Kimbo Koffiebonen kopen

Facebook
Twitter
LinkedIn


kimbo logo

Koffieliefhebbers hebben vaak behoefte aan een speciale pick-up drink als er geen gewone koffie wordt gezet. Op zulke momenten is het alleen een espressokoffie die de geesten met succes zal doen opstijgen. Kimbo Coffee begrijpt de waarde van een goede espressokoffie en besteedt daarom speciale aandacht aan het bereiden van espresso van de hoogste kwaliteit voor klanten. Met mengsels met een evenwichtige verhouding tussen Arabica en Robusta koffiebonen biedt Kimbo Coffee de perfecte combinatie van volle aroma’s en complexe aromatische noten.

Gerelateerd: beste koffiebonen die je kan kopen.


Beste kimbo koffiebonen overzicht


Kimbo Espresso Bar Superior Blend Koffiebonen – 1 kg


Kimbo Espresso Bar Superior Blend Koffiebonen

Bekijk de dagprijs

Kimbo espresso bar superior blend koffiebonen hebben een onmiskenbaar aroma en een verleidelijk zachte smaak.

Eersteklas koffie voor een uitstekend kopje espresso volgens de Italiaanse traditie. Origineel uit Napels. Uitermate geschikt voor espressomachines. Onder een beschermende atmosfeer verpakt.Kimbo koffiebonen deca


Kimbo koffiebonen deca

Bekijk de dagprijs

Uitstekende kwaliteit cafeïnevrije koffie. Nauwelijks te onderscheiden van gewone koffie, met een zachte, harmonieuze en evenwichtige smaak. 100% Arabica bonen zorgen voor een milde body en mooie crèmelaag.Kimbo Prestige Koffiebonen – 1 kg


Kimbo Prestige Koffiebonen

Bekijk de dagprijs

De Kimbo Prestige koffiebonen komen rechtstreeks van de Italiaanse koffiebrander Kimbo uit Napels.Kimbo Aroma Gold 100% Arabica


Kimbo Aroma Gold 100% Arabica

Bekijk de dagprijs

Caffè Kimbo Aroma Gold is een melange van 100% arabica koffiebonen, met stevige body en een mooie crèmalaag. De koffiebonen zijn afkomstig uit Centraal en Zuid Amerika.Kimbo Espresso Bar Extreme – 1 kg


Kimbo Espresso Bar Extreme

Bekijk de dagprijs

Eersteklas koffie voor een uitstekend kopje espresso volgens de Italiaanse traditie. Origineel uit Napels. Uitermate geschikt voor pistonmachines. Onder een beschermende atmosfeer verpakt.Kimbo koffiebonen espresso Napoletano (500gr)


Kimbo koffiebonen espresso Napoletano

Bekijk de dagprijs

Donkere branding met stevige body. De lievelingskoffie van de Italianen in het retail gamma. Ideaal voor melkgerelateerde dranken zoals cappuccino, latte,…

Bevat ongeveer 80% arabica bonen. De 20% robusta bonen zorgen voor weeral een mooie nootachtige crema.Kimbo Espresso Extra Cream 1kg


Kimbo Espresso Extra Cream

Bekijk de dagprijs

Kimbo.. Ooit begonnen in een winkeltje in Napels en tegenwoordig uitgegroeid tot een toonaangevend producent van espressokoffie, welke wereldwijde bekendheid geniet. In de Kimbo Extra Cream Koffiebonen komt de authenticiteit waar het merk voor staat perfect naar voren. In de melange van 70% Arabica en 30% Robusta koffiebonen, is het met name de Robusta die voor de kenmerkende Napolitaanse signatuur en ‘bite’ zorgt. Kimbo is er in geslaagd zoet en zuur perfect in balans te brengen en zo een heerlijk, ronde smaak te creëren. En zoals de naam Kimbo Extra Cream al doet vermoeden, is de crèmelaag heerlijk stevig.

  • Een ideale koffie voor gebruik in uw volautomaat.
  • Ook een goede basis voor met melk bereide koffie-consumpties als Cappuccino of Latte Macchiato.
  • Verpakt per 1kg in verpakking voorzien van vershoudventiel.Kimbo Espresso Bar Premium Bonen – 1kg


Kimbo Espresso Bar Premium Bonen

Bekijk de dagprijs

Eersteklas koffie voor een uitstekend kopje espresso volgens de Italiaanse traditie. Origineel uit Napels. Onder een beschermende atmosfeer verpakt.Kimbo koffiebonen BIO Organic (1kg)


Kimbo koffiebonen BIO Organic

Bekijk de dagprijs

  • Verfijne mengeling van Arabica en Robusta koffiebonen
  • De koffiebonen hebben het Bio en Fairtrade certificaat.
  • Intens bloemig aroma.
  • Amandelsmaak met een vleugje kruiden.
  • Lichte branding.


Kimbo koffiebonen Aroma intenso (1KG)


Kimbo koffiebonen Aroma intenso

Bekijk de dagprijs

Licht zoete koffie met een aangename kruidige afdronk. Mooie en blijvende crema-laag door het aandeel robustabonen.


Kimbo Espresso Bar Top Flavour Koffiebonen – 1 kg


Kimbo Espresso Bar Top Flavour Koffiebonen

Bekijk de dagprijs

Uitstekende mix van 100% Zuid-Amerikaanse en Centraal-Afrikaanse Arabica-koffie. Elegant aroma dat doet denken aan verse bloemen, perfect in balans door een zacht gevoel van geroosterd brood. 100% arabica.


Kimbo Espresso Bar Unique Koffiebonen – 1 kg


Kimbo Espresso Bar Unique Koffiebonen

Bekijk de dagprijs

Een mix van topkwaliteit bonen met een volle smaak, en een intens en subtiel zuur aroma. Kimbo Espresso Unique is ideaal voor diegenen die graag genieten van het plezier van espresso.Kimbo Koffie

Kimbo Coffee werd ongeveer 50 jaar geleden gesticht in Napels, een stad die bekend staat om zijn koffiezettechnieken en -melanges. De drie broers Francesco Rubino, Gerardo Rubino en Elio Rubino begonnen te experimenteren met verschillende brandtechnieken, wat resulteerde in de ontwikkeling van hun handelsmerk espresso.

De stijgende populariteit van hun brouwsel werd duidelijk bij mensen die van heinde en verre kwamen om het te proeven. Dit leidde tot de ontkieming van het idee om hun Napolitaanse brouwsel mee te nemen naar diepe L-liefhebbers over de hele wereld. Met de komst van de vacuümverpakking werd het mogelijk om Kimbo Coffee te verschepen naar welk deel van de wereld dan ook.

Nu heeft Kimbo zich ontwikkeld tot een koffiereus die op de tweede plaats staat in de Europese koffiedetailhandelsmarkt. Het bedrijf begrijpt de waarden van de selectie van de hoogste kwaliteit groene koffie en het bereidingsproces dat daarop volgt. Het is om deze reden dat experts van Kimbo toezicht houden op de groei en de teelt van de planten nog voordat de bonen worden gekozen, verwerkt en verzonden naar Italië voor verdere bereiding.

Waarom Kimbo Koffie?

Koffie is de populairste cafeïnehoudende drank die door miljoenen mensen over de hele wereld wordt geconsumeerd. Als zodanig zijn veel koffieketens en lokale winkels ontstaan om te voldoen aan de hoge eisen van diepe L-liefhebbers. Maar wat je op de meeste van deze plaatsen zult vinden is regelmatige run van de molen koffie met geen onderscheidende kenmerken om de ene melange te onderscheiden van de andere. In veel gevallen is de kwaliteit van de koffie zelf niet veel om over naar huis te schrijven.

Kimbo Coffee daarentegen biedt koffie aan die met de grootste zorg voor kwaliteit wordt geselecteerd en bereid en dat blijkt uit een enkele mondvol. Laten we dus zonder meer kijken naar de beste eigenschappen van Kimbo Coffee die er een merk van maken om uit te proberen.

Rijk smaakprofiel

De verschillende Kimbo Koffiemelanges worden vaak bereikt door het mengen van Arabica en Robusta bonen en vooral in de voorgemalen soorten. Dit geeft de Kimbo espresso een uniek smaakprofiel dat rijk is, vol van smaak, met de perfecte balans tussen zoet en taart waardoor een gladde afdronk in de mond ontstaat. Sommige melanges dragen bloemige noten met hints van kruiden en amandel, terwijl andere in intense aroma’s komen die in evenwicht zijn met delicate smaken.

Verscheidenheid aan mengelingen

De meeste van de verschillende soorten mengsels aangeboden door Kimbo Coffee komen in verschillende verhoudingen van Arabica tot Robusta bonen met slechts een paar bestaande uit honderd procent Arabica bonen. Dit stelt klanten in staat om een melange te kiezen die het beste past bij hun smaak en behoeften.

Terwijl sommige diepe L liefhebbers de ingetogen smaak van Arabica, kunnen anderen behoefte hebben aan een brouwsel dat een sterkere punch verpakt. Kimbo mengt in aangepaste verhoudingen zoals 80:20 Arabica en Robusta component in Kimbo Espresso Napoletano assortiment, 50-50 samenstelling in de BIO: Fairtrade & Organic, of de verhouding 65:35 Arabica/ Robusta in de Prestige lijn.

Toepassing van verschillende braadtechnieken

Monsters van bonen worden onderworpen aan een aantal tests om de kwaliteitsnormen vast te stellen voordat ze naar de Kimbo-branderijen in Italië worden verscheept. Het branden vindt plaats in drie zinnen, die bestaan uit uitdroging om het overtollige vocht uit de atmosfeer te verwijderen, het eigenlijke branden en ten slotte het koelen. De dehydratatie en het roosteren gebeurt bij temperaturen tussen 160 en 250C, terwijl het afkoelingsproces op kamertemperatuur gebeurt.

De ervaring en expertise van de mensen die verbonden zijn met Kimbo staan centraal in de unieke smaken en aroma’s van hun koffiebranderijen die de bonen tijdens het brandproces krijgen. Het is immers de mate en de techniek van branden die de koffie zijn kracht of zwakheid van kleur en smaak geeft.

Innovatieve menging

Het smaak- en aromaprofiel is in grote mate afhankelijk van het mengproces dat de koffiebonen ondergaan. Hoewel sommige koffiebonen een rijk genoeg smaakprofiel hebben om tot single origin koffie te worden verwerkt, kunnen ze toch nog een beetje one-note zijn. Veel mensen geven hier de voorkeur aan, omdat ze dan kunnen genieten van de essentie van de koffiebonen in zijn uitgepuurde staat.

Maar de meeste koffielijnen die Kimbo Coffee aanbiedt, zijn er in verschillende melanges die met zorg en precisie zijn geperfectioneerd. Elke partij koffiebonen wordt geselecteerd op basis van het sensorische profiel en gemengd met partijen die elkaar aanvullen. De melanges worden bereikt door bonen van verschillende herkomst te combineren die goed bij elkaar passen om de perfecte combinatie van balans en complexe smaken te bereiken.

Koffiemachines

De bereiding van goede koffie is niet alleen afhankelijk van de kwaliteit van de koffiebonen en de melange, maar ook van de apparatuur waarmee de drank wordt gezet. Kimbo Coffee voorziet in uw brouwbehoeften door een reeks machines aan te bieden die variëren van maalmachines en Franse pers tot koffiezetapparaten. Deze machines kunnen zowel voor commerciële doeleinden worden gebruikt als door particulieren die ze thuis gebruiken voor persoonlijke consumptie.

Luchtdichte verpakking

De kwaliteit van de verpakking kan de mate van versheid van uw koffiebonen bepalen. Vaak is het zo dat ondanks dat de koffie van hoge kwaliteit en duur is, de bonen door de slordige verpakking een muffe geur hebben en bij het zetten ervan af gaan ruiken. Kimbo Coffee besteedt speciale aandacht aan het verpakken van koffie door het proces van het verpakken van hele bonen in een beschermde atmosfeer uit te voeren. De gemalen bonen daarentegen worden onderworpen aan een iets ander proces dat bestaat uit vacuümverpakking.

Biologische koffie

Kimbo Coffee biedt de BIO aan: Fairtrade & Organic-assortiment dat op biologische wijze wordt bereid en via eerlijke handelspraktijken wordt verworven. Deze lijn richt zich op de gewetensvolle klanten die hun koffie willen betrekken bij boeren die aan biologische landbouw doen. Deze praktijken dragen niet alleen bij tot het behoud van het milieu, maar hebben ook een positieve impact op de gezondheid van de consumenten.

Het proces van het maken van koffie, van het verzorgen en telen van de planten tot het verwerken van de bonen, is een integraal onderdeel van de kwaliteit en het smaakprofiel van de brouwsels die ze uitlenen. Het menselijke element is cruciaal voor dit proces en het is dit element dat vertrouwd kan worden bij het maken van Kimbo Coffee vanwege hun langdurige status als de pioniers van hoogwaardige espressomachines in Europa.
Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen