Genieten van Nespresso chocolademelk

Facebook
Twitter
LinkedIn


Er zijn van die dagen dat je echt zin hebt in warme chocolademelk. Op van die koude, natte dagen waarin je lekker op de bank wilt zitten met een warme chocolademelk en een warm dekentje. Heerlijk kneuterig gezellig een warme chocolademelk drinken en genieten van de warmte en de smaak. Maar hoe lekker is het als je nu ook heel makkelijk met jouw Nespresso machine een heerlijke warme chocolademelk kunt maken van échte Italiaanse koffie?

Nespresso chocolademelk

Heerlijke verfijnde Nespresso chocolade cups voor de echte liefhebber


Mmm, heerlijke warme chocolademelk. De geur alleen al kan je hart in beroering brengen van geluk en liefde. Vol en romig heerlijk en warm. En nee, geen koffie met een chocoladesmaakje maar échte chocolademelk. Zoals het hoort. Het koek en zopie gevoel op een koude winterdag. Dat is nu mogelijk met de Nespresso Chocomelk.

De chocolade in de Nespresso Chocomelk cups zijn van echte Italiaanse chocolade, gemaakt in Italië. En laten we eerlijk zijn, de Italianen hebben wel smaak. Maar deze Nespresso chocolademelk is werkelijk waar van een topkwaliteit. Als je eenmaal deze geproefd hebt dan wil je absoluut niet meer een andere warme chocolademelk dan de cups van de Nespresso.

Denk trouwens niet dat je met één cupje van Nespresso een hele grot mok chocolademelk kunt maken, het zijn de bescheiden Nespresso hoeveelheden. Maar, goed voor de lijn zullen we dan maar zeggen. Of het perfecte excuus om nog een extra kopje warme chocolademelk te maken.

Laten we eerlijk zijn, de originele Nespresso cups zijn behoorlijk aan de prijs. Dat is vaak voor veel koffiedrinkers een enorm struikelblok om aan Nespresso koffie te beginnen, de prijs van de cups. Maar gelukkig zijn er echt een hoop alternatieven te vinden.

Maar als je de alternatieve Nespresso Chocomelk cups besteld ben je er zeker van dat je topkwaliteit koffie ontvangt voor een veel betaalbaardere prijs dan de originele Nespresso koffiecups. En laten we eerlijk zijn, van het geld dat je bespaard kun je heel veel andere leuke dingen doen of andere smaken proberen.

Zo maak jij de Nespresso chocolademelkNespresso chocolademelk maken

  • Spoel voor gebruik de machine door met heet water
  • Tip: spoel je espressokopje voor met heet water want zo blijft de Nespresso chocolademelk lang warm
  • Naar smaak kun je nu zelf een Nespresso chocolademelk bereiden. Als je kiest voor een kleine hoeveelheid (40ml) heb je een hele sterke en zoete chocolademelk. Als je kiest voor een grote hoeveel heb je een mildere chocolademelk. Ideaal voor de mensen die niet van een hele zoete bak houden.
  • Spoel na gebruik altijd de machine even door met warm water.

Waarom je deze Nespresso cups echt eens moet proeven!

  • De Nespresso Chocolademelk koffiecups geven een mooie volle en romige chocolade smaak. De cacao komt uit Italië en is van zeer hoge kwaliteit.
  • Het lekkerste resultaat heb je bij 30-50 ml gezette warme chocolademelk. Maar je kunt dit uiteraard naar smaak persoonlijk aanpassen
  • Deze capsules zijn geschikt voor alle Nespresso machines maar zijn minstens 30% voordeliger dan de originele Nespresso chocolademelk capsules


Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen