logo

Beste melkopschuimers van 2020 kopen

Ik heb altijd gedacht dat koffie belachelijk duur is. Elke keer als ik in mijn favoriete koffiehuis stap, zal het aroma me doen watertanden - en ik zou automatisch in mijn zakken grijpen.

Dan zou ik genieten van elke slok van mijn favoriete chai latte en denken hoe belachelijk duur het is, en hoezeer ik een slaaf ben van mijn verleidingen.

Dit gevoel woog me zwaar, totdat ik mijn weg leerde in de kunst van het koffie maken. Een belangrijke stap in deze kunst is het opschuimen en het goed doen is het omslagpunt van wat voor koffie je ook aan het zetten bent.

Om deze stap te perfectioneren, moet je de beste melkopschuimer kopen die je nodig hebt.

Terwijl onze review u zal helpen de beste melkopschuimer te vinden omdat we een shortlist hebben gemaakt van de honderden melkopschuimers op de markt, zal onze aankoopgids u helpen uit te vinden wat uw behoeften/eisen moeten zijn.

Inventum MK350 - Melkopschuimer - Zwart

Inventum MK350 - Melkopschuimer - Zwart

Bekijk de dagprijs

Met de Inventum melkopschuimer MK350 kun je tot 115 ml melk opschuimen en tot 240 ml melk verwarmen. De melkopschuimer is snoerloos bij te vullen en uit te schenken. Zodra het melkschuim of de warme melk klaar is, schakelt de melkopschuimer automatisch uit. In slechts 90 seconden heb je melkschuim voor een heerlijke cappuccino, latte macchiato of chai latte. In principe kunnen alle melksoorten gebruikt worden, zelfs soya, maar volle melk geeft het beste resultaat. De speciale coating aan de binnenkant maakt het schoonmaken extra makkelijk.

Philips Senseo CA6500/60 - Melkopschuimer - Zwart

Philips Senseo CA6500/60 - Melkopschuimer - Zwart

Bekijk de dagprijs

Met de Philips Senseo CA6500 melkopschuimer maak je extra fijn schuim. Door de inhoud van 120 ml is dit genoeg voor 2 cappuccino’s. De melkopschuimer bevat één knop, waarmee hij eenvoudig bediend kan worden.

Severin SM 3590 Melkopschuimer - Zwart

Severin SM 3590 Melkopschuimer - Zwart

Bekijk de dagprijs

Snel en eenvoudig perfect melkschuim.

GrandLux® Handmatige Melkopschuimer – Melkschuimer Electrisch

GrandLux® Handmatige Melkopschuimer

Bekijk de dagprijs

Ga thuis aan de slag als een echte barista met deze handmatige melkopschuimer van GrandLux! Met deze elektrische melkopschuimer maakt u thuis de lekkerste cappuccino, macchiato of warme chocolademelk. Voor perfect opgeschuimde melk is deze Grand Latte melkopschuimer een onmisbare accessoire in uw keuken.

MOA Melkopschuimer Elektrisch - BPA vrij - Voor Opschuimen en Verwarmen - Zwart - MF5B

MOA Melkopschuimer Elektrisch zwart MF5B

Bekijk de dagprijs

Met de MOA Melkopschuimer MF5B kun je tot 150 ml melk opschuimen en tot 240 ml melk verwarmen. In ruim een minuut maak je melkschuim voor zowel koude als warme koffierecepten, zoals bijvoorbeeld cappucino's. De inhoud van 150 ml is ruim genoeg om er direct twee te maken. De bediening is eenvoudig te regelen met slechts één knop.

KitchenSpecials™ electrisch Melkschuimer

kitchenSpecials™ electrisch Melkschuimer

Bekijk de dagprijs

Met de melkopschuimer van KitchenSpecials™ maak je perfect melkschuim. Heerlijk voor op je Latte Macchiato of Cappuccino. Deze melkopschuimer van KitchenSpecials is makkelijk in gebruik. Plaats één van de twee meegeleverde opzetstukken voor het gewenste resultaat. Je houdt de schuimer in de melk of slagroom en start met één druk op de knop. Bij deze melkopschuimer heb je de keuze uit drie snelheden. De opzetstukken zijn vaatwasser bestendig en deze melkopschuimer is ook nog eens oplaadbaar. Nooit meer nieuwe batterijen kopen, maar eenvoudig opladen met de bijgeleverde USB kabel.

Philips Senseo CA6500/10 - Melkopschuimer - Groen

philips Senseo CA6500/10 - Melkopschuimer - Groen

Bekijk de dagprijs

Met de Philips Senseo CA6500 melkopschuimer maak je binnen 1,5 minuut melkschuim voor warme en koude koffierecepten, zoals een latte macchiato, cappuccino of een ijskoffie. Door de inhoud van 120 ml is dit genoeg voor 2 cappuccino’s. De melkopschuimer bevat één knop, waarmee hij eenvoudig bediend kan worden. Na het opschuimen van de melk kun je de opschuimer in de vaatwasser schoonmaken.

Superiox Melkopschuimer met RVS Houder

Superiox Melkopschuimer met RVS Houder

Bekijk de dagprijs

Wij koffieliefhebbers zijn serieus als het gaat om onze koffie! De Superiox melkopschuimer geeft die professionele afwerking aan uw latte, cappuccino, macchiato of warme chocolademelk. Maak thuis heerlijke schuimende creamer voor je drankjes met je eigen melkopschuimer, zonder te moeten lopen naar een restaurant! De voordelen van het hebben van je eigen elektrische schuimer zijn eindeloos; je kunt je eigen beste latte maken, je kent je smaak het beste!

Tomado TMF1201S - melkopschuimer - voor opschuimen en verwarmen

Tomado TMF1201S - melkopschuimer

Bekijk de dagprijs

Elke dag een romige laag melkschuim op je koffie? Met deze melkopschuimer TMF1201S van Tomado hoef je niet meer naar de lokale koffiebar. Met één druk op de knop heb je binnen een handomdraai warm of koud schuim om je latte macchiato of ijskoffie mee af te toppen. De bediening is eenvoudig en de melkopschuimer is 360 graden roteerbaar. Nadat het schuim is gemaakt kan je dit snoerloos uitschenken. Het apparaat schakelt daarna automatisch uit, wel zo handig! Dankzij de anti-kleeflaag is het schoonmaken zo gepiept.

Philips Senseo CA6500/01 - Melkopschuimer - Wit

Philips Senseo CA6500/01 - Melkopschuimer - Wit

Bekijk de dagprijs

Met de Philips Senseo CA6500/01 melkopschuimer maak je extra fijn schuim. Door de inhoud van 120 ml is dit genoeg voor 2 cappuccino’s. De melkopschuimer bevat één knop, waarmee hij eenvoudig bediend kan worden.

Bestron AMF8050 - Melkopschuimer

Bestron AMF8050 - Melkopschuimer

Bekijk de dagprijs

De stijlvolle Bestron melkopschuimer AMF8050 is een geweldige keuze voor het opschuimen van melk voor een heerlijke cappuccino of latte in slechts 2 minuten. De melkopschuimer heeft een elegante zwarte kleur en is uitgerust met automatische uitschakeling en oververhittingsbescherming. Hij kan 190 ml melk opschuimen en 300 ml melk opwarmen tot 63 °C. Bovendien heeft hij een anti-aanbaklaag en een 360° draaivoet. Hij kan eenvoudig schoongemaakt en opgeborgen worden. Dankzij zijn krachtige werking maak je altijd snel een lekkere kop cappuccino!

Bestron AMF800Z - Melkopschuimer - Zwart

Bestron AMF800Z - Melkopschuimer - Zwart

Bekijk de dagprijs

Deze Bestron melkopschuimer AMF 800Z is een geweldige keuze voor het opschuimen van melk voor een heerlijke cappuccino en andere koffiespecialiteiten. Hij is ook ideaal voor het mixen van dressings, sauzen en milkshakes. De melkopschuimer is makkelijk te gebruiken en op te bergen dankzij het compacte ontwerp, en hij vereist 2 AA-batterijen (batterijen niet meegeleverd.

Illy Melkopschuimer

Illy Melkopschuimer

Bekijk de dagprijs

Met de nieuwe illy melkopschuimer hoef je niet meer de deur uit om van een heerlijke cappuccino of koffie verkeerd te genieten. De 'cappuccinatore' maakt snel en geruisloos fantastisch melkschuim, zowel warm - voor cappuccino, latte macchiato etc.) als koud melkschuim voor bijvoorbeeld ijskoffie varianten. Deze melkopschuimer is de perfecte aanvulling op uw koffiemachine als daar een stoompijpje ontbreekt.

