Beste Nespresso capsules kopen en bestellen: Een gids voor het kiezen van pads

Hoewel de meeste van onze toegewijde Roasty-fans enthousiaste thuiskoffiebrouwers zijn die hun dranken liever van verse bonen maken, zullen er altijd een paar mensen zijn die ook genieten van het gemak en de snelheid van koffiepadmachines.

Nu zijn er veel verschillende merken thuiskoffiemachines die gebruik maken van pods of capsules, zoals ze ook algemeen bekend zijn. Maar misschien is Nespresso wel een van de bekendste namen onder hen, en omdat dit klopt, hebben we een eenvoudige gids samengesteld om de beste Nespresso-capsules voor uw smaak te kiezen.

In een oogopslag: Onze beste keuzes voor Nespresso capsules

 • Ristretto Capsule
 • Arpeggio capsule
 • Roma capsule
 • Livanto capsule
 • Volluto capsule
nespresso capsules

Beste Nespresso capsules kopen overzicht

Nu u wat meer vertrouwd bent geraakt met de podcollecties in de Original en Vertuo lijnen van Nespresso, laten we een paar van onze favoriete capsules en alles wat ze te bieden hebben eens van dichtbij bekijken, te beginnen met de OriginalLine.

Beste Nespresso originalline pads - meest verkochte nespresso cups

Linizio Lungo Capsules

Nespresso Linizio Lungo Capsules

Bekijk de prijs

Voor een koffie die helemaal glad en evenwichtig is, raden wij Nespresso's Linizio Lungo-branding aan.

Deze koffiecapsule is een trots lid van de OriginalLine Espresso en Lungo collectie, met moutige, graanachtige smaaknotities. Linizio Lungo is gemaakt van koffiebonen uit Zuid-Amerika - met name Braziliaanse en Colombiaanse Arabica bonen - die gespleten worden gebrand om de unieke smaakprofielen van elke koffieboon vrij te geven.

Arpeggio capsules

Nespresso Arpeggio Capsules

Bekijk de prijs

De Arabica-koffie in Arpeggio is gemaakt van een melange van Zuid- en Midden-Amerikaanse bonen, met de moutige, fruitige profielen die zo kenmerkend zijn voor Costa Ricaanse koffie. De fijne maling helpt om de volle smaak verder naar boven te halen.

Naast de intensiteit heeft Arpeggio koffie ook houtachtige, bijna gegrilde boventonen en subtiele cacaotonen.

Beste Nespresso Vertuoline pads

Intenso XL Capsules

Intenso XL Capsules

Bekijk de prijs

Nespresso's treffend genoemde Intenso-capsule zet een sterke mok koffie met een vleugje bruine suiker en een langdurige nasmaak. De combinatie van Midden- en Zuid-Amerikaanse Arabica bonen en Guatemalteekse Robustas vertrouwen op een gespleten brandingstechniek om dit dikke en dichte brouwsel te creëren.

Diavolitto Capsules

Diavolitto Capsules

Bekijk de prijs

De klassieke Diavolitto espressocapsule is intens en krachtig en levert een krachtige stoot smaak en energie in een kleine verpakking. Braziliaanse Arabica koffiebonen en Robusta's uit Zuid- en Midden-Amerika voegen zich samen tot een zacht brouwsel met een romige textuur. Eén slokje van dit heerlijke bittere en volle drankje en je bent helemaal verslaafd.

Beste Nespresso Decaf pads

Ristretto Decaffeinato Capsules

Nespresso Inspirazione Ristretto Decaffeinato

Bekijk de prijs

De Ristretto Decaffeinato capsules verpakken alle smaak van de Italiaanse geïnspireerde OriginalLine-pod zonder de door cafeïne veroorzaakte kriebels later. De gespleten geroosterde Braziliaanse, Zuid-Amerikaanse en Oost-Afrikaanse Arabica bonen en de Zuid-Indiase Robusta bonen bundelen hun krachten om een gedurfde en geroosterde smaak te creëren met tonen van cacao en fruit.

Decaffeinato Capsules

Decaffeinato Capsules

Bekijk de prijs

Voor een mok vol met een gladde en goed afgeronde decafeïnocapsule doet u een Decaffeinato-capsule in uw Vertuo-apparaat en geniet u binnen enkele minuten van een melange van Costa Ricaanse en Zuid-Amerikaanse koffie.

Als u er alleen van geniet, zult u merken dat er mout en graangewassen zijn, maar als u melk toevoegt - bij voorkeur melk die is opgeschuimd in een Nespresso Aeroccino-opschuimer - zullen uw smaakpapillen dansen met vreugde als er een frisse, nootachtige smaak vrijkomt.

Beste Gearomatiseerde Nespresso pads

Als je op ons lijkt, waardeer je alle natuurlijke smaken van koffie. Je houdt ervan om de proefnotities te identificeren, en je geniet van elke slok. Maar we weten ook dat er een tijd en plaats is voor een goed gearomatiseerd brouwsel en daarom hebben we besloten om een paar van onze favoriete Nespresso-smaakcapsules in de kijker te zetten.

Vanilla Éclair

Nespresso Vanilla Éclair

Bekijk de prijs

ndulgeer in alle verrukkelijke smaken van een zoete, romige éclair...met een beduidend lagere hoeveelheid suiker en calorieën. De Vanilla Éclair-capsule van Nespresso Original heeft een klassiek vanille-aroma en een fluweelzacht mondgevoel dat u zeker aan uw favoriete dessert zal herinneren.

Deze koffie is gemaakt van fijne Zuid-Amerikaanse bonen uit Brazilië en Colombia; ze komen samen om een drankje te creëren dat indruk zou maken op elke echte koffie-expert, wat waarschijnlijk de reden is waarom het is gesorteerd in de Barista Creations collectie.

Hazelino muffin

Hazelino muffin

Bekijk de prijs

Als het gaat om een gearomatiseerde koffie, is er bijna geen enkele meer geruststellend dan de goede oude hazelnoot. Stop een Hazelino Muffin-capsule in uw Vertuo-apparaat en geniet van de zoete smaak van gemalen hazelnoot-koffiebonen.

Afrikaanse en Latijns-Amerikaanse Arabica bonen worden gespleten gebrand om een glad en goed afgerond brouwsel te creëren dat goed is op zichzelf of met een melk naar keuze.

Beste Nespresso variëteits koffiepakketten

Stel dat u nog maar net bent overgestapt op de wondere wereld van de Nespresso-machines en -capsules en niet helemaal zeker weet wat voor soort koffie u het lekkerst vindt. Dat is waar capsule-variantenverpakkingen van pas komen, zodat u een handvol verschillende smaken en braadstukken kunt proeven voordat u zich aan één ervan overgeeft.

Beste Nespresso Originalline koffiepakket

Nespresso Originalline koffiepakket

Bekijk de prijs

Als u een OriginalLine-machine hebt gekocht, proef dan het beste van de medium en dark roastcapsules van Nespresso met een 50-tal variëteitenverpakking.

Deze sampler bevat 10 van elke koffie - Volluto, Ispirazione Roma, Cosi, Vivalto Lungo en Ispirazione Firenze Arpeggio - en deze smaaktest van enkele van Nespresso's meest populaire smaken zal u zeker naar uw nieuwe favoriete koffie leiden.

Voor de meer kostenbewuste koffiedrinker raden wij het 120-tal variëteitenpakket van Bestpresso aan. Deze sampler zit vol met donkere en gearomatiseerde roosters, waaronder Verona, Vaniglia, Caramello, Cioccolato, Brazilië en Colombiaanse brouwsels. Tuurlijk, 120 pods zijn veel om door te nemen, maar we denken dat het redelijke prijspunt dit varieteitenpakket de moeite waard maakt om te kopen.

Beste Nespresso Vertuoline koffiepakket

Nespresso Vertuoline koffiepakket

Bekijk de prijs

Voor een voorproefje van de best verkopende Nespresso VertuoLine-capsules kunt u een 30-cijferige variëteitspakket meenemen. Nee, deze capsules zijn niet compatibel met een OriginalLine machine, maar wanneer u een van deze baby's in uw Vertuo-brouwer plaatst, kunt u genieten van de kenmerkende en intense smaken van de Stormio, Odacio en Melozio koffie.

Andere nespresso koffie capsules en pakketten

Nespresso Proefpakket 5 x 10 capsules

Nespresso Proefpakket

Bekijk de prijs

 • 1x Cosi
 • 1x Linizio
 • 1x Fortissio
 • 1x Volluto
 • 1x Livanto

Nespresso Ontspan pakket 5 x 10 capsules

Nespresso Ontspan pakket

Bekijk de prijs

Nespresso Ontspan pakket 5 x 10 capsules bevat

 • 1x Volluto
 • 1x Cosi
 • 1x Arpeggio
 • 1x Roma
 • 1x Vivalto

Nespresso Apreggio Capsules

Apreggio Capsules

Bekijk de prijs

Ben jij net zo'n fan van onze Ispirazione Firenze Arpeggio als wij? De bonen van deze koffie zijn relatief kort gebrand. Het resultaat is een perfect gebalanceerde bitterzoete koffie met een romig mondgevoel en geroosterde tonen van cacao.

Nespresso Ontdekkingspakket pakket 200 capsules

Nespresso Ontdekkingspakket pakket

Bekijk de prijs

Ontdek 12 koffies in verschillende varieteiten, met elk een eigen karakter. Verdeeld in de smaakfamilies intens, gebalanceerd en fruitig.

Nespresso Intens Koffie Pakket

Nespresso Intens Koffie Pakket

Bekijk de prijs

Een selectie van 5 intense Nespresso koffies, die een variatie aan aromaprofielen en intensiteit bieden. Ideaal voor wie graag geniet van een intense kop koffie.

 • 10 Kazaar Capsules
 • 10 Dharkan Capsules
 • 10 Ristretto Capsules
 • 10 Arpeggio Capsules
 • 10 Fortissio Lungo Capsules

Nespresso Geniet Pakket 5 x 10 capsules

Nespresso Geniet Pakket

Bekijk de prijs

Nespresso Geniet Pakket 5 x 10 capsules:

 • 1x Capriccio
 • 1x Ristretto
 • 1x Livanto
 • 1x Roma
 • 1x Arpeggio

Nespresso Fortissio Lungo Capsules

Fortissio Lungo

Bekijk de prijs

Ben jij op zoek naar een intense lungo? Zoek niet verder en kies voor de Fortissio Lungo, gemaakt van een ‘monsooned’ koffie uit India gemixt met verschillende Arabica’s uit Colombia.

De hoofdcomponent van deze melange is een Monsooned Malabar Arabica uit West-India. Deze boon wordt blootgesteld aan de moesson regen en wind, wat bijdraagt aan het uitgesproken aromatische profiel van deze Grand Cru. Naast de Monsooned Malabar Arabica bevat deze melange een gewassen Colombiaanse Arabica's, wat deze lungo een 100% Arabica maakt

Nespresso Vivalto Lungo Capsules

Vivalto Lungo

Bekijk de prijs

Vivalto Lungo is een evenwichtige koffie die gemaakt wordt van een complexe blend van afzonderlijk gebrande Zuid-Amerikaanse en Oost-Afrikaanse Arabica’s, en die gebrande noten met subtiele bloemachtige noten combineert.

Nespresso Volluto Espresso Capsules

Volluto Espresso Capsules

Bekijk de prijs

Onze Volluto kunnen we het beste omschrijven als het zonnetje in huis. Door de verschillende Arabica’s uit Brazilië en Colombia is dit een harmonieuze en toegankelijke espresso. Proef zelf de zachte smaak van biscuit en fris fruit.

Nespresso Linizio Lungo Capsules

Linizio Lungo

Bekijk de prijs

Ontdek de Linizio Lungo, een koffie even licht als de Zuid-Amerikaanse zon. In deze koffie proef je graantonen en ervaar je een zijdezachte structuur, dankzij de pure Zuid-Amerikaanse Arabica’s.

Nespresso Caffè Venezia

Caffè Venezia

Bekijk de prijs

De Caffè Venezia laat ons kennis maken met de rijke gescheidenis van koffie. Deze capsule bevat koffie uit de oude Ethiopische regio Harrar welke zich mengt met Indiase Arabica.

Deze combinatie creëert een koffie die rijk is aan de exotische geuren en smaken uit het oosten. De wilde en bloemige noten van deze capsule combineren perfect met het fruitige en complexe karakter die deze capsule rijk is.

Caffè Venezia is een licht-sterke lungo (sterkte cijfer 7) die erg lekker smaakt om ‘gewoon’ als lungo te drinken, maar deze capsule leent zich ook erg goed als basis van een stevige cappuccino.

Nespresso Roma Intenso Capsules

Roma Intenso

Bekijk de prijs

Onze Roma is een verfijnde, maar intense koffie, gemaakt van een hoog groeiende Arabica. Je proeft de houtachtige, geroosterde en zachte tonen doordat deze koffie licht gebrand is. Klinkt als een ideale koffie, vind je niet?

Nespresso Kazaar Intenso Capsules

Kazaar Intenso

Bekijk de prijs

Kazaar is een gedurfde melange van Robusta's uit Brazilië en Guatemala, speciaal bereid voor Nespresso, en een apart gebrande Arabica uit Zuid-Amerkika. Kazaar is een koffie met een buitengewone intensiteit. De krachtige bitterheid en peperaccenten worden gecompenseerd door een dense en romige textuur.

Nespresso Master Origin Colombia capsules

Master Origin Colombia

Bekijk de prijs

Proef jij de fruittonen in onze Master Origin Colombia? Door het laat oogsten van de Colombiaanse Arabica hebben onze koffieboeren een fruitige, heldere en sprankelende koffie gecreëerd.

Nespresso Capriccio Espresso Capsules

Capriccio Espresso

Bekijk de prijs

Maak kennis met de bijzondere Capriccio: een espresso met een rijke en unieke smaak. De combinatie van Zuid-Amerikaanse Arabica’s en een vleugje Robusta maakt deze koffie lichtzuur en verrassend.

Nespresso Cosi Espresso Capsules

Cosi Espresso

Bekijk de prijs

De Cosi is een bijzondere koffie. Bonen uit Oost-Afrika en Midden-Amerika zorgen voor een unieke smaak. En dat proef je: geniet van een twist van rijp fruit en zoete granen.

Nespresso Ispirazione Ristretto Italiano

Ispirazione Ristretto Italiano

Bekijk de prijs

 • nespresso capsules
 • ispirazione ristretto italiano
 • verfijndere smaak van de ristretto

Nespresso Inspirazione Ristretto Decaffeinato

Inspirazione Ristretto Decaffeinato

Bekijk de prijs

DE ISPIRAZIONE RISTRETTO ITALIANO, GEDECAFFEINEERD
Onze Ispirazione Ristretto Italiano is klein, maar de smaak is groots! Dit is een intense koffie met een contrasterend karakter. Proef jij het verschil met de originele?

Nespresso Envivo Lungo Capsules

Envivo Lungo

Bekijk de prijs

Heb jij moeite met opstaan in de ochtend? Onze Envivo Lungo biedt de oplossing: deze koffie prikkelt je zintuigen op vele manieren. De blend van een Indiase Arabica en een Mexicaanse Robusta met donkere branding zorgt voor een intense koffie met karamel- en houttonen.

Nespresso Livanto Espresso Capsules

Livanto Espresso

Bekijk de prijs

De Livanto is een harmonieuze koffie. De medium branding zorgt voor de gebalanceerde smaak en body. Je proeft zowel karamel als graantonen, dankzij de Arabica’s uit Zuid-Amerika. Ideaal voor in de ochtend.

Beste alternatief nespresso cups

MerknaamPrijsIntensiteit✔️OordeelBijzonderheden
Nespresso€ 0,417,59.0Intense geur/smaak, goed bitter, aromatische nasmaakAluminium
L'Or€ 0,27108.5Volle, lekkere smaakAluminium
Café Royal€ 0,2768.0Intense koffiesmaakAluminium
Douwe Egberts€ 0,20108.0Krachtig en kruidige smaakAluminium
Perrucci€ 0,275,88.0Volle smaakRainforest Alliance
Belmio€ 0,335,87.0Waterig voor een lungo, neutrale koffiesmaak,Aluminium
Perla€ 0,115,86.5Normale koffiesmaak, geen uitblinkerPlastic
Starbucks€ 0,396,76.0Welbekende 'Starbucks-smaak', vlakke smaak.Aluminium
Hema€ 0,157,56.0Geen uitblinker maar een prima smaakPlastic
Plus€ 0,1165.0Smaakt alsof hijPlastic
Ikea€ 0,202,55.5Vieze geurComposteerbaar
Lidl Bellarom€ 0,2086.0Oké smaakRainforest Alliance

Café Royal Lungo Forte - 33 capsules - goedkope nespresso cups

Bekijk de dagprijs

Café Royal biedt de veeleisende koffiedrinker afwisseling bij het dagelijkse kopje koffie met melanges van hoogstaande Zwitserse kwaliteit. Het Café Royal koffieassortiment is direct vanaf de lancering goedgekeurd door UTZ. Voor Café Royal koffie maken ze uitsluitend gebruik van edele Arabica- en Robustabonen van UTZ-gecertificeerde plantages op toplocaties over de hele wereld.
Café Royal Espresso Forte heeft een krachtige smaak. U proeft de intense aroma's van gebrande koffiebonen die zo typerend zijn voor een Italiaanse espresso. Smaakt heerlijk in combinatie met zoet brood.

L'OR Espresso India Koffiecups - Single Origins collectie - 10 x 10 cups - 100 koffiecups

De levendige kleuren en het beeldende landschap van Karnataka komen tot uiting in de INDIA. Een krachtige en delicate melange van kruidige en fruitige tonen.

 • Smaakintensiteit 10 (schaal 01-12)
 • Blend van Arabica & Robusta bonen
 • Afkomstig van een UTZ gecertificeerde koffieplantage
 • Te gebruiken in Nespresso®* koffiemachines

Dus wat is nespresso

Serieus? Oké, we zullen je een plezier doen.

Nespresso machines en koffie consumptiegoederen worden gemaakt door het Zwitserse bedrijf Nespresso, onderdeel van de Nestlé Food Group. Voor degenen die tijdens de advertenties van tv-zender wisselen of naar de keuken gaan om een kopje te zetten, moet u de beroemdste marketingcommercial van Nespresso bekijken, waarin het "gezicht van Nespresso", George Clooney, is opgenomen.

De zetmachines van Nespresso vallen in twee categorieën - OriginalLine, die alleen espressocapsules maakt, en VertuoLine, die zowel koffie als espresso maakt - en gebruiken een origineel, gepatenteerd koffie "pod"-systeem om één kopje koffie van superieure kwaliteit te produceren.

De machines zijn zo goed als waterdicht; u laadt gewoon de door u gekozen pod in de machine, drukt op de startknop en wacht terwijl de machine uw brouwsel voor u klaarmaakt en verdeelt.

Terwijl de machine heet water door de koffiepad spoelt, wordt de koffiesmaak eruit gehaald en loopt het brouwsel naar beneden in uw kopje.

Voordat u begint te brouwen, kunt u de grootte van het kopje en de koffiecapsule kiezen die u nodig hebt om u de smaak en de kracht van de espresso te geven waar u naar op zoek bent.

Ook kan een Nespresso-apparaat worden gebruikt voor het maken van lattes en cappuccino's, maar u moet een aparte elektrische melkopschuimer toevoegen aan uw koffiekit om zelf het afgewerkte drankje te maken.

Capsule cultuur

Nespresso heeft veel verschillende soorten koffiecapsules uitgebracht voor gebruik bij hun thuisbrouwers, waarbij gebruik wordt gemaakt van Robusta- en Arabicabonen van hoge kwaliteit om de gemalen koffie te maken die in de capsules wordt gebruikt en waar zo velen van zijn gaan houden in de loop der jaren.

Helaas kan de grote verscheidenheid aan Nespresso-capsules op de markt het verschil maken tussen deze capsules en het selecteren van de capsules die u het liefst zou willen, een beetje een uitdaging zijn.

Maar zoals u weet, zijn uitdagingen wat we hier bij Roasty het beste kunnen (naast koffie, uiteraard), dus we hebben een gids samengesteld voor de wondere wereld van Nespresso koffiecapsules.

Dit is niet helemaal uitputtend, aangezien sommige Nespresso-collecties in beperkte oplage of seizoensgebonden zijn en dus aan verandering onderhevig zijn, maar we denken dat deze informatie een vrij goede routekaart is als u aan uw reis naar de wereld van Nespresso-koffie begint.

Niet alle nespresso capsules zijn gelijk...

Nu is elke Nespresso-pod niet zomaar een Nespresso-pod. Ze vallen in twee verschillende categorieën, OriginalLine of VertuoLine. Deze pods zijn niet onderling verwisselbaar en moeten elk in hun eigen machine worden gebruikt.

Nespresso OriginalLine capsules zijn voor de meer traditionele thuisbarista's die alleen een kopje koffie op basis van espresso willen zetten. VertuoLine-capsules zijn echter ontworpen voor de koffiedrinker die af en toe een kopje espresso wil drinken.

De categorisering gaat echter verder dan Original en Vertuo. Binnen elke lijn bevinden zich verschillende basistypes van capsules die "verzamelingen" vormen, waarbij vergelijkbare peulsmaken en brandingen samengevoegd worden om de Nespresso-capsulegemeenschap gemakkelijker te kunnen navigeren.

Nog één ding om op te merken over Nespresso-capsules en hun collecties: elk gebraad is beoordeeld met 1-13 op een intensiteitsschaal, zodat u weet hoe sterk een brouwsel is dat u krijgt. Alles wat als intensiteit 6 of lager wordt aangeduid, wordt niet als intens beschouwd, en alles wat een intensiteit 8 of hoger heeft, is intens.

Alles over nespresso originalline

Onder de paraplu van de OriginalLine biedt Nespresso een verscheidenheid aan collecties die zeker geschikt zijn voor elke espressoliefhebber.

Espress- en lungo capsules

Deze pods zijn voor degenen die denken dat traditioneel het beste is - maar natuurlijk hoeft traditioneel niet saai te betekenen, en Nespresso weet dit goed.

Nespresso espresso pods worden gebruikt om 1,35 ons koffie te zetten, terwijl lungo capsules worden gebruikt voor het maken van een "langer" drankje dat ongeveer het dubbele gebruikt van de hoeveelheid water die nodig is voor espresso.

Deze capsules bevatten de gladde, superieure kwaliteit koffie waar veel koffieliefhebbers van genieten, en de Espresso en Lungo collectie heeft 7 pods van verschillende intensiteit: Linizio Lungo, Envivo Lungo, Fortissio Lungo, Capriccio, Vivalto Lungo, Vivalto Lungo Decaffeinato en Livanto.

Deze capsules zijn gemaakt voor de koffiedrinker die van een lagere intensiteit geniet. De sterkte van deze brandingen ligt gemiddeld tussen intensiteit 4 en intensiteit 6 op de schaal van Nespresso.

Master origin capsules

Volgens Nespresso is het doel van de Master Origin-collectie om u in staat te stellen uitmuntende koffie te ontdekken die van over de hele wereld is gemaakt zonder dat u uw huis hoeft te verlaten.

Voorheen bekend als de Pure Origin-collectie, omvat deze collectie vijf single-origing-koffiesoorten, gemaakt met Robusta- en Arabicabonen uit India, Indonesië, Nicaragua, Ethiopië en Colombia. Deze koffies zitten boordevol kracht, met elk een intensiteitsgraad van 5-11.

Ispirazione Italiana capsules

De Ispirazione Italiana collectie is geïnspireerd op de klassieke smaak en de traditionele branding van Italiaanse koffie en heeft zeven brandingen - Napoli, Palermo Kazaar, Ristretto Italiano, Firenze Arpeggio, Venezia, Roma en Genova Livanto - die allemaal tussen de acht en twaalf op de intensiviteitsschaal liggen.

Deze capsules kunnen worden gebruikt voor ristretto of espresso, en deze multi-originemengsels zorgen voor een krachtig kopje koffie.

Zoals je van elke goede Italiaanse espresso zou verwachten, is de OriginalLine Ispirazione Italiana collectie sterk en bevat enkele van Nespresso's meest intense gemalen bonen, variërend van 8 tot 12 op de intensiteitsniveau.

Barista creaties capsules

Deze zes pods zijn beïnvloed door onze geliefde barista buddy's die overal ter wereld de beste koppen koffie zetten.

Een gearomatiseerde Nespresso-capsule in deze collectie kunt u het beste met melk drinken, dus stop een van deze pods in uw Nespresso-koffiemachine en geniet van een bevredigende recreatie van uw favoriete koffieshopdrankje. Probeer Chiaro, Scuro, Corto, Vanille Eclair, Caramel Creme Brulee of Cacaotruffel.

Kennismaken met nespresso vertuo

De Nespresso VertuoLine daarentegen bevat 27 verschillende capsules verspreid over vijf verschillende collecties, zodat er gegarandeerd een perfect drankje voor iedereen is. Vergeet echter niet dat deze pods alleen compatibel zijn met VertuoLine machines, dus als u al in het bezit bent van een van Nespresso's Original koffiemachines, zullen deze capsules niet goed bij u passen.

Espresso en dubbele espresso capsules

Nespresso ziet u, traditionele diepe L-liefhebbers, daarom is er een VertuoLine-collectie die speciaal voor u is ontworpen. Trek een gewone of dubbele espresso (2,7 ounces) met een van deze capsules.

De pods, variërend van lage tot hoge intensiteiten, zijn verkrijgbaar in zes verschillende melanges: Dubbele Espresso Scuro, Dubbele Espresso Chiaro, Diavolitto, Altissio, Decaffeinato Intenso en Voltesso.

Gran Lungo capsules

Een gran lungo espresso is iets groter dan een gewone lungo, die met vijf ons binnenkomt, en Nespresso Vertuo's Gran Lungo collectie van capsules maakt een prachtige keuze op die vroege ochtenden waar je een beetje meer koffie nodig hebt dan normaal om je op weg te helpen.

Voor iets intensers kunt u de Fortado-pod proberen, maar als u op zoek bent naar een drankje dat iets milder is, kunt u Aflorazio of Arondio proberen. Voor onze cafeïnevrije koffiedrinkers, neem je een Decaffeinato Ontuoso-capsule; je zult ons later bedanken.

Mok en altacapsules

De Vertuo Line's Mok en Alto capsules zijn voor degenen die, net als wij, een grotere kop koffie nodig hebben om wat pep in hun stappen te krijgen. Deze capsules zetten gladde en sterke koffie in een grotere capaciteit, met de Mok die binnenkomt op 7,8 ons en de Alto op 14 ons.

De intensiteit van de koffie in deze collectie varieert van laag met de Solelio-capsule tot hoog met de diepe Intenso-pod. Negen andere capsules vallen tussen deze twee in: Intenso XL, Dolce XL, Stormio, Odacio, Melozio, Elvazio, Giornio, en de treffend genoemde Decaffeinato en Half Caffeinato capsules.

Master origin capsules

Net als bij de OriginalLine kunt u met de Master Origin-capsules (voorheen Pure Origin) voor Vertuo Nespresso-machines het vakmanschap en de smaken van koffie uit andere landen ervaren vanuit het gemak van uw Nespresso-machine. Deze collectie omvat gekruide koffie uit Mexico en fruitige, zoete java uit Colombia.

Barista creaties capsules

Vertuo-fans, verheugt u zich! Ook u kunt genieten van de barista-beïnvloede koffiesoorten die het best tot hun recht komen in een drankje op basis van melk.

Bevredig uw zoetekauwen met deze capsules en proef de smaak van Bianco Leggero, Bianco Forte, Hazelino Muffin, Caramel Cookie of Vanilla Custard Pie.

Veelgestelde vragen

Wat is de sterkste Nespresso Pad

We weten wat u denkt: een overzicht hebben van een aantal van Nespresso's beste pods is geweldig, maar welke koffie geeft me de brandstof die ik nodig heb om mijn dag door te komen? Welke pod is de sterkste?

Zoals we al eerder zeiden, wordt het intensiteitsniveau van elke koffie die door het Zwitserse merk wordt verkocht, beoordeeld op een schaal van 1-13, en het is deze numerieke schaal die ons helpt de bovenstaande vraag nauwkeurig te beantwoorden.

Voordat we daar op ingaan, moeten we eerst definiëren wat sterke koffie eigenlijk is. Veel koffiedrinkers geloven dat de sterkte van een brouwsel wordt bepaald door het cafeïnegehalte, het brandingsniveau of zelfs de bitterheid. Maar volgens de Specialty Coffee Association wordt de sterkte van koffie bepaald door de concentratie - welk percentage van de drank koffie is en welk percentage water.

Nespresso is het grotendeels eens met de overtuiging van de SCA dat de concentratie van koffie bepalend is voor de intensiteit van de koffie, maar het merk is ook van mening dat het brandingsniveau van de koffiebonen, het lichaam en de bitterheid ook een belangrijke rol spelen.

Dus, wat wint de prijs voor de sterkste pod? Dat zou de Kazaar-capsule zijn, de meest intense mix in de Intenso-collectie van Nespresso. Deze OriginalLine, Intenso-collectie koffie is een melange van Robusta-bonen uit Brazilië en Guatemala en Zuid-Amerikaanse arabica's die samen een uitzonderlijk intense donkere branding vormen met gepeperde noten en een romige afdronk.

Wat is de meest populaire Nespresso Capsule

Er zijn bepaalde aspecten van het leven waarvan we denken dat je er niet in moet snijden. En je bent je er inmiddels waarschijnlijk van bewust dat koffie er één van is. En daarom willen we er zeker van zijn dat u weet welke capsule het beste van het beste is - welke capsule andere diehard koffiedrinkers consequent kopen.

Wat is de populairste Nespresso-capsule? De Ristretto-pod!

De Ristretto-capsule, die deel uitmaakt van de OriginalLine Ispirazione Italiana-collectie, is een melange van Braziliaanse, Oost-Afrikaanse en Zuid-Amerikaanse Arabica-bonen. Slechts een scheutje Indiase Robustabonen wordt aan de melange toegevoegd en apart geroosterd om een subtiele, fruitige, licht zure noot te produceren die perfect past bij deze intense, volle espresso.

Bovendien wordt de combinatie van Arabica en Robusta bonen langzaam geroosterd om een echt intens en origineel boeket te produceren dat doet denken aan chocolade, en de maling die voor deze capsules wordt gebruikt is fijn om een kwaliteitsbrouwsel in Italiaanse stijl te creëren.

Wat zijn de beste nespresso alternatieven?

Normaal gesproken raden wij u aan om u te houden aan de pods van het merk van uw Nespresso machine, zodat er geen kwaliteitsverlies optreedt. We weten echter hoe duur deze capsules kunnen zijn, dus we hebben een beetje gegraven voor producten die uw koffiebehoefte bevredigen zonder de bank te breken of te beknibbelen op de smaak.

Gourmesso

Maak kennis met de Gourmesso-koffiecapsule. Dit bedrijf is opgericht in Berlijn, Duitsland, met de hoop om hoogwaardige espresso te kunnen leveren aan diegenen die op zoek zijn naar een grote verscheidenheid aan koffie. En het lijkt erop dat het bedrijf dat gedaan heeft.

Gourmesso's opties omvatten bijna elke soort koffie die u kunt bedenken, of u nu geniet van een lekkere smaak zoals karamel of pompoenkruid, of een eenvoudige medium branding.

Gourmesso's capsules zijn de Europese leider geworden in Nespresso-compatibele pods, dus het is geen wonder dat deze producten ook de Amerikaanse markt hebben veroverd. Houd er echter rekening mee dat deze pods slechts substituten zijn voor Nespresso OriginalLine machines, dus als u een van de VertuoLine machines van het merk heeft, moet u elders op zoek gaan naar pods.

Bestpresso

De volgende op onze lijst van Nespresso-capsule dupes is Bestpresso.

Zoals u waarschijnlijk al geraden heeft aan de naam van het bedrijf, streeft Bestpresso ernaar om de best mogelijke koffie te leveren, door bonen uit Noord- en Zuid-Amerika, Afrika en Azië te roosteren, fijn te malen en de grond in te kapselen in temperatuurgecertificeerde peulen; dit betekent dat wanneer het hete water door deze grond in uw espressomachine wordt gefilterd, er geen smaak verloren gaat of wordt veranderd. Met andere woorden, u krijgt elke keer het best mogelijke drankje!

Sorry, Vertuo-liefhebbers, maar u hebt pech; ook hier zijn deze capsules niet compatibel met Nespresso VertuoLine-machines.

Herbruikbare koffiecapsules

Helaas konden we geen enkele Vertuo-compatibele pods van een ander merk dan Nespresso vinden, maar vrees nooit, herbruikbare cups zijn hier!

Het gebruik van herbruikbare koffiepeulen heeft zeker zijn voordelen, zoals het elimineren van afval en dus het helpen van het milieu, het besparen van geld op dure pods voor eenmalig gebruik en de mogelijkheid om de meest verse koffie van de hoogste kwaliteit in uw Nespresso machine te gebruiken.

Voor een betrouwbaar herbruikbaar alternatief kunt u de Blusea roestvrijstalen capsule proberen. Deze kleine pods zijn niet alleen slank, maar ook zeer duurzaam - geen roest, corrosie- en zuurbestendig en vaatwasmachinebestendig.

Welke nespresso capsule is het beste voor een latte ?

Als u een van de velen bent die niets liever doen dan de dag te beginnen met een lekkere, warme latte, weet u dat het geheim van het maken van een van deze heerlijke dranken ligt in de kwaliteit van de espresso, en u vraagt zich waarschijnlijk af of een Nespresso-apparaat en -capsules in staat zijn om de stomende, klassieke koffiedrank te leveren die u kent en waar u van houdt.

Het antwoord is ja. Maar welke van de Nespresso-capsules levert het beste resultaat op?

Volgens het officiële recept van Nespresso's latte zijn uw beste gokjes de medium gebrande Vivalto Lungo of Fortissio Lungo pods. Voor een sterker drankje kiest u voor Fortissio, met een intensiteit van 8, maar als u op zoek bent naar iets minder intens, probeer dan Vivalto, want die heeft slechts een intensiteit van 0f 4.

En als u een extra beetje oomph aan uw latte wilt toevoegen, overweeg dan om een van Nespresso's Barista Creations pods te proberen, zoals Bianco Leggero. Deze gearomatiseerde koffie, met zijn toetsen van karamel en zoete koek, is sterk genoeg om op zichzelf te staan. Maar net als de andere capsules in deze collectie, is hij ontworpen om melkdranken goed aan te vullen, dus als je een van deze baby's gebruikt, weet je dat je in bent voor een traktatie.

Dus de volgende keer dat u naar een goede latte verlangt, maar niet de tijd of energie hebt om in de rij te staan bij een coffeeshop, knalt u gewoon in een Nespresso-pod, haalt u uw handige dandy-melkopschuimer tevoorschijn en laat u de machines al het harde werk voor u doen.

Waar kunt u Nespresso Pods kopen

Gevangen door deze capsules en zich afvragend hoe je sommige te pakken kunt krijgen? We hebben precies de antwoorden die u zoekt!

Misschien ben jij verantwoordelijk voor de voorraad koffie om iedereen op kantoor tevreden te stellen, of misschien ben jij het type persoon dat vijf of zes kopjes per dag drinkt. Hoe dan ook, het kopen van je capsules in bulk is je beste gok. Als dat het geval is, stellen we voor om in te loggen op de website van bol.com en een 30 of 50-pack pods te bestellen.

Bovendien is bol.com een geweldige plek om andere Nespresso-compatibele pods te vinden, dus deze site kan nuttig zijn om te bookmarken op uw browser als u een budget hebt.

Natuurlijk kunt u de goederen altijd rechtstreeks bij de bron krijgen: Nespresso. Winkel vanuit uw eigen huis door de officiële website van het bedrijf te bezoeken, maar als u het geluk hebt om in de buurt van een van de 700 boetieks van Nespresso in 68 landen te wonen, stop dan in de winkel voor een kwaliteitsvolle koffie-koopervaring.

Misschien woont u niet in de buurt van een Nespresso-boutique, maar haalt u uw pods liever in de winkel op dan dat u ze online bestelt. Gelukkig is Nespresso een populair merk en hoewel u misschien niet de volledige voorraad van de winkel vindt, kunt u bij grote retailers zoals Spar of Carrefour een grote verscheidenheid aan capsules vinden.

Conclussie

Dus, daar heb je het, een gedetailleerd overzicht van een aantal van Nespresso's beste koffiecapsules, evenals enkele stukjes informatie waarmee je al je koffieminnende vrienden kunt imponeren.

Gelukkig Caffeïneren!