Jura Micro 9 Recensie

Facebook
Twitter
LinkedIn


Als u op zoek bent naar een alles-in-één koffiezetapparaat dat bonen maalt, melk opschuimt en koffie of espresso maakt, is de Jura Micro 9 moeilijk te overtreffen.

Maar als u net begint met de aanschaf van een koffiezetapparaat, weet u misschien niet goed welke functies u in een koffiezetapparaat moet zoeken. In dit artikel helpen we u de functies van de Jura Micro 9 te begrijpen, zodat u kunt beoordelen of dit apparaat de juiste keuze voor u is.


Jura ENA Micro 9 One Touch Volautomaat Espressomachine


Jura ENA Micro 9 One Touch Volautomaat Espressomachine

Bekijk de dagprijs


Factoren om over na te denken voordat u een koffiezetapparaat koopt


Koffiezetapparaten verschillen enorm in hun mogelijkheden en de hoeveelheid handwerk die u erin moet investeren voordat u een kopje van uw favoriete drank hebt. De vaardigheden waarover u het meest moet nadenken voordat u een koffiezetapparaat koopt, zijn in het bijzonder


  • Espresso maken
  • Melk stomen
  • Bonen malen
  • Capaciteit


Om u te helpen deze capaciteiten in de juiste context te plaatsen, zullen we ze in dit gedeelte elk afzonderlijk bespreken.


Espresso maken


Niet alle koffiemachines zijn in staat echte espresso te maken, maar sommige kunnen een goede poging wagen. Er zijn ook koffiemachines die helemaal geen espresso maken en zich alleen richten op het zetten van grote kannen koffie.

De Jura Micro 9 valt in de middencategorie van koffiemachines. Dit betekent dat hij een goede poging kan doen om espresso te zetten, maar ook een uitstekend kopje gewone koffie kan zetten.

Er is echter een belangrijk voorbehoud: koffiemachines die geschikt zijn voor espresso, hebben zelden de verwerkingscapaciteit die nodig is om grote hoeveelheden gebrouwen koffie te zetten.

Met andere woorden, als u een groot gezin hebt dat ‘s ochtends een grote pot koffie wil, zullen machines die geschikt zijn voor espresso er waarschijnlijk toe leiden dat mensen moeten wachten.


Stomen van melk


Sommige koffiemachines kunnen melk stomen om schuim te creëren, zodat dranken als cappuccino’s, cortado’s en lattes kunnen worden bereid. Voor mensen die van espresso met melk houden, is het stomen van melk een belangrijke functie die bij veel koffiemachines niet goed werkt.

Aan de andere kant is het stomen van melk niet erg nuttig voor mensen die een eenvoudige pot koffie willen zetten met hun koffiezetapparaat.


Bonen malen


Koffie smaakt beter als hij wordt gezet met versgemalen bonen. Veel duurdere koffiezetapparaten, waaronder de Jura Micro 9, malen de koffie uit een bonenreservoir vlak voor het zetten. Hierdoor smaakt de koffie beter.


Capaciteit


Zoals eerder vermeld, verschillen koffiezetapparaten wat betreft hun maximale koffieproductie op een bepaald moment. De Jura Micro 9 is bedoeld voor het zetten van één kopje koffie en niet voor het zetten van meerdere kopjes tegelijk via een druppelsysteem.Jura ENA Micro 9 koffiemachine

Jura Micro 9 Overzicht


De Jura Micro 9 is een éénkopskoffiezetapparaat dat druppelkoffie, espresso en schuim voor espressodranken op basis van melk kan maken. Het apparaat heeft ook een molen, een intuïtieve gebruikersinterface en gemakkelijk te reinigen mechanismen.