Bialetti Melkopschuimer - roestvrijstaal

Bialetti Melkopschuimer - roestvrijstaal

Bekijk de dagprijs

Met deze roestvrijstalen melkopschuimer van Bialetti maak je eenvoudig het lekkerste melkschuim. De klopper bestaat uit twee lagen waar de de melk extra snel opgeklopt wordt. De opschuimer kan op alle warmtebronnen gebruikt worden, inclusief inductie. Geschikt voor reiniging in de afwasmachine.

Bella Pure – Melkschuimer – Zwart

Bella Pure – Melkschuimer

Bekijk de dagprijs

Ben jij een ware koffieliefhebber of thuis barista? Maak zelf razendsnel de meest fantastische cappuccino’s, latte macchiato’s en andere melkspecialiteiten met de Bella Pure melkopschuimer. Giet je favoriete melk in de opschuimer en met één druk op de knop heb je binnen een mum van tijd het heerlijkste melkschuim. Geniet ook van de overheerlijke en authentieke smaak van zelfgemaakte koffie.

Severin SM 3582 - Melkopschuimer - Zilver/zwart

Severin SM 3582 - Melkopschuimer - Zilver/zwart

Bekijk de dagprijs

Deze melkopschuimer heeft een opvolger, namelijk de Severin SM 3585 inductiemelkopschuimer Spuma 500! Met deze Severin SM 3582 inductie melkopschuimer heb je binnen no time mooie schuim gemaakt. De melkopschuimer heeft een maximaal toerental van ca. 4.700 t/min. Je kunt hiermee 85 ml opschuimen of 500ml opwarmen. Let op dat je voor het opschuimen maximaal 85 ml tegelijk erin schenkt. Anders schuimt het niet mooi maar verwamt het alleen.

MOA Melkopschuimer Electrisch - BPA vrij - Wit - MF5W

MOA Melkopschuimer Electrisch wit MF5W

Bekijk de dagprijs

Met de MOA Melkopschuimer MF5W kun je tot 150 ml melk opschuimen en tot 240 ml melk verwarmen. In ruim een minuut maak je melkschuim voor zowel koude als warme koffierecepten, zoals bijvoorbeeld cappucino's. De inhoud van 150 ml is ruim genoeg om er direct twee te maken. De bediening is eenvoudig te regelen met slechts één knop.

Aigostar MissPuff 30KDF - Melkopschuimer - Wit

Aigostar MissPuff 30KDF - Melkopschuimer - Wit

Bekijk de dagprijs

Met de Aigostar Miss Puff kun je tot 100 ml melk opschuimen en tot 200 ml melk verwarmen. Zodra het melkschuim of de warme melk klaar is, schakelt de melkopschuimer automatisch uit. De melkopschuimer bevat één knop, waarmee zij eenvoudig bediend kan worden. De speciale coating aan de binnenkant maakt het schoonmaken extra makkelijk.

Tristar MK-2276 Melk opschuimer

Tristar MK-2276 Melk opschuimer

Bekijk de dagprijs

Een heerlijk romig laagje melkschuim op je koffie, wie droomt daar niet van? Met de melkopschuimer van Tristar maak je dit in een mum van tijd mogelijk. Het is namelijk een elektrische melkopschuimer met een vermogen van 500 watt. Naast het opschuimen kun je er ook melk in opwarmen en is de pot 360 graden draaibaar op de basis.

Philips Senseo CA6500/30 - Melkopschuimer - Roze

Philips Senseo CA6500/30 - Melkopschuimer - Roze

Bekijk de dagprijs

Met de Philips Senseo CA6500 melkopschuimer maak je binnen 1,5 minuut melkschuim voor warme en koude koffierecepten, zoals een latte macchiato, cappuccino of een ijskoffie. Door de inhoud van 120 ml is dit genoeg voor 2 cappuccino’s. De melkopschuimer bevat één knop, waarmee hij eenvoudig bediend kan worden. Na het opschuimen van de melk kun je de opschuimer in de vaatwasser schoonmaken.

Inventum MK351 - Melkopschuimer - Wit

Inventum MK351 - Melkopschuimer - Wit

Bekijk de dagprijs

Met de Inventum melkopschuimer MK350 kun je tot 115 ml melk opschuimen en tot 240 ml melk verwarmen. De melkopschuimer is snoerloos bij te vullen en uit te schenken. Zodra het melkschuim of de warme melk klaar is, schakelt de melkopschuimer automatisch uit. In slechts 90 seconden heb je melkschuim voor een heerlijke cappuccino, latte macchiato of chai latte. In principe kunnen alle melksoorten gebruikt worden, zelfs soya, maar volle melk geeft het beste resultaat. De speciale coating aan de binnenkant maakt het schoonmaken extra makkelijk.

Orange85 Melkopschuimer

Orange85 Melkopschuimer

Bekijk de dagprijs

Word een echte barista met de Orange85 Melkopschuimer Handmatig 20 cm! Met deze melkopschuimer maak je heerlijk dik schuim om de lekkerste cappuccino's en latte machiatto's te maken. Met het dikke schuim kun je prachtige latte art maken. De opschuimer is van zilver plastic en is 20 cm lang. Je schuimt de melk handmatig met de mixer, die gemakkelijk schoon te maken is. Het merk Orange85 is vooral bekend onder de categorieën: decoratie, verzorging en outdoor. Het merk levert kwalitatieve producten die er ook nog eens prachtig uit zien. De zwarte en oranje kleuren zijn authentiek voor het merk, deze kleuren zie je daarom ook vaak terug op de verpakking of bij de producten.

Blokker melkopschuimer BL-40002 - RVS

Blokker melkopschuimer BL-40002

Bekijk de dagprijs

Met de Blokker melkopschuimer BL-40002 - RVS schuim je melk op zodat je geniet van een zelfgemaakte cappuccino. Gebruik de verwarmingsfunctie om melk te verwarmen. Zo maak je ook zelf een koffie verkeerd of een kop warme chocolademelk. De melkopschuimer heeft aan de binnenkant een antiaanbaklaag. Hierdoor reinig je de melkopschuimer gemakkelijk met wat water en een theedoek. Dankzij de 360 graden draaibare voet zet je de beker na gebruik weer gemakkelijk terug op de voet.

Hestias Melkopschuimer Elektrisch - Zwarte Handmatige Melkopschuimer

Hestias Melkopschuimer Elektrisch zwart

Bekijk de dagprijs

Maak dé perfecte Cappuccino of Latte Macchiato! Gebruik deze elektrische melkopschuimer met rvshouder om thuis heerlijke warme dranken te serveren met de perfecte opgeschuimde melk. Wij als enorme koffieliefhebbers zijn serieus als het gaat om onze koffie, alleen de beste kwaliteit is geoorloofd.

Kopershandleiding voor het kiezen van de juiste melkopschuimer (wat u moet weten)

Als koper op de markt om de beste melkopschuimer te pakken die aan uw behoeften voldoet, is het belangrijk om eerst te begrijpen wat uw exacte behoeften zijn.

Hier is een eenvoudige koopgids samengesteld om u op weg te helpen.

Types

De melkopschuimers zijn voornamelijk van twee soorten; Handheld en Juggy Style.

Zoals de naam zelf al aangeeft, moeten melkopschuimers met de hand worden vastgehouden als de garde ronddraait. Ze worden meestal niet met een container geleverd en zijn relatief goedkoop.

De melkopschuimers in kannetjesstijl zijn de exacte tegenpolen van de draagbare toestellen. Ze worden geleverd met een beker/container en een garde. De meeste gebruiken inductieverwarmings- en koelelementen, zodat u de melk niet apart hoeft te verwarmen of te koelen.

De handheld melkopschuimers zijn prijstechnisch goedkoper. Ze zijn ook lichter in gewicht, en als ze op batterijen werken, ook draagbaar.

Soorten melk

Koffietoevoegingen zijn niet alleen beperkt tot koemelk. De unieke smaken van een grote verscheidenheid aan melk, van soja tot kokosnoot, amandel en hennep, zijn de favorieten van de ton geworden.

Terwijl alle melkopschuimers koemelk perfect kunnen opschuimen, hebben sommigen moeite met de dikte, het vetgehalte en het gewicht van de andere soorten melk.

Zorg er dus voor dat de machine die je koopt goed is in het opschuimen van je favoriete melk.

Temperatuur

Een warme laag topping zou ideaal zijn op een koude dag, maar wilt u toch liever dezelfde warmte in het midden van de zomer?

Dat hangt er natuurlijk van af, en sommige melkopschuimers hebben een ingebouwde temperatuurregeling om aan uw wensen tegemoet te komen.

Ze kunnen uw melk zowel afkoelen als opwarmen, en het enige wat u nodig heeft is het commando te geven door op de betreffende knop te drukken.

Handheld melkopschuimers worden meestal niet geleverd met deze functie vanwege de lage kosten en het minimalistische ontwerp. Maar u kunt nog steeds warme of koude melk kopen door de temperatuur apart te wijzigen.

Constructie

Kwaliteit is belangrijk, maar zorg ervoor dat uw kwaliteitsnormen realistisch zijn. Als u bereid bent om een beetje te spetteren, zoek dan een schuimer waarvan het hoofdmateriaal van de constructie roestvrij staal is.

Glas is een andere optie die u kunt overwegen. Hoewel het fragiel is, zou het een mooie aanvulling zijn op elke keuken en een zorgvuldig gebruik zal de levensduur zeker verlengen.

Het maakt niet uit waaruit het hoofdmateriaal bestaat, er zullen zeker plastic toevoegingen zijn, vooral op de handgrepen en de deksels van het pijpje. De units die in onze lijst zijn opgenomen hebben allemaal hoogwaardige plastic onderdelen en we hebben ervoor gezorgd dat ze niet in contact komen met de melk.

Prijs

Als je nieuw bent op de markt van de broeders, zou je verbaasd zijn hoe duur ze zijn geworden. Tenzij je voorzichtig bent, zou je uiteindelijk een overdreven prijs betalen voor extra functies die je niet eens nodig hebt.

Maak dus duidelijk wat je nodig hebt, en beslis waarom je überhaupt een broertje nodig hebt. Wilt u het alleen om uw melk op te schuimen, of ook om het te verwarmen en af te koelen? Wilt u bepaalde dranken, zoals warme chocolademelk, op een professioneel niveau laten opknappen?

De meest elementaire zijn de manuele en handheld schuimers. Hoewel ze kleinere hoeveelheden tegelijk serveren, zijn ze betaalbaarder en eenvoudiger in gebruik.

Garantie

Sta me toe om het ietwat slechte nieuws te breken zonder om de struik heen te slaan; handheld broers komen meestal niet met een garantie.

En als ze dat zelden doen, zijn ze niet verrassend veel duurder.

Elektrische modellen daarentegen hebben een beperkte garantie van gemiddeld twee jaar. Zorg ervoor dat u het dubbel controleert voordat u een aankoop doet.

Snelle Schuimtips om van een perfecte beker te genieten

Ik kwam twee veelgemaakte fouten tegen die mensen vaak maakten toen ze schuimden. Noteer ze en zorg ervoor dat je deze tips volgt om te genieten van een perfect kopje!

Niet overdrijven

Hoe grappig het ook klinkt, de meeste handvatten die ik heb gehoord over enkele van de beste melkopschuimers op de markt komen van degenen die eigenlijk niet weten hoe ze moeten opschuimen!

Als je de melkopschuimer vasthoudt en een mooi schuimgebouw ziet - leer te stoppen. Overbevochtiging doodt de luchtbellen die je net hebt gemaakt, en als je het opnieuw doet, kom je nergens.

Ken de hoeveelheid

Er is een reden waarom fabrikanten een maximale en minimale capaciteit aangeven. Als je het gewoon oversteekt zodat je een extra gast kunt bedienen, zal je uiteindelijk het hele proces verknoeien, en soms ook de schuimer beschadigen.

Het kan een beetje lastig zijn om om te gaan met handheld frothers die niet met een container komen, omdat er geen duidelijke indicatie is van de hoeveelheden. Maar omdat ze meestal licht en klein zijn, kunnen ze niet meer dan 5 ons per keer opschuimen.

Schuim de melk dus in kleine hoeveelheden op, en geef het schuimtje een pauze als je van de ene naar de andere kant schuimt. Op deze manier zou de motor niet oververhit raken, en uiteindelijk een vroege dood tegemoet gaan.

Een paar laatste woorden

Naar mijn mening is schuimvorming het beste en leukste onderdeel van het zetten van koffie. De melk binnen enkele seconden zien veranderen in een romig en heerlijk schuim is een genot als geen ander. Demp deze vreugde niet door jezelf met de verkeerde melkopschuimer te behandelen. Neem in plaats daarvan uw eigen tijd, stel een denkbeeldig schuim in uw hoofd op en koop de dichtstbijzijnde vervanger.

© 2020 coffeelabs.be | Alle rechten voorbehouden. Privacy & Voorwaarden.