Bodum Melkopschuimer Review: Kenmerken van de modellenWilt u een melkopschuimer van beproefde kwaliteit en een merk hebben voor een redelijk betaalbare prijs? Gefeliciteerd! U hebt de beste bron van Bodum melkopschuimer review gevonden die u garandeert om alle functies van Bodum producten met hoge kwaliteit te ontdekken. Het zal ongelooflijk onderzoek zijn! Blijf bij Coffee Labs om op de hoogte te blijven van de geweldige oplossingen voor uw ideaal romige hoed op de top van uw favoriete koffie.Bodum Melkopschuimer

Belangrijkste kenmerken van Bodum Melkopschuimers

In feite heeft Bodum™ een aantal producten die geweldige helpers zullen zijn op uw aanrecht. Ze hebben echter allemaal verschillende specificaties en kenmerken. Deze tabel beschrijft een aantal van hen.

Elk van deze producten verdient het om in elke keuken te staan. Dankzij hun matige ontwerp en duurzame materialen, zullen deze items echt lang dienst doen en het dikste schuim leveren dat alleen kan worden gedaan met Bodum melkopschuimers.

Bialetti is een beroemde Italiaanse fabrikant van hoogwaardige keukenapparatuur. De Bialetti melkopschuimers review zal nuttig zijn voor klanten die op zoek zijn naar een functionele aanvulling op hun koffiezetapparaat ontworpen door dit merk.


Bodum Bistro Elektrische Melkopschuimer


Bodum Bistro Elektrische Melkopschuimer

Bekijk de dagprijs

Bodum Bistro is een elektrische standalone melkopschuimer is de enige elektrische opschuimer onder 4 anderen die worden beschreven in deze review. Dit apparaat zorgt voor een van de beste soorten schuim: dicht, dik, glad, en duurzaam. Laten we er eens dieper op ingaan.

Naast het zwarte apparaat met roestvrijstalen binnenbekleding, is er een deksel, gemaakt van doorzichtig plastic, een garde en een zwarte basis met een elektriciteitsaansluiting erop. De knop om het programma te starten bevindt zich echter op het lichaam van de kan en is dus niet vaatwasmachinebestendig. Het is dus beter om de basis en de kan in kraanwater te houden, maar u kunt ze eerst schoonmaken met een natte handdoek, en daarna met een droge.

Bodum Bistro heeft een zeer eenvoudige en intuïtief eenvoudige bediening. Giet gewoon wat melk (gebruik koude 1-2% vet) tot het maximum streepje (max 10 oz) en zet dan aan. Het apparaat schakelt overigens automatisch uit nadat het ongeveer 158F/70C is opgewarmd. Gewoonlijk duurt dit ongeveer 1 minuut. Dit programma werkt zowel voor het opschuimen als voor het verwarmen van melk – dit betekent dat de Bistro ook als verwarmer kan fungeren als er geen garde meer aan te pas komt.

Voordelen

 • Het is gemakkelijk te bedienen met één knop ‘ON/OFF
 • Hij is stil
 • Het zorgt voor dik, dicht en duurzaam schuim
 • Voor het opschuimen is niet veel melk nodig

Nadelen

 • Er is geen vervangende garde in de winkel
 • Laat een puinhoop achter, aangezien het niet wordt geleverd met een afdichting
 • Moeilijk schoon te maken


Chambord melkopschuimer met glazen handvat


Bodum Chambord Melkopschuimer

Bekijk de dagprijs


De Chambord melkopschuimer met glazen handvat is een belachelijk eenvoudig te bedienen apparaat. Er zijn dus niet veel onderdelen, behalve: roestvrij deksel en plunjer en een glazen kan, die wordt geleverd met een glazen handvat.

Vanzelfsprekend kan de kan niet alleen worden afgespoeld, maar samen met de andere onderdelen ook in de vaatwasmachine worden gewassen. Bovendien is het ook magnetronbestendig.

De bereiding van het schuim is eenvoudig genoeg, zelfs voor een zuigeling. In feite zou ieder gezinslid individueel willen proberen het perfecte schuim te maken. Dus, giet het kannetje met koude ontvette of gewone melk, dek af met een deksel met bevestigde zuiger. Dan, immobiliseren van het apparaat, beginnen te dompelen.

60-90 keer zal genoeg zijn om een romige en dichte witte schuim te creëren. In feite zal het klaar zijn in een minuut of zelfs minder.

Voordelen

 • Kan gewassen worden in de vaatwasmachine en opgewarmd in de microgolfoven
 • Gemakkelijk te gebruiken
 • Bereidt schuim voor 2 kopjes tegelijk

Nadelen

 • Er is geen afsluiting, dus er lekt melk terwijl het wordt gekolfd
 • Maakt niet veel schuim


Duitse apparaten tegen betaalbare prijzen? Deze combinatie klinkt onrealistisch. Niet voor het merk Severin! Lees de Severin melkopschuimers review die geweldige keuzes biedt voor uw melkopschuimer.


Bodum Latteo Melkopschuimer


Bodum Latteo Melkopschuimer

Bekijk de dagprijs


Bodum Latteo is een andere melkopschuimer gemaakt door Bodum™. Dit merk garandeert inderdaad dat de gebruiker onherhaalbaar schuim zal krijgen gemaakt door Latteo.

De buitenkant is vrij eenvoudig en lijkt op die van Chambord. Er is een glazen karaf met glazen handvat, waarin 8-10 ounce melk kan worden bewaard. En er is ook een zwart plastic deksel, en een zuiger met een veer erop. Uiteraard kunnen alle onderdelen in de vaatwasmachine worden gewassen.

De bediening is net zo eenvoudig als bij andere met de hand bediende apparaten: het enige wat u hoeft te doen is de melkkaraf met deksel af te sluiten en te beginnen met plonzen.

Afhankelijk van het soort melk en het schuim dat u wilt krijgen, varieert de bereidingstijd. Latteo werkt trouwens goed met alle soorten melk, maar het gaat beter als de melk is voorverwarmd.

Voordelen

 • Het is draagbaar
 • Werkt met alle soorten melk
 • Hij zorgt voor lekker dik en zwaar schuim


Nadelen


 • Het lekt tijdens het bereidingsproces
 • Melk moet worden voorverwarmd om dik en dicht schuim te verkrijgen


Conclussie

In termen van het leveren van zo heerlijk zwaar en dik schuim, zijn elk van deze hierboven genoemde apparaten bijna hetzelfde. Toch verschillen ze allemaal van elkaar. Hopelijk onthult het overzicht alle eigenschappen en vindt u de ideale melkopschuimer, die u elke dag een dicht wit kroontje op uw koffie bezorgt.