Beste melitta koffiemachines kopen en review

Melitta produceert een reeks bean-to-cup koffiemachines, van de relatief goedkope Caffeo Solo (die in onze lijst van de 10 beste bean-to-cup machines stond) tot de premium Caffeo Barista reeks. De machines van het bedrijf hebben een reputatie voor gedurfde en unieke ontwerpen samen met uitstekende espresso.

Maar welke Melitta modellen bieden de beste prijs-kwaliteitverhouding in het Verenigd Koninkrijk? En welke beoordelen wij het best op koffiekwaliteit? Lees verder om erachter te komen.

melitta

Waarom zou je op zoek zijn naar een Melitta koffiezetapparaat? Waarom niet?

Melitta's bean to cup koffiemachines zijn beroemd om hun state-of-the-art ontwerpen.

Als u uw liefde voor koffie naar een hoger niveau wilt tillen, is de keuze voor een Melitta een uitstekende keuze. De koffiezetapparaten van Melitta zijn high-end machines, dus ze zijn zeer scherp geprijsd.

Verwacht hiermee een fortuin te besteden aan de beste Melitta-koffiemachine.

Maar als u van technologieën en koffie houdt, dan zal het zeker goed besteed worden.

Laten we dus het perfecte Melitta-koffiezetapparaat voor u vinden.

Melitta Koffiemachine kopen overzicht

Melitta Easy II Therm - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Melitta Easy II Therm - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Bekijk de dagprijs

De Melitta Easy Therm is een filter-koffiezetapparaat met een slim, compact ontwerp. Het heeft een doorzichtige watertank met kopjesmarkering en een uitneembare zwenkfilter met druppelstop. De geïsoleerde kan houdt de koffie lang warm.

 • Dit Melitta koffiezetapparaat is dankzij het uitneembare zwenkfilter gemakkelijk te reiningen. Na gebruik kun je deze gewoon in de vaatwasser doen.
 • De geïsoleerde kan van de Melitta Easy II Therm houdt jouw koffie niet alleen warm, maar is ook gemakkelijk met één hand te bedienen. Om een kopje verse koffie in te schenken, druk je gewoon op het hendeltje op de handgreep van de kan.

Kort nadat de koffie is gezet, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld. Zo wordt onnodig stroomverbruik voorkomen en energie bespaard.

 • Met de Melitta Easy II Therm zet je 8 tot 12 kopjes per keer.
 • Het zwenkfilter van de koffiezetapparaat beschikt over een druppelstop functie
 • Dankzij de Melitta Easy Click-functie is deze koffiekan nog gemakkelijker te bedienen.

Melitta Caffeo Solo - Volautomatische espressomachine - Zwart

Melitta Caffeo Solo - Volautomatische espressomachine - Zwart

Bekijk de dagprijs

Met de Melitta Caffeo Solo Espressomachine bepaal je zelf de sterkte en temperatuur van je koffie. Je kan bovendien in één enkele draai de koffiedosis aanpassen aan de door jou gewenste hoeveelheid. Het compacte formaat is een van de kleinste volautomatische koffiemachines ter wereld en neemt hierdoor weinig ruimte in op je aanrecht. De Melitta Caffeo Solo is één van de smalste koffiemachines. Met een breedte van slechts 20cm past deze designtopper in elke keuken.
De koffiebonen machine is uitgerust met de unieke voorzetfunctie: nog vòòr het eigenlijke koffiezetten begint, wordt de koffie met water overgoten zodat een maximum aan aroma's vrijkomen. Zet tot twee kopjes koffie tegelijkertijd dankzij de duo uitloop.

 • Koffie sterkte, maalgraad, temperatuur en waterhoeveelheid instelbaar
 • Koffieuitloop is in hoogte verstelbaar zodat je latte macciato mok er onder past
 • Is slechts 20 cm breed waardoor je meer ruimte op je aanrecht hebt

Melitta Aromaboy - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Melitta Aromaboy - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Bekijk de dagprijs

De Melitta Aromaboy is een klassieker in het assortiment van Melitta. Een kleine Melitta koffiemachine voor heerlijke koffie. En dat al sinds 1979. Een kleine, unieke filterkoffiezetter, ideaal voor éénpersoonshuishoudens, caravans of vakantiehuizen.

 • Werkt met Melitta koffiefilters type 100
 • Ruimtebesparend design
 • 500 W, Automatische uitschakeling
 • Transparant waterreservoir met duidelijke schaalverdeling voor het aantal kopjes
 • Vaatwasserbestendige filterhouder en glaskan
 • Verlichte aan/uit-knop
 • Geïntegreerde snoeropbergruimte
 • VDE-getest voor maximale veiligheid

Melitta Look IV Therm Timer - Filter-koffiezetapparaat - Zilver

Melitta Look IV Therm Timer - Filter-koffiezetapparaat - Zilver

Bekijk de dagprijs

De Melitta Look Therm Timer koffiezetapparaat zorgt voor koffiegenot wanneer u het wilt met opties die koffieliefhebbers willen. Het Melitta koffiezetapparaat imponeert met zijn handige timerfunctie. De koffie is klaar op het moment dat vooraf werd ingesteld.

 • Met de AromaSelector functie stel je precies in hoe sterk je je koffie wilt hebben. Zo zet je gemakkelijk een sterke kop koffie om 's ochtends wakker te worden en een milde kop koffie voor in de avond.
 • De Melitta Look IV Therm Timer biedt een 3-in-1-kalkbescherming met instelbare waterhardheidsgraad, een handig ontkalkingsprogramma en een melding als de machine moet worden ontkalkt.
 • Kort nadat de koffie is gezet, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld. Zo wordt onnodig stroomverbruik voorkomen en energie bespaard. Uiteraard kun je het apparaat ook op elk moment handmatig uitschakelen.
 • De timerfunctie met led-display zorgt voor koffiegenot wanneer je dat wilt. Stel een tijdstip in waarop jouw koffiemachine koffie moet gaan zetten en laat jezelf wekken met de geur van verse koffie. Het apparaat wordt automatisch ingeschakeld op het door jou ingestelde tijdstip.

Melitta Enjoy II Therm - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Melitta Enjoy II Therm - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Bekijk de dagprijs

Een lekker kopje koffie is een bron van genot. Melitta® Enjoy® Therm, met zijn moderne vormgeving en AromaSelector®, heeft alles wat uw klanten kunnen wensen van een duurzaam filterkoffiezetapparaat: strakke lijnen en betrouwbare, duurzame technologie voor het beste koffiegenot.

 • Met de gepatenteerde AromaSelector® van Melitta® kan de smaak van de koffie ingesteld worden met één draai aan de knop mild of sterk
 • Warmhoudkan met éénhandbediening voor 8 kopjes
 • Optimale zettemperatuur – geven de aroma's de mogelijkheid zich volledig te ontplooien
 • Uitneembare zwenkfilter (vaatwasserbestendig)
 • Druppelstop
 • Doorzichtig waterreservoir met schaalverdeling
 • Warmhoudkan met éénhandbediening (glas aan de binnenkant) en doorloopdeksel
 • Verlichte auto-off schakelaar
 • 8 kopjes
 • Melitta® koffiefilters 1x4®
 • 1.000 Watt

Mellita Easy - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Mellita Easy - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Bekijk de dagprijs

De nieuwe Melitta® Easy koffiemachine ziet er ietwat anders uit omdat het design van de bestsellers grondig is gemoderniseerd door Melitta. Zowel de filterhouder als het waterreservoir hebben een nieuwe look. Het nieuwe waterreservoir is nu nog gebruiksvriendelijker. Dankzij het aangepaste design is het waterpeil nu ook goed zichtbaar vanaf de voorkant. De Melitta® Easy kotm met een anti-drup systeem en kan 10 tot 15 kopjes per keer zetten. Deze zijn uit te schenken via de glazen koffiekan van Melitta.

Dit Melitta® Easy koffiezetapparaat is makkelijk in onderhoud en reiniging. Het zwenkfilter en de koffiekan kunnen snel schoongemaakt worden in de vaatwasser.

Moderne look, gemakkelijker te gebruiken: de nieuwe Melitta® Easy blijft de perfecte introductie tot de wereld van filterkoffie. Alles Easy, dus!

Melitta Aromaboy - Filter-koffiezetapparaat - Wit

Melitta Aromaboy - Filter-koffiezetapparaat - Wit

Bekijk de dagprijs

De Melitta Aromaboy is een klassieker in het assortiment van Melitta. Een kleine Melitta koffiemachine voor heerlijke koffie. En dat al sinds 1979. Een kleine, unieke filterkoffiezetter, ideaal voor éénpersoonshuishoudens, caravans of vakantiehuizen.

 • Met zijn compacte afmetingen past de Melitta Aromaboy in elke keuken. Dankzij het nieuwe design is de Melitta Aromaboy uiterst praktisch en een lust voor het oog.
 • De filterhouder en de glazen koffiekan van de Melitta Aromaboy kunnen na gebruik eenvoudig en handig worden gereinigd in de vaatwasser.
 • Als het snoer te lang is, kan het worden opgeborgen in de geïntegreerde snoeropbergruimte. Dankzij de waterpeilindicator op het reservoir gebruik je altijd precies de juiste hoeveelheid water. En dankzij de verlichte aan-/uit-knop weet je direct of de machine aanstaat.

Melitta Barista T Smart - Espressomachine - Zilver

Melitta Barista T Smart - Espressomachine - Zilver

Bekijk de dagprijs

Met de Melitta Barista T Smart espressomachinemaak je je favoriete koffie via je smartphone. Deze espressomachine van Melitta met bonen kan 18 koffiespecialiteiten bereiden. Met de juiste koffiebonen en volgens het originele recept of volgens jouw persoonlijke creatie. Wordt jij met de Melitta Barista T Smart espressomachine een innovatieve barista in eigen huis.

Dankzij de Melitta Connect-app wordt koffie zetten nog leuker. Via deze app kan je op afstand eenvoudig alle koffiespecialiteiten maken. Maak zonder gedoe en vanaf de bank een espresso, cafe creme, cappuccino of een van de andere 18 keuzes voor koffie.

Verder kun je in de app ook nog eens je eigen profiel opslaan en die van je familie zodat je altijd jouw favoriete kopje koffie kan zetten.

Zet tot twee koffie en melksspecialiteiten tegelijkertijd en geniet elke dag van jouw favoriete kop koffie met de Melitta Barista T Smart espressomachine.

Deze espressomachine van Melitta komt met een waterreservoir van 1,8 liter en twee bonenreservoirs van totaal 270 gram, zodat jij kan kiezen tussen twee soorten koffiebonen. Ook de koffiemolen is fluisterstil, zodat je in alle rust de espressomachine gewoon zijn gang kan laten gaan om de koffiebonen te malen in vijf verschillende standen.

 • Stillere espressomachine dan gemiddeld
 • Zet koffie met je telefoon via de Melitta Connect app
 • Zet twee melkspecialiteiten tegelijkertijd

Melitta Enjoy II Top Therm - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Melitta Enjoy II Top Therm - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Bekijk de dagprijs

De Melitta® Enjoy® Top Therm imponeert niet alleen met zijn elementen in roestvrij staal, maar is ook een echte blikvanger met een moderne vormgeving. De dubbelwandige warmhoudkan houdt uw koffie lange tijd warm en dankzij de AromaSelector® zorgt dit toestel voor een bijzondere koffiebeleving.

 • Optimale zettemperatuur – geven de aroma's de mogelijkheid zich volledig te ontplooien
 • Uitneembare zwenkfilter
 • Druppelstop
 • Doorzichtig waterreservoir met schaalverdeling
 • AromaSelector®, om de smaak van uw koffie in te stellen met één draai aan de knop – mild of sterk
 • Elegante elementen in roestvrij staal op de filterhouder en handgreep
 • Onbreekbare warmhoudkan in roestvrij staal
 • Onbreekbare warmhoudkan in roestvrij staal met éénhandbediening en doorloopdeksel
 • Verlichte auto-off schakelaar
 • 10 kopjes
 • Melitta® koffiefilters 1x4®
 • 1.000 Watt

Melitta Optima Timer - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Melitta Optima Timer - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Bekijk de dagprijs

Het Melitta Optima Timer filter-koffiezetapparaat zorgt voor koffiegenot wanneer en hoe jij het hebben wilt. Met de ingebouwde timer kun je alvast je kop koffie voor morgenochtend zetten, zo word je wakker met de geur van verse koffie. Het apparaat start dan op de aangegeven tijd.

 • Beschikt over een timer
 • Ontkalk functie
 • Uitneembaar waterreservoir

Melitta Aromafresh - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Melitta Aromafresh - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Bekijk de dagprijs

Het Melitta AromaFresh filter-koffiezetapparaat heeft een ingebouwde molen. Zo kun je heerlijke filterkoffie bereiden met vers gemalen koffiebonen, volledig volgens jouw persoonlijke smaak. Je kunt immers kiezen uit verschillende instellingen voor zowel de maalgraad (van fijn tot grof) als de koffiesterkte (mild, medium, sterk). Het transparante waterreservoir met duidelijke waterpeilaanduiding is gemakkelijk te vullen met de gewenste hoeveelheid water.

 • Door het uitneembare bonenreservoir en de uitneembare maalkop is het Melitta koffiezetapparaat gemakkelijk en snel te reinigen. Met de bijgevoegde reinigingsborstel gaat dat nog makkelijker.
 • Op het transparante filterreservoir van dit filter-koffiezetapparaat zie je precies hoeveel kopjes je per keer zet. Zo vul je gemakklijk het koffiezetapparaat met de gewenste hoeveelheid water.
 • De Melitta AromaFresh is voorzien van een 3-in-1 bescherming tegen kalkaanslag met instellingen voor waterhardheid, een indicator die de verkalkingsgraad aangeeft en een handig, automatisch ontkalkingsprogramma. Een LED-licht geeft aan wanneer je het ontkalkingsprogramma moet uitvoeren.
 • Met de timerfunctie met LCD-display zet jouw filterkoffiezetapparaat heerlijke koffie op het door u ingestelde tijdstip. Zo wordt je wakker met de geur van verse koffie.

Melitta Look IV Deluxe - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Melitta Look IV Deluxe - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Bekijk de dagprijs

Melitta LOOK IV DeLuxe: De perfecte look met elementen in hoogwaardig roestvrij staal. Verwen uzelf en geniet van alle aspecten van de kunst van koffie.

 • 10/15 kopjes, Melitta® koffiefilters 1x4
 • 1000 W, Automatische uitschakeling
 • Elementen in roestvrij staal op de filterhouder, de handgreep en het filterdeksel
 • Programmeerbaar waterhardheidsniveau
 • Ontkalkingsindicator
 • Ontkalkingsprogramma
 • Gepatenteerde AromaSelector®
 • Programmeerbare warmhoudtijd
 • Zwenkfilter met filterhouder, Druppelstop
 • Transparant waterreservoir
 • Verlichte aan/uit-knop
 • VDE-getest voor maximale veiligheid

Melitta Caffeo Solo Perfect Milk - Espressomachine - Zilver

Melitta Caffeo Solo Perfect Milk - Espressomachine - Zilver

Bekijk de dagprijs

Met de Melitta Caffeo Solo Perfect Milk espressomachine bepaal je zelf de sterkte en temperatuur van je koffie. Je kan bovendien in één enkele draai de koffiedosis aanpassen aan de door jou gewenste hoeveelheid. Het compacte formaat is een van de kleinste volautomaten ter wereld en neemt hierdoor weinig ruimte in op je aanrecht. De Melitta Caffeo Solo Perfect Milk is uitgerust met de unieke voorzetfunctie: nog vòòr het eigenlijke koffiezetten begint, wordt de koffie met water overgoten zodat een maximum aan aroma's vrijkomen. Zet tot twee kopjes koffie tegelijkertijd dankzij de duo uitloop.

De Melitta Caffeo Solo Perfect Milk komt met een melkslangetje zodat de machine zelf automatisch melk kan opschuimen. Deze sterke melkopschuimer van de Melitta Caffeo Solo Perfect Milk espressomachine zorgt voor gemakkelijke bereiding luchtig melkschuim en warme melk.

Melitta Aromaboy - Filter-koffiezetapparaat - Geel

Melitta Aromaboy - Filter-koffiezetapparaat - Geel

Bekijk de dagprijs

De Aromaboy is een klassieker in het assortiment van Melitta. Een kleine koffiemachine voor heerlijke koffie. En dat al sinds 1979. Een kleine, unieke filterkoffiezetter, ideaal voor éénpersoonshuishoudens, caravans of vakantiehuizen.

 • Met zijn compacte afmetingen past dit apparaat in elke keuken en is het ook ideaal voor caravan of vakantiehuis. Dankzij het nieuwe design is de Aromaboy® uiterst praktisch en een lust voor het oog.
 • De filterhouder en de glaskan van de Aromaboy kunnen na gebruik eenvoudig en handig worden gereinigd in de vaatwasser.
 • Als het snoer te lang is, kan het worden opgeborgen in de geïntegreerde snoeropbergruimte. Dankzij de waterpeilindicator op het reservoir gebruikt u altijd precies de juiste hoeveelheid water. En dankzij de verlichte Aan-/uit-knop weet u direct of de machine aanstaat.

Melitta Look IV Therm DeLuxe - Filter-koffiezetapparaat - Zilver

Melitta Look IV Therm DeLuxe - Filter-koffiezetapparaat - Zilver

Bekijk de dagprijs

De perfecte look met elementen in hoogwaardig roestvrij staal. Geniet en ervaar alle aspecten van de kunst van koffie. De Melitta Look IV Therm DeLuxe is ideaal voor een koffieliefhebber. Met dit Melitta koffiezetappraat zet u met een volle kan 10 tot 15 kopjes koffie. Met de gepatendeerde AromaSelector van Melitta kan de smaak van de koffie ingesteld worden met één draai aan de knop. Zo kun je altijd genieten van je favoriete koffie: sterke koffie‘s-ochtends om wakker te worden of milde koffie‘s-middags om zalig van te genieten.

 • De Melitta Look Therm DeLuxe biedt een 3-in-1-kalkbescherming met instelbare waterhardheidsgraad, een handig ontkalkingsprogramma en een melding als de machine moet worden ontkalkt.
 • Kort nadat de koffie is gezet, wordt het apparaat automatisch uitgeschakeld. Zo wordt onnodig stroomverbruik voorkomen en energie bespaard.
 • Dit Melitta filter-koffiezetapparaat is voorzien van een dubbelwandige warmhoudkan in roestvrij staal en is onbreekbaar en schokbestendig.
 • Dankzij het doorloopdeksel loopt de koffie rechtstreeks in de warmhoudkan. De warmhoudkan kan met één hand worden bediend, waardoor de koffie heel gemakkelijk kan worden uitgeschonken.

Melitta Easy II Therm - Filter-koffiezetapparaat - Wit

Melitta Easy II Therm - Filter-koffiezetapparaat - Wit

Bekijk de dagprijs

De Melitta® Easy Therm was altijd al een goed koffiezetapparaat met een handige warmhoudkan. Voor de nieuwe versie van onze bestseller in het segment filterkoffiezetapparaten zijn we nog een stap verder gegaan en hebben we het design gemoderniseerd. Maar niet alles draait om het uiterlijk. We hebben ook het nieuwe waterreservoir gebruiksvriendelijker gemaakt. Dankzij het nieuwe design is het waterpeil nu ook vooraan zichtbaar.
Uiteraard heeft de nieuwe Melitta® Easy Therm al het goede van zijn voorganger geërfd. Dag na dag zet hij heerlijke koffie, daar kun je op vertrouwen. De warmhoudkan met doorloopdeksel en Easy Click-functie houdt de koffie bovendien lang lekker warm en is heel gemakkelijk met één hand te bedienen.
Moderne look, gebruiksvriendelijker, lage prijs: de nieuwe Melitta® Easy Therm blijft de perfecte introductie tot de wereld van filterkoffie. Al gekozen? Easy, toch?

Melitta Barista T Smart - Espressomachine - Zwart

Melitta Barista T Smart - Espressomachine - Zwart

Bekijk de dagprijs

Met de Melitta Barista T Smart espressomachine maak je je favoriete koffie via je smartphone. Deze espressomachine van Melitta met bonen kan 18 koffiespecialiteiten bereiden. Met de juiste koffiebonen en volgens het originele recept of volgens jouw persoonlijke creatie. Wordt jij met de Melitta Barista T Smart espressomachine een innovatieve barista in eigen huis.

Dankzij de Melitta Connect-app wordt koffie zetten nog leuker. Via deze app kan je op afstand eenvoudig alle koffiespecialiteiten maken. Maak zonder gedoe en vanaf de bank een espresso, cafe creme, cappuccino of een van de andere 18 keuzes voor koffie.

Verder kun je in de app ook nog eens je eigen profiel opslaan en die van je familie zodat je altijd jouw favoriete kopje koffie kan zetten.

Zet tot twee koffie en melksspecialiteiten tegelijkertijd en geniet elke dag van jouw favoriete kop koffie met de Melitta Barista T Smart espressomachine.

Deze espressomachine van Melitta komt met een waterreservoir van 1,8 liter en twee bonenreservoirs van totaal 270 gram, zodat jij kan kiezen tussen twee soorten koffiebonen. Ook de koffiemolen is fluisterstil, zodat je in alle rust de espressomachine gewoon zijn gang kan laten gaan om de koffiebonen te malen in vijf verschillende standen.

Melitta Look IV Therm Selection Koffiezetapparaat - Thermoskan

Melitta Look IV Therm Selection Koffiezetapparaat - Thermoskan

Bekijk de dagprijs

Ben je op zoek naar langdurig koffiegenot? Dan is de Melitta® Look® Therm Selection de juiste keuze! Dankzij de AromaSelector® kan de sterkte van de koffie apart ingesteld worden. De thermoskan beschikt over een eenhandsbediening en een goede warmhoudfunctie.

Melitta Enjoy Therm - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Melitta Enjoy Therm - Filter-koffiezetapparaat - Zwart

Bekijk de dagprijs

Moderne filterkoffiezetapparaten met handige functies en warmhoudkan. Een lekker kopje koffie is een bron van genot. Melitta® Enjoy® Therm, met zijn moderne vormgeving en AromaSelector®, heeft alles wat uw klanten kunnen wensen van een duurzaam filterkoffiezetapparaat: strakke lijnen en betrouwbare, duurzame technologie voor het beste koffiegenot.

Met de gepatenteerde AromaSelector® van Melitta® kan de smaak van de koffie ingesteld worden met één draai aan de knop mild of sterk

 • Warmhoudkan met éénhandbediening voor 8 kopjes
 • Optimale zettemperatuur – geven de aroma's de mogelijkheid zich volledig te ontplooien
 • Uitneembare zwenkfilter (vaatwasserbestendig)
 • Druppelstop
 • Doorzichtig waterreservoir met schaalverdeling
 • Warmhoudkan met éénhandbediening (glas aan de binnenkant) en doorloopdeksel
 • Verlichte auto-off schakelaar
 • 8 kopjes
 • Melitta® koffiefilters 1x4®
 • 1.000 Watt

Melitta Caffeo Solo Milk - Volautomaat Espressomachine - Zwart/zilver

Melitta Caffeo Solo Milk - Volautomaat Espressomachine - Zwart/zilver

Bekijk de dagprijs

Met de Melitta Caffeo Solo Milk espressomachine bepaal je zelf de sterkte en temperatuur van je koffie. Je kan bovendien in één enkele draai de koffiedosis aanpassen aan de door jou gewenste hoeveelheid. Het compacte formaat is een van de kleinste volautomaten ter wereld en neemt hierdoor weinig ruimte in op je aanrecht. De Melitta Caffeo Solo Milk is uitgerust met de unieke voorzetfunctie: nog vòòr het eigenlijke koffiezetten begint, wordt de koffie met water overgoten zodat een maximum aan aroma's vrijkomen. Zet tot twee kopjes koffie tegelijkertijd dankzij de duo uitloop.

De sterke melkopschuimer van de Melitta Caffeo Solo Milk espressomachine zorgt voor gemakkelijke bereiding en wonderlijk luchtig melkschuim en warme melk. Het uitneembaar stoompijpje kan eenvoudig en makkelijk verwijderd en gereinigd worden.

Melitta Caffeo Solo - Espressomachine - Zilver-Zwart

Melitta Caffeo Solo - Espressomachine - Zilver-Zwart

Bekijk de dagprijs

Met de Melitta Caffeo Solo Espressomachine bepaal je zelf de sterkte en temperatuur van je koffie. Je kan bovendien in één enkele draai de koffiedosis aanpassen aan de door jou gewenste hoeveelheid.Het compacte formaat is een van de kleinste volautomaten ter wereld en neemt hierdoor weinig ruimte in op je aanrecht. De koffiebonen machine is uitgerust met de unieke voorzetfunctie: nog vòòr het eigenlijke koffiezetten begint, wordt de koffie met water overgoten zodat een maximum aan aroma's vrijkomen. Zet tot twee kopjes koffie tegelijkertijd dankzij de duo uitloop.

 • Koffieuitloop is in hoogte verstelbaar zodat je latte macciato mok er onder past
 • Is slechts 20 cm breed waardoor je meer ruimte op je aanrecht hebt
 • Koffie sterkte, maalgraad, temperatuur en waterhoeveelheid instelbaar

Melitta Caffeo Barista T Smart - Espressomachine - Zwart

Melitta Caffeo Barista T Smart - Espressomachine - Zwart

Bekijk de dagprijs

Met de Melitta Barista T Smart espressomachine maak je je favoriete koffie via je smartphone. Deze espressomachine van Melitta met bonen kan 18 koffiespecialiteiten bereiden. Met de juiste koffiebonen en volgens het originele recept of volgens jouw persoonlijke creatie. Jij wordt met de Melitta Barista T Smart espressomachine een innovatieve barista in eigen huis.

Dankzij de Melitta Connect-app wordt koffie zetten nog leuker. Via deze app kan je op afstand eenvoudig alle koffiespecialiteiten maken. Maak zonder gedoe en vanaf de bank een espresso, cafe creme, cappuccino of een van de andere 18 keuzes voor koffie.

Verder kun je in de app ook nog eens je eigen profiel opslaan en die van je familie zodat je altijd jouw favoriete kopje koffie kan zetten.

Zet tot twee koffie en melksspecialiteiten tegelijkertijd en geniet elke dag van jouw favoriete kop koffie met de Melitta Barista T Smart espressomachine.

Deze espressomachine van Melitta komt met een waterreservoir van 1,8 liter en twee bonenreservoirs van totaal 270 gram, zodat jij kan kiezen tussen twee soorten koffiebonen. Ook de koffiemolen is fluisterstil, zodat je in alle rust de espressomachine gewoon zijn gang kan laten gaan om de koffiebonen te malen in vijf verschillende standen.

Melitta Caffeo Solo - Espressomachine - Zwart

Melitta Caffeo Solo - Espressomachine - Zwart

Bekijk de dagprijs

Met de Melitta Caffeo Solo Espressomachine bepaal je zelf de sterkte en temperatuur van je koffie. Je kan bovendien in één enkele draai de koffiedosis aanpassen aan de door jou gewenste hoeveelheid.Het compacte formaat is een van de kleinste volautomaten ter wereld en neemt hierdoor weinig ruimte in op je aanrecht. De koffiebonen machine is uitgerust met de unieke voorzetfunctie: nog vòòr het eigenlijke koffiezetten begint, wordt de koffie met water overgoten zodat een maximum aan aroma's vrijkomen. Zet tot twee kopjes koffie tegelijkertijd dankzij de duo uitloop.

Melitta Look IV Therm timer - Koffiezetapparaat - Thermoskan

Melitta Look IV Therm timer - Koffiezetapparaat - Thermoskan

Bekijk de dagprijs

De nieuwe Melitta® Look® Therm Timer imponeert met zijn handige timerfunctie. De koffie is klaar op het moment dat vooraf werd ingesteld. Word wakker met de verleidelijke geur van versgezette koffie of herinner jezelf eraan dat het tijd is voor een koffiepauze. Het geïntegreerde ontkalkings-programma en de automatische uitschakelfunctie zorgen voor compleet gebruiksgemak.

Wie zijn Melitta?

Melitta is gespecialiseerd in koffiezetapparaten, filters en gemalen koffie. Het bedrijf is gevestigd in Duitsland en ontleent zijn naam aan Melitta Bentz - een uitvinder die het druppelzetkoffiefilter heeft uitgevonden. Sinds de oprichting in 1908 heeft het bedrijf met succes een reputatie opgebouwd voor koffiegerelateerde kwaliteitsproducten.

Net als Delonghi bevinden Melitta koffiemachines zich meestal in het middensegment als het op prijs aankomt. De machines zijn niet goedkoop, maar het bedrijf heeft modellen in wat wij noemen het "middensegment" tussen €300 en €600, naast een aantal die tot de €1000 reiken. Dit lijkt misschien prijzig voor een koffiemachine, maar het is ongeveer gelijk aan de prijs van een bean-to-cup model.

Hoewel er momenteel een hele reeks Melitta koffiemachines verkrijgbaar zijn, hebben wij hieronder een korte bespreking van onze favoriete modellen gegeven. Dit betekent echter niet dat machines die niet op deze lijst staan van slechte kwaliteit zijn - dit is gewoon onze top drie (maar zorg ervoor dat u onze koffiemachine reviews leest voordat u tot aankoop overgaat).

Kopers Gids

Laten we u nu helpen beslissen welke de beste Melitta-boon is om een kopje koffie te zetten door te leren over de factor waarmee u rekening moet houden bij de aankoop van een Melitta-merk.

Budget

Budgetten zijn altijd een van de belangrijkste factoren bij de beslissing om iets nieuws te kopen. Melitta is een pionier op het gebied van koffiezetapparaten en wordt door vele diepliefhebbers erkend voor elk kopje koffie van topkwaliteit. Dat is de reden waarom de prijs van sommige Melitta producten normaal gesproken hoog is. Met de beste Melitta espressomachines kunt u echter zeker zijn van de hoge kwaliteit van elk kopje koffie.

Reiniging en onderhoud

Om uw koffiezetapparaten efficiënt te laten werken en er glanzend uit te laten zien, is schoonmaken een noodzakelijke klus. Dus, wordt het een populaire vraag: "Kost het schoonmaken van dit koffiezetapparaat me veel tijd en moeite of niet?". Hoewel sommige van de beste Melitta koffiezetapparaten automatisch kunnen reinigen, moet u het bij sommige andere Melitta koffiezetapparaten zelf doen. Gelukkig kost het u niet zo veel tijd als u misschien denkt.

Koffiebonen

Ook dit is een belangrijke factor, volgens elke koffieliefhebber. Want als je een geweldig Melitta koffiezetapparaat hebt, wil je je kopje joe zeker niet verpesten door de verkeerde koffiebonen te kiezen. U kunt denken aan het kiezen van Melitta koffiebonen, die afkomstig zijn van boerderijen die zich in uitstekende koffieproducerende regio's bevinden.

Hoeveel bent u bereid uit te geven?

Zoals eerder vermeld is het merk Melitta erg duur, dus het is een goed idee om een bedrag vast te stellen dat u bereid bent uit te geven. U wilt toch niet gefrustreerd raken als u een model kiest dat u zich niet kunt veroorloven?

Hoeveel bekers consumeer je dagelijks?

Het bepalen van de bekers die uw huishouden dagelijks verbruikt is ook een goede zaak om te overwegen. Als uw gezin een zware koffiedrinker is, kunt u net zo goed een model vinden met een grote watertank.

Hierdoor hoeft u het reservoir niet vaak bij te vullen.

Welke koffieme smaak heeft u nodig?

Als u alleen een espressoshoot wilt voor uw dagelijkse koffieboost, hebt u geen duurder merk Melitta nodig dat maar liefst 21 koffierecepten kan maken. Een eenvoudige espressomachine is voldoende, en dit kan ook een meer betaalbare deal betekenen.

Hoeveel ruimte heeft u voor de toonbank?

Melitta bean to cup koffiemachines kunnen een relatief kleine footprint hebben, maar het is van cruciaal belang dat u voldoende toonbankruimte heeft. U wilt toch geen koffiemachine mee naar huis nemen die niet op uw toonbankruimte past?

Veelgestelde vragen

Is Melitta een goed merk?

Ja. Met meer dan honderd jaar ervaring in de koffie-industrie heeft Melitta veel meegemaakt.

In de loop der jaren heeft het merk zich geperfectioneerd en belangrijke innovaties in de koffiemachine industrie geïntroduceerd.

Wie maakt Melitta koffiemachines?

Melitta maakt hun koffiezetapparaten. Hoewel het merk Duits is, zijn de productiefaciliteiten gebaseerd op Noord-Amerika.

Waar worden Melitta koffiefilters van gemaakt?

Melitta-koffiefilters worden gemaakt van papier, waarvan bekend is dat het milieuvriendelijk is en koffieolie absorbeert, waarvan bekend is dat het het cholesterolgehalte verhoogt. Er zijn drie koffiefilters die Melitta aanbiedt: natuurlijk en ongebleekt wit papier, bruin papier en filterpapier van bamboe.