Saeco Aulika kopen, review en aanbieding

Facebook
Twitter
LinkedIn


Saeco aulika

Bekijk de dagprijs


Aulika is de perfecte combinatie van esthetiek en professionele prestaties. Het heeft een schoon, rationeel ontwerp en een ongeëvenaarde technologie: een dubbel hydraulisch circuit, conische bladen en een grote water- en koffiecapaciteit (voor het Saeco aulika EVO Black model). Al deze kenmerken maken deze machine perfect voor locaties met een hoog dagelijks verbruik. Alle Aulika modellen leveren een breed scala aan dranken op basis van koffie en verse melk, maar ook heet water en stoom. Het brede grafische display kan zowel pictogrammen als tekstberichten in verschillende talen beheren. De interface is uitgerust met 8 directe selectietoetsen die de machine eenvoudig te gebruiken en te programmeren maken. De software-architectuur is ontworpen op basis van niveaus en inhoud, waardoor het mogelijk is om krediet / verbruik volledig aan te passen en te beheren. Ook schoonmaak- en onderhoudswerkzaamheden worden vergemakkelijkt doordat alle onderdelen die regelmatig moeten worden gecontroleerd, kunnen worden verwijderd. De Top- en Office-versies zijn geïntegreerd door een basis met extra capaciteit voor terreinverzameling en kunnen ook direct worden aangesloten op de watervoorziening. Aulika is het Saeco assortiment dat zich richt op de meest veeleisende out of home-professionals.


Saeco Aulika EVO Focus


Saeco aulika EVO Focus

Bekijk de dagprijs

De Aulika EVO-serie is een perfecte mix van modern en verfijnd design en duurzame en betrouwbare technologie.

De professionele technische componenten van de Aulika-serie, die duizend keer zijn bewezen, worden aangevuld met een nieuw capacitief bedieningspaneel met achtergrondverlichting en geïntegreerde symbolen. Hierdoor heeft de klant snel en elegant toegang tot het grote aanbod aan direct selecteerbare koffiespecialiteiten. Daarnaast is de drankuitgifte voorzien van blauwe en witte leds. Ze geven de machine een vleugje verfijning en elegantie. Met zijn compacte afmetingen is de Aulika EVO Focus ideaal voor kantoren en personeelskeukens.

De Aulika EVO-modellen zijn gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden, zoals Saeco weet. De machines hebben een halfautomatisch ontkalkings- en melkreinigingsprogramma. De leveringsomvang omvat de nodige accessoires voor reiniging en verzorging.

De Saeco Aulika EVO-serie is het nieuwe antwoord voor alle koffieprofessionals en hun Office Coffee Service-vereisten.

Info: Als er koffieresten in of op uw nieuwe machine zitten, hoeft u zich geen zorgen te maken. De fabrikanten testen voor levering de functionaliteit van de espresso- of koffiemachines. Er kan daarom een ​​klein koffieresidu in het bakje of in de koffiemolen zitten.


Saeco Aulika EVO Black


Saeco aulika EVO Black

Bekijk de dagprijs

De Aulika EVO-serie is de perfecte mix van modern en verfijnd design, evenals duurzame en betrouwbare technologie.

De professionele, technische componenten van de Aulika-serie, die duizenden keren zijn uitgeprobeerd en getest, worden aangevuld met een nieuw capacitief bedieningspaneel met achtergrondverlichting en geïntegreerde symbolen. Zo komt u snel en elegant bij het grote aanbod aan direct selecteerbare koffiespecialiteiten. Daarnaast was de drankuitgifte voorzien van blauwe en witte leds. Ze geven het apparaat een vleugje verfijning en elegantie. Met zijn compacte afmetingen is de Aulika EVO Black ideaal voor kantoren en personeelskeukens.

De reiniging en verzorging van de Aulika EVO-modellen, zoals bekend van Saeco, is eenvoudig uit te voeren. De machines hebben een halfautomatisch ontkalkingsprogramma. De leveringsomvang omvat de nodige accessoires voor reiniging en verzorging.

De Saeco Aulika EVO-serie is het nieuwe antwoord voor alle koffieprofessionals en uw vereisten voor de koffieservice op kantoor.

Info: koffieresten in of op uw nieuwe apparaat zijn geen reden tot bezorgdheid. De fabrikanten controleren vóór levering de functionaliteit van hun espressomachines of volautomatische koffiemachines; Dit kan leiden tot kleine koffieresten in de koffieresidubak en molen.Volautomatische espressomachine – Koffiemachine – Phil Saeco Vollauto. Aulika Office V2 bk


Saeco Vollauto. Aulika Office V2 bk

Bekijk de dagprijs

De Saeco Aulika Office Evo is heeft een modern ontwerp en een ongeëvenaarde technologie: dubbel hydraulisch circuit, conische messen en grote water- en koffiecapaciteit. Al deze kenmerken maakt deze machine perfect voor een hoog dagelijks gebruik. Het brede grafische display bestaat uit pictogrammen en teksten in verschillende talen. De interface is uitgerust met 8 directe selectietoetsen die ervoor zorgen dat de machine makkelijk in gebruik is.
Productspecificaties

 • Categoriën: Espressomachines
 • Merk: Philips-Saeco
 • Type koffie: Heet water, Latte macchiato, Espresso
 • Melkopschuimmethode: Stoompijpje
 • Onderhoud en reiniging: Automatisch ontkalken , Uitneembare zetgroep
 • Type koffievulling: Koffiebonen

Overige kenmerken

 • Espresso en stoom tegelijkertijd: Nee
 • Gewicht: 23 kg
 • Indicatielampje: Ja
 • Instelbare koffiehoeveelheid: Ja
 • Instelbare koffiesterkte: Ja
 • Model: –
 • Taal handleiding: Universeel
 • Vaatwasserbestendig: Nee
 • Verpakking breedte: 0 mm
 • Verpakking hoogte: 0 mm
 • Verpakking lengte: 0 mmEen “Plug & Play” revolutie


philips saeco aulika

Aulika is uitgerust met “one touch” logica, en levert automatisch cappuccino en melkkoffie, dankzij een speciale volgende generatie cappuccinatore, de “Pinless Wonder”. Pinless Wonder is een project dat zijn oorsprong vindt in de onderzoekslaboratoria van Philips en dat wordt toegepast op Saeco-producten: dit systeem, dat in de neus van de machine wordt geplaatst, biedt dranken op basis van verse melk van de hoogste kwaliteit en smaak. Het melkschuim en de temperatuur zijn perfect, wat betreft textuur en consistentie: dit zijn de twee essentiële factoren die het brouwen van uitstekende cappuccino en smakelijke melkkoffie garanderen. Bovendien is het melkschuim altijd regelmatig, zonder “spatten”. In de Aulika Top High Speed Cappuccino versie is het mogelijk om te kiezen voor de high-speed melkgift, tegelijkertijd met de melkgift of in een volgorde, eerst de koffie en dan de melk. De gepatenteerde Pinless Wonder-technologie is minder gevoelig voor het niet of onvoldoende reinigen van de cappuccinatore en zorgt voor een constante schuimvorming, zelfs onder de meest veeleisende bedrijfsomstandigheden. Pinless Wonder is alleen verkrijgbaar in de Aulika Top High Speed Cappuccino en Aulika Focus versies.


Topkwaliteit


Saeco streeft naar maximale tevredenheid voor liefhebbers van koffiedranken. De kwaliteit van de dranken in de beker wordt voortdurend gecontroleerd en bewaakt. Daarom worden de verschillende productiestadia van de Aulika Top- en Focus-modellen gekenmerkt door voortdurende tests en proeverijen, om er zeker van te zijn dat het eindproduct het absolute topproduct is. Ons eigen team van koffiedeskundigen voert regelmatig controles uit aan het einde van de assemblagelijn, voorafgaand aan de verpakking. En de zoektocht naar perfectie houdt hier niet op: Saeco vraagt regelmatig aan de professionals van de Centro Studi Assaggiatori, de meest geavanceerde sensorische evaluatie-eenheid in Italië, om de producten die door de hoofdmachines worden afgeleverd te testen aan de hand van een zeer strikt referentieprotocol. De resultaten zijn unaniem: Saeco is erkend voor de kwaliteit van de producten, met name de melkkoffie die door zijn machines wordt geleverd, dankzij de perfecte verhouding tussen de melkschuimtemperatuur en de compactheid van de resulterende emulsie. Deze resultaten zijn een eerbetoon aan de uitmuntendheid van de Saeco machines en garanderen de beste productkwaliteit.


 • 350 gr koffiebonen
 • 2,2 l water
 • 18 koffiedik
 • 1 l lekbak
 • Cappuccino met één druk op de knop
 • 2 koffiekopjes tegelijk
 • Warm water / stoomtoverstokje
 • Dubbele pomp, dubbele ketel
 • Geïntegreerde Pinless Wonder Cappuccinatore
 • Kopjeswarmer
 • Optie voor voorgemalen koffie
 • Stalen conische bladenGerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen