Wat zijn de beste Delonghi volautomatische koffiezetapparaten?Delonghi is een toonaangevende fabrikant van automatische koffiezetapparaten met molen. Ontdek de beste referenties van de Italiaanse fabrikant binnen zijn overvloed aan producten.

 • Beste:

  Delonghi Maestosa EPAM960.75.GLM | € 2284.99

  Delonghi PrimaDonna Soul ECAM610.75.MB | € 1259,99
 • Kwaliteit/Prijs :

  Delonghi Dinamica FEB 3535.SB | € 561.99

  Delonghi Magnifica S ECAM21.112.S | € 319.99
 • Slim winkelen:

  Delonghi Magnifica S ECAM 22 | € 319.99
 • Alternatieven:

  Delonghi Perfecta Deluxe ESAM 460.80.MB | Delonghi PrimaDonna S EVO ECAM510.55.M | Delonghi Eletta Cappuccino Evo ECAM46.860.B | Delonghi Magnifica Evo FEB2942.TB | Delonghi Magnifica S Smart


Beste

Delonghi Maestosa EPAM960.75.GLM


Delonghi Maestosa EPAM960.75.GLM

De Delonghi Maestosa EPAM960.75.GLM is een uitzonderlijke automatische machine, geschikt voor het bereiden van vele verschillende dranken. Het is gemakkelijk te gebruiken dankzij het grote aanraakscherm. De twee bonenmalers zijn een welkome vernieuwing, en de Maestosa is gemakkelijk te onderhouden. Er zijn nog enkele verbeterpunten, zoals de doseersproeiers, die iets lager geplaatst zouden moeten zijn, en de materialen, die een anti-krasbehandeling hadden kunnen krijgen. Liefhebbers met een grote bankrekening kunnen zich echter zonder vooroordelen laten verleiden… Wat de anderen betreft, zij zullen gemakkelijk volautomatische koffiezetapparaten met molens vinden die minder compleet zijn, maar evenzeer aan te bevelen en veel minder duur.


Bekijk de dagprijs


Delonghi PrimaDonna Soul ECAM610.75.MB


Delonghi PrimaDonna Soul ECAM610.75.MB

Met de PrimaDonna Soul en de “Bean Adapt”-functie helpt Delonghi de gebruiker bij de bereiding van zijn koffie, zodat hij het beste uit zijn bonen haalt. Deze barista-assistent optimaliseert de bereidingsinstellingen en ontlast de gebruiker van deze zware verantwoordelijkheid. Delonghi heeft een nieuw elitair koffiezetapparaat gemaakt waar we weinig over te klagen hebben.


Bekijk de dagprijs


Kwaliteit/Prijs

Delonghi Dinamica FEB 3535.SB


Delonghi Dinamica FEB 3535.SB

De kracht van Delonghi’s koffiemachine ligt in de eenvoud van gebruik en onderhoud, de functionaliteit van de machine en het onberispelijke design en afwerking. Snel en stil, de Dinamica FEB 3535 zal alle liefhebbers van diepe L die ‘s morgens haast hebben bekoren. Het enige nadeel is dat u, om de recepten aan te passen, de instellingen van de machine moet doorlopen en niet het speciale menu.


Bekijk de dagprijs


Delonghi Magnifica S ECAM21.112.S


Delonghi Magnifica S ECAM21.112.S

De Magnifica S ECAM21.112.S is exact hetzelfde model in grijs als de referentieECAM22.110.B. Hij doet zijn naam alle eer aan. In tegenstelling tot de vorige Magnifica ESAM 3000.B, weet deze versie zich te onderscheiden dankzij zijn LCD display, waardoor het apparaat gemakkelijker te gebruiken en te onderhouden is, maar vooral dankzij alle opties waarover het beschikt (instellen van de koffiesterkte, de koffietemperatuur, de fijnheid van de maling, de waterhardheid, enz.) Snel en stil, de Magnifica S biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor degenen die een automatisch koffiezetapparaat willen kopen zonder de bank te breken.


Bekijk de dagprijs


Slim winkelen

Delonghi Magnifica S ECAM 22


Delonghi Magnifica S ECAM 22

De Magnifica S doet zijn naam eer aan. In tegenstelling tot zijn voorganger, de Magnifica ESAM 3000.B, onderscheidt deze versie zich door zijn LCD-display, waardoor het apparaat gemakkelijker te gebruiken en te onderhouden is, maar vooral door alle opties die het biedt (instellen van de koffiesterkte, de koffietemperatuur, de fijnheid van de maling, de waterhardheid, enz.) Snel en stil, de Magnifica S biedt een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor degenen die een automatisch koffiezetapparaat willen kopen zonder de bank te breken.


Bekijk de dagprijs


Alternatieven

Delonghi Perfecta Deluxe ESAM 460.80.MB


Delonghi Perfecta Deluxe ESAM 460.80.MB

De Perfecta Deluxe ESAM 460.80.MB is nog niet perfect, maar hij is er niet ver meer vandaan. Zijn kleine tekortkomingen (het ietwat kleine waterreservoir en de grillige lekbak) verbleken in vergelijking met zijn kwaliteiten. Ondanks een enorme catalogus aan recepten en de vele aanpassingsmogelijkheden, wordt u nooit overrompeld dankzij een prachtig ontworpen aanraakinterface. Een echt succes!


Bekijk de dagprijs


Delonghi PrimaDonna S EVO ECAM510.55.M


Delonghi PrimaDonna S EVO ECAM510.55.M

De Delonghi PrimaDonna S EVO is een koffiezetapparaat dat geen grote gebreken vertoont. We houden van de veelheid aan beschikbare warme dranken die kunnen worden aangepast vanaf het bedieningspaneel en de app. De praktische en hygiënische ingebouwde melkkaraf is een leuke bijkomstigheid. Anderzijds heeft dit koffiezetapparaat een coating die gevoelig is voor vingerafdrukken en gemorste koffie, waardoor regelmatig onderhoud waarschijnlijk noodzakelijk zal zijn.


Bekijk de dagprijs


Delonghi Eletta Cappuccino Evo ECAM46.860.B


Delonghi Eletta Cappuccino Evo ECAM46.860.B

De Eletta Cappuccino Evo ECAM46.860.B is misschien niet de meest complete van de Delonghi automatische koffiemachines, maar hij verenigt wel alle knowhow van de Italiaanse fabrikant. Hij is elegant, snel, aanpasbaar en heeft een melksysteem… alle functies van de topmodellen zijn aanwezig, zonder de intuïtieve interface en de afwerking in roestvrij staal.


Bekijk de dagprijs


Delonghi Magnifica Evo FEB2942.TB


Delonghi Magnifica Evo FEB2942.TB

Met de Magnifica Evo biedt Delonghi een klein, eenvoudig en efficiënt koffiezetapparaat met molen. Compact, snel en stil, hij heeft alle juiste punten en beschikt ook over de essentiële instellingen om een koffie op maat te zetten; op voorwaarde echter dat het bedieningspaneel niet erg intuïtief is. De subtiliteiten die aan deze Evo werden toegevoegd, lijken ons echter iets te mager om het prijsverschil met de Magnifica S en S Smart te aanvaarden.


Bekijk de dagprijs


Delonghi Magnifica S Smart


Delonghi Magnifica S Smart

De Magnifica S Smart automatische koffiemachine met molen is een waardige opvolger van de Magnifica S en neemt alles over wat zijn voorganger tot zo’n succes maakte: eenvoudige bediening en onderhoud, zeer nuttige opties voor het aanpassen van de drank (instellingen voor koffiesterkte en -temperatuur, fijnheid van de maling, waterhardheid, enz. Hoewel het niet een van de snelste machines is, is hij toch discreet. Met de Magnifica-serie blijft Delonghi krachtige instapmodellen aanbieden die een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden voor wie goedkoper wil kopen.


Bekijk de dagprijs


Tussen de Magnifica, Dinamica, Eletta, Maestosa series Het is moeilijk om uw weg te vinden in de overvloed aan Delonghi automatische koffiemachines. Van de instapmodellen tot de topmodellen, alle referenties bevatten drie fundamentele technologieën die de Italiaanse fabrikant na aan het hart liggen: ze hebben allemaal dezelfde molen, dezelfde infuser en hetzelfde thermoblok. Het gamma wordt verrijkt door de afwerkingen en opties: touch screen, aantal en personalisering van recepten, stoompijpje, melkkaraf, enz.

In onze koopgids vindt u de beste referenties die in het lab zijn getest. Gebruiksgemak, onderhoud, snelheid, geluidsniveau, elektriciteitsverbruik… alles is zorgvuldig geanalyseerd om u een betrouwbare en complete keuze te bieden.