logo

Nespresso Expert Koffiemachines

Na de oorspronkelijke release van de Nespresso Prodigio als eerste Bluetooth-compatibele koffiemachine, is Nespresso nu een stap verder gegaan - bekijk onze Nespresso Expert koffiemachine review!

Beste Nespresso Expert aanbiedingen

Krups Nespresso Expert & Milk XN6018 - Koffiecupmachine - Zwart

Krups Nespresso Expert & Milk XN6018 - Koffiecupmachine - Zwart

Bekijk de dagprijs

Meer informatie over de beste krups koffiemachinesKrups Nespresso Prodigio XN410T - Koffiecupmachine Krups Nespresso Prodigio XN410T - Koffiecupmachine

Bekijk de dagprijs

Nespresso De'Longhi Expert EN350.G - Antraciet

Nespresso De'Longhi Expert EN350.G - Antraciet

Bekijk de dagprijs

Bekijk alle soorten nespresso D'Longhi machines

Nespresso De'Longhi Expert & Milk EN 355 GAE - Koffiecupmachine - Antraciet

Nespresso De'Longhi Expert & Milk EN 355 GAE - Koffiecupmachine - Antraciet

Bekijk de dagprijs

Nespresso Krups Expert & Milk Black XN6018

Nespresso Krups Expert & Milk Black XN6018

Bekijk de dagprijs

Nespresso Expert koffiemachine review

Merk op dat het er ten tijde van de beoordeling op lijkt dat het Nespresso Expert-assortiment alleen in Europa beschikbaar is en niet in de VS, wat wij jammer vinden - maar als u er een wilt, is het nog steeds mogelijk om internationaal te bestellen!

Nespresso Expert koffiemachine

De Nespresso Expert koffiemachine heeft een aantal nieuwe grote innovaties in petto, maar het eerste wat u opvalt aan deze koffiemachine is het uiterlijk. De slanke, minimalistische stijl is ontworpen om een tafelblad te sieren, terwijl hij toch kan worden weggestopt en er nog steeds ongelooflijk elegant uitziet. Simpel gezegd, het is prachtig!

Mooi minimalistisch ontwerp

EXPERT MILK zwart

Wij stellen dat de Nespresso Expert de plaats inneemt in hun opstelling die de Nespresso CitiZ-koffiemachine oorspronkelijk was ontworpen om in de Nespresso-lijn op te nemen. Toen hij werd uitgebracht, werd de CitiZ ontworpen om een functioneel en mooi ontwerp te zijn dat op elk tafelblad thuis of op kantoor kon staan.

De Expert is in onze ogen de natuurlijke evolutie hiervan - maar met meer functies zoals meer koffie-instellingen en Bluetooth-functionaliteit (meer hierover later)!

De Smart Coffee Machine: De volgende Bluetooth-koffiemachine van Nespresso

Aangezien de Nespresso Prodigio werd uitgebracht als de eerste Bluetooth koffiemachine van Nespresso, vroegen we ons af waar de volgende keer Bluetooth zou verschijnen. De Expert is de volgende in de lijn van Nespresso's slimme/aangesloten koffiemachines en wordt geleverd met de mogelijkheid van een Aeroccino add-on in de vorm van de Expert & Milk.

Met behulp van de Nespresso Expert Bluetooth-functie kunt u de Nespresso-app (verkrijgbaar in de Apple App Store of Google Play Store) gebruiken om:

  • Uw koffie te zetten
  • Wijzig de koffie-instellingen (welke cupmaat, hoeveelheid water etc.)
  • Laat u op de hoogte brengen wanneer u nog maar weinig capsules in uw machine hebt en meer moet bestellen.
  • Plan een koffie voor een bepaalde tijd in de toekomst
  • Op de hoogte worden gesteld van eventuele machinefouten die de hulp van Nespresso nodig hebben.

Deze zijn vrij handig en we zijn er zeker van dat het geeky publiek onder ons blij zal zijn met een aantal van deze functies. Als u 's morgens gewoon de smaak van een lekkere Nespresso koffie wilt hebben, dan kan een aantal van deze functies een grote meerwaarde voor u zijn, maar ze zijn aantoonbaar toch cool!

Nieuwe kopjesmaten: Nespresso Americano

We zijn gewend om te zien dat Nespresso-koffiemachines 3 verschillende formaten koffiekopjes aanbieden: espresso, lungo en ristretto (voor het verschil hiertussen raden we u aan ons artikel hier te lezen). Met de Nespresso Expert wordt een nieuwe kopjesmaat geïntroduceerd: de Nespresso Americano. De nieuwe instelling biedt een langere en mildere koffie met ca. 125 ml heet water voor elke 25 ml koffie/espresso. Het resultaat is een kopje dat zacht, zoet en rond is met behoud van het intrinsieke karakter - maar het hangt er wel van af welke Nespresso koffiecapsule u gebruikt!

Bij sommige Nespresso-capsules zorgt het gebruik van meer heet water voor zoetere noten, zodat u smaken zoals honing of noten kunt proeven. Vergeet echter niet dat capsules die al een vrij milde espresso produceerden meer kans hebben om hun smaak te verliezen bij een hogere water/espresso verhouding.

We willen iedereen eraan herinneren om uw capsules zorgvuldig te kiezen - natuurlijk zullen zwakkere capsules het niet goed doen met de nieuwe Nespresso Americano cupmaat, omdat u het risico loopt een deel van uw smaakprofiel te verliezen. Als u enthousiast bent over de nieuwe Nespresso Americano, raden wij u aan de intensievere capsules te gebruiken - een 8 of hoger op de intensiviteitsschaal. Details hierover vindt u hier in onze Ultimate Guide to Nespresso Capsules.

Nespresso Expert / Expert & Melk Samenvatting

De Nespresso Expert koffiemachine is op meerdere fronten interessant. Het ontwerp is een evolutie en verbetering ten opzichte van hun eerdere minimalistische ontwerpen en ziet er eerlijk gezegd zowel thuis als op kantoor geweldig uit. De integratie van de Aeroccino voor de Expert & Milk is fantastisch, wat betekent dat u uw koffie 's ochtends kunt programmeren en er ook voor kunt zorgen dat u melk bij hebt als u zin hebt om wakker te worden met een cappuccino.

Ook het aangesloten koffiezetapparaat van Nespresso krijgt een boost met de Expert. U krijgt dezelfde functies als de Prodigio, maar met de toevoeging van een extra cupmaat in de nieuwe Nespresso Americano. U hebt ook drie watertemperatuurinstellingen (warm, warm & zeer warm) om de beste combinaties te maken voor de Nespresso-capsules die u kiest.

Al met al vinden wij de Nespresso Expert een prachtig apparaat om te kiezen, zeker als u het veelzijdige en strakke ontwerp waardeert. Als u een complexere machine met een stoompijp wilde, dan raden wij u misschien de Nespresso Creatista aan, maar de Nespresso Expert is zo'n beetje het enige apparaat met een Bluetooth-aansluiting dat u kunt opstarten. Een fantastisch uitziend en fantastisch functionerend koffiezetapparaat!

Op zoek naar iets anders?

Het Nespresso assortiment omvat grote koffiezetapparaten voor op de werkplek en andere compacte en ergonomische apparaten die ideaal zijn om buiten de keuken te plaatsen. Sommige machines zijn meer geschikt voor degenen die houden van hun koffie op basis van melk, andere zijn ontworpen om snel een heerlijke espresso of lungo te leveren.
Bekijk de Nespresso machines assortiment

┬ę 2020 coffeelabs.be | Alle rechten voorbehouden. Privacy & Voorwaarden.