Sage The Oracle Touch - Pistonmachine

Sage the Oracle Touch Stainless Steel

Bekijk de dagprijs

Voordelen

 • Pulse Extraction Process voor optimale koffie-extractie
 • 15 bar drukpomp
 • Programmeerbaar maatwerk, d.w.z. koffiesterkte, hoeveelheid water, watertemperatuur
 • Geautomatiseerde spoel-, ontkalkings- en reinigingsmodus
 • Automatische melkspoeling
 • Instelbare waterhardheid
 • Draadloos klaar
 • Fijn schuimmelkschuim
 • Voorste vulkamer
 • Slimme filter

Nadelen

 • Vrij duur
 • Molen is luidruchtig
 • Vette bonen hebben de neiging om de molen te verstoppen
 • Groot formaat is niet ideaal voor kleine keukentellers
 • Bovenste laadruimte

De Oracle Touch-overzicht salie

Koffie is een drankje waar je elke dag van kunt genieten. In feite doen velen van ons dat. Sommigen zouden beweren dat ze niets kunnen krijgen zonder. Verpleegkundigen, vrachtwagenchauffeurs, mensen die 's nachts werken gebruiken het om door hun dienst te komen. Voor deze mensen is cafeïne een manier om te overleven. Maar voor diepe L-liefhebbers, liefhebbers, degenen die zich kenners zouden noemen, is koffie een manier van leven. Daarom bestaat de Oracle Touch. Deze espresso koffiemachine is gemaakt voor mensen met een espresso-obsessie.

De Oracle Touch van Sage is gemaakt om in alle mogelijke cafeïnebehoeften te voorzien en het beter te doen dan de rest. Het is een volledig geautomatiseerd koffiezetapparaat dat alle gedachten uit het koffiezetproces haalt en uw cafeïnefix bevredigt. Sage heeft het koffieproces verder vereenvoudigd door automatisering en een handig touchscreen toe te voegen aan hun klassieke espressomachine.

De Oracle Touch schittert in een klassieke geborstelde roestvrijstalen kleur. Het ziet eruit als een gewoon koffiezetapparaat, maar kan nog veel meer. Door elke fase van het koffieproces te automatiseren, heeft Sage een koffiebeleving gecreëerd die andere pistonmachines gewoonweg niet kunnen bieden. Hij maalt en zet de koffie, en als hij wordt gekozen, giet hij de melk voor u uit. Dus het enige wat u hoeft te doen is door uw opties te bladeren, een selectie te maken en te wachten.

De Oracle Touch zal je ontmoeten waar je wilt zijn. Het prachtige ontwerp is gekoppeld aan een eenvoudige interface, zodat het gemakkelijk is om een geweldige koffie te zetten. Hij wordt geleverd met zes voorgeprogrammeerde koffiefavorieten; espresso, lang zwart, latte, plat wit, cappuccino en warme melk. Bovendien kunt u tot 8 gepersonaliseerde koffiesoorten maken, opslaan en een naam geven. Als u elke ochtend een dubbele latte neemt, in plaats van deze elke keer aan te passen, kunt u die aangepaste koffie opslaan en de machine zal het voor u onthouden.

Dit koffiezetapparaat heeft verbazingwekkende technologische mogelijkheden, maar we moeten ons richten op de kwaliteit van de koffie die het maakt. Met de Oracle touch kunt u thuis genieten van speciale koffie van de derde golf. De derde golf speciaalkoffie kenmerkt de rijke koffiecultuur die vandaag en in de toekomst wordt omarmd. Deze beweging ziet koffie als een ambachtelijk voedingsmiddel in plaats van een handelswaar, en als zodanig zorgt de geproduceerde koffie voor de ultieme smaakbeleving.

Het is moeilijk om een betere koffie te maken dan een koffie die geproduceerd wordt door een commerciële machine, geleid door een ervaren barista, maar de Oracle Touch bootst veel kenmerken van dergelijke machines na. Net als de industriële machine in uw favoriete café, maalt de geïntegreerde conische braammolen van de Oracle Touch automatisch, doseert en tamponeert 22 gram koffie.

Er is slechts een verschil van 2° F nodig om een espresso van een uitgebalanceerde smaak naar een asgrauwe smaak te brengen. De Oracle Touch maakt gebruik van digitale temperatuurregeling (PID) technologie om de watertemperatuur op het optimale niveau te houden. Dit, in combinatie met dubbele roestvrijstalen ketels en een verwarmde groepskop, zorgt voor een uitgebalanceerde espresso.

Niemand houdt van bittere koffie. Daarom bevat de Oracle touch de Over Pressure Valve (OPV). De OPV regelt de druk tijdens het extractieproces om bitterheid te voorkomen. Voor een gelijkmatige extractie is het een echte lagedrukvoorbereidingsfunctie die de druk langzaam opvoert en de koffiemolens zachtjes laat uitzetten.

De Oracle Touch is een capabele machine met vele talenten. Maar voordat u uw creditcard uitneemt, moet u alles weten wat er over het koffiezetapparaat te weten valt. Laten we de machine op een dieper niveau analyseren, zodat u weet of het goed voor u is.

Bekijk de dagprijs

Ontwerp en impressie van de Oracle Touch

sage the oracle touch koffiemachine review

De Oracle Touch is subtiel en bescheiden. Het lijkt een gemiddelde koffiemachine, maar in werkelijkheid is het een weergave van de verbazingwekkende dingen die door middel van automatisering kunnen worden gedaan. De geborstelde zilveren kleur van de machine is bijna een textuur; het is alsof je de lijnen van de uitgesneden machine kunt voelen tijdens het zorgvuldige ontwerp.

Dit koffiezetapparaat is een eenvoudige machine die zich zonder problemen in elke keuken kan nestelen. Ergens tussen medium en groot meet de Oracle touch 43,4 x 44 x 52,7 cm. Het is een bonenbak die sierlijk een halve pond koffiebonen opslaat. Het waterreservoir kan tot 84 oz bevatten. De bonencontainer is handig boven op de machine geplaatst, met ook veel ruimte voor uw mokken of glazen.

Verkrijgbaar met de Oracle touch is een zwaargewicht portafilter en twee push-in filtermanden (enkel- en dubbelschot). Het bevat ook een roestvrijstalen melkschuimkan en een metalen klopkast om gebruikt vuil uit het portafilter te verwijderen. Dit is veel gemakkelijker dan het slaan van de handgreep tegen de vuilnis- of compostbak en het overal laten wegvliegen van de grond. Voor het gebruiksgemak bevat het een aantal reinigingsgereedschappen, een clip-in waterfilter en een handleiding.

Bekijk de dagprijs

Kenmerken en functies van de Oracle touch

De Oracle touch geeft je veel verschillende manieren om je ochtendglorie te krijgen. Met meerdere voorgeprogrammeerde drankjes die beschikbaar zijn wanneer het u uitkomt, is het duidelijk voor u bedoeld. Maar daar blijft het niet bij - met deze koffiemachine kunt u uw ochtendjava op vele manieren aanpassen. Met dit koffiezetapparaat kunt u de maalgraad, de watertemperatuur, de melktemperatuur en -textuur, de hoeveelheid espressoschoten, de snelheid van het schenken en de zetsterkte aanpassen.

Deze machine maakt het maken van koffie gemakkelijk. Veeg met uw vinger over het aanraakscherm en maak uw koffieselectie. Volg daarna de stappen om de bonen te malen. De machine maalt de bonen die in de trechter zitten. Vervolgens zet hij de gemalen koffie op een slimme manier in het portafilter en tamponeert deze tot een onberispelijke consistentie die klaar is om te zetten. De Oracle touch is ontworpen met zoveel aandacht voor detail dat, ook al is het portafilter ontworpen voor twee kopjes, de geometrie uw vloeibare goud net genoeg giet om zelfs een enkel espressokopje te kunnen vangen. Een single-shot zal binnen precies 25 seconden worden geëxtraheerd, maar je kunt de extractietijd aanpassen aan je smaak.

Als u een cappuccino of een latte wilt, neemt u gewoon uw melkkan en vult u deze onder het stoompijpje. De Oracle touch kan tegelijkertijd espresso en stoommelk inschenken, zodat er geen tijd verloren gaat. De stoomstaaf wordt aangedreven door een speciale ketel die de melk op de perfecte smaak en temperatuur helpt structureren. Met deze koffiemachine kunt u genieten van zijdezachte microschuim van barista kwaliteit zonder dat u het huis hoeft te verlaten.

De Oracle touch helpt u het café thuis te brengen. Door de manier waarop de melk wordt gestoomd, kunt u de barista zijn, zonder dat u de kwaliteit hoeft te missen. Bovendien brouwt het espresso met een sterke barista-achtige cafeïneslag. De espresso is rijk, romig en heeft dezelfde hap en hetzelfde aroma als in een coffeeshop.

Sage's Oracle touch is van aanzienlijke omvang, maar ze hebben een functie toegevoegd voor gemakkelijke mobiliteit. Ze hebben een ronde plastic knop toegevoegd onder de overloopbak die je kunt draaien om een set verborgen mini-wieltjes te onthullen. Dit betekent dat als je de machine wilt verplaatsen, je hem gewoon met de wielen kunt verplaatsen in plaats van hem op te tillen. Nadat je hem hebt verplaatst, kun je de knop nog een keer draaien en dan zit de machine vrolijk op het aanrecht. Onder de overloopbak bevindt zich ook een handige lade voor het opbergen van het reinigingsgereedschap en een reserve-portafilterinzetstuk.

Dit koffiezetapparaat heeft alle processen die u niet wilt doen geautomatiseerd, maar laat u toch de controle over uw koffie houden. U bent de barista, met minder risico op verknoeien; het malen en stoppen, de koffie-extractie en het melkschuimen zijn volledig geautomatiseerd.

Bekijk de dagprijs

Nadelen van de Oracle touch

Met zo'n bewust ontworpen machine streefden de makers van de Oracle touch duidelijk naar perfectie. Helaas is dat makkelijker gezegd dan gedaan. Laten we het hebben over waar deze koffiemachine zijn doel mist.

Ten eerste, de machine is luidruchtig. Tijdens het maal- en stopproces maakt hij een zeer irritant en hard geluid. Een recensent beschreef het als "honderd piepende muizen die tegelijkertijd met hun klauwen op een krijtbord krabben (bron)". Dezelfde recensent beschreef de Orakel aanraking als groot en zeer zwaar en verklaarde dat de melkopschuimer inconsistent kan zijn.

Als je overweegt om te kopen, moet je nadenken over waar je de machine zou zetten. De trechter zit bovenop, wat het moeilijk kan maken om een handige plek te vinden, vooral als er planken boven je toonbank staan.

Over de hele linie zeggen velen dat het een dure investering is voor een huishoudelijke machine. Afhankelijk van wie je bent, kan het zijn dat je je geld wilt uitgeven aan een meer industrieel koffiezetapparaat, of je de machine nu graag voor je doet of dat je liever degene bent die aan de machine sleutelt.

Conclusie: de Oracle touch is een van de beste bean-to-cup koffiemachine op de markt.

Sage the Oracle touch is een perfecte machine voor mensen die de authenticiteit van een manuele machine waarderen, maar ook genieten van de minder spannende processen die voor hen moeten worden uitgevoerd. Het is moeiteloos eenvoudig en produceert elke keer weer een vlekkeloze extractie.

Hoewel de Oracle touch wat groot is, heeft hij een prachtig ontwerp, compleet met handige functies die perfect voor u zijn. Het heeft een kristalhelder touchscreen met eenvoudige afbeeldingen. Het waterreservoir is diep, zodat u veel koffie kunt zetten, en volledig afneembaar als het tijd is voor een nieuwe vulling.

Sage's Oracle Touch is eenvoudig te gebruiken en te programmeren naar uw voorkeur. Op het touchscreen kunt u kiezen uit zes vooraf ingestelde koffiestijlen en de koffiemachine kan tot acht aanpasbare instellingen bevatten. Bovendien doet hij al het harde werk voor u, terwijl hij u in de bestuurdersstoel houdt.

 • SWIPE. KIEZEN. ENJOY: Met automatisering in elke fase, gewoon vegen en selecteren voor espresso, lange zwarte, latte, flat white of cappuccino en genieten van koffie van hoge kwaliteit thuis.
 • DOSE AMOUNT: De geïntegreerde conische braammolen maalt, doseert en tamponeert automatisch 22 gram koffie, vergelijkbaar met de commerciële machine in uw favoriete café.
 • PRECISE WATER TEMPERATUUR: Het verschil tussen een ashy of een gebalanceerde proeverij espresso kan worden veroorzaakt door een temperatuursverandering van slechts 2.F. De Oracle Touch maakt gebruik van digitale temperatuurregeling (PID) technologie, dit zorgt ervoor dat de temperatuur op zijn optimale bereik wordt gehouden.
 • OPTIMALE WATERDRUK: De Over Pressure Valve (OPV) is een commerciële functie die is opgenomen in de Oracle Touch. Dit beperkt de maximale druk gedurende de gehele extractie, waardoor bittere smaken in de koffieschot worden voorkomen. Het heeft ook een echte lage druk voorinfusie, die geleidelijk de druk verhoogt om de malingen voorzichtig uit te breiden voor een gelijkmatige extractie.
 • VOLDOENDE STOOMDRUK: Een koffie van cafe kwaliteit is een delicaat evenwicht van espressosmaak en rijke zoete melk met een microschuimstructuur. De stoomstaaf, aangedreven door een speciale stoomketel, geeft de melk automatisch een textuur die past bij de smaak en de gewenste temperatuur, waardoor een zijdezachte microschuim van baristakwaliteit ontstaat die de smaak van de koffie versterkt. Daarna reinigt het zichzelf!

Bekijk de dagprijs