Beste hervulbare cups voor Nespresso in 2022 kopen

Facebook
Twitter
LinkedIn


Wie droomt er niet van om de dag te beginnen met een heerlijke koffie? Voor sommige mensen heeft deze heerlijke drank zelfs een grote invloed op de kwaliteit van hun dag. En wat is er lekkerder dan een goede zelfgemaakte koffie met uw Nespresso machine? Met hervulbare cups is het zelfs nog beter, want dan bent u zowel zuinig als milieubewust bezig. Lees onze gids voor meer informatie.Hervulbare koffiecups

Konesky

De beste hervulbare cups voor Nespresso in 2022

Dit beste product in onze collectie bestaat uit twee stuks koffiepads gemaakt van roestvrij staal. Het is compatibel met een Nespresso-apparaat en wordt geleverd met 100 verzegelde films.Konesky hervulbare cups voor Nespresso

Bekijk de dagprijs


Dit permanente koffiefilter, gemaakt van hoogwaardige materialen, zal u de beste drank bezorgen, een groot cafetaria waardig. U kunt het meerdere keren per dag gebruiken, want het is zeer duurzaam. Het is ook gemakkelijk schoon te maken. Gebruik gewoon het kleine borsteltje dat al in de verpakking zit om het gewoon onder de kraan te wassen.

Met de 100 pads als afdekking is de versheid en zuiverheid van de koffie verzekerd. Het is ook zeer hygiënisch om gezondheidsproblemen te voorkomen. De hervulbare cups zijn gemaakt in een klein, lichtgewicht formaat, zodat ze zeer gemakkelijk zijn mee te nemen om van een goede koffie te genieten.


Bluecup

De beste goedkope herbruikbare nespresso koffiecups

Voor een onklopbare prijs krijgt u zes hervulbare cups die compatibel zijn met Nespresso. De cups zijn zowel sterk als duurzaam. Ze behouden de smaak van de koffie die je erin doet.bluecup hervulbare nespresso cup

Bekijk de dagprijs


Met dit model van Bluecup, kunt u thuis genieten van een uitstekende koffie. Espresso of latte, u kiest het drankje dat bij u past. Er kan 5,2 g koffie in. U zult genieten van een beter crèmelaagje omdat de deksels en cups de druk van de Nespresso-machine benutten om een echt schuim te bereiden. Bovendien zijn de cups volledig verzegeld, er zijn geen stickers of resten.

Hoewel de producten van plastic zijn gemaakt, zijn ze vrij van Bisfenol of BPA. Ze zijn speciaal ontworpen met duurzame materialen die de gezondheid niet in gevaar brengen. Bovendien is deze cup zeer gemakkelijk te gebruiken, alle noodzakelijke elementen zijn reeds in de verpakking inbegrepen. Hij kan met de hand of in de vaatwasmachine worden gewassen.


i Cafilas

De beste high-end herbruikbare koffiecups

Dit is een product van topkwaliteit dat u zal voorzien van een heerlijke koffie. Deze cup is zeer gemakkelijk te gebruiken en te reinigen. Bovendien zitten alle elementen die nodig zijn om een goede koffie te zetten, al in de doos.i Cafilas Hervulbare Nespresso Cups

Bekijk de dagprijsHet ontwerp van de cup is gewoon ergonomisch. Bovendien is het volledig milieuvriendelijk omdat het 10 jaar lang kan worden hergebruikt. Dit betekent dat u op de lange termijn ook veel geld zult besparen. Met dit model hervulbare cup voor Nespresso kunt u echte espressokoffie zetten, met de frisheid en het zeer uitgesproken aroma.

Het is gemaakt van 304 roestvrij staal, dat geschikt is voor levensmiddelen. Er zit geen lood of BPA in dat schadelijk kan zijn voor uw gezondheid. Hij kan met de hand worden schoongemaakt met het bijgeleverde borsteltje of in de vaatwasser.


FineInno

Kwaliteitsalternatieven

Deze navulbare cups zijn duurzaam en gaan lang mee. Ze hebben een zeer goede kwaliteit om een uitstekende koffie te maken. Of u nu van espresso’s of crèmes houdt, dit model zal u bevallen. Bovendien zijn ze gemaakt van goede materialen.fineInno herbruikbare cups

Bekijk de dagprijsDit model hervulbare cup voor Nespresso is van uitstekende kwaliteit. Het is erg handig, zelfs een kind van 10 jaar kan het zonder problemen gebruiken. Bovendien is hij gemakkelijk schoon te maken, een eenvoudige wasbeurt met water of een passage in de vaatwasser is voldoende. Het filternet zorgt ervoor dat eventuele draf wordt tegengehouden, zodat er geen bezinksel in de drank komt.

Deze cups zijn gemaakt van BPA-vrij plastic van hoge kwaliteit. Het precisiefilter is gemaakt van roestvrij staal. Bovendien zijn de siliconen O-ringen volledig afgedicht. Ze zijn zowel economisch als functioneel.Hoe kiest u uw navulbare cup voor Nespresso

Voor een goede koffie is het van cruciaal belang uw koffiezetapparaat goed te kiezen, maar ook de navulbare cup voor Nespresso. Er zijn verschillende modellen op de markt, maar er zijn een paar belangrijke punten waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van het juiste model.


hervulbare cups voor Nespresso kiezen

Criterium 1: Compatibiliteit met Nespresso

Dit is het belangrijkste punt waarmee rekening moet worden gehouden bij de keuze van een goede navulbare cup voor Nespresso. Het is van essentieel belang dat het model dat u koopt compatibel is met de koffie die u wilt hebben. Het is mogelijk om koffie te maken met een mildere of vollere branding, met een rijker en zachter body in de mond.

De cups geven namelijk niet dezelfde koffiesmaak en -smaak. Kies daarom degene die een drank produceert die aan uw verwachtingen voldoet.


Criterium 2: Aromatische noten

De aromatische noot is zeer belangrijk bij het drinken van koffie. Het is een beetje anders omdat het qua smaak vluchtiger en breekbaarder is. In totaal kunnen we vier soorten “noten” onderscheiden, d.w.z. de smaak en het aroma van koffie, waaronder


 • De gastronomische noot
 • De fruitige noot
 • De bloemige noot
 • De kruidige noot


Het gaat hier niet om toegevoegde aroma’s, maar om de specifieke smaak in relatie tot de gekozen koffie. Als we het over noten en aroma’s hebben, denken we onmiddellijk aan de zuurgraad en de smaak van de koffie. Het is belangrijk een cup te kiezen die aangepast is aan elke noot, om de smaak of het aroma niet te bederven.


Criterium 3: De samenstelling van de cup

Aangezien het een herbruikbare cup is, zal hij meerdere malen per week worden gebruikt. Daarom moet u zeker zijn van de kwaliteit van het product dat u koopt. Ga niet alleen af op de prijs.

Een eenvoudige manier om achter de kwaliteit te komen is te kijken naar alle sterbeoordelingen van het product, de beoordelingen van klanten en de rangorde tussen andere producten van hetzelfde type. U kunt zien welk model voor u geschikt is tussen de beste navulbare cups voor Nespresso die hierboven staan vermeld.


Criterium 4: De aard van het materiaal

Op de markt zijn er navulbare cups van plastic en roestvrij staal. De keuze bestaat er dan in een plastic of roestvrij stalen cup te vinden die geen gevaar voor de gezondheid oplevert. Dit verwijst onmiddellijk naar het materiaal van vervaardiging. Plastic modellen moeten BPA-vrij zijn en roestvrij stalen modellen mogen niet gaan roesten.

Als u allergisch bent voor een bepaald materiaal, moet u daar rekening mee houden bij het kiezen van de juiste pet. Dit is inderdaad een accessoire dat u elke dag zult gebruiken, en zelfs meerdere keren per dag. Daarom is het belangrijk de juiste materialen te controleren om gezondheidsproblemen te voorkomen.


Criterium 5: Reiniging

Ten slotte is het van essentieel belang dat de cup gemakkelijk kan worden gereinigd. Er zijn vaatwasmachinebestendige modellen en andere die met de hand moeten worden afgewassen.

Het is praktischer als de cup met de hand kan worden gewassen. Op die manier kan het verschillende keren op een dag gebruikt worden. Je hoeft de wasmachine niet te laten draaien om een goede koffie te drinken.Hoe maak je thuis een goede koffie?koffie maken met herbruikbare cups voor nespresso

Met een Nespresso koffiezetapparaat krijgt u een drank van onbetwistbare kwaliteit en een zeer overtuigende smaak. Maar je moet weten hoe je het moet gebruiken. Hier zijn enkele punten die u moet onthouden om een goede koffie te kunnen drinken met een navulbare cup voor Nespresso:


De drie stappen voor het gebruik van een koffiecup

Het is heel gemakkelijk om de navulbare cups te gebruiken:

 1. Doe de gemalen koffie in de cup en zorg ervoor dat u de cup iets meer vult dan hij kan bevatten.
 2. Druk de koffie voorzichtig in de cup, zodat er 2-3 mm ruimte overblijft voor het deksel. U kunt meer koffie toevoegen als de inhoud nog niet vol is en opnieuw verpakken.
 3. Doe de cup in de machine en laat het water lopen.


Om een gladde schuim te krijgen

Als u een sterke koffiemaling hebt gebruikt en deze op de juiste wijze hebt verpakt, krijgt u logischerwijs een sterke koffie met een goed schuim. Maar als u uw koffie graag met een nog gladder schuim hebt, zijn hier de belangrijkste stappen die u moet volgen:

 1. Start de machine om wat water in de cup te krijgen en stop de machine onmiddellijk.
 2. Wacht een paar seconden voordat u de machine opnieuw start, maar laat het water deze keer helemaal doorlopen.

Het doel van deze manoeuvre is een pre-infusie te maken die het mogelijk maakt de aroma’s vrij te laten komen en de vorming van een gladder schuim bevordert. Dit is dezelfde techniek die is aangepast aan automatische boon-naar-kop machines.


Het onderhoud van een hervulbare koffiecup

De koffiecup is zeer praktisch in het dagelijks leven, maar moet goed worden onderhouden om zijn kwaliteit en de kwaliteit van de koffie die hij produceert te behouden.

In het algemeen is een roestvrijstalen cup zeer resistent en roestvrij, maar hij moet wel na elk gebruik worden afgespoeld. Laat het koffiedik niet meerdere dagen in de cup zitten, want dan kan het zeer snel bederven.

Na enkele malen gebruik kunnen de afdichtingen van de cup moe worden, dus u moet overwegen ze van tijd tot tijd te vervangen. U hoeft de cup niet te vervangen, alleen het zegel, zodat hij weer functioneel is en een goede schuimige espresso produceert.De verschillende types hervulbare cups voor Nespresso

In totaal zijn er twee soorten hervulbare cups voor Nespresso, afhankelijk van het soort materiaal. Er zijn de plastic modellen en de roestvrij stalen modellen, die elk hun voor- en nadelen hebben.


Navulbare cups voor Nespresso in plastic


Plastic navulbare cups zijn een van de eerste prototypes die op de markt worden gebracht. Ze bieden een zeer overtuigend resultaat op het gebied van koffie. De smaak en het aroma zijn goed bewaard gebleven. Bovendien zijn ze betaalbaarder, met een relatief lage prijs in vergelijking met andere modellen. In het algemeen kan een plastic cup ongeveer 5 gram koffie bevatten. Dit is de optimale hoeveelheid om een groot kopje koffie met een volle smaak te zetten, voor wie van een intensere branding houdt.

Dit model is echter veel kwetsbaarder. Het plastic zelf wordt namelijk aangetast door de hoge hitte die er tijdens het koffiezetten op wordt uitgeoefend. Het kan dan vervormd raken, niet meer sluiten of niet meer in de Nespresso-machine passen. In feite is het zeer gevoelig voor warmte, zelfs de temperatuur van het water wanneer het in de vaatwasmachine wordt gedaan kan het beschadigen.


Navulbare cups voor Nespresso in roestvrij staal


Roestvrij staal is een zeer populair materiaal voor keukenbereidingen. Dit is vooral te danken aan het feit dat het veiliger is, minder gevaar oplevert voor de gezondheid en een vrij lange levensduur heeft. Roestvrijstalen cups zijn zowel sterk als duurzaam. Ze kunnen zelfs steeds opnieuw worden gebruikt. Ze zijn niet bang voor hitte, hoe intens ook. Bovendien is het een gezond materiaal dat geen gezondheidsrisico’s inhoudt. Er zijn drie soorten roestvrijstalen cups op de markt, waaronder die met schroefdop, die met een zelfklevend deksel om ze af te sluiten en die met een clip-on dop. Ze zijn makkelijk te hanteren.

De aankoop van een roestvrij stalen kap vergt echter een iets grotere investering. Inderdaad, je moet de dop elke keer vervangen als je hem gebruikt. Modellen met snap-on doppen zijn daarentegen voordeliger.


Hervulbare cups of pods?

Navulbare cups

De koffiemalen in navulbare cups zijn omhuld met een dun laagje aluminium. Maalwerk met een plastic coating is om gezondheidsredenen zeer zeldzaam. Nespresso, agga, iperespresso, enz. kunnen worden gezet met koffiezetapparaten met hervulbare cups.

In de meeste gevallen zijn cup koffiezetapparaten efficiënter. Met voldoende druk (meer dan 10 bar) kunt u een zeer goede koffie zetten met een zeer aantrekkelijke crèmelaag. Hervulbare cups zijn dus meer geschikt voor espressobereiding en voor wie een machine voor meerdere dranken wil hebben. De cups zijn ook niet composteerbaar.

Pods

De koffiemalen in pods worden in een papieren filter gewikkeld. Er zijn dus harde en zachte peulen op de markt. Met pod koffiemachines kunt u een grote verscheidenheid aan dranken maken, zoals thee, latte of cappuccino.

Ze hebben een zeer lage druk, je kunt geen espresso maken met deze machines. De pods zijn vrij zacht en kunnen worden gebruikt in alle koffiemachines met een filterhouder. De pods zijn ook samen te stellen.

Conclusie

Kortom, het is duidelijk dat alleen de cups geschikt zijn voor Nespresso machines. Als u elke dag van dit wonder wilt genieten, kies dan voor navulbare cups. Bovendien, als u een koffiezetapparaat wilt hebben waarmee u vele soorten dranken kunt maken, kies dan voor pods.


Waarom hervulbare cups voor Nespresso kopen?


Nespresso hervulbare cups kopen

Het is een milieuvriendelijke oplossing


Volgens een studie van The Guardian gebruiken de Fransen 500 miljoen peulen per jaar. Met deze statistiek kunnen wij een gebruik van 60 eenheden per seconde melden en dit is rechtstreeks afval. Dit cijfer is werkelijk catastrofaal voor het milieu. Wanneer u echter een navulbare cup gebruikt, zal het niet zover komen. In feite kan elke cup tot 50 keer worden hergebruikt, een echt voordeel voor het milieu.


Het is zuiniger


Het gebruik van een navulbare cup is de voordeligste oplossing, vooral als u meerdere keren per dag koffie drinkt. Men heeft berekend dat u tot 65% kunt besparen op uw jaarlijks verbruik, omdat u de pod niet telkens hoeft te vervangen wanneer u de koffiemachine gebruikt.


Zeer gemakkelijk te gebruiken


Navulbare cups zijn zeer gemakkelijk in het gebruik, ze zijn zeer ergonomisch. U opent de cup, voegt de gemalen koffie toe en sluit de cup. Dat is het! Zelfs een kind van 10 jaar kan dit zonder problemen doen.


Gemakkelijk te onderhouden


Navulbare cups voor Nespresso zijn zeer praktisch, maar ook zeer gemakkelijk te onderhouden. Voor het schoonmaken, bijvoorbeeld, verwijdert u gewoon het koffiedik en spoelt u het af met schoon water. De modellen kunnen zowel met de hand als in de vaatwasser worden afgewassen. Dit betekent dat de cup meerdere malen per dag kan worden gebruikt.

Veilig en zonder gezondheidsrisico’s


Tenslotte zijn hervulbare cups veilig in gebruik. U kunt zelf de hoeveelheid koffie afmeten die u wilt voor een kopje hete koffie. Dit elimineert het risico van overdosering op cafeïne. Iedereen kan de normale dosis gebruiken die bij hem past. Bovendien veranderen hervulbare cups de aard van de koffie niet, noch qua smaak, noch qua aroma, noch qua noot. Evenmin veranderen zij de ingrediënten en bestanddelen van de koffie.


De verschillende merken hervulbare cups voor Nespresso

Naar onze mening zijn de beste merken navulbare cups voor Nespresso in 2022 :

Bluecup

Het merk Bluecup werd in 2014 in Nederland opgericht. Het was Mike Slagboom die op het ongelooflijke idee kwam om zijn modellen herbruikbaar te maken om aankopen te beperken. Het merk specialiseert zich dus uitsluitend in de vervaardiging van navulbare cups.

Konnesky

Konnesky is een geweldig merk van navulbare cups. Het heeft reeds een belangrijke plaats op de internationale markt. De kwaliteitsproducten zijn allemaal milieuvriendelijk.

FineInno

Het merk FineInno is al een paar jaar in opkomst. Nu hebben zijn topklasse producten niets meer te benijden van andere modellen op de markt.

I Cafilas

I Cafilas heeft een wereldwijde reputatie en is zelfs een referentiemerk geworden voor producten van hoge kwaliteit. Dus als u hervulbare cups van de bovenste plank wilt, aarzel dan niet om voor het merk i Cafilas te kiezen.

Recaps

Recaps produceert een grote verscheidenheid aan hervulbare cups. Zij bieden echter altijd de cups met de beste prijs-kwaliteitverhouding. Er zijn modellen voor elke budgetklasse.


Wat is de prijs van een navulbare cup voor Nespresso

Onderstaand schema zal u helpen een idee te krijgen van de gebruikelijke prijzen voor elke prijsklasse (instapmodel, middenklasse en topmodel).

Duurder betekent echter niet noodzakelijkerwijs beter.

Wij raden u daarom aan altijd onze ranglijst te raadplegen alvorens te beslissen, in plaats van blindelings af te gaan op de prijsklassen.

 • Instapniveau: € 12 tot € 18
 • Middenklasse: € 18 tot € 23
 • Top of the range: + Meer dan 23


Tips

Hygiëne boven alles


Reinheid is belangrijk bij het gebruik van een navulbare cup voor Nespresso. Het kan namelijk veel bacteriën verzamelen als u het niet na elk gebruik wast. Om uzelf te beschermen, kunt u het gewoon met de hand wassen als u de wasmachine niet wilt gebruiken. Het is belangrijk de verspreiding van bacteriën in de cup te beperken door ze door zeepwater te halen.


Gebruik de juiste maling


Met een hervulbare koffiecup moet u een gemiddelde maling gebruiken, niet te fijn en niet te grof. Bij een te fijne maling vloeit de koffie niet, bij een te dikke maling wordt de koffie niet goed opgezogen. Voor een goede extractie van koffie moet u malingen gebruiken tussen 400 en 500 nm. Dit is wat gewoonlijk nodig is voor espresso.


Gebruik goed gebrande koffie


De branding van de koffie moet goed gekozen worden als u van een lekkere Nespresso koffie wilt genieten. Als u een halfgebrande koffie gebruikt, zal uw drankje eerder zuur dan bitter zijn. Een hervulbare cup voor een Nespresso-apparaat kan u de smaak geven die u wenst, op voorwaarde dat u een goede koffie gebruikt.


Juiste dosering van de hoeveelheid koffie


U moet de optimale hoeveelheid koffie afmeten om in uw cup te doen. In het algemeen moet je er ongeveer 5 g in doen. Bovendien is de kans groot dat bij uw cup al een klein lepeltje zit, dat u gewoon gebruikt. Je moet gewoon de aanbevolen dosis respecteren om een slechte smaak van de koffie te vermijden.


Het juiste stopwerk


Het tampen is de belangrijkste stap in het maken van een volmondige koffie. Het zal de waterstroom vertragen, zodat de koffie goed kan trekken. Een te stevig verpakte koffie zal het water volledig beletten weg te stromen, terwijl een onvoldoende verpakte koffie niet de smaak en het aroma zal geven die kenmerkend zijn voor deze drank.


Faq


Hoe gebruik ik een herbruikbare cup?

Dat hangt af van het type koffiecup dat u gebruikt. Maar over het algemeen is het gebruik heel eenvoudig: vul de cup met de koffie van uw keuze en sluit het deksel. Plaats de koffie vervolgens in de Nespresso-machine, voeg water toe en laat de koffie stromen.

Wat is de ideale hoeveelheid koffie om een espresso te maken?

Om een goede espresso te maken, moet je de juiste hoeveelheid koffie extraheren. Veel mensen kiezen voor 7, 8 of zelfs 10 gram. Maar met een navulbare cup kunt u al een goede koffie drinken met een dosis van 5 gram. U moet er ook rekening mee houden dat u de juiste dosis van 400 mg cafeïne per dag voor volwassenen en 200 mg voor risicopersonen niet mag overschrijden.

Waarom schuimt mijn Nespresso-apparaat niet meer?

Eerst en vooral moet u de juiste cup voor uw Nespresso-machine kiezen. Het probleem kan zich echter ook voordoen als de thermostaat defect is. Het schuim vormt zich immers pas bij een bepaalde temperatuur, vandaar de onmiskenbare rol van de thermostaat. Als dit het geval is, kan de thermostaat gewoon worden vervangen.

Welk water moet ik gebruiken voor een espressomachine?

Maling en water zijn de basisingrediënten voor een goede koffie en om de koffiemachine vrij te houden van bezinksel. Gebruik water met een laag bicarbonaat- en mineraalgehalte voor een optimale smaak. Het is ook belangrijk ervoor te zorgen dat het een neutrale pH heeft en geschikt is om te filteren.


Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen