De’Longhi KG49 koffiemolen kopen en review

Facebook
Twitter
LinkedIn

De De’Longhi KG49 is een zeer populaire en betaalbare koffiemolen. Met een prijs van minder dan €25 is dit een betaalbare keuze voor de meeste Britse kopers. Kopers beoordelen dit als een 3.9 van 5 sterren product.

Idealiter zien we graag ten minste een 4 sterren review, en zoals je kunt zien is dit gewoon een beetje verlegen van die 4 marker.

De’Longhi koffiemolen is een zeer hoogwaardig merk, en ze staan bekend om hun assortiment aan koffieproducten, waaronder hun molentjes en machines. Deze kan tot 90 gram koffie malen.

Hij wordt geleverd in een zwarte kleur met een gestreepte verchroomde afwerking, zoals u kunt zien in de afbeelding hieronder.


De'Longhi KG49 koffiemolen

Bekijk de dagprijs


Een beetje over het De’Longhi-merk

Dit is een van de bekendste merken als het gaat om het kopen van koffiemachines. Dit is een Italiaans merk en ze maken al sinds 1974 koffiezetapparaten en -automaten.

Hun visie is om erkend te worden als de wereldwijde marktleider in koffie, comfort en geselecteerde keuken en thuiszorg.

Ze staan bekend om hun hoogwaardige design, maar ook om het maken van hoogwaardige producten.


Wat kopers zeggen over de De’Longhi KG49 bonenmolen

Hieronder hebben we samengevat wat de echte kopers van deze machine maken. Over het geheel genomen beoordelen zij dit model als een 4.1 op 5-sterren molen. Dit is gebaseerd op een 5-sterrenwaarderingssysteem, waarbij 1 de laagste waardering is en 5 sterren de hoogste.

Het is vrij gemakkelijk te zien aan deze beoordelingen, dat ze nogal gemengd zijn. Ongeveer 1 op de 2 mensen geeft deze machine een volledige 5 sterrenclassificatie. 74% geeft het 4 sterren of hoger, dus over het algemeen behoorlijk goede beoordelingen. Aan de andere kant is 14% veel te hoog voor de lage 1-sterren waardering.


Wat de kopers niet leuk vonden aan de De’Longhi KG49

Als het percentage van 1 ster beoordelingen klein is, negeer ik dat normaal gesproken, omdat de klachten klein zijn. Maar bij ongeveer 14% aan de onderkant moet je als koper altijd goed nadenken, voordat je een aankoop doet. Houd echter de lage waarderingen in perspectief, en met dit model vond ik ongeveer 25 slechte beoordelingen op 100.

De kopers die dit een lage waardering gaven, deden dat om de volgende redenen. Sommigen zeiden dat het een slecht ontwerp was naar hun mening, en dat het onmogelijk was om bonen te malen, zonder er een puinhoop van te maken. Nogal wat kopers hadden een veelgehoorde klacht, van het breken van deze molen, na slechts een paar keer te zijn gebruikt.

De andere grote klacht was dat deze molen niet naar tevredenheid maalt, omdat hij een mes gebruikt om bonen te hakken.

De meeste klachten waren naar mijn mening terecht. Dit geldt vooral als het gaat om de kwaliteit van de maling. Voor de beste gronden, en vooral voor de fijne malingen die nodig zijn voor espresso, is een koffiemolen nodig.

Over het geheel genomen zijn we echter met iets meer dan 75% tevreden over de aankoop, en daarom gaan we nu veel gedetailleerder in op deze koffiemolen.
De’Longhi KG49 Specificatie & Belangrijkste kenmerken

 • Categorieën: Elektrische koffiemolens
 • Merk: De’Longhi
 • Vermogen: 100 tot 200 watt
 • Kleur: Zwart
 • Snelle bezorgopties: Vandaag Bezorgd, Vandaag Ophalen, Avondbezorging, Zondagbezorging, Gratis verzending


Overige kenmerken

 • Fabrieksgarantie termijn: 2 jaar
 • Gewicht: 1130 g
 • Instelbare maalgraad: Ja
 • Koord opslagruimte: Ja
 • Materiaal behuizing: Kunststof
 • Product gewicht: 1 kg
 • Verpakking breedte: 144 mm
 • Verpakking hoogte: 126 mm
 • Verpakking lengte: 261 mm


Technische specificaties

 • Afmetingen zonder verpakking (b x h x d): 11 x 25 x 13 cm
 • Vermogen: 170 wattBelangrijkste dingen om te weten over het KG49-model


Deze is vrij eenvoudig te gebruiken. Je stopt de bonen gewoon in de molen, sluit het deksel en drukt op de knop. Er is een doorzichtig deksel, zodat je de fijnheid van de maling kunt beoordelen. U kunt desgewenst ook de keuzeschakelaar draaien naar het aantal kopjes koffie dat u gaat zetten.

Zo kunt u alleen de juiste hoeveelheid koffiebonen malen. Zoals veel van de messenmolens kunnen deze echter een echte pijn zijn om te reinigen. Deze wordt in ieder geval geleverd met een reinigingsborstel. Er is echt geen gemakkelijk antwoord op dit probleem, want ze zijn zo goed als hetzelfde, als het gaat om het reinigen ervan.


Mijn samenvatting & oordeel over de DeLonghi-KG49

Het merendeel van de mensen lijkt tevreden met de resultaten. De prijs is OK zonder dat het iets bijzonders is.

Deze machine is echt gemakkelijk te gebruiken en ziet er vrij goed uit. Voor iemand die alleen maar af en toe wat bonen moet vermalen, is deze molen ideaal.
Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen