Philips Senseo Twist review en aanbieding: Wat heeft deze kleine en mini senseo te bieden

Facebook
Twitter
LinkedIn

Het gebruik van een koffiepadmachine is voor veel mensen de ideale manier om koffie te zetten. Voor veel gebruikers hoeft het bovendien allemaal niet zo uitgebreid te zijn. Wanneer ze gewoon goede koffie kunnen zetten is dat al voldoende. In deze Philips Senseo Twist review leer je alles over de kleine en praktische variant van de Senseo.


senseo twist hd7870

Bekijk de prijs


Voordelen van de Philips Senseo Twist

  • Mogelijkheid om twee kopjes gelijktijdig te zetten
  • Gemakkelijk in gebruik


Nadelen van de Philips Senseo Twist

  • De eerst paar koppen koffie smaken niet goed door nieuwigheid
  • De machine is van kunststof gemaakt
  • Het design is simpel en weinig hoogstaand


De kenmerken van het apparaat


De Philips Senseo Twist heeft een aantal belangrijke kenmerken. In de eerste plaats is het natuurlijk een koffiezetapparaat dat je gebruikt met Senseopads. De sterkte van de koffie kan je gemakkelijk zelf instellen. Daarnaast is het gemakkelijk mogelijk om twee kopjes tegelijkertijd te zetten met dit koffiezetapparaat.


senseo twist aanbieding

Bekijk de prijs


Wat mag je verwachten van de Senseo Twist?

Wanneer je kijkt naar de Philips Senseo Twist, dan zie je al snel wat voor type koffiezetapparaat het betreft. Het is vooral bedoeld voor de snelle kop koffie. Je kunt gemakkelijk de Senseopads erin kwijt. Daarmee zet je op een simpele manier koffie. Het voordeel daarbij is dat het ook goedkoper in aanschaf is. Bovendien kan je snel koffiezetten wanneer je gezelschap hebt, want je kunt twee kopjes gelijktijdig zetten. Het restafval wordt gemakkelijk opgevangen in de machine.


De goede kanten

De goede kanten van de Philips Senseo Twist zijn dat het senseo apparaat goed betaalbaar is en dat het gemakkelijk te gebruiken is zonder dat daar veel onderhoud voor nodig is. Wie handig shopt, kan de machine voor een koopje krijgen.


mini senseo apparaat

De minder goede kanten

Het is natuurlijk wel zo dat de lagere prijs voor de Philips Senseo Twist ergens vandaan komt. Zo is de kwaliteit wat minder. Dat de machine van kunststof is gemaakt zorgt er bijvoorbeeld voor dat de eerste paar kopen koffie naar plastic smaken. Ook de kwaliteit van de pads is wat minder goed dan andere soorten, zoals bijvoorbeeld de bekende cups. De smaakt is daardoor ook net wat minder. Bovendien kan je de pads alleen in de koelkast bewaren. Ook is de machine niet uitmuntend in design. Het is een simpele machine, zonder franje.


philips senseo twist

Conclusie over Philips Senseo Twist

Dat de Philips Senseo Twist niet veel ruimte in beslag neemt en gemakkelijk te gebruiken is, maakt het een heel aantrekkelijke optie. Je zet snel twee kopjes koffie. Zolang je maar niet de allerhoogste kwaliteit ervan verwacht. Daardoor ligt de verhouding tussen prijs en kwaliteit zoals je die mag verwachten. Dat de koffie in het begin wat vies kan smaken en dat de smaken die je kunt krijgen niet zo goed zijn als die van andere koffiefabrikanten, zijn de nadelen. Aan de andere kant krijg je hier dus wel veel gemak en snelheid voor terug.


kleine senseo

Bekijk de prijs


Gemakkelijk te gebruiken koffiemachine

De Senseo Twist is een praktisch koffiemachine, goed voor twee koppen koffie op hetzelfde moment. Het is niet de beste koffie die je ooit geproefd hebt, maar het kan wel precies zijn wat je op dat moment nodig hebt. Voor de lage prijs die je hiervoor betaalt, is dit natuurlijk ook wel heel aantrekkelijk.


senseo twist

Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen