Van wessel koffie

Facebook
Twitter
LinkedIn

Wie de lekkerste koffie thuis of op het werk wil drinken, moet natuurlijk de koffie van Van Wessel hebben. Het is een koffie die alle zintuigen op de juiste manier weet te prikkelen. Door de koffie van de specialist te kiezen en daar de best mogelijke espressomachine bij te gebruiken, kan je er zeker van zijn dat je lekker kan genieten. Of dit nu op kantoor is, of in de horeca. De goede koffie verbindt en is dus extra aantrekkelijk om te kunnen serveren. Het is dus zeker ook goed om eens te bekijken wat de specialist allemaal te bieden heeft.


Van wessel koffie
Een betere kop koffie zetten

Een lekker kop koffie zetten is zeker mogelijk. De koffie in het MKB kan bijvoorbeeld volgens Van Wessel Koffiebranders nog veel beter. Het is zeker zo dat er bedrijven zijn waar dit gewoon goed gaat. Er zijn echter ook heel veel bedrijven waar de kwaliteit achter blijft. Dat komt bijvoorbeeld door een slecht apparaat in combinatie met gevriesdroogde koffie. Dit is veel goedkoper dan bonenkoffie, maar dat gaat ook ten koste van de smaak. Daardoor kan je je afvragen of het wel echt goedkoper is. De sfeer en productiviteit in een bedrijf gaan ook omhoog door goede koffie, zo blijkt uit onderzoek. Om over de goede naam bij klanten nog maar te zwijgen. Goede koffie kan je dus op alle fronten van alles bieden.


Eigen koffie en betere machines

Ondernemers kunnen veel voordeel halen uit het zetten van goede koffie in hun bedrijf. Wanneer met Van Wessel Koffiebranders gewerkt wordt, is er veel meer te bereiken. Het is mogelijk om op die manier koffie een belangrijke plek in de bedrijfsvoering te geven. Dat begint al bij het uitzoeken van de bonen die de best mogelijke smaak te bieden hebben. Dat gebeurt aan de hand van de allerbeste Arabica-bonen. Zo geef je de koffie een volle maar zachte smaak. Dit past bij de Nederlandse koffiebeleving.

Alleen de goede koffiebonen kopen is natuurlijk niet voldoend. Het is ook belangrijk om daar dan de best mogelijke koffiemachines voor te gebruiken. Dat betekent dat je kijkt naar merken als Ascaso, Belmoca, Jura, Nivona en Quickmill. Die merken hebben dan ook nog eens meerdere modellen te bieden. Zo is altijd de passende machine te vinden. Het is daarbij ook belangrijk dat de goede afstelling wordt verzorgd. Waarbij later natuurlijk ook aanpassingen gedaan kunnen worden. Dit hoeft geen probleem te zijn. Daarvoor kan je contact opnemen op het moment dat jij dat wenst. Het bieden van service is immers een belangrijke zaak. Dit zorgt ervoor dat de koffie ook altijd lekker blijft smaken.


Het ontwikkelen van een eigen concept

Van Wessel Koffiebranders biedt meer dan goede koffie en de juiste koffiemachines. Ook de benodigde accessoires zijn daarbij van belang. Denk aan servies, eventueel met een logo. Denk echter ook aan een eigen concept met betrekking tot het bieden van de koffie. Dat kan een eigen koffiehoek in het pand zijn. Al zijn er nog veel meer leuke dingen te bedenken. De meubels die hierbij passen zijn ook te leveren. Dit is net zo goed voor ketens als voor een onafhankelijk bedrijf te verzorgen. Zo is niet alleen de koffie, maar de hele koffiebeleving van de best mogelijke kwaliteit.


De juiste koffiemachines

De juiste koffiemachines gebruiken maakt de koffie het lekkers. Daarom kies je voor de automaten van bijvoorbeeld Animo, Ascaso, Jura, Melitta en Quickmill. Dit levert je al genoeg mogelijkheden op. Daardoor is dus ook altijd de beste koffiezetapparaat voor elk bedrijf te vinden. De machines worden helemaal ingericht naar wens. De afstellingen en aanpassingen zijn geen enkel probleem. De best mogelijke koffie is immers ook afhankelijk van de kwaliteit van de machine. Wanneer er iets aan veranderd moet worden, dan hoeft ook dat geen probleem te zijn. Op die manier is elke ondernemer altijd zeker van de beste kwaliteit.

Het proberen van een koffiemachine met de Van Wessel-koffie is altijd mogelijk. Er is een proefperiode voor de machines mogelijk. Op die manier kan je zelf ervaren hoeveel meer je eruit kan halen wanneer je de juiste koffie en de juiste machine gebruikt. Het leert je de verschillen in de mogelijkheden goed kennen.


Jura

Jura biedt de Impressa X-serie. Dit zijn professionele koffiemachines die ontworpen zijn voor gebruik op kantoren en in de horeca. De machines worden geleverd met een display-dialoogsysteem. Er zijn veel programmeermogelijkheden. Daarnaast kan je rekenen op een grote residubak voor de koffie en een groot waterreservoir. Er zijn meerdere types om uit te kiezen. Zo kan je al snel meer leren.


Melitta

De koffiemachines van Melitta zijn gebaseerd op filterkoffie. Maar ook half- en volautomatische espressomachines zijn te krijgen. Daardoor zijn de apparaten van Melitta heel geschikt voor de horeca, catering, in hotels en het bedrijfsleven of instellingen. Het verzorgen van het onderhoud laat je door professionals doen. Daardoor weet je zeker dat de kwaliteit hoog blijft en worden de machines wel heel betrouwbaar en duurzaam. Dit is belangrijk. Ook over deze machines is veel advies te vragen.


Illy

Wie niet alleen op kantoor, maar ook thuis de ideale espresso wil drinken, heeft daar wel een hele goede machine voor nodig. Daarvoor gebruik je dan de Francis Francis van Illy. Deze werkt niet alleen heel goed, het is ook zeer aantrekkelijk ontworpen. De moderne technologie die erin verwerkt zit maakt het wel heel aantrekkelijk om ermee aan de slag te gaan.


De juiste koffie

Het is voor zowel consumenten als ondernemers fijn om over goede koffie te kunnen beschikken. Dat is ook de reden waarom het samenwerken met Van Wessel Koffiebranders aan te raden is. Het is belangrijk om met een specialist samen te bepalen hoe je koffie een centrale plek in de bedrijfsvoering geeft. Het werken met de juiste bonen is daarvoor wel heel belangrijk. Denk dan bijvoorbeeld aan de beste Arabica-bonen. Dit geeft de koffie de juiste smaak.


De ideale espresso

Een goede melange van 100 procent Arabica-bonen maakt het mogelijk om de lekkerste espresso te zetten. De bonen uit Afrika en Amerika zorgen voor een goede basis voor de beste koffie. De crèmelaag en de fijne smaak zorgen voor een mooie balans in de koffie. Dat is ook het geval wanneer je een wat langer kopje of glas gebruikt voor de espresso.


Een fijne lungo

De lungo in het assortiment is ook ontwikkeld op basis van 100 procent Arabica-bonen. Deze bonen komen uit Centraal- en Zuid-Amerika uit landen als Colombia, Mexico en Peru. De crèmelaag die geboden wordt is van grote klasse en de koffie van de beste kwaliteit. De geuren en kleuren verraden daarbij wat je precies zal krijgen.


Kiezen voor decafe

Er bestaat ook een mogelijkheid om voor decafe te gaan. Ook in dat geval is er gebruikgemaakt van 100% Arabica-bonen. Ook die zijn uit de eerdergenoemde landen op de Amerikaanse continenten gewonnen. Het is fijn om gewoon een goede koffie te kunnen drinken, maar dan zonder de cafeïne. Daar is deze koffie dan ook voor bedoeld.


Gaan voor biocafé

Een biologische koffie die van de allerbeste kwaliteit is. Wie werkt met de Arabica-bonen uit de Amerikaanse hooggebergten, kan daarvoor zorgen. De planten worden op een natuurlijke manier volwassen. De koffiebonen kunnen zich volledig ontwikkelen op die manier. Daardoor is een koffie met een heerlijk, intense en kruidige smaak te krijgen.Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen