Beste De’Longhi koffiemolen kopen en review
De'Longhi koffiemolen

Bekijk de dagprijsAls het gaat om koffiemachines of koffiemolens, houden we altijd van de DeLonghi producten. Het in 1902 opgerichte Italiaanse bedrijf staat bekend om het maken van huishoudelijke apparaten. Hun koffiebonenmolens hebben veel positieve kritieken gekregen en de prijsklasse is redelijk. In deze post gaan we een aantal van de best verkopende De Longhi koffiemolens beoordelen.

Als u nieuw bent met een espressomachine en niet zeker weet welke machines u moet krijgen, lees dan eerst deze machinegids.

Als u al een koffiemachine heeft en u wilt nu een stap vooruit gaan om uw eigen koffie te malen, lees dan hier mijn koffiemolengids. Het leert u hoe u de perfecte molen kunt kiezen.


De’Longhi KG39 Koffiemolen

De De’Longhi KG39 Koffiemolen is een goede molen die zijn werk naar tevredenheid doet. Hij heeft een gestroomlijnd ontwerp met een LED-indicator terwijl hij werkt. Het roestvrijstalen mes in combinatie met de keuze uit grove, middelzware of fijne instellingen zorgt voor een bevredigend resultaat. Het blad is instelbaar en is goed gemaakt, wat ook bijdraagt aan een bevredigend resultaat bij het slijpen. Voor eindgebruikers die samen met andere personen leven of die genieten van meer dan één mok koffie, is deze DeLonghi koffiemolen een goede optie. Het minimum aantal malen dat hij kan maken is vier kopjes en het maximum van 12 kopjes. Bovendien is het esthetische zilver- en auberginedesign een perfecte aanvulling op elke keuken.

Een ander kenmerk dat deze molen gelijkstelt aan de andere molens is de ingebouwde veiligheidsmaatregel. Deze functie zorgt ervoor dat de koffiemolen niet werkt wanneer het deksel niet goed is geplaatst. In feite houden de makers van het product ook rekening met het welzijn van de gebruikers. De concurrerende prijs van de KG39 maakt dat de meeste koffiedrinkers ervoor kiezen. De machine is effectief en wij geloven dat hij het geld waard is.

Enkele kleine nadelen zijn dat deze molen een delicaat deksel heeft en dat het kabelopbergsysteem de basismolen vaak vastklemt als de kabel wordt gedraaid. Maar dat zijn slechts zeldzame gevallen.


De’Longhi KG49 Koffiemolen


De'Longhi KG49 koffiemolen

Bekijk de dagprijs


De De’Longhi KG49 koffiemolen is een push-to-grin on/off type machine. De schittering hiervan is dat je met een druk op de knop het kleine apparaatje zijn werk kunt laten doen. Hij heeft ook een maalcapaciteit van 12 koppen en het maalmes is gemaakt van roestvrij staal. Als klap op de vuurpijl heeft deze koffiemolen een geïntegreerd reinigingssysteem en een snoeropbergsysteem om de elektrische draad te bewaren wanneer deze niet wordt gebruikt. Deze molen is zeer compact en kan zonder problemen worden verplaatst. U hoeft zich niet af te vragen wat er met uw koffiebonen aan de hand is, want u kunt kijken hoe hij maalt, want hij heeft een transparante, uitneembare bak. Voor de machines in zijn prijsklasse is de De’Longhi KG49 zeer betaalbaar.

Deze DeLonghi koffiemolen heeft een afmeting van 11 x 13 x 25 centimeter. Het ontwerp is geweldig en ik kan zeggen dat de bediening helemaal niet gecompliceerd is. Hij is zo compact en neemt te weinig ruimte in beslag. Bespaar tijd, want hij kan in grote hoeveelheden van 4 tot 12 kopjes of 90 gram koffiebonen zetten. Hij maalt rustig in een paar seconden. U hoeft zich geen zorgen te maken als u uw bonen te veel heeft gemalen. Het hele proces van het brouwen is consistent. De LED-indicator geeft aan of het grof, medium of fijn is.

Soms produceert deze molen inconsistente resultaten, wat gebruikelijk is bij koffiemolens. Verder dient de koffiemolen zijn doel uitstekend en is hij zeker een goede aanvulling op uw keukenhulp.


De’Longhi KG79 Professionele braammolen


De'Longhi KG79 koffiemolen

Bekijk de dagprijs


Van de vele koffiemolens die vandaag de dag op de markt zijn, is De’Longhi KG79 professionele koffiemolen zeker een van de beste in zijn soort. In tegenstelling tot de messenmolens kunt u met de braammolens de oorspronkelijke smaak van de versgemalen koffiebonen benaderen. In plaats van de messen te gebruiken om de koffieboon te hakken, gebruikt de KG79 twee maalschijven om de bonen te vermalen, waardoor het koffiearoma behouden blijft en tegelijkertijd oververhitting wordt voorkomen. Met de molen kan de gebruiker ook kiezen tussen 2 tot 12 kopjes en hij schakelt uit zodra de juiste hoeveelheid bonen is gemalen. Het bonenreservoir en het deksel zijn transparant, zodat u gewoon goed kunt zien hoe de machine voor u werkt.

Ik maak me altijd zorgen over het geluid als ik een nieuwe molen koop. Het laatste wat je wilt doen in een zondagochtend is een racket maken en iedereen wakker maken vanwege een luidruchtige molen. Gelukkig vond ik het geluidsniveau van deze koffiemolen acceptabel. Hij zal altijd wat lawaai hebben, maar het is niet zo erg dat iedereen wakker wordt. En het is zeker een stuk stiller dan de machines die in het café in de hoofdstraat worden gebruikt.

Deze machine meet 16 x 13 x 26 centimeter en neemt dus weer niet veel ruimte in beslag. Wat ik het leukste vind aan deze braamslijpmachine is de mogelijkheid om de bonen fijn te malen tegen een betaalbare prijs. Het probleem dat ik meestal heb met braamslijpmachines is dat ze meer kosten dan messenslijpmachines. Daarom was ik erg verbaasd over de KG79 – de prijs is erg aantrekkelijk! Met de fijnheidsselector kunt u de gewenste instelling kiezen. Deze compacte machine heeft echt de mogelijkheid om fijn of grof te slijpen, afhankelijk van de instelling. Een ander opmerkelijk punt is het dubbele veilige systeem, dat de maalschijven automatisch uitschakelt als de gemalen koffie of het bonenreservoir wordt verwijderd.

Sommigen hebben geklaagd over het feit dat het product slechts twee jaar meegaat. Maar dit is nogal subjectief, want het is de plicht van de eindgebruiker om de machine zorgvuldig te onderzoeken en met de juiste zorg te gebruiken. Toch is het met de DeLonghi KG79 geen moeilijke opgave om de rest van de dag te genieten van een authentieke warme espresso in de eigen keuken.


De’Longhi KG89 koffiemolen


De'Longhi KG89 koffiemolen

Bekijk de dagprijs

Zelf koffie malen is voortaan perfect mogelijk met de De’Longhi KG89. Deze professionele koffiemolen met maalstenen beschikt over een maalgraadselector om de gewenste textuur te kiezen: fijn of grof. De koffiemolen heeft een maximum capaciteit van 12 tassen. De De’Longhi KG89 is verder uitgerust met een uitneembaar doorschijnend koffiebonenreservoir met deksel, uitneembaar doorschijnend opvangbakje voor gemalen koffie, maalgraadselector, dual safe systeem, afwerking in roestvrij staal en rubberen antislip-voetjes.

  • Aantal tassen instellen tot een maximum van 12
  • Maalgraadselector: stel zelf de perfecte maalgraad in
  • Aan/uit schakelaar
  • Inhoud koffiebonenreservoir: 120gr
  • Uitneembaar en doorschijnend koffiebonenreservoir met deksel
  • Kabelopbergmogelijkheid
  • Voorkant en zijpanelen in roestvrij staal
  • Rubberen antislip-voetjes zodat het apparaat niet wegschuift


De’Longhi KG521m koffiemolen


De'Longhi kg251 koffiemolen

Bekijk de dagprijs

DeLonghi Dedica KG 521.M Koffiemolen RVS