Jura d4 piano black kopen, aanbieding en review

Facebook
Twitter
LinkedIn


  • De AromaG2 molen maalt de koffiebonen vers tot de juiste fijnheid voor elke bereiding.
  • CLARIS Smart levert het beste water voor een perfecte smaak.
  • Het Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) bevochtigt de koffiepoeder vóór het eigenlijke brouwproces.
  • Het pulsextractieproces (P.E.P.®) optimaliseert de extractietijd voor korte specialiteiten.
  • Een lichte druk op de duidelijk verstaanbare symboolvelden start de bereiding van één of twee kopjes espresso of koffie.


Met het Jura koffiezetapparaat, met een design dat altijd chic, elegant en overzichtelijk is, komt u tot de kern van de kunst van het proeven van uitstekende koffie. Deze D4 Pianoblack espressomolen is uitgerust met de Aroma Professional molen die de aroma’s van uw koffiebonen nog meer respecteert en een perfect homogene maling biedt. Het 8e generatie 3D percolatiesysteem ontwikkelt elke noot van uw koffie tot het maximum. Dit intuïtieve Jura koffiezetapparaat is ook gemakkelijk te gebruiken, in te stellen en te onderhouden.
JURA D4 Piano Black

Bekijk de prijs


Volautomatische koffiemachine met JOE-systeem voor bediening via smartphone.

De Jura D4 Piano Black is een volautomaat met een functie voor alleen koffie. De focus van deze koffiemachine ligt op het produceren van zwarte koffiespecialiteiten met de kwaliteit van een koffiebar. Of het nu koffie of espresso is, door zich te concentreren op het essentiële, tovert deze machine een delicatesse uit de koffiebonen.


Volautomatisch koffiezetapparaat met aromamolen en variabele zetgroep

Het hart van de volautomatische koffiemachine is de aromamolen voor het malen van de koffiebonen tot de juiste maling. Dit wordt aangevuld door de variabele zeteenheid met een capaciteit van tussen de 5 en 16 gram koffie per zetbeurt. Dankzij de precisie bij de keuze van de contactdruk voor het koffiepoeder, creëert de koffiemachine de optimale omstandigheden voor het koffiezetten. Voor korte koffiespecialiteiten optimaliseert het pulsextractieproces, kortweg P.E.P., de tijd voor het extraheren van de aromatische stoffen uit het koffiemaalsel. Het Intelligent Pre-Brew Aroma System, kortweg I.P.B.A.S., vervolledigt de functies en maakt de koffiepoeder nat met water vóór het brouwproces. Hierdoor zwellen de poriën op en geven ze hun veelheid aan verschillende aroma’s af ten bate van de smaak.


Koffiezetapparaat voor zwarte koffiespecialiteiten

In het belang van een eenvoudige bediening in het dagelijks gebruik, heeft de koffiezetautomaat duidelijk verstaanbare symboolvelden. Hiermee kunt u één of twee kopjes van een zwarte koffiespecialiteit zetten. U kunt ook de heetwaterfunctie gebruiken om heet water te maken voor een kopje thee. Een van de bijzondere kenmerken van de volautomatische koffiemachine is het JOE-systeem voor de bediening via het touchscreen van de smartphone. Dankzij deze menunavigatie kunt u de koffiemachine altijd en overal via uw mobiele telefoon bedienen. Dit geeft u de mogelijkheid uw favoriete koffiespecialiteit te noemen en deze aan uw persoonlijke smaak aan te passen. Bovendien krijgt u informatie over de vulgraad van de koffiebonen en het water.


Beschrijving van het artikel


Pure koffie – puur genieten

Koffiepuristen opgelet: JURA presenteert de eerste volautomatische koffiemachine met alleen koffiefunctie. De D4 maakt indruk door zijn consequente reductie tot de essentie, wat al tot uiting komt in zijn heldere, no-nonsense ontwerp. De focus op zwarte koffiespecialiteiten uit zich in onovertroffen volle espresso en koffiebar kwaliteitskoffie.


Perfect aroma

De AromaG2 molen maalt de koffiebonen vers tot de juiste fijnheid voor elke bereiding. De gepatenteerde, variabele zeteenheid heeft een capaciteit van 5 tot 16 gram. Het zorgt altijd voor de ideale contactdruk en optimale brouwomstandigheden. Een topinnovatie, het pulsextractieproces (P.E.P.®), optimaliseert de extractietijd voor korte specialiteiten en ontsteekt een echt vuurwerk van aroma’s. Het Intelligent Pre Brew Aroma System (I.P.B.A.S.©) bevochtigt de koffiepoeder vóór het eigenlijke brouwproces. De poriën zwellen op en laten tijdens het daaropvolgende brouwproces de volle smaak in het kopje stromen, bekroond met een karakteristieke, fluweelzachte crema.


Eenvoudige bediening

JURA heeft ook de kunst van de eenvoud in bediening beoefend. Een lichte druk op de duidelijk verstaanbare symboolvelden start de bereiding van één of twee kopjes espresso of koffie. Dubbele kopjes worden geproduceerd in de klassieke twee slagen, wat een maximale smaak garandeert. Liefhebbers van thee tussendoor zullen de heetwaterfunctie op prijs stellen.


Perfect water

CLARIS Smart levert het beste water voor een perfecte smaak. Dankzij het Intelligent Water System (I.W.S.®) detecteert de D4 automatisch of er een waterfilter is geplaatst en geeft een signaal wanneer de capaciteit van het filter bijna op is.


Geavanceerde functie

Als de D4 optioneel is uitgerust met Smart Connect, wordt het potentieel maximaal benut dankzij de JURA Operating Experience (J.O.E.®). Naast de verschillende personalisatiemogelijkheden is het gamma specialiteiten uitgebreid met Ristretto, Espresso Doppio en de gezonde Lungo Barista en Caffè Barista. Indien gewenst kunnen ook twee ristretti, twee espressi of twee koffies in één zetproces worden bereid.


Voordelen

  • CLARIS Smart levert het beste water voor een perfecte smaak. Dankzij het Intelligent Water System (I.W.S.®) detecteert de D4 automatisch of er een waterfilter is geplaatst en geeft hij een signaal wanneer de capaciteit ervan laag wordt.
  • Geavanceerde functie: Als de D4 optioneel is uitgerust met Smart Connect, worden de mogelijkheden maximaal benut dankzij de JURA Operating Experience (J.O.E.®). Naast de verschillende personalisatiemogelijkheden is het gamma specialiteiten uitgebreid met Ristretto, Espresso Doppio en de gezonde Lungo Barista en Caffè Barista. Indien gewenst kunnen ook twee ristretti, twee espressi of twee koffies in één zetproces worden bereid.


Details


Technische gegevens
Vermogen 1450 W
Spanning 230 V
Pompdruk 15 bar
Type verwarmingssysteem Thermoblock


Kleur en materiaal
Kleur zwart
Kleurbenaming van de fabrikant Piano Black
Materiaal slijpmachine Staal


Rijgedrag en comfort
Kenmerken lekbak verwijderbaar
Verstelbaarheid van de koffie-uitloop hoogteverstelbaar
breedte verstelbaar
Type molen Kegel slijpmachine
Afneembare brouwgroep Vast
Bonenreservoir capaciteit 200 gr
Capaciteit koffieresidubak 16 Port.
Inhoud waterreservoir 1,9 l
Maximale kophoogte 110 cm


Bereiding van koffie
Hoeveelheidsregeling Waterhoeveelheid
Voorbrouwsysteem ja


Afmetingen en gewicht
Hoogte 34,5 cm
Breedte 28 cm
Diepte 41,5 cm
Gewicht 8,4 kg


Programma’s en functies
Energiebesparende functies Energiebesparende functie
Tijd functies Automatische uitschakeling
Gelijktijdige bereiding van 2 kopjes ja


Reiniging & Onderhoud
Automatische onderhoudsprogramma’s Wasprogramma
Reinigingsprogramma
Ontkalkingsprogramma
Spoelen van het melksysteem


Opmerkingen
Signaalwoord Let op
CLP gevareninformatie H315: Veroorzaakt huidirritatie.
H319: Veroorzaakt ernstige oogirritatie.


Productconformiteit
Netto hoeveelheid (stuk) 2 St.
CLP veiligheidsinformatie P102: Buiten bereik van kinderen bewaren.
P264: Na gebruik de huid grondig wassen.
P305 + P351 + P338: BIJ CONTACT MET DE OGEN: voorzichtig afspoelen met water gedurende enkele minuten. Verwijder contactlenzen indien mogelijk. Ga door met spoelen.
P332 + P313: Indien huidirritatie optreedt: medische hulp inroepen.
P337 + P313: Indien oogirritatie aanhoudt: medische hulp/advies inroepen.Je vindt dit artikel in
Categorieën Espressomachines, Koffiemachines
Merk JURA
Type koffie Espresso, Gewone koffie, Heet water, Ristretto
Type koffievulling Koffiebonen
Melkopschuimmethode Geen melkopschuimer


Gerelateerde artikelen

Philips-3300-EP334150
Philips 3300 EP3341/50
Introductie Welkom bij mijn blog over hoogwaardige koffiemachines! In deze blogpost ga ik je alles vertellen...
Philips-2300-EP233640
Philips 2300 EP2336/40
Hallo allemaal! Welkom terug bij mijn blog over koffiemachines. Vandaag ga ik jullie alles vertellen...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen