Philips 2200 koffiemachine met bonen kopen en review

Facebook
Twitter
LinkedIn


Ontdek ons assortiment espressomachines uit de 2000-serie van Philips.

Deze Philips-espressomachines worden gekenmerkt door een uiterst eenvoudig gebruik dankzij een touch-interface en de drankjes in directe toegang. Bovendien maken hun compacte formaat en moderne vormgeving ze geschikt voor elk werkblad. Ze zijn uitgerust met een stoompijpje of een One Touch LatteGo systeem om de drankjes te variëren.

Lees meer over het Philips-assortiment en ontdek welk product het beste bij u past op onze blogpost.


Philips Series 2200 Exclusive EP2224/40


Koffiemachine met bonen Philips EP2224/40

 • keramische molen met 12 standen
 • Antraciet voorpaneel
 • 2 opneembare bekerlengtes
 • Verbeterd stoompijpje
 • 3 jaar garantie

Bekijk de dagprijs


Philips Series 2200 LatteGo EP2231/40


Philips 2200 LatteGo EP2231/40

 • Nieuwe LatteGo 2.0 karaf = 25% meer schuim
 • Stiller
 • 3 drankjes op verzoek
 • Keramische molen
 • Leuk aanraakscherm
 • 3 jaar garantie

Bekijk de dagprijs


Philips Series 2200 CMF EP2220/10


philips ep2220/10

 • Aanraakscherm
 • Stoompijpje
 • Gemakkelijk onderhoud
 • 2 koffie’s tegelijk
 • 3 jaar garantie

Bekijk de dagprijs


Philips Series 2200 EP2221/40


Philips Series 2200 EP2221/40

 • keramische molen met 12 standen
 • 2 opneembare bekerlengtes
 • Verbeterd stoompijpje
 • Total Black look
 • 2 jaar garantie

Bekijk de dagprijsBent u op zoek naar een gigantische volautomatische espressomachine die bijna elke smaak van koffiebonen aankan? Dan is de Philips 2200 espressomachine de beste keuze vanwege de vele automatische zetmogelijkheden.

Maar één ding: de koffiemachine Philips 2200 kost u zo’n 300 euro voor zijn premium functies in vergelijking met andere espressomachines.


philips 2200

Bekijk de prijs


Gerelateerd:Philips 2200 serie EP2220/10 kopen en review


Voordat u door het totaalbeeld gaat, laten we eerst eens kijken naar de opvallende kenmerken van de Philips 2200.

In een oogopslag Philips 2200 Espressomachine

 • Philips 2200 Voorzien van 12-stappenslijpmachine aanpassingen.
 • U kunt genieten van 20.000 kopjes smaakvolle koffie.
 • Het levert u automatische reiniging op.
 • Zonder te ontkalken kunt u genieten van 5000 kopjes koffie.
 • Zoek een duurzame keramische molen.

Als u de Philips 2200-review ontdekt om meer te weten te komen over de belangrijkste kenmerken ervan en of hij het geld waard is dat u er aan uitgeeft. Ik heb hem vergeleken met een ander topmerk espressomachine DeLonghi ESAM3300. U kunt over de vergelijkingstabel kijken die u helpt om wijselijk te kiezen en de juiste te kiezen die perfect past bij uw behoeften en budget.

Vergelijking met DeLonghi ESAM3300 Automatische Espressomachine

Philips 2200 Espresso Machine


philips 2200 Espresso Machine

Bekijk de prijs

 • Met Philips 2200 Automatische Espressomachine kunt u 2 smaakvolle drankjes krijgen van verse bonen en de juiste temperatuur. Het biedt u nooit bittere of verbrande koffie.
 • Het intuïtieve touch-display van deze espressomachine ondersteunt u bij het eenvoudig selecteren van koffiedranken tijdens het aanpassen van de temperatuur, het volume en de sterkte.
 • Met het klassieke melkschuimsysteem kunt u zijdeachtige en fluweelachtige schuimende melk maken voor een perfecte espresso, cappuccino, latte of latte macchiato met gemakkelijk te reinigen functies.
 • Door espresso te maken met de Philips 2200 espressomachine kunt u meerdere aroma’s of geuren in uw koffie of espresso krijgen, zoals bloemig, chocola enz.
 • Deze espressomachine biedt u een permanent aquaclean filter waarmee u tot 5000 kopjes koffie kunt zetten zonder dat u jarenlang hoeft te ontkalken.

DeLonghi ESAM3300 Espresso Machine


DeLonghi ESAM3300 Espresso Machine

Bekijk de prijs

 • Met de DeLonghi Esam3300 espressomachine kunt u hele bonen of gemalen koffie zetten met meerdere betrouwbare opties tijdens het maken van een schuimend kopje espresso.
 • Deze espressomachine wordt geleverd met een lage pic conische braammolen die is gedecoreerd met 13 instelbare standen. Deze ondersteunt u bij het malen van elk type boon.
 • De DeLonghi ESAM3300 laat elke maat mokken toe door zijn veerkrachtige 180 graden draaiende functie. U kunt koffie krijgen van een kleine mok tot reusachtige reisbekers.
 • Deze espressomachine kan melk opschuimen voor schuimige espresso, latte of cappuccino. Het gebeurt voor de cappuccino-systeemschuimer van deze machine.
 • Hij beschikt over een afneembaar waterreservoir van 60 ons en een bonenreservoir van 8,8 ons dat voldoende is voor het maken van espresso tot 14 kopjes tegelijk.

Wat zeggen gebruikers ?

Philips 2200 is de beste espressomachine die Philips ooit heeft gelanceerd. Na de lancering werkt het succesvol en exoterisch onder alle. Voor de beginner hebben we een aantal meningen van gebruikers verzameld waarbij gebruikers de voor- en nadelen van deze machine delen. Veel gebruikers delen een goede ervaring.

Zij zeiden, het is panarello stoomtoverstokje verstrekt microschuim melkschuim dat de smaak van espresso maximaliseert. Het kan alle soorten bonen malen. Naast een unieke espressomachine raden ze deze beste espressomachine aan voor espressoliefhebbers.

Bekijk de prijs

Belangrijkste kenmerken

Melkschuim

Met deze espressomachine vindt u het beste schuim in het beste geval 150 melkschuim. Met een redelijke melkkaraf kunt u perfect melkschuim maken. U moet op het stoompictogram drukken en dan de knop starten tot u uw wensschuim hebt. Daarna schakelt u de knop om, waarna het kannetje begint op te warmen. Tot slot krijgt u het melkschuim zonder uw melk te verspillen.

Reinigingscapaciteit

Philips 2200 espressomachine biedt de beste en meest betrouwbare reinigingsfuncties. Door het verwijderen van de zetgroep en de zelfreinigingsfunctie biedt het u een probleemloze werking. Met de andere apparaten zoals het waterreservoir, de bonencontainer, de lekbak en het aquacleanfilter kunt u gemakkelijk reinigen en kunt u tot 5000 kopjes koffie espresso zetten.

Prijs

Het wordt beschouwd als de goedkoopste espressomachine ooit. Als je de prijs ervan vergelijkt met de prestaties, dan realiseer je je dat de prijs niets te maken heeft met de prestaties. Volgens meerdere gebruikers is het een te dure machine, maar letterlijk goedkoop. Geen enkele espressomachine heeft deze gemakskenmerken voor slechts 300€ maar Philips 2200 wel.

Elegant ontwerp

Het elegante ontwerp geeft je het gevoel dat het een espressomachine met torenhoge prijzen is. De zwarte kunststof behuizing en de goede vorm komen overeen met elke hoek van uw huis. U hoeft nooit te wachten op een enkele kop koffie. De automatische uitschakeling zorgt ervoor dat u niet hoeft te wachten op extra elektriciteitsrekeningen.

FAQ’s

V: Wat is de beste Philips-espressomachine?

a.Philips alle espressomachines zijn high-end. Maar van alle Philips 2200 is het de beste. De kwaliteit van de productie is hoger dan die van zijn voorgangers. De 12-stappenmolen maalt alle soorten bonen met de fijnste kracht tot grof die u de heerlijke smaak geeft en uw espresso nooit laat verbranden. Zijn 100% keramische molen helpt je door de heetheid van de espresso te behouden.

V: Zijn automatische espressomachines echt de moeite waard?

Ja. Automatische espressomachines maken de goddelijke en authentieke espresso door uw problemen tot een minimum te beperken. Het maken van koffie of espresso is als de rommeligste handeling. Met de automatische uitschakeling en de functies voor het aanzetten van de espressomachine vermindert u uw elektriciteitsrekening. Het zorgt ervoor dat u zich kunt ontspannen door zijn hoge schoonmaakkracht. bovendien levert het u een rommelvrije espresso-ervaring op.

V: Wat is de beste espressomachine in termen van duurzaamheid; DeLonghi of Philips?

DeLonghi of Philips zijn allebei top espressomachines. Ze bieden allebei een extreem hoog serviceniveau. Maar als het gaat om duurzaamheid is Philips onvervangbaar. DeLonghi heeft de eerste maanden goed gefunctioneerd. Maar na een paar maanden begint het te storen. De fabrikanten bieden wel 2 jaar garantie, maar die loopt slechts een jaar. Maar Philips espressomachines lopen goed tot 5 jaar.

Bekijk de prijs

Eindoordeel

Philips 2200 is het instapmodel en waarschijnlijk één van de hoogste espressomachines van de Philips 2200 serie. Met een zwart kunststof productieontwerp trekt het de aandacht van de hele gemeenschap. Het beste onderdeel van deze machine is de reinigingscapaciteit. Met 12 doseerafvalcontainers helpt hij u bij het rimpelloos en probleemloos schoonmaken. De gebruiker zal blij zijn met het prijskaartje van deze espressomachine.

Met slechts 300€ kunt u deze beste espressomachine hebben. Geen enkele andere espressomachine biedt zo’n espressomachine met een extreem groot waterreservoir en een goed op elkaar afgestemde bonencontainer. Haal deze espressomachine dus zonder vertraging op en laat uw ogen op dit artikel rusten om er meer over te weten te komen.Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen