Hoe maak je cappuccino

Facebook
Twitter
LinkedIn

U hoeft uw huis niet uit om dat koffiehuisgevoel en de smaak van een cappuccino te krijgen. Het is gemakkelijk om uw favoriete koffiespecialiteiten te maken.

Gebruiksaanwijzing


Hoe maak je cappuccino

Gebruik deze geïllustreerde stappen uit om als leidraad te gebruiken.

  1. Laat eerst de melk stomen. Verwarm 1 kopje melk in een 2-kwart steelpan op matig vuur. Laat de melk pruttelen tot er belletjes ontstaan aan de randen, maar laat de melk niet koken. Haal de pan van het vuur en zet hem op een vlakke ondergrond.
  2. Klop vervolgens de melk op met een elektrische mixer, waarbij u de snelheid opvoert naarmate de melk dikker begint te worden. Blijf mixen tot u de gewenste hoeveelheid schuim hebt.
  3. Zet nu de koffie. Meet 2 eetlepels koffiedik af voor 5 tot 6 ounce water. Gebruik French Roast koffie voor een volle smaak, of gebruik klassieke deca koffie voor minder cafeïne. U kunt de koffie zetten in een automatisch koffiezetapparaat of een Franse pers.
  4. Maak nu de cappuccino! Een klassieke cappuccino bestaat uit 1/3 espresso, 1/3 gestoomde melk en 1/3 schuim. Je kunt het mengen door 2 of 3 eetlepels siroop met een smaakje te gebruiken of zelfs verschillende soorten melk, zoals chocolade of vanille.Gerelateerde artikelen

Philips-3300-EP334150
Philips 3300 EP3341/50
Introductie Welkom bij mijn blog over hoogwaardige koffiemachines! In deze blogpost ga ik je alles vertellen...
Philips-2300-EP233640
Philips 2300 EP2336/40
Hallo allemaal! Welkom terug bij mijn blog over koffiemachines. Vandaag ga ik jullie alles vertellen...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen