Severin SM 9688 Melkopschuimer

Facebook
Twitter
LinkedIn


Severin SM 9688 Inductie Melkopschuimer

Severin staat al enkele jaren aan de top in de test van melkopschuimers. Geen wonder, want het is de traditie van deze Duitse fabrikant om hoge kwaliteit te bieden tegen een verrassend aantrekkelijke prijs.

Het huidige topproduct, de Severin SM 9688, is een geavanceerde melkopschuimer die vele voordelen heeft ten opzichte van zijn concurrenten. Zeer goed schuim, traploze temperatuurregeling en een aantrekkelijk uiterlijk maken dat wij hem als koop aanbevelen.

Bekijk de dagprijs

Functies en bediening


Severin SM 9688

De SM 9688 onderscheidt zich al aan de buitenkant van de massa melkopschuimers. Hoogwaardig roestvrij staal gecombineerd met rijk zwart ziet er gewoon goed uit in elke keuken.

Dankzij zijn compacte afmetingen (17 cm diameter, iets minder dan 25 cm hoogte) neemt dit model zeer weinig plaats in en kan het gemakkelijk worden opgeborgen wanneer het nodig is. Een ander ruimtebesparend kenmerk is de mogelijkheid om de kabel in de voet op te winden – zo zijn kabelkluwens niet langer een probleem.

De pot is gemaakt van hoogwaardig roestvrij staal. In combinatie met de inductietechnologie behoort aangebrande melk tot het verleden. Wat ik vooral leuk vind, is dat je de kruik vanuit elke richting kunt opzetten. Hierdoor is het niet meer nodig om te rommelen en te “voelen” voor de juiste positie.

De Severin SM 9688 kan zowel melk verwarmen als opschuimen. Om dit te doen, selecteert u gewoon het juiste roerende inzetstuk.


  • Als u alleen melk (120 – 700 ml) wilt verwarmen, gebruikt u het gladde inzetstuk.
  • Als u melk (120 – 350 ml) in de kortst mogelijke tijd wilt omzetten in melkschuim, hebt u de geribbelde roerinzet nodig.


De roerinzetstukken zijn magnetisch en kunnen op de achterkant van de behuizing worden geplaatst. Zo kunt u er zeker van zijn dat u niet door lades hoeft te zoeken om het juiste inzetstuk te vinden, zoals vaak het geval is bij veel concurrerende modellen.

Een bijzonder kenmerk van de Severin SM 9688 zijn de 4 temperatuurinstellingen. Terwijl concurrerende producten vaak maar één temperatuur hebben, kunt u hier kiezen uit 4 temperatuurniveaus (45, 55, 60 en 65 graden). De instelling gebeurt via een mooi verlichte regelaar.

In bedrijf overtuigt de Severin door zijn zeer lage geluidsniveau. Zoals u van een topproduct mag verwachten, schakelt het zichzelf automatisch uit als het werk gedaan is (d.w.z. “melkschuim is klaar”). Afhankelijk van de hoeveelheid melk en de gewenste temperatuur moet u rekening houden met ongeveer 2 à 3 minuten.


Severin 9688

Bekijk de dagprijs


Hoe goed is het melkschuim?


Net als de andere modellen van Severin scoort de SM 9688 ook punten voor zijn uitstekende melkschuim.

Het schuim is uitzonderlijk romig en heeft zeer fijne belletjes. De consistentie is niet te hard en het is gemakkelijk te portioneren. In tegenstelling tot veel andere melkopschuimers levert hij ook langdurig schuim.

Eenvoudig gezegd: dit is hoe melkschuim moet zijn!


Reiniging

Na gebruik is schoonmaken heel eenvoudig. Enerzijds zijn er geen aangebrande melkresten dankzij de inductietechnologie, anderzijds is de kan vaatwasmachinebestendig.

De inzetstukken kunnen worden gereinigd onder stromend water of in de vaatwasmachine. Daarna kunnen ze met magnetische kleefkracht aan de achterkant van het toestel worden bevestigd. Zo raken ze niet kwijt en zijn ze altijd op de juiste plaats.


Severin sm9688

Bekijk de dagprijs


Koop de Severin SM 9688 voor een geweldige prijs

Voor een absoluut topmodel is het niet verwonderlijk dat de adviesprijs 129,90 euro bedraagt. U kunt dit model echter vaak aanzienlijk goedkoper vinden op het internet.

Het is geenszins ongewoon om een korting van ongeveer 25% te krijgen. Vaak zijn in deze prijs de verzendings- en administratiekosten al inbegrepen.


Bekijk de dagprijs


Resultaat melkopschuimer test

De Severin SM 9688 is de perfecte melkopschuimer voor wie veel belang hecht aan perfect melkschuim en een aantrekkelijk design.

Bijzonder indrukwekkend is de mogelijkheid om verschillende combinaties van melksoorten en temperatuur uit te proberen voor het persoonlijk beste schuim door 4 temperatuurniveaus te selecteren.

De eigenschappen van dit model hebben niet alleen ons overtuigd, maar ook vele kopers die hun ervaringen in zeer positieve recensies melden.Gerelateerde artikelen

koffie
Koffie wiki: oorsprong, uitgevonden, soorten, geschiedenis en meer
Koffie is een populaire drank die over de hele wereld wordt gedronken. In deze uitgebreide koffie wiki kun...
Barraquito
Barraquito recept: Spaanse koffiespecialiteit
Barraquito, ook wel bekend als Canarische koffie, is een Spaanse koffiespecialiteit die je zeker niet...

Nieuwste vergelijkingen

Bol.com AlgemeenBol.com Algemeen