Saeco Lirika kopen, review en aanbieding

Facebook
Twitter
LinkedIn


Saeco Lirika

Bekijk de dagprijs


Saeco koffiemachines zijn gemaakt voor werkplekken en kunnen worden onderverdeeld in twee hoofdlijnen – Aulika voor zeer grote hoeveelheden en grote groepen mensen en Lirika – voor kleinere werkplekken. “Lirika One Touch” – het meest geavanceerde Lirika-model, dat zwarte koffie, cappuccino of latte macchiato maakt met één druk op de knop. Zeer krachtige, eenvoudig te bedienen koffiemachine met automatisch spoelsysteem.


Saeco Lirika Black – Espressomachine


Saeco Lirika Black

Bekijk de dagprijs


De Lirika is een compacte, krachtige machine. Ideaal voor kleine kantooromgevingen en thuis. De machine heeft een modern uiterlijk en een hoge watercapaciteit. De machine is uitermate eenvoudig in gebruik. Door het grote bonenreservoir hoeft u de machine niet constant bij te vullen. De machine bereidt eenvoudig een enkele of dubbele Espresso en een enkele of dubbele Koffie. Een echt no-nonsense koffie apparaat voor velen jaren plezier.


Saeco Lirika Macchiato – Volautomaat espressomachine


Saeco Lirika Macchiato

Bekijk de dagprijs

Met deze koffiemachine kunt u zich zowel thuis of op het bedrijf verzekeren van een bijzondere koffiebelevenis. Er bestaat geen compactere, mooier vormgegeven optie.


Koffiemogelijkheden

Dit juweeltje heeft een ingebouwde koffiemolen wat garant staat voor verse koffie.

Malen doet hij namelijk zelf, nét voordat u dat kopje zet. En iedereen die al ongemalen koffie gewend is weet waar we het over hebben, de smaak van net gemalen bonen is echt veel rijker dan poederkoffie. Melk opschuimen en gieten kan hij ook, dus als u na het eten liever een soort toetje wilt in plaats van de espresso en graag een cappuccino maakt dan kan dit zonder problemen! Maak er dan meteen twee, want deze koffieautomaat heeft de mogelijkheid tot dubbele koffie uitloop.


Bediening en design

De Lirika Plus is dankzij het drie-kleurendisplay zeer eenvoudig en overzichtelijk te bedienen. Het hart, het zetsysteem van het apparaat, kan worden uitgenomen. De koffietuit kan afhankelijk van het formaat van het kopje willekeurig worden aangepast.

De top, van materiaal tot functionaliteit. Dit ding zit zo onbeschrijfelijk goed in elkaar met een front en een boven chassis van ABS, terwijl zijn onderste behuizing van metaal is: dit is het echte werk. Alle componenten zijn eenvoudig los en weer vast te maken en zelfs aan moeiteloze reiniging is gedacht: zijn ontkalkingsprogramma is automatisch, dus voor koffieleuten in hardwater gebieden.


Gemaakt voor de fijnproever

U kunt de hardheid van het water zelfs instellen, zo compleet zijn de opties die deze machine u biedt. Deze Saeco gaat er echt vanuit dat u een hoogopgeleide fijnproever bent die alles graag zelf in de hand heeft, inclusief het formaat van de kopjes! Schakel zijn energiebesparende modus in voor de momenten dat er weinig koffieklanten zijn en volg op zijn duidelijke, professionele display hoe het met de voorraden staat. Deze Saeco Lirika is zelfs zo goed dat hij voor gebruik in restaurants gecertificeerd is, met zijn 15 bar stoomdruk.


Saeco Lirika One Touch Cappuccino – Espressomachine – Zilver


Saeco Lirika One Touch Cappuccino

Bekijk de dagprijs

Lirika OTC is een eenvoudig, compact en krachtig apparaat, ideaal voor op kantoor en in kleine horecazaken. Het heeft moderne en strakke lijnen, is uitgerust met grote water- en koffiereservoirs en is ongelooflijk gemakkelijk in gebruik. De OTC biedt een geconcentereerde mix van topkwaliteit en prestaties. Met het brede scherm, met volledig getekende iconen, kan de gebruiker kiezen tussen espresso of koffie en warm water.

Zo kunt u ook romige en lekkere cappucino en latte macchiato maken met het ‘One Touch’-systeem in de Lirika OTC, dankzij de innovatieve ‘Pinless Wonder’-cappuccinatore.

Hij is uitgerust met een pre-brewingsysteem, een boiler van klasse A, keramische maalbladen en een uitneembare zetgroep, om reiniging en onderhoud te vergemakkelijken.


 • Grafisch display met iconen en tekstboodschappen: Ja
 • Programmeer menu: Toegang via speciale knop
 • One Touch cappuccino/latte macchiato: JaBrede selectie


philips Saeco Lirika

Bekijk de dagprijs


Deze koffiemachine bereidt espresso, zwarte koffie, cappuccino en latte macchiato met één druk op de knop! Ook kan er espresso en zwarte koffie worden bereid voor twee kopjes tegelijk. Voor het maken van de drank kunt u eenvoudig de sterkte (intensiteit van de smaak) en de gewenste hoeveelheid water instellen. U kunt ook melk en water opwarmen voor allerlei soorten dranken. “Lirika One Touch” kan verschillende melkkannen gebruiken voor dranken met melk – het pijpje van de melkopschuimer kan in de melkverpakking worden geplaatst.


Comfortabel


Dit Lirika model heeft zeer grote containers. In één keer kun je tot 500 gram bonen in het bonenreservoir doen (dat is genoeg voor ~80 kopjes espresso!). Er is ook een watertank van 2,5 l en een grotere grondcontainer. U hoeft uw machine minder vaak bij te vullen, waardoor u veel tijd bespaart. Als het nodig is, kunt u ook een waterfilter in het watersysteem plaatsen.


Eenvoudig schoonmaken


De “Mini-clean”-functie helpt u bij het verzorgen van het melksysteem – na het bereiden van dranken met melk laat uw machine u weten welke reiniging nodig is en hoeft u alleen maar op de “START”-knop te drukken. Het hoofdkooksysteem en de melkopschuimer zijn eenvoudig te verwijderen en kunnen worden gewassen in de gootsteen, onder stromend leidingwater.


Veelgestelde vragen


Hoe activeer je het ontkalkingsprogramma

Het ontkalkingsprogramma wordt geselecteerd door op de menutoets te drukken.


Productspecificaties

 • Categoriën: Espressomachines
 • Merk: Saeco
 • Type koffie: Gewone koffie, Espresso, Heet water, Latte macchiato, Cappuccino
 • Type koffievulling: Koffiebonen
 • Melkopschuimmethode: Stoompijpje

Overige kenmerken

 • Gewicht: 8960 g
 • Indicatielampje: Nee
 • Instelbare koffiehoeveelheid: Ja
 • Instelbare koffiesterkte: Ja
 • Model: –
 • Taal handleiding: Universeel
 • Verpakking breedte: 295 mm
 • Verpakking hoogte: 505 mm
 • Verpakking lengte: 533 mmGerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen