Jura X8 Espresso Machine Review voor

Facebook
Twitter
LinkedIn


Een goddelijk kopje slagroomkoffie of espresso geeft een boost aan je dag en je algehele efficiëntie. Het is niet zomaar een drankje, het is een passie.

De Jura X8 verbetert de koffiesmaak nog meer met zijn eigentijdse Aroma G3 molen en P.E.P functies. Het onderhouds- en reinigingsproces is zo impulsief als geautomatiseerde systemen zouden moeten zijn. De app-bediening maakt alles nog eenvoudiger en het voelt net alsof je je favoriete drankje bestelt bij een beroemd restaurant.

De X8 is echter misschien niet geschikt voor degenen die op zoek zijn naar een eenvoudig en compact koffiezetapparaat. Het heeft een complexe werking en neemt behoorlijk wat ruimte in op uw aanrecht.

Welnu, hoe waardevol kan de Jura X8 voor u zijn? Dat gaan we hier in detail uitzoeken.


Jura X8 Professional Espressomachine, platina


Jura X8 Professional Espressomachine, platina

Bekijk de dagprijs


Voordelen


  • Aroma G3 maalt bonen fijn.
  • Het maakt snel uw drank en bespaart tijd.
  • PEP zorgt voor optimale extractie.
  • Maakt veelzijdige drankjes.
  • Grotere capaciteit om dagelijks ongeveer 80 dranken te bereiden.
  • Biedt moeiteloos onderhoud en reiniging.
  • De tuitjes zijn in hoogte verstelbaar.


Nadelen


  • Neemt veel ruimte in beslag.
  • Ingewikkelde programmering.
  • U kunt er geen voorgemalen koffie in doen.


Moet u kiezen voor een automatische espressomachine?


U hebt misschien al veel halfautomatische koffiemachines met verschillende luxe functies gehoord of geprobeerd. Maar de Jura X8 automatische machine is uniek in zijn soort. Er zijn maar weinig modellen beschikbaar die een extreem niveau van automatisering bieden. Het zou niet verkeerd zijn om te zeggen, deze machine kan u dienen als uw barista.

De X8 is goed voor al die mensen die machines met een grote capaciteit willen met een immense veelzijdigheid voor hun drankjes. Deze grote machine is genoeg voor grote bijeenkomsten, kantoorgebruik en bedrijfsbijeenkomsten.

Een typische machine zou u vragen om zelf bonen te malen of voorgemalen bonen te kopen. Het zal ook uw taak zijn om een shot af te meten en te verpakken in een portafilter.

Enkele espressomachines vragen u zelfs het water op te warmen tot 195 à 205 graden Fahrenheit voor een optimale extractie, wat inderdaad de beste temperatuur voor koffie is. Bent u klaar om al deze taken alleen uit te voeren? Wij geloven dat alleen een espresso liefhebber al deze taken met hart en ziel kan uitvoeren. Iedereen kan het niet dagelijks doen.

Op dit punt realiseert men zich de waarde van automatische espressomachines. Deze modellen voeren bijna al deze taken zelf uit. U hoeft ze alleen maar te programmeren.Jura X8

Bekijk de dagprijsJura Specialiteit

Jura krijgt de eer voor het brengen van een aantal nieuwe technologieën in koffiezetmachines. Hier gaan we die specifieke uitvindingen van Jura belichten.


Aroma G2:


De Aroma G2 molen van Jura machines zorgt voor de maximale smaak en aroma van bonen. De Jura heeft dit mogelijk gemaakt door een perfecte snijhoek toe te voegen. Hierdoor blijft niet alleen het hele aroma behouden, maar worden de bonen ook tot de perfecte fijnheid gemalen.


PEP:

De Jura X8 brengt het extractieproces tot in de perfectie met zijn Pulse Extraction Process (P.E.P). Deze kenmerkende technologie pulseert heet water door de gemalen bonen met precies de juiste frequentie. Zo verkrijgen we een optimale extractie die ons de gewenste smaak geeft.


ESM:


Het heeft zijn gebruikers zelfs geholpen om het stroomverbruik te optimaliseren door zijn Energy Save Mode (E.S.M) aan de machines toe te voegen. Met deze modus kunt u zelfs tot 40 procent energie besparen.


Clearyl Filter:


De machine heeft een andere uitvinding toegevoegd in de vorm van een CLEARYL filter. Het helpt bij het filteren van water en maakt het zuiver. Het stabiliseert ook het calciumcarbonaatgehalte in het water en vertraagt het proces van kalkaanslag.


IWS:

Deze technologie geeft informatie over het CLEARYL filter. Het identificeert het inbrengen van de filter en schakelt automatisch over naar de filtermodus. Het zal ook informeren wanneer de machine een nieuwe filter nodig heeft.


Vergelijkingsgrafiek


EigenschappenX8S8Z8
SmaakRijke smaak met geconserveerd aromaOptimale smaak en aromaMeest vers smakende koffie
Brouwcapaciteit5-liter watercapaciteitBonenreservoir van meer dan pond1,9-liter watercapaciteit, ongeveer 0,5 pond hopper capaciteit2,4-liter waterinhoud, ongeveer 0.5 pond hopperinhoud
GebruiksgemakTFT-display met bedieningsknoppen, ondersteunt JOE-appAanraakscherm met app-compatibiliteitAanraakscherm, knoppen, app-compatibiliteit
Ontwerp en materialenRoestvrij staalChroom met kunststofRoestvrij staal
Reiniging en onderhoudCLEARYL filter, systeem, automatische afspoeling voor weinig onderdelen en IWSIWS-systeem, automatische afspoeling voor enkele onderdelen en CLEARYL-filter,Automatische afspoeling van enkele onderdelen, CLEARYL filter en IWS systeem
OpschuimenMelksysteem met twee uitlopen met automatische melk/melkschuimregeling, 10 instellingen voor temperatuur en tijdProfessionele opschuimerG2 (samen met geanimeerde instructies)Melksysteem met twee uitlopen met automatische melk-melkschuimbereiding
MalingAroma-maling G3 met meerdere niveausAroma G3-molen met meerdere niveausAroma G3 Molen
Extra functiesIn hoogte verstelbare uitloop, Dubbel thermoblok verwarmingssysteem, Energiebesparende modusIn-/uitschakelbaar dagelijks programma, JOE app compatibiliteit, Energiebesparende modusDubbel thermoblok verwarmingssysteem, JOE app compatibiliteit, verlichting waterreservoir, Energiebesparende modus,
Waar voor je geldVoldoet aan de waardeVoldoet aan de waardePast in het budget


De Jura X8 Koffiemachine Review


Smaak

We hebben het al vaak gehad over de veelzijdigheid van de Jura X8. Het punt is dat het niet alleen een verscheidenheid aan dranken maakt. Integendeel, hij is in staat om een uitstekende smaak te leveren, net als professionals.

De Jura heeft verschillende technologieën toegevoegd aan deze superautomatische machine om de smaak te garanderen. De P.E.P technologie onttrekt de optimale hoeveelheid aroma aan de bonen om een rijke smaak te verkrijgen. Bovendien levert de nieuwe Aroma G3 molen versgemalen bonen met de juiste precisie.

Om de best mogelijke smaak te garanderen, heeft Jura bovendien een CLEARYL filter aan deze machine toegevoegd. Het verwijdert geurtjes en onzuiverheden uit het water. Zo krijgt u de gewenste hemelse smaak zoals een gerenommeerde barista uit uw stad.

De Jura S8 en Z8 maken ook gebruik van dezelfde PEP-innovatie om een heerlijke smaak te bieden. Voor het malen van de bonen hebben ze de gespecialiseerde Aroma G3 molen. Beide machines zorgen voor de levering van zuiver en schoon water met behulp van een CLEARYL filter.

De Z8 is echter ook uitgerust met een One-Touch Americano-functie. Dit is een speciale functie om de perfecte Americano te maken.


Capaciteit