een stopper, zodat je ook zonder moeite bij de achterste cups kunt komen. De bodem van de lade bestaat uit een ‘mesh’ laag, waardoor de cups keurig blijven liggen en niet uit de lade kunnen vallen.

Duurzaam materiaal – de capsulehouder is gemaakt van stevig metaal, dat niet roest en zelfs het gewicht van je apparaat houdt. Daarnaast krijg je dankzij de anti-slip pootjes geen krassen op het aanrecht en blijft de lade stevig staan.

Elegant design – deze capsulehouder is niet alleen erg handig, maar ook nog eens een eyecatcher in de keuken!

Kenmerken:

 • Geschikt voor 50 cups
 • Anti-slip pootjes
 • Anti-vibratie (vermindert geluid van het apparaat)
 • IJzer met zwarte poedercoating
 • Mesh bodem
 • 42 x 21,5 x 6 cm
 • 1,71 kgKoffie capsule dispenser – Voor 60 koffiecapsules – Zwart – Draaibaar


Koffie capsule dispenser - Voor 60 koffiecapsules - Zwart - Draaibaar

Bekijk de dagprijs

Universele Koffiecapsuledispenser/ capsulehouder

Deze Zwarte koffie capsule dispenser is een handige manier om uw koffiecapsules op te bergen. Bovendien staat de houder ook erg leuk in uw keuken ter decoratie.

Voor 60 Koffiecups


Adge – Capsule Houder met Lade – Geschikt voor Dolce Gusto – 36 Capsules – RVS – Zwart


adge - Capsule Houder met Lade

Bekijk de dagprijs

Eenvoudig en overzichtelijk al je Dolce Gusto koffie capsules op één plek? De capsulehouder van Adge helpt je daar bij! De capsulehouder zorgt voor een georganiseerde keuken en zorgt ervoor dat je gemakkelijk een snelle toegang krijgt tot alle koffiesmaken! De capsulehouder is erg stijlvol en geschikt voor 36 capsules.

Geschikt voor iedere keuken

Door de speciale design, past de capsulehouder van Adge in iedere keuken, kantoor en vergaderruimtes. De stijlvolle koffie capsulehouder zorgt voor een snelle toegang tot alle koffie cups. De capsulehouder zorgt

De ideale capsulehouder voor jouw keuken!

De capsule houder zorgt voor overzicht en creert meer ruimte in jouw keuken. Onze capsulehouder is van een speciale materiaal gemaakt waardoor de capsulehouder ervoor zorgt dat je amper geluid hoort van jouw koffieset apparaat als het op de capsulehouder staat. Naast dat is de houder makkelijk schoon te maken met een doekje.

Voordelen:

 • Geschikt voor 36 cups
 • Uitschuifbaar
 • Stijlvol
 • Anti slip
 • Anti vibratie (voorkomt hard geluid van de koffiezet apparaat.
 • Eenvoudig afnemen met een doek (niet vaatwasserbestendig)
 • Gemakkelijk te gebruiken en te hervullen
 • Overzichtelijk en 100% gebruiksvriendelijk
 • Georganiseerd
 • Geschikt voor koffiecups dolce gusto en alle gelijksoorte formaten


Capsulehouder Bamboe- 2 Lades – Theedoos – Opbergbox – Bureau Organizer – Koffie Capsule Houder – Koffiepads – Koffiezetapparaat stand met Lade- Koffiecups houder – Dolce Gusto – Vertuo – L’Or


capsulehouder Bamboe- 2 Lades - Theedoos

Bekijk de dagprijs

Slim en handig! dit is de kwalificatie die het beste overeenkomt met de ondersteuning van de bamboe-capsulehouder.

Als uw capsules zitten los in een doos of op uw aanrecht, dan zult u dol zijn op onze praktische capsulehouder. u kunt met dit koffiecupshouder ruimte besparen op uw werkblad. De ladehouder van bamboe zal letterlijk uw levenveranderen. Plaats uw favoriete koffie-machine op de steun en berg op met 64 capsules voor de kleinste en tot 25 voor de grotere in de onderste lade waar je ze zelfs op categorie kunt sorteren dankzij de 5 compartimenten. De tussenschotten van de lade zijn uitneembaar en dus verstelbaar. Elegant, bamboe is ook een materiaal dat bestand is tegen vocht en schokken; Een echte meerwaarde voor uw koffiemachine waarvan de elegantie wordt versterkt door dit podium waarop het zal worden geplaatst en uitnodigend genoeg om er kopjes naast te bewaren en uw capsules eronder! super praktisch!


Deze houder is ook ideaal voor op kantoor. U kunt het gebruiken als een bureau-organizer. De organizer is geschikt voor het opbergen van pennen, scharen, briefopeners en andere bureau-accessoires.

 • Bewaarbus voor Capsules,Koffiepads, Theezakjes..etc
 • Duurzaam Bamboe.
 • Stevige Standaard voor koffiemachie en koffiekopjes, Computer…etc
 • 1 lade heeft Uitneembare scheiding om 5 compartimenten te maken
 • Geschikt voor 64 Nespresso-capsules, 25 Vertuo, 30 speciale T, 32 Tassimo …
 • L. 34 cm x l. 30,7 cm x H. 14.5 cmJooba® Capsulehouder Nespresso – Wandhouder – Koffiecups houder – Hout – 40 capsules – Cuphouder


jooba® Capsulehouder Nespresso - Wandhouder

Bekijk de dagprijs

Gemakkelijk te plaatsen

Eenvoudig, efficiënt en overzichtelijk je koffie capsules opbergen. Met deze mooie houten capsulehouder van Jooba kan het. Daarnaast ziet hij er luxe uit als deze aan de wand of in een keukenkastje is geplaats. Nice!

De capsulehouder is voorzien van dubbelzijdig tape zodat deze makkelijk op een vlakke ondergrond is te plaatsen.

Veel ruimte en overzichtelijk

In de elke rij passen 10 capsules, totaal kunnen er 40 capsules worden opgeborgen.

Omdat capsules per 10 of 20 stuks worden verkocht kun je deze dus goed kwijt. Super handig dus.

Daarnaast pak je door het duidelijke overzicht gemakkelijk de juiste smaak.

Eenvoudig gemonteerd

De capsulehouder kan eenvoudig worden geplaats door middel van het dubbelzijdige tape.

Deze super sterk tape is voldoende om de houder op een vlakke ondergrond te plakken.

Dit kan ook in of zelfs onder een keukenkastje zijn.

Stijlvol en praktisch

De capsulehouder is gemaakt van gefineerd eiken van 6 mm dik. Hierdoor heeft de capsulehouder een warme en luxe uitstraling en is elke houder uniek. De afstand houders zijn 3mm hoog zodat de capsules makkelijk in en uit kunnen worden genomen. Daarnaast, een eyecatcher in de keuken!

De voordelen van deze super mooie capsulehouder

 • Gemakkelijk gemonteerd
 • Past in de meest keukenkastjes
 • Geproduceerd in Nederland
 • Geschikt voor alle merken capsules
 • Plat op te bergen ( 6mm hoog )
 • Duurzaam materiaalNespresso Capsulehouder – Keuken Organizer – Wandhouder – Koffiecups houder – Aluminium – 24 Capsules – Cup houder – Zilver


Nespresso Capsulehouder Aluminium - 24 Capsules

Bekijk de dagprijs


Nespressomachine in huis ? Dan is dit product bedoeld om al uw koffiecups goed en mooi op te bergen !

 • Gemakkelijk te plaatsen dankzij meegeleverde plakkertjes
 • Geschikt voor alle merken Nespresso capsules
 • Mooi en strak design past in elke keuken
 • Capaciteit 24 koffiecups!
 • Gemaakt van Aluminium
 • Afmetingen 22×26 CM


Wat is een Nespresso-capsulehouder?

Allereerst, weten we wat een capsule is? Het is belangrijk dit te definiëren om het concept van een nespresso capsulehouder beter te begrijpen.

De nespresso-capsule, die nog steeds een capsule wordt genoemd, is gemalen koffie in een aluminium verpakking. De binnenkant van de aluminium capsule is bekleed met een film van levensmiddelenkwaliteit om de koffie te bewaren. Direct contact met het aluminium zou de smaak geleidelijk veranderen. Deze kleine doses zijn over het algemeen een mengsel van verschillende koffiesoorten. Deze verschillende mengsels maken het mogelijk volle, unieke en stabiele smaken te verkrijgen. Het gebruik van capsules maakt het veel gemakkelijker om een lekkere en smaakvolle koffie te verkrijgen. Hetzelfde geldt voor de hygiëne en het onderhoud van de machine. De peulen worden telkens na gebruik door de machine uitgeworpen. Dit is heel handig, want het voorkomt geknoei. U hoeft ook niet steeds na elk gebruik schoon te maken. U kunt met plezier de ene koffie na de andere zetten.

De kosten zijn een van de grootste ongemakken waarmee de liefhebbers te maken krijgen. Vergeleken met de kosten van compatibele pods, zijn de kosten van het merk indrukwekkend. Het tweede grote ongemak is de betaalbaarheid. Het is jammer dat de capsules van het merk moeilijk verkrijgbaar zijn. In feite zijn ze alleen verkrijgbaar in Nespresso verkooppunten. Hieraan moet worden toegevoegd dat dit onder bepaalde voorwaarden gebeurt. In het bijzonder moet u behoren tot de zeer gesloten kring van leden van de nespresso gemeenschap. Of uw aankoop nu online of in een winkel wordt gedaan, hij is aan deze eis onderworpen. Wanneer u uw aankoop in een winkel doet, hebt u het genoegen een kopje van uw favoriete koffie aangeboden te krijgen. Dit is hoe compatibele peulen werden gemaakt. Om iedereen in staat te stellen van een goede Nespresso koffie te genieten. Om te voldoen aan de algemene behoefte aan goedkopere capsules. Ze worden zo genoemd omdat ze, hoewel ze niet door Nespresso worden gemaakt, perfect geschikt zijn voor de machine. Daarom vindt u in alle winkels een ruim assortiment peulen. U zult ongetwijfeld vinden wat u zoekt, zowel wat kwaliteit als wat prijs betreft. U kunt kiezen naargelang uw smaak en de consistentie van uw zakken. De kosten zijn niet uniform en variëren van fabrikant tot fabrikant. Compatibele pods hebben lang niet dezelfde smaken als Nespresso. Ze bieden echter een breed scala aan smaken die u zullen verleiden. Het enige nadeel van het gebruik van compatibele pods is de kwaliteit. Het is niet regelmatig aanwezig in sommige etiketten. Dit is vaak het gevolg van een slechte selectie van koffiebonen. Het kan ook een gevolg zijn van een slechte manier van roosteren. Het beste is om informatie te vragen aan mensen die er aan gewend zijn. Zij kunnen u adviseren over de juiste merken. Vertrouw ook niet op de kosten om je aankopen te doen. Zij zijn niet altijd een garantie voor goede kwaliteit. Ze zijn overal verkrijgbaar. Van supermarkten tot winkels. Wij hebben een aantal merken die compatibel zijn met Nespresso voor u op een rijtje gezet. Zij zijn welbekend en bieden een onbetwistbare kwaliteit koffie. Het zijn :


 • L’or.
 • Goudkust
 • Carte Noire


Laten we er twee proberen voor te stellen.


 • Carte Noire: dit is een merk koffiecapsule dat vrij wijdverbreid is op de markt en zeer populair is bij de consument. Het is een van de luxe merken op het gebied van koffie. Het belangrijkste is dat het te vinden is in verschillende distributiekanalen, zoals supermarkten. Het is een merk dat de voorkeur geeft aan nabijheid met zijn klanten. Bovendien staat het op de tweede plaats in de rangschikking van koffiecapsules. Op de Franse markt ligt het net achter de Nespresso-capsules. Het is in voortdurende concurrentie met andere merken op de markt.
 • Nespresso Gold: het is een merk waarvan de prijs binnen ieders bereik ligt. De producten zijn zowat overal in de supermarkten te vinden. Door zijn betaalbare prijzen verkiezen klanten het boven andere merken. Deze capsule van L’Or Nespresso is een product van Maison Café. Het heeft zijn eigen koffiebereidingsysteem. Consumenten kunnen het gebruiken om thuis hun eigen koffie te zetten. Klanten kunnen dit merk ook in supermarkten kopen.


Deze merken zijn erg in trek bij de consument wegens hun rijke smaak en hun lidmaatschap van de eerder kleine kring van favoriete koffiemerken. Er zijn nog andere merken die aan uw smaak voldoen, maar deze zijn vrij select. Velen die op zoek zijn naar redelijk geprijsde merkkoffiecapsules komen uit bij goedkope koffie. Het resultaat is dat de smaak niet aan de verwachtingen voldoet. Het feit dat de Nespresso capsule merken een beetje hoog geprijsd zijn, betekent echter niet dat hun capsulehouders dat ook zijn. Het vinden van een goedkope Nespresso-capsulehouder op de markt hoeft geen hindernisbaan te zijn. Je moet alleen op de juiste plaats zoeken. Koffiecapsules zijn draagbaar en kunnen overal mee naartoe worden genomen, omdat ze zo praktisch zijn. Op kantoor, thuis, onderweg, in de auto, en zelfs op de camping. Alles wat je nodig hebt is de juiste apparatuur om een hete, heerlijke koffie te zetten.

Met zo veel smaken om uit te kiezen, is er voor elk wat wils. Tijdens een zakelijke bijeenkomst, een conferentie of gewoon een vergadering op kantoor, kunt u alle deelnemers gelukkig maken door iedereen koffie te geven volgens zijn of haar voorkeur. Je hoeft alleen maar een keuze te maken en te genieten; een manier om in de gratie te komen van je gesprekspartner of je medewerkers. Het andere belangrijke voordeel van aroma’s is dat ze de kamer vullen met heerlijke geuren. De Zwarte Kaart, bijvoorbeeld, is zo goed als of beter dan een luchtverfrisser. Ze geven je een geur waardoor je automatisch zin krijgt om koffie te drinken. Voor de bezoeker is het een stille uitnodiging die niet kan worden genegeerd of afgewezen. Voor de eigenaar kan zo’n sfeer alleen maar een sfeer van verfijning en genot scheppen. Men kan er ook aan toevoegen dat men alleen heldere ideeën kan hebben wanneer men omringd is door zulke geuren. Dat geldt nog meer voor L’Or, dat je een gevoel van voorrecht geeft. Laat het niet verloren gaan.

Sommige van de aroma’s zijn zelfs afgestemd op de fysiologische kenmerken van de klanten. Op die manier kunt u, wanneer meerdere mensen elkaar ontmoeten, uzelf de gelegenheid geven eenieder een aanbod te doen dat aansluit bij zijn smaak, maar ook bij zijn behoeften. In dergelijke gevallen is het beter om enkele van deze aroma’s bij de hand te hebben. Trek een la uit en haal het element tevoorschijn dat uw bezoeker in een goed humeur kan brengen. Je zou het een toverstaf kunnen noemen. Hiervoor heeft u een beste prijs nespresso capsule lade nodig. Je bewaart er al je arsenaal in en je bent voorbereid op elke onvoorziene gebeurtenis. Er is niets beter om iemands stress, bezorgdheid of irritatie te kalmeren dan een nespresso koffie met een rijke smaak. Volg het advies op en geniet van deze wonderbaarlijke voordelen. En het zal voordelig zijn.

Laten we teruggaan naar wat voor ons belangrijk is. Een nespresso capsulehouder is dit vitrinekastje of doosje waarin uw nespresso pod zit. De vormen zijn gevarieerd en veelvoudig. Er is voor elk wat wils. Of u nu een opslagfreak bent of een liefhebber van vormen. Beter nog, als je meer van het leven neemt zoals het komt. Je zult de juiste nespresso pod houder vinden. Zoals u zult zien, zijn sommige modellen heel interessant. Niet alleen uit een oogpunt van opslag, maar ook uit een esthetisch oogpunt. Het principe is eenvoudig, u bewaart er al uw ongebruikte nespresso capsules in. Als je ze nodig hebt, moet je jezelf maar helpen.Gemiddelde kosten van Nespresso-capsulehouders

Een capsulehouder kost je niet veel. Het hangt er ook van af wat je wilt. De kosten zullen afhangen van het materiaal, de complexiteit of het gemak van de opslag. U dient ook rekening te houden met de afmetingen van de verschillende modellen. Laten we niet vergeten dat afmetingen belangrijk zijn. Zij beïnvloeden de capaciteit van de container. Hoe groter hij is, hoe meer ruimte je hebt voor je peulen. De meer gesofisticeerde toestellen zullen iets duurder zijn, maar nog steeds relatief betaalbaar. Zo vindt u de eenvoudigste modellen voor een prijs van ongeveer 6 euro. De meer gesofisticeerde exemplaren of die met een grote capaciteit kosten ongeveer 70 euro.


Waarom is het nodig Nespresso-capsulehouders te gebruiken?

Nespresso capsulehouders zijn op vele manieren nuttig. Ze stellen u in staat uw ruimte te behouden. U hoeft uw kasten en lades niet te vullen met capsules of pods. U zult nu ruimte hebben om andere dingen op te bergen. Uw peulen zullen niet langer rondslingeren op uw keukenbank of tafel. U kunt een Nespresso hoekje creëren met uw machine en de capsulehouder. Met de capsulehouder kunt u uw capsules ook naar eigen smaak of wens bewaren. Het beste deel is dat het kan worden gebruikt als een decoratief object. Al deze kleuren, geordend of willekeurig, zijn een streling voor het oog.


Waar kunt u uw Nespresso-capsulehouder kopen?

Nadat u de gewenste capsulehouder hebt gekozen, moet u weten waar u die kunt krijgen. Er zijn verschillende plaatsen waar u Nespresso capsulehouders kunt kopen. Het moeilijkste zal zijn om tussen al deze plaatsen diegenen te onderscheiden die u een consistente keuze bieden. U hebt ook een aantal garanties nodig. In het bijzonder moet u er zeker van zijn dat u, als het u niet bevalt nadat u het hebt geprobeerd, het vrijelijk kunt terugbrengen. Het belangrijkste is dat u een keuze maakt die bij u past, terwijl u er zeker van bent dat u bij het minste of geringste probleem gedekt bent.


In een gespecialiseerde winkel

De rage rond de warme drank Nespresso heeft het ontstaan van deze winkels mogelijk gemaakt. Deze winkels zijn talrijk en niet moeilijk te vinden. U kunt alles vinden met betrekking tot uw koffie. Van de machines zelf tot capsulehouders en andere accessoires. In dit soort winkels vindt u veel verschillende capsulehouders. Het kunnen echter ook winkels zijn die gespecialiseerd zijn in de verkoop van een van de Nespresso capsulehouders. De winkels zijn over het algemeen voordeliger. In die zin dat ze veiliger zijn en vooral dat ze u voorzien van specialisten om u te helpen bij uw keuze. U ontmoet er ook andere liefhebbers met wie u uw smaak en ervaringen kunt bespreken. U zult op de hoogte kunnen blijven van het laatste nieuws. U zult ook kunnen profiteren van een uitgebreidere garantie.


Online

Het meest aanbevolen verkooppunt is het internet. Online zult u onvermijdelijk de capsulehouder vinden die u zoekt. Of het nu gaat om een site gespecialiseerd in vaatwerk, kantoorbenodigdheden of een site gewijd aan de verkoop in het algemeen, u zult genieten van een totale vrijheid van handelen en vooral van een veelheid aan keuzemogelijkheden en producten. De voordelen van een dergelijke site zijn talrijk.

De nadelen zijn echter niet te verwaarlozen. Sommige sites zijn misschien niet betrouwbaar. Daarom moet u de sites kiezen die de verschillende meningen van kopers weergeven. Ga vooral voor sites die partners zijn van de merken. Dit geeft u een uitstekende service na verkoop en een ruimere garantie.


Enkele adviezen voor een beter gebruik van Nespresso-capsulehouders

Voor een duurzaam gebruik van uw capsulehouder zijn er bepaalde regels die u in acht moet nemen. Dit is het geval voor elk vervaardigd voorwerp. Deze regels zijn essentieel en zijn gebaseerd op gezond verstand. Het zijn echter meer adviezen. Hoe beter u ze gebruikt, hoe langer uw nespresso capsulehouder meegaat.


 • Laat het nooit binnen het bereik van kinderen. Ze hebben de neiging om te spelen met alles wat ze te pakken kunnen krijgen. Om dit te doen, installeer je je koffiehoek op een plaats waar ze moeilijk bij kunnen.
 • Wees voorzichtig. Of het nu gaat om het vullen van uw capsulehouder of het verwijderen van een capsule, wees voorzichtig. Als je haast hebt, wordt je koffie er niet beter of sneller van. Integendeel, haastige spoed zou tot verdere schade kunnen leiden. Deze brengen je alleen maar meer terug. Scharnieren en rails moeten met nog meer zorg worden behandeld.
 • Maak ze goed schoon als dat nodig is. Uiteraard is deze reiniging afhankelijk van het type capsuledeur. Stof ten minste twee (02) tot drie (03) keer per week af.


Onderhoudshandleiding voor Nespresso capsulehouders

Een Nespresso capsulehouder in goede staat houden is geen karwei. Zo gemakkelijk als ze zijn in gebruik, zo gemakkelijk zijn ze schoon te maken. Voor het schoonmaken, moet je vertrouwen op het materiaal waarvan het gemaakt is. Sommige zijn gemaakt van verschillende materialen. Je moet hier dus rekening mee houden bij het schoonmaken. Om al deze redenen wordt het sterk afgeraden ze in de machine te stoppen. De vaatwasser zal in de meeste gevallen de houder van uw nespresso capsules beschadigen. U zult handmatig te werk moeten gaan. Kies een niet-schurende doek voor dit doel. Dompel een uiteinde ervan in een beetje water waaraan u vooraf een reinigingsmiddel hebt toegevoegd. Zorg ervoor dat het reinigingsmiddel niet agressief is voordat u het gebruikt. Wees zacht en streng. Herhaal dit proces tot u tevreden bent. Gebruik tenslotte een droge doek voor een laatste werkgang. Vergeet de capsulehouders met lades of opbergruimtes niet. Aarzel niet om inwendig te reinigen indien mogelijk en nodig. Let op de scharnieren en rails.


Wat doe je met de gebruikte capsules?

Na het gebruik van Nespresso capsules, is het echte probleem om ze te recycleren. Voor dit Zwitserse merk is het behoud van het milieu een van de belangrijkste bekommernissen. Met het oog hierop tracht zij met verschillende middelen de reeds door de consumenten gebruikte capsules terug te winnen. Op dezelfde manier kunnen klanten ook hun gebruikte capsules recyclen. Deze middelen zijn niet alleen zeer praktisch, maar ook milieuvriendelijk. De beste manier om deze capsules te recyclen is ze terug te sturen naar de fabrikant. Ten eerste kunnen deze capsules niet bij het huisvuil. Zij zullen geen deel kunnen uitmaken van de afvalsortering in de vuilnisbak. Ze zijn veel te klein en gemaakt van aluminium. Het is dus beter ze te verzamelen tot ze een bepaald volume hebben bereikt en ze terug te sturen naar de fabrikant. Deze techniek drukt de kosten van de verwerking van het afval en u kunt ze gewoon inleveren bij de Nespresso-winkels. Bovendien is degene die deze gebruikte capsules heeft vervaardigd, het best in staat om ze opnieuw te gebruiken.

Het is veel meer aan te bevelen deze recycling aan de fabrikant toe te vertrouwen. Haar aluminiumrecyclingtechnieken versnellen de capaciteit van aluminium en hetzelfde geldt voor koffiedik. De franchise heeft een gespecialiseerde vestiging voor de recycling van deze twee materialen. Het zorgt ervoor dat de gemalen koffie uit het aluminium van de capsule wordt gehaald. Breng de gebruikte capsules dus terug naar uw Nespresso-boetiek. Anders kunt u ze naar het dichtstbijzijnde afvalverwerkingscentrum sturen. U moet er een kiezen die klein afval kan sorteren en verwerken. Kies er een die hiervoor over een gespecialiseerd sorteercentrum beschikt. Als u niet weet waar u het kunt vinden, neem dan contact op met een informatiecentrum. De verenigingen voor het beheer van huishoudelijk afval zullen het best in staat zijn om uw vragen te beantwoorden. U zult weten waar u dit soort afvalverwijdering kunt vinden en hoe u te werk moet gaan. Het enige wat u hoeft te doen is de gebruikte capsules in uw bezit verzamelen en ze daarheen brengen. Als deze optie u niet helpt, zoek dan een handelszaak die deel uitmaakt van het Mondial Relay netwerk. Dit is een onafhankelijke organisatie die samenwerkt met uw Nespresso-merk. Wanneer Nespresso in het bezit komt van deze capsules, kan het de capsules gemakkelijker recupereren.

In het zuiden van Frankrijk vindt u in sommige steden een selectief sorteercentrum. Zij bevinden zich nog in een experimenteel stadium, maar hebben meer in het bijzonder betrekking op kleine verpakkingen. Deze verpakkingen zijn in de orde van minder dan 7 gram precies zoals de Nespresso. Om te weten of u in een van deze steden bent, kijk op het web. U kunt de betrokken steden in een lijst vinden. Maar voor wie dat wil, is er de Aluspresso, een perscontainer. Met de Aluspresso kan het koffiedik eruit worden gehaald en kunnen de capsules worden samengeperst.

In korte tijd hebben de Nespresso koffiecapsules de hele markt veroverd en worden ze door vele consumenten over de hele wereld gesmaakt. Dit ondanks het feit dat de prijzen soms niet al te betaalbaar zijn. Maar ze zijn altijd in staat geweest om binnen de redelijke marge te blijven. Bovendien slagen zij er vandaag in meer dan 50% van hun gebruikte capsules terug te winnen om ze te recycleren. Hetzelfde geldt voor koffiedik. De dienst na verkoop getuigt van een permanente follow-up van de op de markt gebrachte producten. Net zoals wij het gevoel hebben dat ze naar hun klanten luisteren. Zodra de koffie op de markt was, gingen we over op koffiecapsules. Na de capsules kwamen de draagbare koffiezetapparaten van hetzelfde merk. Dit alles terwijl we denken aan het recyclen van het aangeleverde materiaal. Het is dan ook logisch te stellen dat de fabricage van de nespresso capsulehouders dezelfde weg volgt als die van zijn voorgangers. Namelijk de permanente tevredenheid van de klanten. Het merk is er altijd in geslaagd in te spelen op de behoeften van zijn consumenten aan een ervaring vol smaak en kleur. De vervaardiging van de capsulehouders lost een probleem op dat vrij onbeduidend lijkt. Maar nespresso gebruikers weten hoe vervelend en irritant het kan zijn om de capsules niet bij de hand te hebben. Vooral als je een kop koffie wilt zetten. Nog meer als je genoeg hebt en niet weet waar je het moet laten. Je eindigt met rondslingerende capsules die iedereen meeneemt.Inhoudsopgave