Clatronic MS 3326 melkopschuimer

Facebook
Twitter
LinkedIn


 • Naam: MS 3326
 • Merk: Clatronic
 • Werking: Elektrisch
 • Inhoud: 750 mlClatronic MS 3326 melkopschuimer

Bekijk de dagprijs
De Clatronic MS 3326 melkopschuimer is een terugkerende en zeer gangbare optie binnen het middensegment van elektrische melkopschuimers. De Clatronic MS 3326 is een melkopschuimer met een grote capaciteit (750 ml) met drie basisfuncties: koud melkschuim, warm melkschuim en melkverwarming (geen melkschuim). Elk van deze functies kan worden bediend met de drie bijbehorende knoppen op het bedieningspaneel van de melkopschuimer (zie de eerste foto van dit verslag).

Het grote voordeel van dit systeem ten opzichte van de traditionele mixer is dat we de melk niet van tevoren hoeven te verwarmen: we kunnen melk van het weer gebruiken en het warme schuim verkrijgen dankzij het feit dat de melk de temperatuur in de afschuimer zelf aanneemt.

De buitenste behuizing van deze Clatronic melkopschuimer is gemaakt van zwart en zilverkleurig plastic. Het reservoir en het handvat om het vast te houden zijn gemaakt van roestvrij staal (dit laatste element is in staat om de warmte te isoleren om te voorkomen dat we ons verbranden bij het hanteren van het apparaat). De binnenkant waar de melk wordt geserveerd is bedekt met een antikleeflaag, waarvan de functie is te voorkomen dat de melk blijft plakken of zich verbrandt tijdens het genezingsproces.

Alle onderdelen van de Clatronic MS 3326 kunnen afzonderlijk worden opgeborgen. De basis waarin de opschuimende container staat, is aangesloten op de stroomvoorziening (via de stekker), dus zodra het proces is voltooid, kunnen we de container van de basis halen en hem in alle vrijheid en zonder kabels bedienen.

We kunnen hem rechtstreeks als kan gebruiken om melk over onze koffie te schenken of hem meenemen naar een aparte tafel waar we met meer mensen vergaderen.

Dit kannetje is rechtstreeks en zonder vaste positie op het voetstuk aangesloten (360º vrijheid), wat in de praktijk een grotere snelheid en vlotheid in de bediening van het toestel betekent.


Bekijk de dagprijs


Clatronic MS 3326 melkopschuimer: Drie functies bij verschillende temperaturen

De Clatronic MS 3326 melkopschuimer, zoals te zien op de foto’s, bevat alle gebruikelijke en verwachte details en accessoires van een opschuimer uit het middensegment (noch duur, noch goedkoop). We denken bijvoorbeeld aan het doorzichtige deksel dat toelaat de temperatuur van het binnenwerk te bewaren en ons beschermt tegen de altijd vervelende spatten. Of de automatische uitschakelfunctie wanneer de opschuimer inactief is.

Wij herinneren u er ook aan dat wanneer de melk is opgeschuimd, het volume ervan toeneemt door de luchtinjectie die we erop toepassen. Dus als we schuim willen maken, kunnen we de container van 750 ml niet tot het maximum vullen. We kunnen hoogstens tot ongeveer 400 ml komen. Als we alleen de melk (of een andere drank) willen verwarmen, dan kunnen we de volledige capaciteit van het kannetje gebruiken.

Een andere functie van de Clatronic MS 3326 opschuimer, niet te vergeten, is de mogelijkheid om chocolade (koud of warm) op te kloppen of warme dranken te bereiden met een cacao vervanger. De toepassingen zijn veelvoudig!

De kleine wieltjes die u op de foto’s ziet, worden roerwieltjes genoemd, en ze worden gebruikt om te draaien en meer of minder room in de melk te scheppen (of om de melk op te warmen zonder op te schuimen). Er zijn enkele reservewieltjes, maar gelukkig kunnen die worden opgeborgen in een aangepast vakje in de afschuimer zelf.Clatronic Melkopschuimer MS 3326

Bekijk de dagprijs


Clatronic MS 3326 melkopschuimer: Belangrijkste kenmerken


 • Elektrische melkopschuimer met geïntegreerde verwarmingsfunctie. U hoeft de melk niet voor te verwarmen.
 • Drie hoofdfuncties: verwerken van vers melkschuim, warm melkschuim en verwarmen van melk.
 • Het roestvrijstalen reservoir heeft een inhoud van maximaal 750 ml. Als we melk gaan afromen, kunnen we maximaal 400 ml serveren.
 • Hittebestendig roestvrijstalen handvat.
 • De kan kan worden gescheiden en apart worden gehanteerd, zonder de draden van de elektrische basis van het apparaat.
 • De binnenkant van de kan is voorzien van een antiaanbaklaag om te voorkomen dat de melk blijft plakken of aanbrandt.
 • De afzonderlijke onderdelen van de afschuimer kunnen worden verwijderd en gescheiden van het hoofdgedeelte, en zijn vaatwasmachinebestendig.
 • Automatische uitschakeling: het apparaat schakelt zichzelf uit wanneer het niet in gebruik is.
 • Transparant deksel voorkomt spatten.
 • Vermogen: 600 watt.
 • Afmetingen: 17 x 18 x 12 cm
 • Gewicht: ongeveer een kilo.


Voordelen van de Clatronic MS 3326 melkopschuimer


 • Het is een van de melkopschuimers met de grootste capaciteit op de markt: 750 ml (driekwart liter melk als u het reservoir tot de rand vult).
 • De antiaanbaklaag aan de binnenkant van het reservoir waar de melk wordt verwarmd.
 • De bediening is zeer eenvoudig, en 100% intuïtief. Er is geen instructieboekje nodig.
Clatronic MS 3326

Bekijk de dagprijs


Nadelen van de Clatronic MS 3326 melkopschuimer


 • De behuizing en het algemene uiterlijk van het apparaat zijn misschien niet erg opvallend of robuust. Plastic is zeer overheersend.
 • Het wieltje dat – in theorie – dient om te verwarmen zonder op te schuimen, schudt de melk op het einde altijd door elkaar en vormt een kleine hoeveelheid room.
 • De melkverwarmingsfunctie mag niet te heet worden. Als u uw melk heel, heel heet wilt, zal de opschuimer een beetje te kort komen.Clatronic 3326

Bekijk de dagprijs


Clatronic MS 3326 melkopschuimer: Video’s

Als u wilt weten hoe deze Clatronic MS 3326 melkopschuimer werkt, bekijk dan deze uitgebreide review. Een demonstratie van volledig gebruik.