JURA GIGA 6 espressomachine

Facebook
Twitter
LinkedIn


De JURA GIGA 6 is een luxe volautomatische espressomachine met dubbele boiler die het café bij u thuis of op kantoor brengt. Uitgerust met twee thermoblokken, twee molens, twee hoppers, en een schat aan instelbare instellingen, kunt u volledige controle verwachten over zijn 28 specialiteiten.JURA GIGA 6

Bekijk de dagprijs


JURA GIGA 6 Overzicht

De JURA GIGA 6 is een stap hoger dan de vorige generatie in de GIGA-serie met bepaalde voorzieningen die het verschil maken.


Functies en prestaties

Nieuw bij de GIGA 6 is een 4,3 inch full-color touchscreen display en de oplichtende blauw kristallen draaischakelaar. Met zulke uitgebreide aanpasbare functies als de GIGA 6 heeft, is een intuïtieve manier om door alle opties te navigeren een must. Met de nieuwe display en draaischakelaar, zijn we blij te kunnen melden dat het verkennen van JURA’s levendige menu’s gemakkelijker is dan ooit. Ook nieuw is JURA’s AGA (Automatic Grinder Adjustment) systeem, dat de maling consistent houdt bij langdurig gebruik.

Terugkerende functies zijn onder andere het ongelooflijke dubbele trechter, dubbele keramische schijf maalwerk systeem voor het opslaan van twee verschillende koffiesoorten en het gelijktijdig bereiden van twee specialiteiten. Om dit nog spannender te maken, heeft JURA de mogelijkheid toegevoegd om melk en koffie tegelijkertijd te produceren. Dit werkt goed samen met de mogelijkheid van de GIGA 6 om de koffiebonen in beide hoppers te mengen in stappen van 25%, zodat u beslist persoonlijke creaties kunt maken. Met keuze uit 10 melktemperatuurniveaus gaat de individualisering van de GIGA 6 nog verder.

De GIGA 6 is voorgeprogrammeerd met maar liefst 28 speciale drankjes, waarmee u het café naar uw keuken haalt. Met een WiFi-verbinding kunt u de JURA app gebruiken om de GIGA 6 ook op afstand te bedienen, zodat u onderweg drankjes kunt bereiden, uw favorieten kunt personaliseren en instructievideo’s kunt bekijken.


Bekijk de dagprijs


Waarom u hem moet kopen

Als het gaat om automatische koffie- en espressomachines, is de GIGA 6 koning, en de lijst met redenen daarvoor is lang. Hij heeft ongelooflijke capaciteiten tussen zijn dubbele hoppers, waterreservoir, en gebruikte koffie lade. U kunt de bonen in beide hoppers mengen voor een unieke melange, en u kunt de hoppers gemakkelijk verwijderen en vervangen als u met verschillende soorten koffie gevulde reservekopjes wilt bewaren. Hij kan twee specialiteiten tegelijk bereiden, en u kunt drankjes bestellen met de JOE app. De JURA GIGA 6 voldoet aan alle eisen en meer, en we zijn benieuwd hoeveel onze klanten ervan zullen vinden.


4.3″ Touchscreen Scherm

De JURA GIGA 6 is uitgerust met een 4.3 “full-color TFT touchscreen display. Menu’s zijn navigeerbaar met slechts een aanraking, waardoor het gemakkelijk is om uw drankjes aan te passen in een oogwenk. Activeer de AI-functie om de GIGA 6 een eigen startscherm met 2, 5 of 8 van uw favoriete dranken te laten creëren.


Dubbel molen-systeem

Dual hoppers en dual grinders combineren de kracht van twee superautomatische espressomachines in één. Bewaar twee verschillende soorten bonen voor afwisseling in luchtdichte, ondoorzichtige hoppers, en de keramische schijfmalers doen de rest.


Slim verbinden

De JURA GIGA 6 beschikt over een Bluetooth-verbinding, zodat u hem met J.O.E. (de JURA Operating Experience) kunt verbinden met uw smart device. Met deze gratis app kunt u de GIGA 6 bedienen, drankjes personaliseren en instructievideo’s bekijken zonder voor de machine te hoeven staan.


Produceert automatisch 28 verschillende speciale dranken

Produceert automatisch 28 speciale dranken waaronder espresso, cappuccino, caffè latte, caffè barista, americano, macchiato, latte macchiato, cortado, flat white, melk, melkschuim, en heet water. Deze speciale dranken zijn allemaal verkrijgbaar met één druk op de knop.


Diepe personalisatie

Voor elk van de 28 specialiteiten van de GIGA 6 kunt u deze met verschillende impactvolle opties aan uw voorkeuren aanpassen. De GIGA 6 biedt toegang tot 10 instellingen voor sterkte, 10 instellingen voor melktemperatuur en 3 bereidingstemperaturen. Ook tijdens het koffiezetten kunt u zowel de sterkte als het volume aanpassen.JURA GIGA 6 espressomachine

Bekijk de dagprijs


Bediening, reiniging en onderhoud

Het is begrijpelijk dat het eerste gebruik van de GIGA 6 zeer ontmoedigend zal zijn. Met zoveel instelmogelijkheden kunt u meerdere dagen tot een paar weken bezig zijn om alles in te stellen. Een van de meest uitdagende aspecten van het instellen van de machine is het bepalen van de waterhardheid. Jura laat u de hardheidsgraad van het water in uw systeem kiezen. Gelukkig geeft het bedrijf u de hulpmiddelen om de waterhardheid in uw huis te bepalen. Vervolgens kunt u de melk en andere accessoires aansluiten die u eventueel bij de GIGA 6 wilt hebben.

Met de GIGA 6 kunt u verschillende dingen doen tijdens de koffiebereiding. U kunt de sterkte van uw koffie veranderen of zelfs de hoeveelheid melkschuim of water. Het wijzigen van de koffiesterkte tijdens het gebruik is echter alleen mogelijk als u een enkel kopje zet. Jura biedt u ook de mogelijkheid om het brouwproces op elk moment te stoppen.

Wat wij vervelend vinden van Jura koffiemachine is dat het bedrijf geen kopjeswarmer levert bij de GIGA 6. Dit moet apart worden aangeschaft, wat de totale initiële kosten voor het bezit van de machine nog verder kan verhogen.

Zodra u alles klaar hebt, is het een kwestie van het kleurenscherm aanraken en vegen. Aangezien de meesten van ons al zeer bedreven zijn in het gebruik van onze smartphones, zou het doorlopen van de verschillende menu’s van de GIGA 6 nooit een probleem mogen zijn. Dit is waar de echte uitdaging begint. Stelt u zich eens voor dat u 28 verschillende koffierecepten heeft die u moet aanpassen aan uw voorkeuren.

Het onderhoud van de GIGA 6 is een fluitje van een cent. De machine beschikt al over een zelfspoelmodus die de zet- en melkcomponenten spoelt en reinigt telkens wanneer u de machine uit- en inschakelt. Jura adviseert ook om het water in het reservoir dagelijks te verversen. Andere dagelijkse onderhoudswerkzaamheden zijn het legen en handmatig spoelen van het afvalbakje en de lekbak.

De GIGA 6 vereist ook periodiek onderhoud dat u om de 3 maanden kunt uitvoeren. In deze periode moet u het melkpijpje en de melktuit vervangen. Het kopjesplateau en het waterreservoir zullen ook een aanzienlijke reiniging vereisen.


Voor wie is dit product bedoeld? / Zou u dit moeten kopen?

De Jura GIGA 6 is voor mensen die alleen de beste volautomatische koffiemachine willen. De slimme functies van de espressomachine kunnen de perceptie van gemak voor mensen herdefiniëren. Het touchscreen display maakt koffiezetten een fluitje van een cent, terwijl de betrouwbare en aanpasbare programmering van de machine elke keer weer voor koffie van uitstekende kwaliteit zorgt.

Deze machine is ook geschikt voor grote gezinnen of huishoudens met grote drinkers. De grote koffiezetcapaciteit van de GIGA 6 maakt het tot het ideale apparaat voor elke omgeving waar grote hoeveelheden koffie voor iedereen nodig zijn. In die zin zou de GIGA 6 zich ook thuis moeten voelen in kantoren.

Natuurlijk is de GIGA 6 alleen voor mensen met een goed gevulde portemonnee. De technologieën die in de GIGA 6 zijn ingebouwd, vragen een premiumprijs die niet iedereen zich kan veroorloven. Deze espressomachine is ook ideaal voor huizen met grote keukens.

Als de prijs u niet uitmaakt en u bent een zware koffiedrinker, dan is de GIGA 6 de machine die u moet hebben.


Bekijk de dagprijs


De concurrentie

Jura GIGA 6 vs Jura Z8

Naast een ingebouwde kunstmatige intelligentie, heeft de GIGA 6 ook 7 koffieprogramma’s en een molen meer dan de Z8. Hierdoor is hij beter in staat om te voldoen aan de eisen van huishoudens die veel koffie drinken. De Z8 is daarentegen ideaal voor wie een superautomaat wil zonder het forse prijskaartje.


Verdict

De Jura GIGA 6 is uitgerust met de modernste technologieën die elke moderne keuken een futuristisch tintje kunnen geven. Het is het beste koffiezetapparaat voor de echte power-koffiedrinker die het niet erg vindt om vooraf een flinke som te betalen. Het gemak dat de machine met zich meebrengt is meer dan voldoende om eventuele prijsverschillen te compenseren.


Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen