logo

Nespresso inissia review en complete 2020 gids

Klinkt het je bekend in de oren? Er is geen betere manier om je dag te beginnen dan het drinken van een vers gezet kopje koffie, en het is je ochtendgewoonte waar je niet van af kunt komen.

Hoe druk je het 's morgens ook hebt, je zult tijd vinden om een plaatselijke koffieshop te bezoeken om je venti latte aan je zijde te krijgen. Echter, als je naar de volgepakte koffieshop gaat, verspil je veel tijd aan het wachten, dus kies je voor een bezoek aan het lege café, ook al vind je de kwaliteit van de koffie die je daar krijgt niet prettig.

Wacht even...Bent u het eens met het volgende?

Het goede nieuws: je hoeft de kwaliteit van je koffie niet op te offeren. Je kunt nog steeds de perfectie van de koffieshop krijgen, zelfs als je onder druk staat om in een rij te wachten of als je gewoon geld wilt besparen.

Het antwoord? Gebruik uw Nespresso koffiemachine thuis!

Eerst en vooral: als echte koffiesnob weet u alles over het perfecte kopje koffie en het is geen wonder dat u thuis zo kieskeurig bent over de koffieautomaten. Voordat u de aankoopbeslissing neemt, wilt u weten wat de beste Nespresso machine is.

En ik ben hier om u te helpen! Na het gebruik van verschillende Nespresso-apparaten ben ik tot de conclusie gekomen dat Nespresso Inissia de beste optie is voor de meeste diepliggende L-liefhebbers.

Maar wat maakt het anders dan andere espressomachines? Laten we beginnen met basisinformatie over deze Nespresso-koffiemachine.

Nespresso inissia

Bekijk de dagprijs

Nespresso Inissia Review

Aangezien het in slechts 25 seconden opwarmt, hoeft u niet te wachten voordat u uw koffieselectie maakt. U kunt de grootte van de kopjes aanpassen met twee programmeerbare Espresso en Lungo knoppen. Eén druk op de knop en uw koffie is klaar.

Toen ik op zoek was naar meer informatie over Nespresso Inissia, stuitte ik op veel online recensies. Hoewel het een eenvoudige koffiemachine is die slechts verschillende koffiesmaken kan maken, is het vrij populair onder diepe L-liefhebbers en heeft het een hoge algemene waardering.

Het is geen wonder dat er geen klachten zijn over de prestaties - Nespresso koffiemachine wordt geleverd met een garantie van 3 jaar, dus alle klanten zijn zeker over de kwaliteit van dit apparaat.

Kenmerken van het product

 • 19-bar pompdruk helpt de gebruiker een betere espresso te zetten in vergelijking met minder krachtige koffiemachines.
 • Het compacte en lichte ontwerp kan in elke keukenruimte en elk ontwerp passen. Bovendien zijn er 7 kleuren beschikbaar, zodat zelfs de meest kieskeurige gebruikers hun favoriete machineontwerp kunnen vinden.
 • De geperforeerde lekbak is geschikt voor grotere kopjes en valt automatisch naar beneden wanneer u uw mok verwijdert om druppels op te vangen.
 • snel opwarmen duurt slechts 25 seconden om de koffiemachine klaar te maken voor gebruik.
 • 24 fl.oz. waterreservoir is genoeg om tot 9 koffies te maken zonder het reservoir bij te vullen.
 • de automatische uitschakeling schakelt de machine na 9 minuten uit om energie te besparen.
 • 2 programmeerbare knoppen voor de bereiding van espresso en lungo.

Voordelen en nadelen van Nespresso Inissia

Voordelen en nadelen van Nespresso Inissia

Als het gaat om het kiezen van de perfecte koffiemachine, verlangen gebruikers naar kwaliteit. Voor veel potentiële klanten geldt: hoe minder nadelen de machine heeft, hoe beter. Het is echter belangrijk om een koffiemachine te vinden die past bij uw behoeften, want alle mensen zijn anders.

Dit is wat ik heb gevonden over Nespresso Inissia en de voor- en nadelen ervan.

Voordelen

 • Gebruiksvriendelijke compacte koffiemachine
 • Snelle opwarming
 • Automatische uitschakeling
 • Verscheidenheid aan capsules

Nadelen

 • kleine watertank
 • dure capsules
 • een beetje lawaaierige machine
 • melkschuim is niet inbegrepen

Als u weet dat u een koffiemachine hebt gevonden die aan uw behoeften en wensen voldoet tegen een redelijke prijs, kan dat u opvrolijken. Hoewel Nespresso Inissia niet perfect is en een aantal nadelen heeft, kunnen deze nadelen niets betekenen als de voordelen ervan voor u belangrijk zijn. Als de bovengenoemde nadelen voor u niet cruciaal zijn, blijf dan de recensie lezen om meer te weten te komen over mijn ervaring, want het kan u helpen om te beslissen of het uw aandacht waard is of niet. De Nespresso Inissia Espressomachine kan een goede optie zijn voor veel diepe L-liefhebbers, omdat het een compact en stijlvol apparaat is met een scala aan functies. Omdat het volledig geautomatiseerd is, kost het proces van het maken van uw espresso niet veel tijd of moeite. Bovendien is het apparaat verkrijgbaar voor een vrij concurrerende prijs (ongeveer $150). Het eerste wat ik over deze machine heb gezegd is het stijlvolle, moderne ontwerp. Dit koffiezetapparaat kan in elk keukenontwerp passen, want het is verkrijgbaar in een volledig kleurenpalet (7 beschikbare opties). Afhankelijk van uw voorkeuren, kunt u er een kiezen die past bij uw behoeften en voorkeuren.

verschillende kleuren van Nespresso Inissia

Bekijk de dagprijs

Hier is de lijst met beschikbare kleuren:

 • robijnrood
 • hemelsblauw
 • wit
 • vanillecrème
 • zomerzon
 • zwart
 • fushia-fluweel

Het is niet alleen stijlvol, maar ook compact. Aangezien het een licht en compact koffiezetapparaat (5,29 pond) is, kan het in elke kleine keuken, kantoor, appartement, slaapzaal, etc. passen. Door zijn grootte is de watertank klein (24 fl. oz.), maar deze capaciteit is genoeg om 9 koppen koffie te bereiden.

Zoals u kunt zien, is het een eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken apparaat dat snel koffie kan zetten. En als u het wilt proberen, ontdek dan wat u met uw aankoop kunt krijgen.

Bekijk de dagprijs

Wat is inbegrepen?

Nespresso Inissia is een koffiecapsule machine, dus het is makkelijker te gebruiken dan automatische bonen-naar-kop koffiemachines. U hoeft geen sabotage, filters of molens te gebruiken. De machine is zeer klein en compact, en het is ook verpakt in een kleine doos.

Hier is wat u kunt vinden in de doos:

 • Nespresso Inissia machine
 • Een welkomstpakket met 16 Nespresso Grands Crus capsules
 • Instructieboekje
 • Informatiemap

Helaas heb ik er een gekocht zonder schuim. Omdat ik verslaafd ben aan latte, was het een probleem voor mij. Dus, als je van schuimige koffiedranken houdt, maak je dan klaar om meer uit te geven aan het kopen van het pijpje of kijk eens naar andere koffiemachines zoals Mr. Coffee die wordt geleverd met een receptenboek voor latte-liefhebbers.

Bekijk de dagprijs

Hoe gebruik je Nespresso Machine

Dus, bent u geïnteresseerd in hoe u Nespresso machine kunt gebruiken?

In uw klantenbox vindt u een instructieboekje dat bedoeld is om gebruikers te leren hoe ze Nespresso machine moeten gebruiken. Hoewel het de gebruikers moet uitleggen hoe ze hun favoriete koffie moeten zetten, een tank moeten verwijderen en 2 beschikbare knoppen (lungo en espresso) moeten gebruiken, zijn de instructies moeilijk te volgen.

Eigenlijk is het gemakkelijk om deze koffiemachine te gebruiken:

 • Zet uw koffiezetapparaat aan
 • Geef het 25 seconden om op te warmen
 • Plaats de gekozen koffiecapsule
 • Kies uw koffiestandaard (espresso of lungo)
 • Werp de capsule uit of reinig een capsulecontainer indien nodig (deze kan tot 11 capsules opvangen)
 • Schakel het uit of wacht 9 minuten om de machine automatisch uit te laten schakelen.

Hoewel het eenvoudig te gebruiken is, kunt u beter de video's op Youtube vinden in plaats van het instructieboekje te lezen als dat nodig is.

Bekijk de dagprijs

Hoe maak je Nespresso Machine schoon?

Het is hard maar waar: het schoonmaken van mijn brouwapparatuur is nooit mijn favoriete bezigheid geweest.

Ik heb mijn koffiezetapparaat niet zo vaak gereinigd als ik zou moeten, dus dit onderhoudsarme koffiezetapparaat is een win-win oplossing voor mij.

Dit is hoe u uw Nespresso-apparaat goed kunt onderhouden:

 • Lees de instructies voordat u uw eerste koffie zet
 • Verwijder de capsules na elk gebruik
 • Vul het waterreservoir regelmatig bij met vers water
 • Leeg de capsule container wanneer nodig
 • Ontkalk uw machine minstens één keer per jaar

Capsule machines zijn waarschijnlijk de gemakkelijkste machines om te reinigen. Als u wilt dat uw koffiemachine lang meegaat, volg dan de bovenstaande eenvoudige regels om hem schoon te houden.

Bekijk de dagprijs

Nespressomachine ontkalken

Als je gelooft dat het schoonmaken van een koffiemachine en het ontkalken ervan hetzelfde is, dan heb ik het slechte nieuws voor je.

Deze twee processen zijn absoluut verschillend.

Als u uw koffiemachine niet ontkalkt, kan de mineraalschilfers de waterstroom verstoppen, verhinderen dat het water zijn optimale temperatuur bereikt en dus de koffie niet heet genoeg maken.

Omdat het onmogelijk is om de verwarmingselementen in een machine te zien, is het moeilijk om te zien of uw machine de mineraalafzetting heeft of niet. Daarom moet u uw koffiezetapparaat af en toe ontkalken.

Ontkalk uw machine één keer per jaar als u zacht water gebruikt of twee keer per jaar als u hard water gebruikt (omdat het een hoger percentage van de mineralen bevat en het de koffiemachines sneller beschadigt). Om te begrijpen wat voor soort water u hebt, moet u op het waterreservoir letten, want hard water laat witte vlekken achter.

Om eerlijk te zijn was het voor mij moeilijk te begrijpen hoe je de machine met behulp van de handleiding kunt ontkalken. Daarom heb ik op het internet gesurft om how-tos video's te vinden. Eigenlijk is er een grote verscheidenheid aan educatieve video's voor alle Nespresso-machinemodellen. Gelukkig is het ontkalken van Nespresso eenvoudig als u Youtube-video's bekijkt.

NB: vergeet niet uw ontkalkingskit te bestellen om het proces te vergemakkelijken.

Wie mag er van deze Nespresso Espressomachine houden?

Nespresso Inissia heeft vele voordelen die de meeste diepe L-liefhebbers nuttig zullen vinden. Niet alleen heeft het alle noodzakelijke functies, maar het wordt ook geleverd met een garantie van 3 jaar. Hierdoor is het een slimme optie voor thuis of op kantoor.

 • Drukbezette medewerkers: als u het koffiezetproces wilt versnellen, helpt het gebruik van Nespresso koffiezetapparaat om met minimale inspanning kwaliteitsvolle koffie te leveren. De machine warmt op in slechts 25 seconden en er is niet veel tijd voor nodig, zodat u minder tijd hoeft te besteden aan het zetten van koffie.
 • Kleine ondernemers: omdat deze koffiemachine compact is en niet veel kost, is hij perfect voor een klein team. Bovendien maakt hij het bereiden van koffie en het reinigingsproces gemakkelijker.
 • espressoliefhebbers: er is geen melkopschuimer, dus u kunt geen latte of cappuccino maken. Als u echter van espresso houdt, kan deze eenvoudige machine aan uw wensen voldoen.
 • mensen met een kleine keuken: een van de beste dingen aan deze machine is zijn compacte formaat. Hoe rommelig uw keuken ook is, deze kleine koffiemachine past bij zijn ontwerp.

Bekijk de dagprijs

Een ding heb ik in de loop van een week geleerd over het gebruik van deze koffiemachine - het zal geen goede keuze zijn voor mensen die de voorkeur geven aan schuimige koffiedranken zoals latte of cappuccino, omdat er geen optie is voor deze dranken.

De conclussie

Espressoliefhebbers verheugen zich - Nespresso Inissia espressomachine is alles wat u nodig heeft! Het is een klein functioneel capsule-koffiezetapparaat dat in enkele seconden voor grote koffiesnippers kan zorgen.

Het apparaat kan in elke keuken en elk interieur passen, want het is compact en wordt geleverd in 7 kleuren. Bovendien werkt hij zonder enige rommel en heeft hij niet veel tijd nodig om hem te onderhouden - ontkalk hem gewoon één keer per maand.

Ja, capsules zijn een beetje duur, maar er is een grote verscheidenheid aan capsules die individuele aroma's bevatten, dus elke koffieliefhebber zal een type vinden waar hij of zij het meest van houdt. Hoewel ik geen grote fan ben van espresso, moet ik toegeven dat deze machine koffie van hoge kwaliteit maakt zonder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit.

Voor mij is het niet de beste optie, want ik hou van schuimige koffiedranken. Ik kies deze machine echter wel voor kantoor als dat nodig is. En hoe zit het met jou? Wilt u deze machine eens proberen?

Bekijk de dagprijs

© 2020 coffeelabs.be | Alle rechten voorbehouden. Privacy & Voorwaarden.